|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pomurski dojenčki :)
25.3.2010 9:32:00   
naty6
Ojla.

Ja, včeraj smo se pa naklepetale...samo smo zdaj vse glij pozabili iti sobo pogledat user posted image  od Tina.

Nej@ ta je tisti avto, ka san ti kazala: Škoda Fabia sport 1,6.....kak je fajni, a ne? Kak bi ga pa mejla user posted image .

user posted image

Lep se imejte in se veliko smejte....

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
25.3.2010 14:08:05   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: naty6

Ojla.

Ja, včeraj smo se pa naklepetale...samo smo zdaj vse glij pozabili iti sobo pogledat user posted image  od Tina.

ja točno user posted image boš  se stavila na kapučinoje, gda boš šla v lendavo, pa pogledneš.... nej@ tij pa enkat dopoldan pripelaš moj bodočo snejo, ka jo tin vijdi user posted image user posted image user posted image

ja, vse kere mate sineke, van moren povedati, ka je taja že mojemi tini obečana user posted image user posted image user posted image user posted image

rejdno smo tračkale, dobro ka gnes snejg nejde.... user posted image

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
25.3.2010 15:31:40   
darjussa
Heii...

Ahhh...te san pa zdaj zamidila kavico user posted image user posted image ... No vupan ka mo vkratkon pa slup prišle. Nej san nika bila tu gor..pa san sploj nej vidla - bi pa prišla. Naj bo, te drugič.

Tubolina - Ka pa če de tvoj Tin ščel meti najino Kiaro??! user posted image user posted image user posted image

Gnes je tudi materinski dan, tak lepi dan....sploj ka ga praznujem prvič. Že celi den je tak dobre volje, razigrana. V glavnem je moje največje darilo!

Preživite lep dan skupaj, saj je tudi ta dan dan družine!

Lp

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
25.3.2010 17:30:30   
Nončika
ojej, ve pa že dečiko ženite. ojej. pa mislite, ka do nas poslušali?????user posted image user posted image

za našo deklo so tej naši dojenčki premali, edino Natyn Damjan, deklin je pa za našoga pojba kar nekaj. hihi.user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
25.3.2010 19:09:08   
naty6
Prav maš Nončika....mislin, ka nas deca nedo poslušali....saj smo niti sami nej starše user posted image  user posted image  user posted image . Bar ges nej user posted image .
V Dobrovniku je celi teden potekala razstava pirhov in je dosta žalotno, ka san nej šla user posted image , ali enostavno ne folgam....ščen praviti ka naš ne folga, ka enemu ide pomagat, pa drugemi, doma je pa bole slabo-sezona dela z drvami. Še HB ka tude to mine, ker delo doma stoji. Že pred 1 leton sva načrtovala igrišče in to spomlad moramo skup spraviti.

Ja, fajni mi bojte dekline...iden ka deco skopan in jih nahranim...te pa gerade v posteljo....

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
25.3.2010 20:48:27   
Nončika
Naty, pa še za kavo sve muve bile zmenjenive. san odla na razstavo, fejst podobno kak lani, nej dosta nači.
kak ti zaj mali zeme AM eli nej? muva pomali šaltava na 2obrok GH.

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
25.3.2010 22:05:27   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: darjussa

Tubolina - Ka pa če de tvoj Tin ščel meti najino Kiaro??! user posted image user posted image user posted image

čakaj, kiara de mejla mojega drujgoga sineka user posted image user posted image user posted image user posted image

malo heca more biti....

materinski den san preživejla super, z mojin maličkin.... takši smeško je, to ma po mamiuser posted image user posted image user posted image sakomi se tak lepo nasmije.... pa še čokolado san dobijla od našoga, je pravo, ka drujgo leto mi pa tin kujpi user posted image user posted image user posted image

darjussa - pa tij če maš čas, se samo pripelaj v lakoš.... na kavico, samo me prlej pozovi, ka mo te doma.... 

