majra
|
Dan! Nimam nič časa, se skos potepamo Rada bi samo komentirala to glede kil in ml in g. Jaz sem se pri Katji ful nasikirala, ker mala od prvega dne ni hotela jesti, ne dojit, ne na flaško. Vsak ml sem seštevala, bila sem živčna razvalina, postala sem obsedena, dobesedno. Koliko sem prejokala pojedla je po 30 ml in nato 3-4 ure nič, pa spet 50, 20. Edino v spanju smo prišli na 100 ml. Uvajat GH sem začela pri 5 mesecih, pri 6 smo bili že vse obroke na žlički, ker je mleko popolnoma zavrnila. Od takrat ga ni spila niti kaplice več. Gh je zelo lepo jedla od prve žličke, ampak spet količinsko izredno malo. včasih 50 ml, včasih 100, spet 20 in tako začaran krog. S težo je bila skos pod spodnjo mejo, ampak je bila zdrava in živahna mulčica. Vsi njeni sovrsniki so bili po 2 kili težji. Sedaj pri 2 letih ima 12,5 kg in je bila bolana samo 2x. Je izredno živahna deklica, ki vse kar poje takoj pokuri. Skratka, kaj hočem povedat, ne se sikirat. Glavno, da je otrok zdrav in zadovoljen. Čeprav moram priznat, da me sedaj občasno tudi Ninino hranjenje spravlja iz tira, ker ima obdobja po par dni, ko ne bi skor nič jedla je pa Nina pravi mali gurman in bi jedla samo doma kuhano, hipp in frutek ne gresta v promet. Pojemo pa nekako tako, zjutraj 100 ml mleka, potem zelenjavna kašica, ene 60-100 ml, potem 50ml mleka, 60-100 ml sadne kašice, zvečer 100 ml mlečne kašice in potem še 130 ml mleka, če se zbudi ponoči, kar je redko
|