|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pomurski dojenčki :)
19.3.2010 13:43:05   
TuBoLina_86
dober den!

voni je 17 stopinj, naš mali je zaspal.... čakan ka se zbidij, ka ideva vo....

gnes je pojo cejlo kašico - korenček + jabolko, pa še malo san njemi domačo mrkvico kcoj zmejšala.... rejdno že zna usta odprejti, gda njemi žlico kcoj nesen user posted image user posted image user posted image user posted image

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
19.3.2010 19:44:46   
TuBoLina_86
no, ka je bil gnes taaak lejpi den, pa smo vsi malo bokše volej, van za konec še eno zgodbico prilepin, ka san jo dobijla na mail, mogoče pa je resnična user posted image user posted image user posted image :

Zakaj smo mame MAME

Sprehajala sem se s svojo 4 letno hčerkico. Pobrala je nekaj s
       tal in nesla
       k ustom. Vzela sem ji stvar iz rok in jo prosila naj to ne
dela.

"Zakaj?" me je vprašala.
       "Zato ker je bilo na tleh, ne veš od kod je prišlo, je umazano
       in verjetno polno bacilov", sem odgovorila.

Ta trenutek me je pogledala z neizmernim občudovanjem in
       vprašala:
       "Mami, kako pa ti to vse veš? Ti si tako pametna."

Hitro sem razmišljala.
       "Vse mame vejo te stvari. Kajti vse morajo narediti poseben
       test za mame.
       Stvari moraš vedeti,ali pa ti ne dovolijo biti mama."
       Sprehajali sva se naprej v tišini kakšne 2 do 3
       minute, a očitno je razglabljala o tem kar sem ji povedala.

"OH, zdaj vem!"je vsa zažarela. "Torej, če ne narediš testa,
       potem moraš biti očka."
       "Točno," sem odgovorila z velikim nasmeškom.

< Sporočilo je popravil TuBoLina_86 -- 19.3.2010 19:51:23 >

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
20.3.2010 15:27:07   
TuBoLina_86
evo, nej@ pa naty6 - roba je prišla.... samo san ges na kobilje, roba pa je v lakoše user posted image user posted image

zaj, gda bi vuve prišle po tou? ka si te ges tak zriktan cajt....

pa še eno pijtanje man, mogoče kera zna na forume:

je ok, če malome skujan vekšo količino korenčka pa jabolk, njemi zmiksan, pa zmrznen? za kakši den ali 2 vnaprej, nej več....

pa če ja, kak naj zmrznen? man ove aventove posodice, ka se lepo zaprejo... naj prlej ohladin v mrzli vodi, ali naj mlačno denen v zmrzovalnik?

Neposredna povezava do sporočila: 1228
20.3.2010 17:16:10   
Nej@
ojla dečve!

Tubolina, ti pusti ka se ohladi - nej mus mrzlo biti in deni v zmrzovalnik - gestije nede nika, edino ka je ka de zmrzovalnik malo več potoršo elektrike user posted image super tau ka je tak dobro sprejel GH in ti si njemi tau tak dugo odrekala - ti packa ti user posted image
za robo pa ti povej kak ti najbole ustreza mo se tebi prilagodila - naty pa tude verjetno user posted image
zaradi mene nega problema, tude, če priden po tebe pa letimo v lakoš - tin se lejko pela v Tajinon avtosedeži user posted image te pač Taja nede šla paulek :/

zdaj pa iden gledat kak de ati Taji milne mehurčke fudo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1229
20.3.2010 19:54:36   
1r1s
HEJ-HOJ

ooo dikline,vi pa rejdno tračkate..neka malo san za nazaj preštejla vse pa san še nej ladala,ka ste preveč tračkale..pa vora je že telko ka iden glejdat Viktorje user posted image

vidin ka ste vse baukše razpoložene,ka je malo lepše vrejme..ene te se ženile-čestitke (mi mo verjetno tudi meli krst pa gostuvanje vkup drujgo leto-vse je še v božjih rokah),ene se potepate okoli-FAJN...no zdaj san bar vidla par slikic vaših malčkov..eden lepši od drujgoga user posted image

mi smo ok,tudi nas vrejme pa sonce na toplo vličej.zadnjič smo gume na avtoji menjavali (upam ka nede več snega)..drevje smo rezali..Erik pri vse sodeluje in je fejst priden user posted image user posted image

nika zdaj pa iden,ka mojiva dva že kavč doj držita...pa-pa

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
20.3.2010 21:49:44   
TuBoLina_86
čer...

in, kak ste kaj?

vrejme je gnes ludo, tej voter.... vse te sprefuda....

nej@ pa naty6 - ges iden ju3 na tekmo, pa me nede doma, edijno večer, te pa vama je prekesno, ali?

med tednon nemreta? nej@, kak tij delaš? bi lejko prišla? ali pa vam uslugo napraven, pa vama pripelan, saj nej nevola user posted image

man čas... v pon mamo plavanje vse ostale dnij pa man fraj....