pa drujge tude, kere mate čas, zaj je lejpo vrejme, mo lepo sedele na terasi, pile kavico, pa tračkale... pa lejko idemo na sprehod do konjičekov user posted image user posted image user posted image user posted image
tak ka nej nevola, za deco pa tuj nej trbej skrbeti, gesti s sebo zemete, pa tu lejko segrejete, dude lejko tudi pri meni razkužite, previjalno pa tude man, ge lejko deco previjete user posted image user posted image user posted image   za spati pa tuj nej problem, de tin odstopo svojo mini posteljico, ka do lejko drujge spali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
26.3.2010 7:30:47   
detelja
oj...ne ven če san že ge napisala ali nej...maja je v pon. bila prvič  v vrtci, kda sva jo odala je sploj nej jokala...v torek isto...v sredo pa je prvič jokala za nama samo nej dugo..kda sva šla voni mimo njihove sobice se je že špilala..joka baje, kda nuca pozornost, kda majo skupinsko jokanje, pri previjanji, nešče gesti pa te joka...v sredo je šla v vrtec smao je bila tak nekšna čudna pa še od prejšnjoga tedna se mi zdi ka se je nej glih pozdravila pa sva šla te popo. k dr pa pravla ka naj ostane do pon. doma..ampak stanje je zdaj še slabše tak ka ne ven če dela to malo psiha ali ka ne ven....mene pa gnes odspodaj tak boli ge san bila rezana, vendar de grdo vreme pa še "teta" je na obiski...tej mesec me vse neka čudno šrajfa pa mantra....

končno malo lepše vreme...šedobro ka dr pravla ka moremo čim več voni biti...ka nama nej trbej skoz not čepeti....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 1258
26.3.2010 10:35:37   
naty6
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

Naty, pa še za kavo sve muve bile zmenjenive. san odla na razstavo, fejst podobno kak lani, nej dosta nači.
kak ti zaj mali zeme AM eli nej? muva pomali šaltava na 2obrok GH.

Ja saj ja....pravim ka ges moram našemi par dne prle praviti ka nucan te pa te par ur fraj user posted image ..smešno ali resnično, ker on ma tak natrpan urnik user posted image .
Anej spije le še ponoči mlejko(če je lačen) vačik pa njemi z AM delam mlečne kašice vkup; kot so keksolino, nešterne pa se mešajo z vodo ka je že AM notri....pa tak. Muva sva takorekoč na GH celi čas: zajtra mlečna kašica, vmes včasih malica kakšna banana ali frutzwerge(samo nej sikdar), za kosilo zelenjavna jed, te za malico sadna jed in večerja mlečna...tak  mava muva....in nam tudi nekak klapa.
Kak pa vuva dva?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
26.3.2010 12:08:25   
TuBoLina_86
Anej spije le še ponoči mlejko(če je lačen) vačik pa njemi z AM delam mlečne kašice vkup; kot so keksolino, nešterne pa se mešajo z vodo ka je že AM notri....pa tak. Muva sva takorekoč na GH celi čas: zajtra mlečna kašica, vmes včasih malica kakšna banana ali frutzwerge(samo nej sikdar), za kosilo zelenjavna jed, te za malico sadna jed in večerja mlečna...tak  mava muva....in nam tudi nekak klapa.

mojemi je pa opoldne samo kašica nej zadosta.... user posted image se za eno voro derej, ka njemi še malo mlejka moren dati.... pa mi pogej skoro cejlo velko hipovo kašico user posted image user posted image user posted image

še malo de trbelo, ka njemi ukinen opoldanski mlejčni obrok.... požeruh....

tvoj je pa rejden jedec.... se fejst redij? ali pa normalno? ges se bojin, ka mo ga prekrmila user posted image user posted image user posted image   z ten mastnin mlejkon, zato ščen čim prej prešaltati na čim več obrokov kašic.... ma kera kakši dober sistem?

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
26.3.2010 13:54:04   
Nončika
Naty, Turbolina, muva mava tak, zaenkrat še do sobote 1obrok GH, te pa v soboto šaltava na 2GH, ostalo AM. seveda v napol spečon stanje. ovači mi mlejka ne zeme. sicer se pa že tuj znalo zgoditi, ka sva mela 2obroka GH, ali pa kombinirala AM in GH. zaj njemi davlen ali sadno ali pa zelenjavno kašico. san njemi dala tudi že beloga meseka.

Turbolina, našomi je tuj samo kašica nej zadosta, je njemi not nariban še keks, ovači nede vrejdi. zaj mi jabolčne kašice z kekson poge največ. ovači pa če njemi davlen Fruteka pa zmaže mali glažek+2-3kekse.

