|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
30.3.2010 9:57:56   
PapuaNG
jutro,

smo spali do pol devetih user posted image Se je sicer prvič zbudil ob pol sedmih, pa je sam mal flaše dobil, da smo lahko še malo potegnili. Mogoče pa počasi pridemo do spanja čez celo noč?

Katmat, vse naj naj user posted image

Sem pa danes na postu, zaenkrat še kar gre...bomo videli, kako bo čez dan. Zdej moram pa smrdečo štruco previt, že na daleč smrdi...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
30.3.2010 9:58:50   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

hvala hvala vsem.....kera danes pride na kofi???

jaz bi rabila poljsko bolnico ali pa najmanj rešilec za kakršenkoli premik od doma
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
30.3.2010 9:59:22   
KatMat
zoja!!!!!!!za en šanpanjec bi te prosila iz londona!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
30.3.2010 9:59:54   
Dudica1
Maj spi...pri nas je pa sonček zdele user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
30.3.2010 10:01:35   
ajetam*

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

Šivilja, a pri vas ste tud vsi bolaniuser posted image user posted image
Ker zob se mu je pa zagnojil, da ga ne spuli?

Petrazg a boš kaj povedala kako je bilo? saj vem neumno vprašanje, ker jitak ni mogel bit drugač kot super user posted image

A vidiš nate sem pozabila.

4 desno zgoraj - je prejšnjič vrtala - je bila na površini majhna luknjica, ki pa je šla globoko in mu je dala zdravilo (v torek). V nedeljo ga je malo bolele, pa zdaj ko razmišljam nazaj je imel že rahlo zatečeno. Ponoči pa ni spal od bolečin. Včeraj mu je potem odprla in s pilco šla v kanale, pa ni kaj veliko gnoja prišlo in naju poslala domov. V teku popoldneva mu je še kar zatekalo - sem poklicala in mu je potem napisala amoksiklav. Jutri morava nazaj - je rekla, da bo poskusila razširit odprtino in ščistit.

Ojoj, bogi K. Upam ,da bo AB pomagal, drugače ga bo morala spulit. Bolj pomembne so 5-ke in 3-ke.

No zdaj pa šibam. Lepo se imejte.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
30.3.2010 10:03:26   
šivilja

Šivilja, a pri vas ste tud vsi bolaniuser posted image user posted image
Ker zob se mu je pa zagnojil, da ga ne spuli?

Petrazg a boš kaj povedala kako je bilo? saj vem neumno vprašanje, ker jitak ni mogel bit drugač kot super user posted image

A vidiš nate sem pozabila.

4 desno zgoraj - je prejšnjič vrtala - je bila na površini majhna luknjica, ki pa je šla globoko in mu je dala zdravilo (v torek). V nedeljo ga je malo bolele, pa zdaj ko razmišljam nazaj je imel že rahlo zatečeno. Ponoči pa ni spal od bolečin. Včeraj mu je potem odprla in s pilco šla v kanale, pa ni kaj veliko gnoja prišlo in naju poslala domov. V teku popoldneva mu je še kar zatekalo - sem poklicala in mu je potem napisala amoksiklav. Jutri morava nazaj - je rekla, da bo poskusila razširit odprtino in ščistit.

Ojoj, bogi K. Upam ,da bo AB pomagal, drugače ga bo morala spulit. Bolj pomembne so 5-ke in 3-ke.

No zdaj pa šibam. Lepo se imejte.

O hvala - opcije puljenja mu sploh še nisem omenila, ker ga pomoje ne spravim več v ordinacijo

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
30.3.2010 10:09:43   
koala.cek
mi imamo tudi sonček. pa črmlj spi. zunaj v vozičku. user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
30.3.2010 10:13:05   
Dudica1
Kaj ko ne smemo ven še...f.a.k. no pa skoz ga gledam in gledam kako diha in ne vem a je dobr al ne!!!Sliši se da hrope pa zakašlja pa je nekaj časa okej,pol spet...

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
30.3.2010 10:14:29   
koala.cek
ima vročino ?

sej če hrope, gre lahko ven. pa malo vlage še dodatna sproži, da se sluz omehča.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
30.3.2010 10:15:46   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Kaj ko ne smemo ven še...f.a.k. no pa skoz ga gledam in gledam kako diha in ne vem a je dobr al ne!!!Sliši se da hrope pa zakašlja pa je nekaj časa okej,pol spet...

če zakašlja in potem ne hrope več - potem je to ok. sej prav da zakašlja. da gre sluz stran. vsaj meni je tako P rekla.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
30.3.2010 10:17:02   
Tanja_
Sej H. je tud ves čas hropla, ko je bila prehlajena. Oni se ne znajo "odhrkat" in potem jim ta sluz ostaja prilepljena po grlu in se sliši hropenje.

Neposredna povezava do sporočila: 4786
30.3.2010 10:24:56   
Anonimen
pa se kaže malo sončka. mulček spi (vmes se je 1x sam obrnil, 1x pa sem ga jaz) in ker je na kavču, se ne premaknem stran... od računalnika.

nekaj prošenj za službo bom še poslala... nekaj se bo pa že prijelo.

sonček se je pokazal in me kar veseli, ker bova (ko se zbudi) lahko z vozkom skočila po opravkih (banka, trgovina).

KatMat, prijetno kofetkanje! žal se ti ne morem pridružiti... 
šivilja, a pa dajo K. injekcijo, preden začnejo vrtat po zobu? me skrbi, ker ima O. v aprilu zobarja in vem, da mu bo nekaj packotov odstranila... do sedaj je rad tja hodil, ker ni nič bolelo... user posted image  za Kja!

