Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 13:09:01
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 flaska kaj pa misliš na inhalator,ena ga tam prodaja hoferjevega baje so ga samo sprobali??...bi mu pomagal?? Kakor sem jaz pri mojih mulcih vidla pomaga samo čas. In parne inhalacije (zvečer ko gre spat vroča para s kamilicami). Inhalator ni naredil čudežev. Vedet pa ne morem- sicer pa če je inhalator res pomagal- kristus, kaj bi šele bilo če ga ne bi imela
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 13:11:50
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 flaska kaj pa misliš na inhalator,ena ga tam prodaja hoferjevega baje so ga samo sprobali??...bi mu pomagal?? Kakor sem jaz pri mojih mulcih vidla pomaga samo čas. In parne inhalacije (zvečer ko gre spat vroča para s kamilicami). Inhalator ni naredil čudežev. Vedet pa ne morem- sicer pa če je inhalator res pomagal- kristus, kaj bi šele bilo če ga ne bi imela se bom vštulila. inhalatorja zdaj ne bi kupovala. pa sej M ni tolikokrat bolan. zdaj se bom pa jest podpisala pod flaško . inhalacije v kopalnici. pa magari trikrat na dan.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 13:12:14
|
|
|
|
Dudica1
|
ne vem ne morem se odločit al kupit al ne
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 13:13:29
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 flaska kaj pa misliš na inhalator,ena ga tam prodaja hoferjevega baje so ga samo sprobali??...bi mu pomagal?? Kakor sem jaz pri mojih mulcih vidla pomaga samo čas. In parne inhalacije (zvečer ko gre spat vroča para s kamilicami). Inhalator ni naredil čudežev. Vedet pa ne morem- sicer pa če je inhalator res pomagal- kristus, kaj bi šele bilo če ga ne bi imela se bom vštulila. inhalatorja zdaj ne bi kupovala. pa sej M ni tolikokrat bolan. zdaj se bom pa jest podpisala pod flaško . inhalacije v kopalnici. pa magari trikrat na dan. no sej zato pa oklevam ker bi ga rabila enkrat na leto...no upam da bi bilo tako al pa še tolk ne...no je še T ki bi tud uporabljal ko kašlja...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 13:13:48
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ne vem ne morem se odločit al kupit al ne Glede na to da na splošno nimate problemov z dihali bi jaz rekla da ne. Je kaj drugega bolj učinkovitega kot to. Odloči se pa itak sama.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 13:14:21
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ne vem ne morem se odločit al kupit al ne Glede na to da na splošno nimate problemov z dihali bi jaz rekla da ne. Je kaj drugega bolj učinkovitega kot to. Odloči se pa itak sama. no sej najbrž da bo res tko ja...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 13:17:17
|
|
|
|
maja1488
|
Ko sta M in Z imele tahud laringitis, sem kr velik lonc na ploščo pristavla, zavrela vodo, notr kamilice in eukaliptus (pri Z, pri M ga nisem imela) in stala zraven lonca ene pol ure (ta hudo je minilo po petih minutah). Glava od Z je bla kak meter nad loncem, glih tko da ni blo prevroče. Sem tut jst mislila inhalator kupit, pa sem razmišljala...tega hudiča je treba ful dobro prepucat, posodo z vodo vsakič dobro posušit, drugače se v vlažnem delajo bakterije, glivice...in pol to otrok direkt inhalira. Nisem tok pridna in vestna, da bi vsakič eno uro porabla za čiščenje.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 13:21:57
|
|
|
|
Dudica1
|
Ma ja sej ga res ne bom...sploh ker ni tko hudo.Samo jaz sm mal bolj panična ker nikoli nismo meli probleme s takimi stvarmi,bo minilo upam!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 13:23:20
|
|
|
|
KatMat
|
ne ne petra ne bomo se selili
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 13:24:06
|
|
|
|
FLASK_A
|
Dudi, sej je res zoprno Pa zna trajat. Samo para res najbolj pomaga.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 13:24:36
|
|
|
|
koala.cek
|
bo dudica. bo !!!! kar relax. pejta ven. ne razmišljaj o tem. če bi bilo kaj narobe, bi vama P itak kaj predpisal. ali pa vaju poslal.
