Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 27.3.2010 22:29:52
|
|
|
|
Nina00
|
Se samo na hitro javim, da smo mi še vedno zdravstveno bolj slabo. Se kar izmenjujemo in vsakič, ko že zgleda kot, da bomo končno ven iz tega, se spet pojavi kaj novega. Brin je imel včeraj sistematiko, a ni bil cepljen. Bo čez en mesec, če nam rata in bomo zdravi. Nove mere z dne 26.3.: 8700 g in 75 cm. VSE NAJBOLJŠE vsem, ki so v teh dneh moje odsotnosti z RR praznovali 1. rojstni dan! No, toliko za sedaj. Se pa neusmiljeno približuje dan D, ko bo treba spet v službo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 28.3.2010 12:28:48
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Se samo na hitro javim, da smo mi še vedno zdravstveno bolj slabo. Se kar izmenjujemo in vsakič, ko že zgleda kot, da bomo končno ven iz tega, se spet pojavi kaj novega. A ti o nas pišeš? Ravno včeraj sem se ti pohvalila, da smo zdej ok... pa ima Nika že spet vročino. Tokrat od zobka, ga prav vidim, kako prodira ven. Poleg tega se slini ko polž, kaka na veliko in je seveda sitna. Brez tega ne gre. Super za mere, priden fant.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 29.3.2010 8:10:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dan!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 29.3.2010 13:22:55
|
|
|
|
trezika
|
Dooooobeeeeeeeeeeeeeeer daaaaaaaaaaaaan!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 29.3.2010 19:20:50
|
|
|
|
trezika
|
zdaj je pa že DOBER VEČER
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 29.3.2010 21:21:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
Pa še od mene! DOBER VEČER!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 29.3.2010 21:22:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
Jutri sem doma, ker imava cepljenje, ki ga še nisva imela ob 12 mesecih, ker je bil takrat prehlajen. Sem vzela bolniško.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 29.3.2010 21:25:21
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jutri sem doma, ker imava cepljenje, ki ga še nisva imela ob 12 mesecih, ker je bil takrat prehlajen. Sem vzela bolniško. dobro opravita... pa potem izkoristita preostanek dneva
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 29.3.2010 21:34:14
|
|
|
|
PERSIDA
|
Jaz sem še tu kake pol ure ,če me kdo rabi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 29.3.2010 22:30:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Jaz sem še tu kake pol ure ,če me kdo rabi si še tu???? Jaz pa, ko zmešana iščem app na Hrvaškem za dopust! Moram gledati toliko dejavnikov, da ne vem, če bom še v tem letu kaj našla.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 29.3.2010 22:31:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jutri sem doma, ker imava cepljenje, ki ga še nisva imela ob 12 mesecih, ker je bil takrat prehlajen. Sem vzela bolniško. dobro opravita... pa potem izkoristita preostanek dneva Hvala! Bova! Pa ti? Sploh te v soboto nisem vprašala, če si že v službi?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 29.3.2010 22:40:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.3.2010 12:14:37
|
|
|
|
ema tiara
|
sedaj pa na malčke ...pa upam da boste tam kaj bolj čvekale ...ste se polenle da ob čaju zjutraj nimam več kaj brat nove mere 74 cm,9400 g,cepljeni...aja,pa 2 zobek je pokukal...pa uživajte
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.3.2010 16:40:01
|
|
|
|
Najaa
|
Ne ne, jutri še Brin praznuje.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.3.2010 19:14:28
|
|
|
|
ema tiara
|
sem mislila da smo zadnji pa glede na zatišje do jutri ne bomo niti te strani nakloftale
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.3.2010 20:00:49
|
|
|
|
trezika
|
Kaj mi lahko prosim ena pove kaj je dans za dan??? Maruša je tako naspidirana da ni za verjet Zjutraj se je zbudila ob 7, pa v celem dnevu spala od 13.30 do 14 zdaj pa mi še vedno okol nori...zmeče dol vse kar ji pride pod roke... in ne kaže niti najmanjših znakov utrujenosti
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.3.2010 20:01:12
|
|
|
|
trezika
|
pa dober večer
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.3.2010 20:01:47
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jutri sem doma, ker imava cepljenje, ki ga še nisva imela ob 12 mesecih, ker je bil takrat prehlajen. Sem vzela bolniško. dobro opravita... pa potem izkoristita preostanek dneva Hvala! Bova! Pa ti? Sploh te v soboto nisem vprašala, če si že v službi? ne še... sem še v fazi pošiljanja prošenj pa mi že zmanjkuje idej
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.3.2010 20:21:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jutri sem doma, ker imava cepljenje, ki ga še nisva imela ob 12 mesecih, ker je bil takrat prehlajen. Sem vzela bolniško. dobro opravita... pa potem izkoristita preostanek dneva Hvala! Bova! Pa ti? Sploh te v soboto nisem vprašala, če si že v službi? ne še... sem še v fazi pošiljanja prošenj pa mi že zmanjkuje idej aha...veliko sreče tudi tebi!!! Tasa JUTRI PA DRŽIM PESTI!!!! PA BO KAK BO!!!! p.s. JA, derem se..da me bo do MB čula!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.3.2010 20:22:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
Danes pa je bil en takoooo lep dan. Imela sva ceplenje a pred njim in po njem sva vozičkala kot še med porodniško. Joj, kako je bilo fajn. Sem že pozabila, pa sem komaj 1 mesec v službi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.3.2010 20:35:38
|
|
|
|
trezika
|
pa mi je le uspelo.... dat Marušo spat.... to ni več res kakšno dreje je to pred spanjem...enostavno ne bo spala pa je že tako zmatrana da jo samo meče sem in tja... upam, da je to samo kakšno obdobje kr drugače se mi bo spipalo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.3.2010 20:41:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika pa mi je le uspelo.... dat Marušo spat.... to ni več res kakšno dreje je to pred spanjem...enostavno ne bo spala pa je že tako zmatrana da jo samo meče sem in tja... upam, da je to samo kakšno obdobje kr drugače se mi bo spipalo samo, da spi...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.3.2010 21:03:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
Aja, pa moj otrok HODI!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.3.2010 21:48:28
|
|
|
|
leo**tia
|
čer..podatki za seznam--8110 gramov,velika 80..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 30.3.2010 21:49:31
|
|
|
|
PERSIDA
|
Skokec čestitke Pa en velik cmok za njega. Kokica tudi pri nas je bil en lep dan .Trezika tak ,da ne vem kaj je s tvojo . Zjutraj sem imela s tamalima logopeda.Sta pokazala vse svoje čare tak,da je bla ženska ju kar vesela.Če mene vprašaš sta ji polepšala dan.Čvekala z njo ko dva velika kaj so se menli samo oni vedo . Drugač ,pa sem ji mogla povedat kašne besede in zloge uporabljata.Pa ,če sta že shodla in take formalnosti.V glavnem je zadovoljna z njima.En stavek njen: Če je mama v redu so pol otroci vredu .Mislim ,da bolj kot živim za njiju res ne gre. Popoldan sta ,pa imela še kontrolo pri zdravnici in je Anže zdrav.Tomaža ,pa še malo sluz zaliva drugač,pa pljučka ok. Pokazala sem ji tudi poročilo iz uz srčka ,ker sta obadva imela šum na srcu ,Tomaž je imel celo dve.In je rekla njuna P ,da je vse lepo zaprto a ,da ne ve kako jima je to uspelo . Tak,da ja ima tudi mami Persida malo sreče pri njunih sončkih.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.