|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
29.3.2010 19:27:15   
vaney
Jop, valentinčica ima tko fensi avto, pa fullll placauser posted image Dopoldne je bila Daša tako pridna, popoldne ša tečna ko user posted image , da sem je imela že vrh glave...jao, ta polna luna nam vsem škodiuser posted image

Grem počivat, ker sem v 3 nočeh skupaj spala najbž manj kot 8 ur in sem vsa smotana (mož je bil v nočni). Za danes se je pa javil, da bo imel on nočno izmeno doma, da jaz malo pridem k sebi...ja, sej, danes bo zihr mir, ko je ati domauser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
29.3.2010 20:54:42   
čebelica01
no zdej je pa že večer , kje ste zdej sonček se je skril . martinčkanja konec

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
29.3.2010 21:28:37   
Anonimen
evo mene

(odgovor članu čebelica01)
  Neposredna povezava do sporočila: 1678
29.3.2010 21:41:24   
čebelica01
večer

a si vidla nya sem ti poslala telefonsko user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
29.3.2010 21:47:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

večer

zvone kastelic       041 538 088   

ja sem hvala - bo jutri dopoldan poklicala - ker sm mela dans nadomeščanja, pa ni šlo - popoldan pa sej veš, kako je

Neposredna povezava do sporočila: 1680
29.3.2010 21:48:07   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: nya

večer

ja sem hvala - bo jutri dopoldan poklicala - ker sm mela dans nadomeščanja, pa ni šlo - popoldan pa sej veš, kako je

to ja pa v žabji vasi imaš še neo tiskarno za pogledat je

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
29.3.2010 21:51:23   
Anonimen

večer

to ja pa v žabji vasi imaš še neo tiskarno za pogledat je

a misliš Vesel?

Neposredna povezava do sporočila: 1682
29.3.2010 21:53:40   
čebelica01
a veš , da ne vem kaj je za ena

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
29.3.2010 22:05:11   
Anonimen
rea - se bom jutri popoldan oglasila, k grem v mesto mal na sprehod - bom ti plačala še poštno ležeče, k je tolk časa že pri teb - ok?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1684
29.3.2010 22:10:59   
rea27

rea - se bom jutri popoldan oglasila, k grem v mesto mal na sprehod - bom ti plačala še poštno ležeče, k je tolk časa že pri teb - ok?user posted image

japajade.. Sam prej pocinglej, ker me ne bo doma cel popoldan..

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
29.3.2010 22:16:06   
čebelica01
nč grem jaz v horizontalo o pa pa

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
29.3.2010 22:21:57   
rea27
očitno nas je tale sprememba res mal vrglauser posted image ...Naša mala žabica spi že od 18:45 in je spala do 20:30 se zbudila, da smo jo dali v pižamo, en piškot je pojedla in ekola..spet pančka...sej budna bo pomoje že ob 5ih!!!!! Na, pa še luna je...u, pol bomo verjetn že ob 4 auf!!! Grem spat!

Lahko noč vsem!

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 1687
29.3.2010 22:38:33   
Mala_princeska
Pa sej ne vem kje nej začnem - res je zatišje, sam hb ste še zgovorne user posted image .

user posted image user posted image user posted image Patriciji (Kaminek) za korakanje, pri nas je tudi hoda/hoda spljoh pa v novih Ciciban čeveljcih user posted image Čebeli ne boš me po riti, ker niso preveliki user posted image ji je prodajalka ful lepo nogico izmerila in mami je veselo zapravljala user posted image
Tko da tud copatki (tisti vijola, ki jih je imela zadnjič na nogici od Superfita) niso preveliki, ker so v bistvu 18 Cicibanova cifra - so tam tam številke......skratka bodo prav fajn oddelale svoje.

