Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 10:06:18
|
|
|
|
Tanja_
|
Kaj si kupila majana?Tricikel? petrazg ni Ljubljana-to je včasih spadalo pod občino Vič Rudnik. Je pa proti Kureščku.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 10:12:16
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Kaj si kupila majana?Tricikel? ne, so bli prejšnji teden, jih itak ni več 'jesenske' stvari - anorak s hlačami pa škorenjce, pa ene kartonke od Učil, k so drgač 5,90 evra, pa nogavice, ker je tiste k jih je mel gor, polulal, takoj ko sva mu dala dol prazno vrečko
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 10:17:08
|
|
|
|
lake
|
Petra Dons je zadnji dan sončka, pospravljala boš jutri ko bo dež
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 10:18:41
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Kaj si kupila majana?Tricikel? ne, so bli prejšnji teden, jih itak ni več 'jesenske' stvari - anorak s hlačami pa škorenjce, pa ene kartonke od Učil, k so drgač 5,90 evra, pa nogavice, ker je tiste k jih je mel gor, polulal, takoj ko sva mu dala dol prazno vrečko A kartonke majo?Po koliko pa?To bi šla pa tud jaz-naša je čist nora na knjige.Pa M fotografske revije je že tisočkrat prelistala. Sm zanč rekla, da ji bo enkrat dal fotoaparat v roke, pa bo nardila vse nastavitve tko k je treba pa slikala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 10:21:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake K.tja S Tanjo sva se pogovarjale da bi šle po pst do Kosez okol 12h. Če počakaš do takrat, si seveda vabljena zraven. Gre še kera? iz Šiške? se bomo potem verjetno srečali. ampak mi2 greva pa zdaj-le. petrazg - WB!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 10:23:06
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Kaj si kupila majana?Tricikel? ne, so bli prejšnji teden, jih itak ni več 'jesenske' stvari - anorak s hlačami pa škorenjce, pa ene kartonke od Učil, k so drgač 5,90 evra, pa nogavice, ker je tiste k jih je mel gor, polulal, takoj ko sva mu dala dol prazno vrečko A kartonke majo?Po koliko pa?To bi šla pa tud jaz-naša je čist nora na knjige.Pa M fotografske revije je že tisočkrat prelistala. Sm zanč rekla, da ji bo enkrat dal fotoaparat v roke, pa bo nardila vse nastavitve tko k je treba pa slikala 3,99 so pa take slikovne, z besedami spodej (dom, vrt, ipd.)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 10:49:24
|
|
|
|
ledenka
|
jutro sam da vas pozdravim, greva plavat
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 10:56:02
|
|
|
|
šivilja
|
Petra - super za uspešne počitnice Maja - odlična obnova Tanja - taka cena na Kureščku, madonca, pol moja v Kosezah kar naenkrat izpade poceni, je pa drugače (razen cene in lokacije) fina hiška Sprehod - danes jaz nič H. je ful zaspana pa noče spat, He. je pridno ko bubica (se zaveda, da je privilegij, da je doma, pa več ima pozornosti) Dežne hlače v Hoferju - sem jaz tudi hotela it, pa mislim, da mi ne bo zneslo, mogoče pa tudi - samo zvečer jih verjetno ne bo več
< Sporočilo je popravil šivilja -- 29.3.2010 10:57:09 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 11:15:53
|
|
|
|
Dudica1
|
Midva sva od P. neki hrope upam da bo okej da mine čimprej! Tud jaz sm hotla kakšno knjigico it kupit pa mi ni zneslo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 11:19:58
|
|
|
|
koala.cek
|
dudica - kaj so vam rekli ? so ti kaj dali ?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 11:22:07
|
|
|
|
Dudica1
|
ne nič v petek imava kontrolo...baje je lahko okužba,da mu je nekdo prinesel
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 11:28:12
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ne nič v petek imava kontrolo...baje je lahko okužba,da mu je nekdo prinesel Ja itak, kaj pa druzga. Mislim.....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 11:30:19
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ne nič v petek imava kontrolo...baje je lahko okužba,da mu je nekdo prinesel Ja itak, kaj pa druzga. Mislim..... jah sej ne vem kaj bi mu pa lahko dali dala mu je inhalirat ventolin če ni astma...in ni...rekla je da je okužba,ker ful smrka in malo kašlja in gnojen uček je mel...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 11:57:02
|
|
|
|
PapuaNG
|
