podezelje
|
DOBRO jutro vsem no,naša punca je podrla nocoj svoj rekord.spala je celih 10ur,sicer 3xprosila dudo,a vseeno.mislim,da je bla kriva kašica.ker mleko še vedno bojkotira,sem ji zvečer dala hipp kašico na žličko in še am.upam,da ni nič narobe,ker ji dopoldan uvajam zelenjavo,zvečer pa dajem kašico.vem,da bi naj eno jed naenkrat.a glede na to,da kašico sprejema,je menda ok.korenček tudi veselo papca,sam se opazila,da je malce težje kakala.pitje tekočine je pri nas borba.vztrajam pa na vodi ali pa nesladkanem čaju.nalijem ji v malo flaško,ki je aventova,za mleko ima nuk in ji pustim,da se igra z njo.tako ji seveda uspe,da popije kakšno kapljico,ker veselo grize cuzelj.nasprotujem pa sladkanim čajem,ker je od kolegice mala nehala pit mleko,ker ji je bil sladkan čaj boljši.jaz bi pustla otroku,da pije vode kolikor je želi,če ustrezno pridobiva na teži. drugače pa ima od včeraj nove glasove,ki so tako prijetni,da sem čisto fertik,ko jo čujem. naša pupa se je tudi branla vozičkanja,dokler ji nisem dvignila naslona,da vidi ven.zdaj je super.malo zadrema,potem pa uživa v razgledu.imamo pa marelco,da ji sonček ne sije,ker se ji kar učke zasolzijo. hvala glede pojasnila o dudi,jo grem hitro menjat.sicer jo ima le,ko gre spat,pa e takrat jo hitro ven vrže,a vseeno.imamo pa aventovo. lep sončen dan