Neposredna povezava do sporočila: 1261
26.3.2010 18:19:50   
TuBoLina_86

Turbolina, našomi je tuj samo kašica nej zadosta, je njemi not nariban še keks, ovači nede vrejdi. zaj mi jabolčne kašice z kekson poge največ. ovači pa če njemi davlen Fruteka pa zmaže mali glažek+2-3kekse.

ja, meni so pri dr pravili, ka njemi nej trbej keksov notri ribate, ka ma kil zadosta, ka de se samo bv redil... ka bi njemi ša kaj dujgo not zmejšala? bi njemi lejko mogoče surovo jabolko davala? pa banano? je sigurno bole nasitno.... ali pa je še prerano? naj še malo počakan?

eto san njemi dala jabolko, banana pa keks kašico od hippa, pa mi je izpuščajčeke dobo.... sicernej fejst, ali je mel, po buščiji.... pa san šla glejdat, pa je pijsalo ka vsebuje gluten... user posted image user posted image

gnes sva gela breskev z jabolkon od hippa, tak je odpiral usta... očitno njemi je dobro... pa do zdaj njemi je tak vse dobro bilao... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
26.3.2010 21:50:07   
veronikab
Dober večer dikline!

Se van na hitro javin. Prvi delovni teden je za menov. Prvi den nazaj v slujžbi je bil žmeten, drujgi naporen, v srejdo je pa že vse zalaufalo po starij, že navajenih tiraj.

Smo pa meli velko smolo z varstvon. Prejšnji teden, kda se je Jakob uvajal, nama je po 2 dnevaj gratal betežen in sva šla nazaj v varstvo komaj v petek. Varuško nej pa nej štel sprejeti. No in ker san gjes mogla te keden že začati delati, si je moj zel fraj, pa še en teden izkoristo za uvajanje. Samo saj znate kak je, kda ma vrag male, te jih ma dosti. In v torek nas zvečer zove lastnijca vrtca in pravi, ka jin je v kuhinji cejv počila in ka majo vse poplavleno in seveda, ka ne do mogli dece čuvati te keden. No pa je moj bil doma z Jakobon. Te jo pa včera zvečer pa zoveva, ka pijtava, če de pa zdaj v ponedejlek vse pa normalno laufalo, če so uspeli sanirati zadevo in nama pravi ka ne vej, poleg vsega pa še prijavi, ka do se selili na novo lokacijo, ker j pa nan čista odročna in niti pod razno n prijde v poštev. San mijslila ka de se mi kar zrolalo. Zdaj sva pa čisto v precepi. Mali se je komaj malo na varuško navado, zdaj ga pa pa naj dava kama inan, pa te še seveda velko pijtanje kama?

Skratka čisto sr****! Nikdar san si nej mislila, ka mo meli že z varstvon telko problemov. Zdaj načeloma mava opcijo varstva fejst poleg doma, samo ne ven kak mo z uvajanjon, ker si gjes v slujžbi naslednji teden niti pod razno nemren zeti fraj (man vsaj den splaniran najmenje en sestanek, v četrtek bi pa mogla tudi na slujžbeno pot), moj pa tuj nemre biti kar dva dnij odsoten v službi. Na njegove starše se nemreva obrniti za pomoč, moji so pa daleč krej. Poleg vsega man pa telko dela, ka mu zdaj verjetno še najmenje 3 vore za računalnikon sidejla, ka vsaj nekaj napravin, ka mu te lejko vutro z Jakobon.

Nej san mejla časa šteti za nazaj. Vupan, ka ste vse vredi, ka ste vsi zdravi, pa ka max užijvlete s svojimi sončki.

Se še kaj javin!

Lepo mi bojte!

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

Neposredna povezava do sporočila: 1263
26.3.2010 22:33:10   
TuBoLina_86
hej veronikab!

ka pa če bi za en teden pozvala tvojo mamo gor v lj? telko ka uvede malog v vrtec, pa ka ti malo pomore zaj na začetki?

mogče pa bi si tvoja mama lejko malo fraj zejla doma, pa šla na ˝dopust˝ k van, če ma ger spati pri vas.... če rejsan nega drujge opcije.... ali pa sestra/brat? nebi mogli? tete?

to je zaj*****, če nemaš nikoga....

no, vupan, ka najdeš koga, pa ka lepo rešite tej keden!
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
27.3.2010 8:52:51   
naty6
Jutro.

