|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
28.3.2010 13:38:39   
emibu
potem pa menda jazuser posted image user posted image joii pejte že u rim da bom jst čimprej na vrstiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
28.3.2010 14:14:09   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

potem pa menda jazuser posted image user posted image joii pejte že u rim da bom jst čimprej na vrstiuser posted image user posted image user posted image

jaa! jaa! da sem potem kmalu še jaz!! user posted image ampak vam morem povedat, da je moj user posted image 100x bolj nestrpn od mene! Takoj ko me malo uščipne, že reče: A te pelem? user posted image Hehe, jaz bi pa raje mela, da še malo počaka v naravnem inkubatorju. user posted image Prav ne znam bit več "nenoseča" user posted image

Punce, lep dan vam želim z veliko sončka! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
28.3.2010 14:52:39   
emibu
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

IZVIRNO SPOROČILO: emibu

jaa! jaa! da sem potem kmalu še jaz!! user posted image ampak vam morem povedat, da je moj user posted image 100x bolj nestrpn od mene! Takoj ko me malo uščipne, že reče: A te pelem? user posted image Hehe, jaz bi pa raje mela, da še malo počaka v naravnem inkubatorju. user posted image Prav ne znam bit več "nenoseča" user posted image

Punce, lep dan vam želim z veliko sončka! user posted image

hočeš rečit da ne najdeš več drugega izgovora kot "noseča sem"??user posted image user posted image user posted image user posted image hechec..

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
28.3.2010 16:30:44   
BabyKitty
No punce... mislim, da mi je končno uspelo pridelati user posted image ... danes zjutraj sem naredila testek in sicer tisti plastičen, ne le trakec in se je prikazal plusek... sicer je bil še zelo švohcen ampak bil pa je user posted image tako, da sem kar šokirana in sploh ne morem verjeti user posted image

hvala vsem, ki ste držale pesti zame, ste mogle zelo dolgo časa držati user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
28.3.2010 16:47:26   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

No punce... mislim, da mi je končno uspelo pridelati user posted image ... danes zjutraj sem naredila testek in sicer tisti plastičen, ne le trakec in se je prikazal plusek... sicer je bil še zelo švohcen ampak bil pa je user posted image tako, da sem kar šokirana in sploh ne morem verjeti user posted image

hvala vsem, ki ste držale pesti zame, ste mogle zelo dolgo časa držati user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
28.3.2010 20:53:26   
Aninchy
BabyKitty - BRAVO!! Dobrodošla med nosečkami! user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
28.3.2010 22:00:50   
davorjeva pikica
BabyKitty-user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
28.3.2010 22:26:53   
BabyKitty
hvala vsem...user posted image

(odgovor članu davorjeva pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
28.3.2010 23:07:40   
zaljubljena23
čestitke zvezdici še iz moje straniuser posted image user posted image user posted image

Baby Kitty iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
29.3.2010 9:16:42   
emibu
Baby Kitty- use najlepše čestitke želim ti lepo nosečnost in še lepši poroduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
29.3.2010 9:45:33   
egleria
babykitty še enkrat čestitke. res sem ful vesela da vama je uspelo. zdej pa pazi nase in na svojo malo pikico. pa kr hitro G pokliči da te naroči na prvi pregled.

joj js kar mal pogrešam bit nosečka user posted image

emibu sej pol lahk tud uporabljaš izgovor da si glih rodila ker takrat hormoni še bolj podivjajo, pa poporodna utrujenost je tud ker se telo izčrpa.. tak da 6 tednov po porodu si še lahko malo privoščiš izkoriščanje partnerja user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
29.3.2010 15:16:03   
sa5i
BabyKitty user posted image user posted image user posted image sploh ne najdem besede, da bi ti lahko doolj čestitala, kar solzne oči sem dobila. user posted image kaj naj rečem uživaj v nosečnosti, naj je vse kot mora pa pusti se razvajati, ker ti si res zaslužiš. user posted image

drugače pa sem danes prišla od G user posted image me je kregala zaradi kg. jauuu ta ženska ej. pa kaj naj od zraka živim. no drugače maternica je še en cm večja tako, da naša user posted image lepo raste.