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Jop, valentinčica ima tko fensi avto, pa fullll placauser posted image

Kaj pa je to za en fency avto, jst bi tud kej fancy šmancy user posted image user posted image Res kupujemo na veliko user posted image in sva že Lagunco sprobala - je meni kot ladja user posted image
Luna pa mojo ta veliko meče...Da sedi na postelji in joka/stoka.
Vikend je bil pester......hitro minil......

telefon poštimala - dobila nadomestnega - hvala vsem za pomoč okoli tega big problema, ko sem bila danes kot bi bila bosa v Ljubljani in sem fehtarla naokol kot en klošar za mobi user posted image sem se bila primorana znajti, ko se je kolegica zgubila na poti iz Rudnika do Citya.
user posted image user posted image user posted image Jaknik za Next - moja druga pošiljka še ni prispela-upam da jutri.
Nič jutri pa sistematski z Nino .......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse ki jih potrebujete.....pozdravite se....naspite....

Današnji dan pa mi je odnesel teto - je preminilauser posted image včeraj sem jo še videla živo user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 29.3.2010 22:39:14 >

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
29.3.2010 22:41:29   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: majch
Skoz okrog hodima bajte gledat.

To ni nič slabega, vsak ima lahko svoje sanje in jih lahko tudi doseže :-)

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
29.3.2010 22:43:47   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

jaz sem pa zjutrej mogla skoz pet tole

meljem meljem kavico
kavico za mamico
mamica se mi smeji
kavica se veseli

kavica je kuhana
na mizico postavljena
pridi, pridi mamica
mmmmm kako je dobra kavica

Lušno :-)
Hitr mlinček nabavit in mleti kavico in mleti in mleti user posted image user posted image

Rea tud ti boš zmagala (glede bolniške/porodniške) user posted image En velik srečno......user posted image
Hugs for you.....

Neposredna povezava do sporočila: 1690
29.3.2010 23:05:33   
*zmajčica*
Evo še mene malo...Sicer danes totalno depresivna...živim za spomine in v žalosti...Ne morem več gledat teh vseh silnih družinic in same očke na sploh kako vozičkajo...srce se mi trga...user posted image user posted image
Ja pa vsak dan, kot ta zadnji luzer sama šetkam čez Črnomelj...Najbrž zgledam čist zgubljena! user posted image user posted image

sPLOH NE VEM KAJ MI JE DANES...Enostavno mi je cel dan tak, sva šle z Lauro v Črnomelj, pa bi se kmal prevrnilne z autom...(pa ne zarad brzine, ampak, zrd mamine ne zbranosti...). Sem skos neki razmišljala...Pa kako bi blo, če bi biu lubi še vedno z nama....Pa svašta, svašta!
Sploh nimam več energije...

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
29.3.2010 23:21:09   
Alex01
Oj

princesi  - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo teto. Meni pa je danes umrl stricuser posted image user posted image user posted image

zmajčica - user posted image user posted image user posted image user posted image

En kup user posted image za vse, ki jih potrebujete, veliko mirnih in prespanih noči in user posted image user posted image user posted image user posted image za vse podvige user posted image

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
29.3.2010 23:21:50   
*zmajčica*
Pogrešam te!

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
29.3.2010 23:31:10   
Mala_princeska
Alex01 iskreno sožalje tudi tebi in vsem vamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image

*zmajčica* čuvaj(ta9 se okoli polne lune, luna je kriva za razpoloženje user posted image user posted image user posted image
objemček in lahko noč......