1r1s - kak se ti da to gledati? meni so dosadni... pa oskarji tude... samo naslednji den me zanijma, što je kaj dobo.... to je to...

no, eno leto mi je bilao zanimijvo, gda je jurij zrnec vodo, ka je marijo mutolo pa našo joli oponašo user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=xBOn-r94y9s&feature=related   <---- evo ga user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 1r1s)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
21.3.2010 8:06:07   
1r1s
Tubolina vejpa nejsan neven kak dugo glejdala tej viktore,ka je rejsan vse isto kak vsako leto,bole san tej sorte kak tij praviš,ka me zanima što je kaj daubo user posted image user posted image

mi smo že zmesta.mali očitno nevej ka je nedela user posted image naj bau,folgalo je spanja.zdaj smo že meli zajtrk,kavico pijejmo,te pa idemo v trgovino user posted image
kak se kaže,de vrejme mogoče držalo za kakšen sprehod.upam...obed nej trbej kujati,ka mo šli k tašči..evo popolna nedela user posted image user posted image

babe oglaste se kaj,pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 1232
21.3.2010 9:13:03   
naty6
user posted image Ojla.

No Anej spi, ges pa hitro na RR ka vidim ka se dogaja....pa se res dogaja user posted image . Roba je prišla user posted image , denarnico bo trebelo pa odpreti user posted image ...valda user posted image .
TuBoLina ti samo povej, kda naj prideve....pa te prideve user posted image  oz. se pripelave.

Gnes bo vrejme pa fajn...samo ka toga vetra ne bi bilo user posted image , ka me vse prefuda.

Ja, Viktorji me zanimajo le če čujem ka Zrnec vodi, ka je on itak car...no pa of štajerec tude...Javšnik, ja user posted image .

čao....lepo nedeljo vsem...

(odgovor članu 1r1s)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
22.3.2010 8:13:09   
darjussa
Dobro jutro vsen!

Vsaj malo upam ka bo, poleg pokvarjenoga vikenda, zaradi gradbenega dovoljenja.
No viktorji, to me ne zanima preveč, te so že znane zvezde. Bole je bilo zanimivo včera-tej talenti. Nemaš kaj! Nekaj jih pa mamo...sploj te moški z telko dece. Lepo! Čeglij se mi je najbole vido v dečko ka je tak fajn popevo pa igro na kitaro, pa še lepo pesem si je izbral!

Ja tak...mala je malo nazaj zaspala, ge pa man malo časa za moj hobi tukar. Pa mogla mo ite zvat...kak so kaj zriktale, oz. ka mo zdaj naredili glede načrta. user posted image

Tubolina - gda je te zdaj pri tebi kava? user posted image Lejko bi ti to fajn na Kobilje pripelala, pa ka do vidle kak je fajn na Kobilje, pa kakše lepe konje mate. Pa še kavico spijemo....nega lepšoga. No to je samo tak en mali predlog....

Lep dan naj bo vsen!

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
22.3.2010 9:51:15   
1r1s
pozdravček..

fuj-fej kakšo grdo vrejme user posted image rejsan škoda...no pa smo vsaj včeraj izkoristile den v nulo.najprlej kosilo pri tašči,te smo pa peški šli k moji babici v Černelavce.veter je sicer fejst fudo,ali nika nej,malo smo se zluftali...
ge san včeraj tudi glejdala tej talente.nemaš kaj..eni so rejsan dobri,drujgi si pa odijo samo sramoto delat..no pa bar smo se malo nasmejali user posted image user posted image

moj mali že spij drujgo rundo.mogoče ga pa kaj vrejme meče.zdaj sva samiva ka je moj šau delat,muva va pa mogoče šla k mojin na eno kavico,če sledi nede šau fejst dež.nebi ga gli rada po dežji do avtojo vlačila user posted image

Darjussa ka pa te vuva zijdata ali kakšo gradbeno dovoljenje čakata?
eh pri teh papejraj se skauz neka čaka.ge znan kda so naši strejo menjavali pa malo gor zdigavali..smo tudi nucali kup papejrov,par gezero tolarov je te šlo..čakali smo pa tudi tak dugo...kriza user posted image

lepo se mejte,vupan ka vas to gnjilo vrejme ne spravi v slabo volo user posted image

pa-pa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1235
22.3.2010 10:26:45   
naty6
Ojla.