TuBoLina in Nončika, ges njemi tude davlen v sadno kašico največkrat prepečenec...nekak ma rajši kak keks....mogoče zato ka okus ostaja isti po sadnon, keks pa malo vzeme okusa.Prepečenec mam tisto posebej za deco, kupila v DM-u, pa še praktičen je ka je mali in njemi lejko daš v rokice in grize....no ges še ne prakticiran na ton.

Veronikab ges san ti tude ščela tak svetovati kak TuBoLina. Ka znan, ka je moja botra tude šla gor v LJ k sinu, ka so ga nej meli takoj kama dati....vupan ka rešiš, ka de vam pasalo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1265
27.3.2010 13:14:45   
TuBoLina_86

Jutro.

TuBoLina in Nončika, ges njemi tude davlen v sadno kašico največkrat prepečenec...nekak ma rajši kak keks....mogoče zato ka okus ostaja isti po sadnon, keks pa malo vzeme okusa.Prepečenec mam tisto posebej za deco, kupila v DM-u, pa še praktičen je ka je mali in njemi lejko daš v rokice in grize....no ges še ne prakticiran na ton.

Veronikab ges san ti tude ščela tak svetovati kak TuBoLina. Ka znan, ka je moja botra tude šla gor v LJ k sinu, ka so ga nej meli takoj kama dati....vupan ka rešiš, ka de vam pasalo.user posted image

pa prepeečenec ne redij fejst ali? ka te bi njemi ges tude začala notri dejvate....

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
27.3.2010 13:31:09   
naty6
....če prepečenec redi ali nej. Eni pravijo, ka nej , ka je itak dietični izdelek...drugi pa pravijo ka je prepečenec kot kruh, samo ma odvzeto vodo user posted image ...zdaj pa res nevem ka ti naj povem user posted image . Na Aneju se nede preveč vidlo teh nekaj prepečencev user posted image , ka je palik nej tak močen...user posted image . Znaš, samo keks tudi redi nasploh, zdaj pa rejsan smo že vse skup zmučkale user posted image  user posted image  user posted image .

Vrejme je nej glij za vo iti....pri nas so se že pokazali oblaki in očitno se je tude shladilo.
Nika...iden, ka mo marmeladne in makove robljičke spekla...njami user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1267
27.3.2010 13:53:13   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Dober večer dikline!

Se van na hitro javin. Prvi delovni teden je za menov. Prvi den nazaj v slujžbi je bil žmeten, drujgi naporen, v srejdo je pa že vse zalaufalo po starij, že navajenih tiraj.

Smo pa meli velko smolo z varstvon. Prejšnji teden, kda se je Jakob uvajal, nama je po 2 dnevaj gratal betežen in sva šla nazaj v varstvo komaj v petek. Varuško nej pa nej štel sprejeti. No in ker san gjes mogla te keden že začati delati, si je moj zel fraj, pa še en teden izkoristo za uvajanje. Samo saj znate kak je, kda ma vrag male, te jih ma dosti. In v torek nas zvečer zove lastnijca vrtca in pravi, ka jin je v kuhinji cejv počila in ka majo vse poplavleno in seveda, ka ne do mogli dece čuvati te keden. No pa je moj bil doma z Jakobon. Te jo pa včera zvečer pa zoveva, ka pijtava, če de pa zdaj v ponedejlek vse pa normalno laufalo, če so uspeli sanirati zadevo in nama pravi ka ne vej, poleg vsega pa še prijavi, ka do se selili na novo lokacijo, ker j pa nan čista odročna in niti pod razno n prijde v poštev. San mijslila ka de se mi kar zrolalo. Zdaj sva pa čisto v precepi. Mali se je komaj malo na varuško navado, zdaj ga pa pa naj dava kama inan, pa te še seveda velko pijtanje kama?