< Sporočilo je popravil koala.cek -- 29.3.2010 13:25:00 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 13:27:35
|
|
|
|
Dudica1
|
ma če ma vročino ne smem ven ane?,sej ma glih mal ampak vseeno pomoje rajš ne...sej zdej še spi odkar sva prišla domov - 2 uri pa pol
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 14:06:07
|
|
|
|
koala.cek
|
aha mi pa imamo obdobje ''bakuganov''. pa mi tamali takole že nekaj časa teži, da bi on imel bakugana, pa bakugan gori doli....in grem v mulerja spraševat, kaj za božjo voljo je to bakugan in koliko me bo to zdaj stalo. in glej ga zlomka, ena karta in ena čudna zver, ki se razprostre če jo vržeš stane 7eur. Tolk kot en paket plenic. Al pa milomil. Pa ok, grem zdaj to kupit. In privlečem domov, vsa srečna kažem možu ( seveda on še bolj debelo gleda ) in potem midva oba srečna kaževa malemu kaj smo mu kupili. pa on tole gleda in gleda, potem pa se začne dret, da to ni taprav, da noče tega intd..svašta. no tega zlomka od mene ne bo več dobil. basta. ništa. amen.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 14:17:49
|
|
|
|
maja1488
|
O koala...te zastopim. Naša ima tut grozne želje glede winxic. Me je že podučila, da vem kako jim je ime, katere so njene najljubše...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 14:44:06
|
|
|
|
FLASK_A
|
Kako mene grozovito boli grlo... Ližem k norc neke reči iz lekarne, z lekadoli se filam... Od sobote ni šlo niti pol procent na boljše, zdej me že ušesa bolijo, da glave ne omenjam. Pa kličem svojo dohtarco če lahko pridem in pravi sestra da mi da uro v sredo Pa sem rekla da sem že dovolj čakala in če lahko danes pridem. In mi da madam kar dohtarco. Ona pa- če nimate vročine lahko pridete jutri, ker to je alergija na cvetni prah. A bejž ga no lomt Pol naj klaritin vzamem al kaj
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 14:44:08
|
|
|
|
Leela
|
F. je dobil antibiotik-vneta ušesa in tobrex za oči. Nimam pojma kje je to staknil. Ta inhalator, ko imaš masko na nosu ni težak za čistit. Po vsaki uporabi (2-3x na dan) se spere z vročo vodo in da sušit na brisačko-masko in 3 koščke plastike. Traja 1 minuto. na ene 2-3 dni razkužiš v kisu. Samo različne osebe hkrati ne smejo uporabljat inhalator, fiziološka mora biti pa sterilna. petrazg wb šivilja ti imaš tudi pestro Tanja zelo lepa hiška, tako bi tudi jaz imela.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 14:44:48
|
|
|
|
FLASK_A
|
O, Leela
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 14:44:49
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek ste videle tole: http://www.carobnidan.si/index.php?page=prijava-lipica-2010 to je na podooben način kot je bilo lani v arboretumu...nek čarobni dan al neki podobnega! to se pravi to izpolnem in tam kipim vstopnico za 17€
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 14:46:47
|
|
|
|
Leela
|
ajej flaska ti dohtarji. zate
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 14:48:58
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela ajej flaska ti dohtarji. zate Dej- a ti je to normalno? Od danes naprej sem v fazi menjave osebnega zdravnika
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 14:51:09
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Ma ja sej ga res ne bom...sploh ker ni tko hudo.Samo jaz sm mal bolj panična ker nikoli nismo meli probleme s takimi stvarmi,bo minilo upam! seveda bo minilo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 14:55:56
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Leela ajej flaska ti dohtarji. zate Dej- a ti je to normalno? Od danes naprej sem v fazi menjave osebnega zdravnika Povsod je groza. Je kolegica, ki dela v ZD klicala svojom dohtarco (v tem istem ZD), da bi rada prišla na posvet, ker neki ni OK z njo in je dobila datum v marcu (to je bilo januarja). Ker kao ni 'nujno'. Ženska pa na robu depresije. Morm rečt, da pri našem pediatru kr štimajo stvari. Zato sem tut jst kr še pri njemu ostala. Če kej rabim (redko kdaj) pridem takoj na vrsto (če ni nujno pač naslednji dan, če je pa še isti). Čaka se pa redkokdaj. Mogoče kake pol urce max.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 14:57:43
|
|
|
|
maja1488
|
Leela ...oziroma F. In vsi bolančki, bruhice... pozdravte se! Flaš...kam ti pol dostavimo pipo?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......