Ja rejsan tej naši talenti user posted image ....me prav zanimle če de što iz naših krajev user posted image ...moralo bi biti, ka so imeli v Soboti tude izbor.
Anej pa že tri noči ne spij kak bi trebelo. Tan okoli 3 ure zajtra se zbidij in se premetavle....user posted image

Vrejme pa je rejsan za spati....če bi mi to našo dejte pustilo

Darjussa...vupan ka bo se vse dobro izteklo....malo gnjavi in se skregaj tude če se trebej . Enga user posted image  za srečo.

Iden ka mali rabi pozornost....čao

(odgovor članu 1r1s)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
22.3.2010 11:03:15   
1r1s
IZVIRNO SPOROČILO: naty6

Ojla.

Ja rejsan tej naši talenti user posted image ....me prav zanimle če de što iz naših krajev user posted image ...moralo bi biti, ka so imeli v Soboti tude izbor.
Anej pa že tri noči ne spij kak bi trebelo. Tan okoli 3 ure zajtra se zbidij in se premetavle....user posted image

Vrejme pa je rejsan za spati....če bi mi to našo dejte pustilo

Darjussa...vupan ka bo se vse dobro izteklo....malo gnjavi in se skregaj tude če se trebej . Enga user posted image  za srečo.

Iden ka mali rabi pozornost....čao

naty vej so z našoga kraja včeraj že tudi bilij..ovi cigani ka so plejsali.tak v rdeča oblačila so bilij oblečeni,če si vidla.pa naprej so šli user posted image user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
22.3.2010 12:10:04   
naty6
IZVIRNO SPOROČILO: 1r1s

naty vej so z našoga kraja včeraj že tudi bilij..ovi cigani ka so plejsali.tak v rdeča oblačila so bilij oblečeni,če si vidla.pa naprej so šli user posted image user posted image

Znankar san pa to zamudila user posted image  user posted image , ka se je vmes Anej prebudil in san ga mogla nazaj uspavat. Pa praviš ka so naprej šli...čudim se....čudim user posted image . No ja te pa user posted image  za njih.

TuBoLina ka je zdaj....nej ka si se odločila ti kar robo obdržati user posted image , ka nan ne javiš kda naj pridemo . Kak pravi Nej@, packa ti user posted image  user posted image  user posted image ...

(odgovor članu 1r1s)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
22.3.2010 13:55:24   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: naty6

TuBoLina ka je zdaj....nej ka si se odločila ti kar robo obdržati user posted image , ka nan ne javiš kda naj pridemo . Kak pravi Nej@, packa ti user posted image  user posted image  user posted image ...

user posted image user posted image joj joj, tubolina, packa user posted image user posted image user posted image nej san jo mislila obdržati, ali gnes man plavanje, ju3 pa dale pa man čas.... samo san v lakoše, pa še tašča je na prisilnon dopuste, tak ka znate, kak mi je fajn user posted image user posted image user posted image

lejko prijdete vutro.... če kera ščej številko, mi naj pijše na zs..... roba je pa še vrouča, tak ka user posted image user posted image user posted image user posted image

darjussa - emmm, konji so več nej na kobilje user posted image user posted image moja je tukar z meno, v lakoše.... atijov pa je šao v avstrijo z njin.... lejko pa prijdeš tij tude v lakoš, gda mo pa na kobilje, te pa opet tauser posted image user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
22.3.2010 19:33:53   
1r1s
Znankar san pa to zamudila user posted image user posted image , ka se je vmes Anej prebudil in san ga mogla nazaj uspavat. Pa praviš ka so naprej šli...čudim se....čudim user posted image . No ja te pa user posted image za njih.

pa ja...nej so tak slabi bilij..pač njihov ciganski ples..vej boš pa še vidla če boš kaj spremljala user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
23.3.2010 6:52:15   
Nej@
jutro babe user posted image

klepečete te pa nej čudo ka dež ide user posted image

samo malo na brzino:

kak spucati te plišaste igračke ka špilajo pa prouzvajajo zvoke? v stroj jih glih nemren vrčti ali? bojin se ka te več nedo špilale user posted image

Tubolina, ge gnes nemren po robo priti ka man nujne obveznosti, vutro popoldne, četrtek, petek pa soboto pa lejko user posted image zdaj ti povej kda ti najbole ustreza.
Plan je takši ka ges skočin po Naty in te prideve po tebe pa Tina in idemo po robo pa še kaj in te dostavive nazaj ge sve te pobrale - razen če se ščeš rešiti tašče user posted image

(odgovor članu 1r1s)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
23.3.2010 8:45:38   
naty6
Nej@ tvoj plan je dober....samo ti boš mela  malo s sabo. Ges nej, zato pa povej šteri den, ka te našemi povem ka mora 100% doma biti user posted image .