Dudica, U. tudi hrope. vsake toliko se odkašlja. zdaj, ko oponaša kašelj, kašljam zraven...
se mi zdi, da če greva ven, mu je bolje.
če nima vročine in je stanje brezvetrja, bi jaz šla ven. ampak ne direkt na sonce.

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4787
30.3.2010 10:26:18   
KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
30.3.2010 10:26:59   
KatMat
jah sej ni nobena za kofi...tko da bom kr doma ostala

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
30.3.2010 10:33:05   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

ima vročino ?

sej če hrope, gre lahko ven. pa malo vlage še dodatna sproži, da se sluz omehča.

nima vročine......mah raj ne bi šla k piha

Neposredna povezava do sporočila: 4790
30.3.2010 10:44:55   
šivilja

Če je po kašljanju bolje, potem je to sluz in ne bo nič narobe če gre ven.
Naša tudi hrope, ko ima sluz v grlu - mi ja pa P. rekla, da bom takoj opazila razliko če hrope zaradi smrklov ali zaradi pljučk. Hb. drugega še ni bilo, tako da ne vem.
Ti je pa že Lake včeraj napisala še dodatne znake - neki s trebuškom če se matra (ne vem točno), pa tista jamica za ključnico proti vratu se mu ful not potegna (vboči), če s težavo diha - madona sem napisala, da še sama ne vem kaj pomeni user posted image .

K.tja - otrokom ne dajo injekcije, ker pomoje bolj boli in je bolj zoprna od samega vrtanja, ki je hitro mimo, pa v večih etapah vrta - šteje en, dva, tri pa neha, pa spet do tri in tako. Mislim, da jim ni bilo težko zdržat.

< Sporočilo je popravil šivilja -- 30.3.2010 10:45:35 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
30.3.2010 10:54:59   
petrazg

Naša tudi hrope, ko ima sluz v grlu - mi ja pa P. rekla, da bom takoj opazila razliko če hrope zaradi smrklov ali zaradi pljučk. Hb. drugega še ni bilo, tako da ne vem.
Ti je pa že Lake včeraj napisala še dodatne znake - neki s trebuškom če se matra (ne vem točno), pa tista jamica za ključnico proti vratu se mu ful not potegna (vboči), če s težavo diha - madona sem napisala, da še sama ne vem kaj pomeni user posted image .

K.tja - otrokom ne dajo injekcije, ker pomoje bolj boli in je bolj zoprna od samega vrtanja, ki je hitro mimo, pa v večih etapah vrta - šteje en, dva, tri pa neha, pa spet do tri in tako. Mislim, da jim ni bilo težko zdržat.

Dudi... našemu se delajo luknjice pod rebri ob strani, takrat ko fejst hrope in se muči z dihanjem. Pa trebušček je bogi in ga na hitro ven in notri daje... se prav vidi ...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
30.3.2010 10:58:00   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Dudi... našemu se delajo luknjice pod rebri ob strani, takrat ko fejst hrope in se muči z dihanjem. Pa trebušček je bogi in ga na hitro ven in notri daje... se prav vidi ...

No evo iz prakse, ker jaz samo napamet govorim kar sem prebrala (k sreči)

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
30.3.2010 10:58:24   
Dudica1
to se pravi da bi tud ful hitro dihal najbrž.....prej sem mu štela je mel 32 vdihov na minuto

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
30.3.2010 11:02:13   
PapuaNG
Dudi, sej kot so druge povedale-pomoje boš itak čutila, kdaj je prehudo in mora zdravniku...mi takrat, ko je veliko kašljal, nismo ven hodili, ampak takrat je bila zunaj zima in bi se vse samo še poslabšalo. Zdej pa itak ni mraz in če ne piha, greste komot ven. Je pa te dni res vetrovno...tudi pri nas user posted image K sreči se nas viroze zadnje čase izogibajo, hvalabogu...

Se me pa loteva že prva lakota, ki jo zaenkrat uspešno preganjam s čajem...zdej pa kolegica s psom pride na obisk. Upam, da ni več tako podivjan kot zadnjič. Je še mladič in poln energije in se ga je mali zadnjič prav ustrašil...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
30.3.2010 11:06:33   
Leela
katmat vse najboljše...user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
30.3.2010 11:07:48   
KatMat
hvala leela

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
30.3.2010 11:08:20   
petrazg

to se pravi da bi tud ful hitro dihal najbrž.....prej sem mu štela je mel 32 vdihov na minuto

Glej 35 je veliko, ampak ni kritično... Sej , ko je slabo je takoj na 40. Bo pa full hitro dihal ja, ker se trudi za zrak, ker nima dovolj kisika... A pa mu je merila saturacijo?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
30.3.2010 11:12:09   
Leela
user posted image user posted image user posted image   za vse bolnike. F. je tudi vreščal cel večer, beri 3 ure. Ma prav vreščal. Če ga ne bi prej P peljala bi ga sigurno na urgenco.

Tanja naj očeta čimprej porihtajo user posted image user posted image user posted image

ajetam pri vas gre pa hitro s selitvijo.

Zoja...London slin, slin

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
30.3.2010 11:21:20   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Glej 35 je veliko, ampak ni kritično... Sej , ko je slabo je takoj na 40. Bo pa full hitro dihal ja, ker se trudi za zrak, ker nima dovolj kisika... A pa mu je merila saturacijo?

Ja včeraj mu je merila je mel 95,pol mu je dala inhalirat ventolin če bi bla astma pa ni...tko da ne vem potem sva šla še enkrat merit je mel isto 95

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Kdaj ste začeli z uvajanjem GH?

pred 4. mesecem (16%)

med 4. in 5. mesecem (28%)

med 5. in 6. mesecem (29%)

po 6. mesecu (27%)

Število vseh glasov: 313

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!