Skratka čisto sr****! Nikdar san si nej mislila, ka mo meli že z varstvon telko problemov. Zdaj načeloma mava opcijo varstva fejst poleg doma, samo ne ven kak mo z uvajanjon, ker si gjes v slujžbi naslednji teden niti pod razno nemren zeti fraj (man vsaj den splaniran najmenje en sestanek, v četrtek bi pa mogla tudi na slujžbeno pot), moj pa tuj nemre biti kar dva dnij odsoten v službi. Na njegove starše se nemreva obrniti za pomoč, moji so pa daleč krej. Poleg vsega man pa telko dela, ka mu zdaj verjetno še najmenje 3 vore za računalnikon sidejla, ka vsaj nekaj napravin, ka mu te lejko vutro z Jakobon.

Nej san mejla časa šteti za nazaj. Vupan, ka ste vse vredi, ka ste vsi zdravi, pa ka max užijvlete s svojimi sončki.

Se še kaj javin!

Lepo mi bojte!

oooojjjj samo sranje...no mi smo tudi šli v pon. v vrtec, še vedno malo prehlajeni, sicer so eni v vrtci tak prehlajeni ka majo do prsi šmrkle:))) te pa v torek idemo...iz tor. na sredo pa san vidla ka ful slabo psimo pa ful hrope pa kašla pa ker nej mejla vročne jo seeeno dava v vrtec ge san pa pozvala dr kda se lejko pridemo pokazat pa smo šli pa prej ka je to viroza pa ka nič hudega pa ka naj ostane doma...maja fajn doma včerja pa neknša čudna vroča pa merin vročino 38,50...in cejlo noč dale tak...in sve gnes šle  k dr pa fala baugi naj je dala na krv pa ve vrednosti so spremenjene kao ka je nekšna viroza pa ka more biti teden dni doma ka ovak de se to samo ponavljajo pa še kaj huješga pride...ge misln ka je malo krivo ka nej šla čist zdrava v vrtec, te druga betežna deca, stres in vse skup pa še to gnilo vreme smo tuj ge smo...komaj čakan ka de poletje ka mo se pod senco zdravi skrivali...ker to je hudo ka je zdaj...spive tak malo...sakih 10-15 min mi je ponoči auf...pa nej pa nej spati...pa čez den isto...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
28.3.2010 11:05:50   
TuBoLina_86
dobro jutro!

kak ste spale? ste dale eno voro naprej?

no, man pa eno pijtanje, in sicer:

ide se za prve cipele..... ges san mnenja, ka sakšo dejte nuca svoje prve cipele, nej, ka bi recimo nosilo cipele, kere so že bilej nošene...

namreč, če dejte že nekaj časa hodi v cipelaj, si jih lepo shodi, kak njemi paše.... in saka noga je po svoje....

ide se pa zato, ka mi je sosida dala cipele od svojoga maloga, keri je dokaj dosti hodo v njih, sicer se na oko ne vijdi, ali meni se zdij, ka bi prvi cipeli naj bilij novi, ka si lejko moj mali napravi svoje odtise....user posted image user posted image user posted image ali? in ges san njoj probala razložiti, pa mi je pravla, ka naj ne vihan nosa, ka je to nikaj nej, če je njeni mali noso, ka so za mojega še dobri.... user posted image user posted image user posted image user posted image

ok, za gvant nikaj ne pravin, če mi da... če se mi vijdi, nnjemi oblečen, če nej pa nej.... ali cipele pa mijslen, ka bi dejte moglo meti vsaki svoje....

ka bi vij napravile? ok, cipeli so rejsan bambijovi, ka so nej nekši škart, ali vseeno.... so že shojeni....

problem je edijno to, ka se vsaki den vijdive, pa bi me sigurno pijtala, ge so cipeli, če njemi nebi njene obujvala....

malo napijšite, je kera bijla v podobnoj situaciji? kak bi vej napravile?
pa san se počujtila užaljeno...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
28.3.2010 18:52:01   
Nončika
Turbolina, jes po pravici povedano niti ne ven. mala je dobila svoje, mali ma ene par cipel od sodelavcovoga sina, ali eni so celo takši ka jih je mali sploj nej noso. te smo ji kupili cicibanovke ali njoj so se nogice v tej tak potile kak ne ven ka. te smo pa prešaltali na Fisher Pricove. te so zračne, sicer malo drakše ali so pa cenejše kak ciciban.

tisti čas, da je N bila mala te so zagovarjali ortopedske, zaj po novon baje niso ok, dejte si more samo shoditi cipele. zaj pa boj pameten. baje je najboljše, či dejte dosta odi boso.

