detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab Dober večer dikline! Se van na hitro javin. Prvi delovni teden je za menov. Prvi den nazaj v slujžbi je bil žmeten, drujgi naporen, v srejdo je pa že vse zalaufalo po starij, že navajenih tiraj. Smo pa meli velko smolo z varstvon. Prejšnji teden, kda se je Jakob uvajal, nama je po 2 dnevaj gratal betežen in sva šla nazaj v varstvo komaj v petek. Varuško nej pa nej štel sprejeti. No in ker san gjes mogla te keden že začati delati, si je moj zel fraj, pa še en teden izkoristo za uvajanje. Samo saj znate kak je, kda ma vrag male, te jih ma dosti. In v torek nas zvečer zove lastnijca vrtca in pravi, ka jin je v kuhinji cejv počila in ka majo vse poplavleno in seveda, ka ne do mogli dece čuvati te keden. No pa je moj bil doma z Jakobon. Te jo pa včera zvečer pa zoveva, ka pijtava, če de pa zdaj v ponedejlek vse pa normalno laufalo, če so uspeli sanirati zadevo in nama pravi ka ne vej, poleg vsega pa še prijavi, ka do se selili na novo lokacijo, ker j pa nan čista odročna in niti pod razno n prijde v poštev. San mijslila ka de se mi kar zrolalo. Zdaj sva pa čisto v precepi. Mali se je komaj malo na varuško navado, zdaj ga pa pa naj dava kama inan, pa te še seveda velko pijtanje kama? Skratka čisto sr****! Nikdar san si nej mislila, ka mo meli že z varstvon telko problemov. Zdaj načeloma mava opcijo varstva fejst poleg doma, samo ne ven kak mo z uvajanjon, ker si gjes v slujžbi naslednji teden niti pod razno nemren zeti fraj (man vsaj den splaniran najmenje en sestanek, v četrtek bi pa mogla tudi na slujžbeno pot), moj pa tuj nemre biti kar dva dnij odsoten v službi. Na njegove starše se nemreva obrniti za pomoč, moji so pa daleč krej. Poleg vsega man pa telko dela, ka mu zdaj verjetno še najmenje 3 vore za računalnikon sidejla, ka vsaj nekaj napravin, ka mu te lejko vutro z Jakobon. Nej san mejla časa šteti za nazaj. Vupan, ka ste vse vredi, ka ste vsi zdravi, pa ka max užijvlete s svojimi sončki. Se še kaj javin! Lepo mi bojte! oooojjjj samo sranje...no mi smo tudi šli v pon. v vrtec, še vedno malo prehlajeni, sicer so eni v vrtci tak prehlajeni ka majo do prsi šmrkle:))) te pa v torek idemo...iz tor. na sredo pa san vidla ka ful slabo psimo pa ful hrope pa kašla pa ker nej mejla vročne jo seeeno dava v vrtec ge san pa pozvala dr kda se lejko pridemo pokazat pa smo šli pa prej ka je to viroza pa ka nič hudega pa ka naj ostane doma...maja fajn doma včerja pa neknša čudna vroča pa merin vročino 38,50...in cejlo noč dale tak...in sve gnes šle k dr pa fala baugi naj je dala na krv pa ve vrednosti so spremenjene kao ka je nekšna viroza pa ka more biti teden dni doma ka ovak de se to samo ponavljajo pa še kaj huješga pride...ge misln ka je malo krivo ka nej šla čist zdrava v vrtec, te druga betežna deca, stres in vse skup pa še to gnilo vreme smo tuj ge smo...komaj čakan ka de poletje ka mo se pod senco zdravi skrivali...ker to je hudo ka je zdaj...spive tak malo...sakih 10-15 min mi je ponoči auf...pa nej pa nej spati...pa čez den isto...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|