Pa še ena stvar. Šteri fitnes klub je v Soboti najbokši: Spartacuss, Fit & Pump ali Krpan.....skrajni čas je ka se malo razgiblen. Se što pridruži?

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
23.3.2010 17:40:57   
Nej@
Taja de doma, ka popoldne nuca ona lepotilni spanec ka te ponoči lejko spi user posted image

zdaj če se Tubolina strinja bi meni najbole odgovarjalo vutro popoldne od 14h dale lejko, povejta kda user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
23.3.2010 17:48:08   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: Nej@

Tubolina, ge gnes nemren po robo priti ka man nujne obveznosti, vutro popoldne, četrtek, petek pa soboto pa lejko user posted image zdaj ti povej kda ti najbole ustreza.
Plan je takši ka ges skočin po Naty in te prideve po tebe pa Tina in idemo po robo pa še kaj in te dostavive nazaj ge sve te pobrale - razen če se ščeš rešiti tašče user posted image

ges san več nej na kobilje, tak ka prijta samo direkt v lakoš, tu spijemo kavico/kapučino pa malo potračamo.... user posted image user posted image za taščo pa... mah, naj bo.... malo de nan svejtila ( vupan, ka nej ).....

zgučita si vuvi den pa mi javita, samo rajši na mobi, ka je vrejme lejpo, pa san vinej, nej več dosta na rač..... mabi pa man večinoma časa s sebo.... nej@ - tij maš mojo št....

pa seveda drujge od tu tude lejko prijdete kcoj user posted image user posted image user posted image placa je zadosta, pa kapučinoja tude user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
24.3.2010 10:25:24   
1r1s
jeeee voni pa takšen fajni den..sonce,toplo..tau smo čakali..komaj čakan ka se mali zbidij (zdaj spij drujgo rundo) te pa šibava k našin.fajn mi je v bloki pa v soboti,ali ves pa dvorišče je vsegli fajn,kda je takšo lejpo vrejme..
izkoristite tej lejpi den ... pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 1245
24.3.2010 13:17:10   
TuBoLina_86
hej hej!

mij smo že eno rundo bilij vinej, pa še mo malo šli...

gnes pa kavica z nej@ in naty user posted image user posted image user posted image user posted image maličke tudi pripelata?

moren pospraviti stanovanje user posted image user posted image user posted image user posted image ka de lejpo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 1r1s)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
24.3.2010 13:45:49   
naty6
IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86

hej hej!

mij smo že eno rundo bilij vinej, pa še mo malo šli...

gnes pa kavica z nej@ in naty user posted image user posted image user posted image user posted image maličke tudi pripelata?

moren pospraviti stanovanje user posted image user posted image user posted image user posted image ka de lejpo user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojla.

Ges Aneja ne mo mela sebov, ka je nekšni prehlajeni( iz nosa njemi fejst teče in tu pa tan zakašlja)....tak ka ne bi rada, ka bi se Tin kaj nalezel. Pa znaš ka....tude atiji morajo biti malo z detetom sami....to bog nej vidu, ka ne bi zdržali user posted image  user posted image  user posted image . Te pa se vidimo gnes.

Neposredna povezava do sporočila: 1247
24.3.2010 18:49:40   
TuBoLina_86
tak, naty pa nej@ sta odišle.....

super je bilao user posted image user posted image user posted image user posted image bar san se nasmijala user posted image user posted image user posted image user posted image

samo san tebi naty pozabila dati kapice, takše lepe, nej debele, za zdaj, za pomlad, ka so mojemi premale.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
24.3.2010 19:13:28   
TuBoLina_86
nej@ - mogoče kaj takšoga?

http://darila.enakupi.com/Steklen-sah-350-x-350-mm-pr-17591.html

Neposredna povezava do sporočila: 1249
25.3.2010 7:11:23   
Nej@

IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86

nej@ - mogoče kaj takšoga?

http://darila.enakupi.com/Steklen-sah-350-x-350-mm-pr-17591.html

mislin ka mo toga zela user posted image

smo se pa včera fajn meli!user posted image
Tin je tapravi dečko ali Anej ne zaostaja kaj dosta za njin user posted image
mene je Taja počakala, ka san domov prišla... sicer je bila tak kak če bi zadeta bila in je komaj nasmešek vkuper spravila in te jo je ati odneso v sobo in mala si je tak olajšano vdihnola kda je vidla kama jo nese ka mi je vse hudo gratalo čiglij se mi je fajn zdelo ka sta me počakala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......