petra, wb Me veseli,da ste se lepo imeli. Nas mivkasti kraji nažalost ne bodo več videli tako kmalu, ker je moj lani skor umrl od peska v zraku. Sem pa končno pospravila kabinet-do zdaj je bilo to odlagališče raznoraznih praznih škatel in stvari, za katere nismo vedeli, kam jih dat. Pa sem vse škatle zložila za v smeti, posesala...sam še smeti moram odnest, po možnosti še zdaj, ko mali spi. Pa se mi itak ne da, itak ne bodo pobegnile. Moj mora danes delat, tko da bom pomoje kar izkoristila sonček in šla po kosilu na rožnik. Nažalost se vam ne morem pridružit na pst, mi je čist prezgodi. Aja-če katera potrebuje ptičjo kletko ali pa pozna koga, ki bi rad imel ptičjo kletko, jo podarim. Visoka je okol 55cm, premera (je okrogla) 35cm, s podstavkom-nogo višine cca 80 cm. Je odlično ohranjena, s kopalnico za ptiča. Sem jo danes zribala, da je spet lepa. Aja, je pa bele barve
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 12:13:59
|
|
|
|
koala.cek
|
petra dobrodošla. super, da ste se imeli SUPER. kaj je bilo narobe z avionom ? dudica - naš tudi malo hrope. kadar je pokonci. ko spi - potem ne. mažem z materino dušico ( ampak od justa dobi taki pikice, zato ga prej namažem s svinjsko mastjo ). ja se blesavo sliši, ampak pomaga. sem pa v lekarni dobili še otroško materino dušico. bom videla. pa topel obhladek s kamilicami ima na prsnem košu. papua - hvala za ponudbo. a ne bi hvala. nočem imeti nič pri bajti. čeprav mali navija za kužija. no prejšni teden je za ribico. prej je za hrčko. pa kakšno kačo. sprehod - danes ne. moram malo pospraviti. po vikendu je ponavadi raztur. hofer tudi ne. nič ne rabimo. gume menjane. 25eur. kosilo bodo sirovi ravioli. thats it.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 12:15:38
|
|
|
|
Dudica1
|
Kaj pa če mu dajem prospan
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 12:18:50
|
|
|
|
PapuaNG
|
aja, je bil mali čist navdušen nad psom od none-je čist ponorel, ko ga je videl. Nažalost pa še ne zna božati, ampak ga je kar cukal, da je bogi pes kar bežal od njega
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 12:25:59
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Kaj pa če mu dajem prospan jest ne bi.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 12:27:47
|
|
|
|
maja1488
|
papua...kako izgleda kopalnica za ptiča?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 12:27:56
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Kaj pa če mu dajem prospan jest ne bi. joj ne vem kaj naj da ne bo slabše..
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 12:43:58
|
|
|
|
PapuaNG
|
haha, ubistvu je kot ena taka plastična škatla, ki se jo namesti na vhod od kletke. Notri daš pa vodo, v kateri se ptič kopa. Sem malprej dala oglas še na podarim.si, pa sta se že dve javili, da bi jo vzeli. Nisem vedla, da je to tko vroča roba Bi se je že zdavnaj rešila. Bi lahko še hrano dala zraven, tko ji je pa rok potekel No, bojo pa ribjo kost dobili
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 12:48:12
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG haha, ubistvu je kot ena taka plastična škatla, ki se jo namesti na vhod od kletke. Notri daš pa vodo, v kateri se ptič kopa. Sem malprej dala oglas še na podarim.si, pa sta se že dve javili, da bi jo vzeli. Nisem vedla, da je to tko vroča roba Bi se je že zdavnaj rešila. Bi lahko še hrano dala zraven, tko ji je pa rok potekel No, bojo pa ribjo kost dobili svašta nismo imeli nikoli ptiča in UPAM, da ga ne bomo nikoli. Grem pobrisat, dokler Z spi.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 12:53:03
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Kaj pa če mu dajem prospan jest ne bi. joj ne vem kaj naj da ne bo slabše.. verjamem, da te je strah. jest bi naredila tako kot sem ti napisala. pa v prostor bi naštimala kakšne vroče kamilice, pa kapljico 31, pa mogoče tam kjer spi - narezano čebulo. In če je viroza - se bo tako pozdravil. Če pa je bakterija, mu pa itak nič drugega kot AB ne bodo pomagali. Pa seveda, če nima vročine - veliko svežega zraka. In spremljaj. Po vsem tem MORA biti jutri boljše. Če gre na slabše - bi šla nazaj do P.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 13:02:02
|
|
|
|
FLASK_A
|
Šivilja Petrazg!!!! Slikce Ne, noseča pa nisem. Razen če je rotavirus kazalec v to smer. Tanja, uuuu, lepa hiša. Maš denar? Majana, IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Kaj pa če mu dajem prospan Jaz raje ne bi. Mora minit samo od sebe (ok, če le ne traja predolgo). Da le ne bo trajalo tolk časa kot je pri nas Koalcek ti je dobro napisala.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 29.3.2010 13:05:19
|
|
|
|
Dudica1
|
flaska kaj pa misliš na inhalator,ena ga tam prodaja hoferjevega baje so ga samo sprobali??...bi mu pomagal??
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......