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
30.3.2010 8:33:58   
Alex01
Jutro user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
30.3.2010 9:03:55   
štrumfek
Jutro

Princesi, Alex
iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image

Zmajčica
user posted image user posted image user posted image verjamem da pride kak tak dan, zdej  mu pa še ta luna pomaga da je še tok slabše user posted image user posted image user posted image naj vaju angelčki čuvajo, da bo lažjeuser posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
30.3.2010 9:15:43   
Anonimen
*zmajčica* - ti nisi noben luzer, ampak si močna, občudovanja vredna ženska, ki se vsakodnevno spopada s svojo bolečino. user posted image user posted image user posted image  

princesi - iskreno sožaljeuser posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1697
30.3.2010 9:34:35   
kaminek
princesi in alex: iskreno sožalje ob izgubi bližnjegauser posted image user posted image user posted image user posted image

zmajčica: nč ni s tabo narobe, če si nezbrana in zamišljena kakšen dan. pridejo tud takšni dnevi, ja, ko sam razmišljaš, kaj bi blo, če bi blo drgač....ah....ti si močna oseba, k te marsikdo občuduje. počasi.....počasi.....se nikamor ne mudi.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
30.3.2010 10:20:23   
majch
jutro

princesi, alex, zmajčica user posted image user posted image user posted image

luna, ane? Čudni dnevi...se pozna. Mi smo tudi nekaj nastrojeni.user posted image
Dugače sva z malčico včeraj šle k zdravniku in pristale na ventolinu, ker ji menda nekaj piska v pljučih... super, nimaš kaj. Kašlja še vedno, mami pa tudi samo še šepeta. Sma duet, za posnet.
Drugače je pa mala ugotovila, da bo rokometašica, ali pa fuzbalerka, al karkoli že, ker se ji rola od žog. So edina reč, za katero se plazi in dela z njimi vragolije, tak da zdaj smo zasuti z žogami vseh barv in velikosti.user posted image

NIč...mejte se, ne preveč garat, pa čimveč se cartajte s svojimi cukri.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
30.3.2010 10:24:02   
rea27
oh, šit kere novice...jah..to je vedno težko, ne...

Alex - moje sožalje ob izgubi strica user posted image

Princeska - tudi tebi, za teto.. user posted image

Zmajčica...kar se pa tebe tiče...sej ne vem, če boš ravno razumela...poskušaj..je dobronamerno..mislim, da večina nas rrjevk, pa ne semo dolenjke, mislim, da tudi ostale...bi v tvojem primeru totalno odpovedale..Imeti hrbtenico, ponos, čustva, voljo in predvsem moč..to je tisto kar te po mojem krasi. Nihče, verjemi, nihče nate ne gleda kot na luzerko, pač pa se ti morda zdi, da te ljudje opazujejo iz enega...sočustvovanja. Verjetno si mislijo: o, kako je boga, kakšna škoda, sama je ostala...a zaposmni si, to mislijo slabiči. Tisti, pa ki te poznajo, in me, ki smo bile deležne nekaj tvojih osebnih izpovedi, pa si mislimo: punca je močna! Punca ima voljo! Bravo! Ostati sam, sploh z otročkom, ki te bo vedno spominjal nanj je verjetno nekaj najtežjega v življenju...po drugi strani pa nekaj najlepšega. Za vedno bo tvoja vez med njim in teboj. Vedno ko boš pogledala malega cukrčka, boš gledala njega...karkoli bo ušpičila ali naredila kako traparijo, se boš spomnila nanj. In tako mora biti. V življenju nas spremlja vse polno naklučij, lahko rečeš tudi usod...tvoja je, na žalost, takšna...A nikar ne skrbi. Mislim, da imaš okoli sebe prave ljudi, ki ti stojijo ob strani in te v tistih kritičnih trenutkih naredijo še močnejšo...veš kako pravijo: sploh ne veš kako močan si v sebi, dokler ne izkusiš dna... In ti si močna in bodi taka še naprej, Laura te potrebuje in ti njo... Drži se Katja, vse bo še dobro. Čas omili rane, sčasoma ti bo lažje, čeprav se ti tole sedaj zdi kar tja nekam v tri dni..a boš videla, da bo.. Drži se, me smo s tabo!

pa se opravičujem za eno filozofiranje..a sem v tem trenutku začutila, da ti to moram napisat...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rea27 -- 30.3.2010 10:26:59 >

rea27

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......