Neposredna povezava do sporočila: 1270
28.3.2010 19:55:27   
TuBoLina_86

dejte si more samo shoditi cipele.

saj to san njoj mislila povedati, ali je ženska preveč pametna.... nej je preštejla niti ene knjige o deci, pa se dela pametna.... mah... nebi zdaj o ton.... tude ges san mnenja, ka si dejte more NOVE cipele san shoditi.... ker če zaj kaj zajebemo, de cejli život zaj*****

ali drugače je dobra ženska, za pogovor pa vse, ali ka se dece tiče.... pa jo rajši preslišin.... saj aj gda de naš pomali valda začal plaziti, hoditi.... de poletje, pa vupan ka prerastej cipele do jeseni user posted image user posted image user posted image user posted image te mo bar izgovor mejla, ka je preraso....

kak de maj, pa bole toplo njemi mijslin kujpiti ove vnučike ka majo spodaj proti zdrsno podlogo, ka se njemi nede škalilo, pa de on lepo samo v vnučikaj hodo.... nikše cipele...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
30.3.2010 9:15:13   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86

dejte si more samo shoditi cipele.

saj to san njoj mislila povedati, ali je ženska preveč pametna.... nej je preštejla niti ene knjige o deci, pa se dela pametna.... mah... nebi zdaj o ton.... tude ges san mnenja, ka si dejte more NOVE cipele san shoditi.... ker če zaj kaj zajebemo, de cejli život zaj*****

ali drugače je dobra ženska, za pogovor pa vse, ali ka se dece tiče.... pa jo rajši preslišin.... saj aj gda de naš pomali valda začal plaziti, hoditi.... de poletje, pa vupan ka prerastej cipele do jeseni user posted image user posted image user posted image user posted image te mo bar izgovor mejla, ka je preraso....

kak de maj, pa bole toplo njemi mijslin kujpiti ove vnučike ka majo spodaj proti zdrsno podlogo, ka se njemi nede škalilo, pa de on lepo samo v vnučikaj hodo.... nikše cipele...

glede čevlov...meni so dr pravli ka tiste kere ma največ obute bi naj bile ortopedske pa novi...to so npr. copati v vrtci ali če je še doma pa ma doma copate te doma...drugo za se pa ta malo leteti pa je vseeno če so novi ali nej pa če so ortopedski ali nej...
moje mnenje...ge san si tudi nej nobene knjige o deci preštejla, edino o nosečnosti pa se mi ne zdi, zdaj ka san največje tele na sveti, ka san knjige nej štela...ker vsak članaek ka san preštejla je teorija praksa pa je čist druga, plus toga vse ka san preštejla so naj čist nači fčili...tak ka ne ven če je zdaj glih ženska tak nora...mislin ka te izkušnje več nafčijo kak knjige, ali?? no to je moje mnenje...v šoli smo se tudi marsikaj fčili pa je teorija bila eno praksa pa čist drugo....sicer pa to je tak...raklame, dobro plačani zastopniki, keri trgovinan pa dr perejo možgane delajo svoje...mamice vse kupimo pa vse napravimo samo ka de kao dejte zdravo pa nej nujno ka de...lejko se držiš nekšnih pisanih pravil kak nori pa de dejte tak betežno ka bog pomagaj lejko pa delaš tak malo s kmečko pametjo pa de dejte zdravo kak to ma biti....če gledaš mi smo tudi pili kravje mleko po tiston kda so mame več nej nas dojile pa smo zrasli...vsi so tudi nej mogli kupiti deteti cicibanovih čevlov pa npr. nemajo platfusa itd...tak ka to je vse tak...san mnenja ka saka mamica najbole zna ka je za lastno dejte najboljše...
pamet pa nan tak vsi solijo ka mislijo ka vse znajo...pa lejko maš 10 otrok pa ne vejš vsega , sako dejte je za sebe...pa itak saka mama pa ati ščejta dejte vzgojita po nekšnih svojih načelih nej pa kak jima što tupi...