če ima ratera pri roki materinsko K koliko se se kaj zredile? jaz jutri vstopim v 29 teden pa sem najprej shujšala 5 kg do 4 meseca sedaj pa sem seveda zredila ampak od moje prejšnje teže nekje 5 kg. s tem, da ona ne upošteva, da pač sem shujšala ker nisem nič jedla in se je drla, češ, da že sedaj skoraj 10 kg pa še 12 tednov je od konca pa, da se le 12 kg dovoljeno zrediti, še skopirala mi je članek o tem kako pridobivati težo.

ima katera podobne izkušnje??

nič uživajte pa pišite kaj

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
29.3.2010 15:57:03   
emibu
sa5i-Najprej naj ti sam to rečem čez eno uho not čez drugo vn..no sedaj pa dalje do sedaj sem se zredila za 13 kg po mojim meritvah jutri ti sporočim bolj točno ker imam pregled,ampak sigurno bo prej več kot manj!
omejitve ni pri kg!! kok je dovoljeno in kok ni! to ji lahko kamot poveš v obraz..so samo okvirne številke,tako kot pri dojenčku(obseg glavice...)Pri močnejših ženskah je pač boljše da se zredijo manj medtem ko pri suhljatih dovoljeno kakšni kilogrami več. Če ti lahko dam primer moja mami se je zredila iz 50 kg na 85!!! in rodila mene kok jst vidim mi nč ne fali nekateri rečejo da je potem otrok debel da nebi res rodila sem se z 3 kilami in niti dekice več! Tak da ne sekiraj se,ti se samo gibaj koliko ti pač telo dopušča,da le nebi za vraga kj hujšala umes.. jej koliko ti paše samo pazi mal pri saj veš sladkarijah itd. če se boš ti dobro počutla tut tvojmu malemu nebo nič falilo..telo ti bo samo povedalo!

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
29.3.2010 16:58:20   
Tincy90
Sa5i ne sekiraj se! Se čist strinjam z emibu.
Drgač sm se pa tud js  fajn orng (za mene tumačuser posted image ) zredila- kr 25kg. Prej predn sm zanosila nism bla pa ne debela ne suha, mela sm 60kg. Men je pasalo jest in sm res jedla ogormne porcije.user posted image kilogramčki pa grejo počas dol, sploh zdj gredo k sm bolna in nimam nobenga apetita. Tamala pa tud ni debela, ampak je je glih prov za tazga dojenčka.user posted image aja, pa men niso nikol sikale na pregledih sestre al pa G d se preveč redim. Poznam pa tud že eno mamico, ta se je pa za več kt 30kg kil zredila in ji tud zdj nč ne manjka, ni debela. Tko da jej kokr teb paše, sploh pa ne hujšej!

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
29.3.2010 21:10:31   
sa5i
oh, hvala za tolažbo punci user posted image tako me je razjeuila ta G, da mi sploh ni za iti več. pa tako je kopala po meni, da me še zdaj vse boli user posted image
ja saj vem, da se ne prehranjujem bog ve zdravo. pa to sol sem resnično omejila skora naslano jem vse. vendar salame v sedviči pa ne morem neslane jesti ker nevem kje bi tako sploh kupila user posted image user posted image   ker pa cel dan visim na faksu saj veste, da ni prav časa za pojesti kaj zelo zdravega. sladkarijam se bom pa odpovedala ker to ni dobro ne zame ne za user posted image s tem pretiravam. danes pa me je G spravla že v tak obup, da sem resnično pomislila na to ločevalno dieto. moja babica je shujšala sedaj z njo kar drastično pa nevem glede na to, da je vse dovoljeno jesti le, da po dnevnem zaporedju, mi mogoče tudi v tem obdobju ne bi škodila. kaj menite?

jooj tak sem zaspančkana, da bom pomojem sedaj glih zaspala.

mirno noč pa trebuščke al pa user posted image pobožajte user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
30.3.2010 9:44:20   
egleria
seveda obstaja zgornja meja do koliko se lahko nosečnica zredi. ampak to so že potem res ekstremi. pa večinoma veljajo za bolj močne mamice in tiste ki imajo nosečniško sladkorno.
sa5i lahko da se pri tebi nabira preveč vode v telesu in da se to tudi kaže na teži.
pa probi se res držati tega da ješ neslano hrano. to pomeni tudi brez salam pa takšnih stvari. moja mama je tudi morala pazit na telesno težo ker je otekala. zaradi tega ker se ni glih strogo držala diete je pa šla predčasno v porodnišnico in so ji tam predpisali strogo mirovanje pa strogo dieto brez soli. s tem se res ni za hecat.
pa nobene ločevalne dieteee!!! to da moreš jest neslano hrano še ne pomeni da moreš hujšat! ti lepo jej normalno ampak ne slano hrano. saj se počasi navadiš. ker tudi potem ko dojiš ni zdravo glih velik slane hrane jest.