Neposredna povezava do sporočila: 1272
30.3.2010 10:37:37   
naty6
Ojla.

Javljam se vam po dveh napornih noči...nevem ka je z Anejem...samo se naednog začne na glas jokati in komaj, komaj ka ga umirim....in to traja celo noč na vsakšno uro. user posted image  Sicer je rejsan malo prehlajen, mogoče pa ga tude dlesni srbijo ali bolijo user posted image . Mo vidli.....
Glede čevljov....ges san tude mnenja, ka naj bar na začetki dejte ko se vči hoditi ma svoje čevlje. Ko pa malo odraste, pa lejko tude sposojene oz. podarjene. Ges prakticiram tak, ka na sezono dobi vedno ene nove obutve, štere največ nosi...za doma pa če je zunaj pa stare oz. podarjene...copate pa ma spet svoje. Če zdaj npr. dobim kakšne čevlje od kakšne kolegice jih Damjan nosi doma. Damjanove san pa vse shranila(sploj pa tiste prve so zelo očuvane) za Aneja....tak .

lepo se mejte...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
30.3.2010 14:33:59   
Nej@
ojla

Naty te kda avto kujpiš povej ka ve šle na testno vožnjo user posted image

Aneji se pa mogoče samo kaj senja user posted image vupan ka de baukše

glede čevlov san pa ges tude mnenja ka za te male nogice ka se komaj razvijajo trbej nove čevelčke, zdaj ka se še ne postavla na nogice san ji ges kupila pač ene par čevelčkov keri so se mi zdeli luškani - itak jih ma obute samo kda ide vo, kda de pa začala nogice uporabljati pa obvezno nove ortopedske čevelčke pa copatke tudi. S temi nogicami de odila celo življenje nej trbej ka de že v otroštvi mejla kakše deformerane stopala.

Tau ka dela ova Kate od Tom Cruisa ka mala že zdaj čevle z peto nosi - ges se samo križan user posted image

če si ženska ne da dopovedati ka ti neščeš rabljenih čevelčkov njej pač povej ka si njemi jih obula samo ka njemi material nej paso - povej ka je izpuščaje dobo in če si malo žleht pitaj če ma njihov mali kakše probleme z glivicami user posted image

ovak pa nika novoga prinas, vutro mamo pregled, me zanima ka do nan pravili - moren pitati če tau normalno ka mala skoraj 1,5l čaja pa sokov dnevno spigej user posted image me sagajo ka je tau eden od znakov za sladkorno user posted image

< Sporočilo je popravil Nej@ -- 30.3.2010 14:34:43 >

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
30.3.2010 16:53:34   
TuBoLina_86
detelja - nej san pravila, ka so vse mame, kere so nej štele knjige nore user posted image user posted image   samo na njo je to letelo.... ges san preštejla dosti dosti knjig, člankov.... pa san tude nej najbole pametna, niti se ne delan, ka bi bijla... daleč od toga...
ali malo več pojma o deci pa man od nje, to ti pa lejko poven... pa makar ma 8 m starejšoga sina....

že izjava, ka je hojica zelo dobra za deco, je nej na mesti, ali? pa zakoj njemi ne kujpin hojice, ka bi mali že zdaj odo.... pa ka ga naj dejvlen na nogej, ka de mi prlej shodo.... user posted image user posted image user posted image a še sedeti nevej san brez podpore user posted image user posted image user posted image tolko o njej.... neda se mi več....

glede cipelov - mojemi mo kujpila seveda nove, ka si jih san shodi, ovoj pa poven, ka so njemi nej pasali na nogo, ka ma predebelo user posted image user posted image user posted image če se kaj pametnejšoga ne spomnim... mi je žarek sončni dobro povedala... naj poven, ka si jih pesi zgrizli user posted image user posted image user posted image user posted image

naty - vrejme je mogoče krijvo, pa malo zobeki, pa se naberej.... moj je samo čez den čuden, kda trbej spate... se tuj tak derej, kak da bi njemi što rejsan kaj delao.... user posted image user posted image user posted image

nej@ - ta z glivicami zmaga... evil nej@ user posted image user posted image user posted image ja, gda naty kujpi avto, se pripelata na kapučino ali pa kakšoga kratkoga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......