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
30.3.2010 12:00:38   
Zvezdici
Zdravo punce!!

Jaz doma in končno v 2h kosih!

Sva včeraj prišle domov in se še privajava na novo okolje. Pa ravno, ko sem se privadila vsega v P je bil čas za odhod, hehe.
Tija je zeloo pridna, samo spanje ji nekako bolj gre podnevi kot ponoči. user posted image

Pa hvala vsem za čestitke in se še kaj javim!

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
30.3.2010 12:08:59   
Aninchy
user posted image user posted image user posted image user posted image Heeej Zvezdiciuser posted image user posted image user posted image user posted image Lepo, da si se javila! Pa en poljubček tvoji princeski!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
30.3.2010 12:16:46   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Zdravo punce!!

Jaz doma in končno v 2h kosih!

Sva včeraj prišle domov in se še privajava na novo okolje. Pa ravno, ko sem se privadila vsega v P je bil čas za odhod, hehe.
Tija je zeloo pridna, samo spanje ji nekako bolj gre podnevi kot ponoči. user posted image

Pa hvala vsem za čestitke in se še kaj javim!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
30.3.2010 13:21:38   
emibu
Zdravo puncee!

nebom še usega enkrat pisala (je res preveč bom kr skopirala z majčic)

Mi smo pršli s pregleda uzeli so mi kri in vodo (dokaz da sem nerodna skor sem s cela polila s tistim lončkom),naredila mi je UZ zlo lepo se je vidu obrazek mam slikico s profila in direkt in pa slikico od jajčk Tako da fantek ostaja,dobila sem potrdilo o PDP-ju,pa napotnico??ki sem jo šele zdj vidla a to je kao za rešilca al kaj???zredila sem se za 3kg se pravi od začetka imam +14kg oz. iz 58kg na 72 jap prava bombica sem že.NO morem povedat da PDP je prestavljen!! na 27.5! ampak men s zdi da bo kar okol 19 vn pokukal sma se tako dogovorila Starost po UZ-ju se popolnoma ujema s PDP-jem plodovnice je primerno,prav tako pa je že z glavico navzol skratka same pozitivne stvari VESELAAAA SEEEM ZEEELO*
NP pa imam 20.4 se pravi čez 3 tedne..

sa5i-jst osebno sm strogo proti kakršnikoli dieti v nosečnosti!!

zvezdici-Pozdravljena nazajuser posted image user posted image upam da si vredu,nisem te mogla nič poklicat ne nič ker mi na mobitelovem centru nekaj serjejo po glavi in ne morem ne klicat ne pisat nič od ničuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
30.3.2010 14:07:10   
egleria
super emibuuser posted image user posted image . za rešilca pa vsaka dobi če se porod prehitro začne da nebi rodila na poti v osebnem voziluuser posted image to bi ti morala G razložit..

zvezdici dobrodošlauser posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
30.3.2010 14:09:20   
emibu
pa nevem kaj je to je obična zelena napotnica  velja pač za 2 meseca..podatki o bolezni pa piše porodnišnica pol je vrjetno to za rodit a ne?

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
30.3.2010 14:19:54   
egleria
jaz sem dobila dve napotnici. ena za porodnišnico ki jo daš takrat ko greš rodit. eno pa za rešilca če porod prehitro napreduje in veš da nebi prišla v enem kosu do P..
saj more bit tam napisano če je za rešilca. če ne je pa za v porodnišnico. jaz sem te napotnice dobila zadnji mesec, ene jih dobijo prej..user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
30.3.2010 14:32:28   
nincy29
jap 2 napotnici dobiš..tisto za rešilca boš rabla tudi če ti slučajno  odteče voda..namreč če ti odteče voda moraš rešilca poklicat..ok če ti sam mal kaplja ni panike..če ti pa fanj teče pa obvezno poklicat.

ja to glede napotnic  je mal čudno..ene dobijo bl zgodi kot druge.npr. jaz sem danes zaključila 36. teden in še zmeraj nimam napotnice.mi je rekla da bo naslednjič dala mi..se pravi bom takrat že 37/3 noseča.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
30.3.2010 15:07:45   
emibu
aha no zgleda da predvidevajo da je ne rabim za rešilca,ker sem dobila samo potrdilo o PDP in pa napotnico za rodit

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Jutranja tabletka: izhod v sili
Kaj storiti, ko ste imeli spolni odnos, pa niste bili zaščiteni pred nosečnostjo oziroma menite, da je vaša redna zaščit...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?