|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
29.3.2010 11:17:41   
polma
No, a nisem lepo porisala strani user posted image user posted image ???

Mi smo obrezovali in sadili oljke na vipavskem, pa delali butarce, pa uživamo fuuuul, ker je končno pomlad..kar se meni še najbolj pozna user posted image user posted image user posted image , me je spipal do konca user posted image user posted image user posted image .
Sva se s sestro odločile, da nama preorjejo dol na primorskem tri vrstice, da bova meli vrtiček. Morava ga ogradit zaradi srnic, pol pa nej raste po svoje, plevel bomo pa ignorirali...eko-bio zaraščeni vrt user posted image .

Aja..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za materinski dan...saj ste jih tut dans vesele, a ne...user posted image ???

Mam eno posebno novico.... zdaj je že uradno....naš fantek je suh in nima več plenice user posted image user posted image .

Uživajteeeeeeeee v pooooooooooomlaaaaaaaaaaaaadiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
29.3.2010 11:18:47   
polma
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
29.3.2010 12:21:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

oj mamicke

oj Ninny, kje si izgubljena dusa?? Pejt dol s kmetije, to ti je izguba casa. Jaz jo se pogledam ne, ceprav sem pred Safijico se Talitino sadilauser posted image

ne boš verjela, kmetije nimam več že par dni.user posted image So pa sedaj prelepi dnevi, da bi bila  za računalnikom in pobirala ter sadila, tako da mogoče pride vpoštev spet to pozimi.

a res,bom sla preverituser posted image
Ja,res je lepo zunaj,rac.je izguba casa.Zvecer pase malo,pa vsake toliko cez dan,da se malo pogleda.

kar pojdi user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1978
29.3.2010 12:23:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polma

Mam eno posebno novico.... zdaj je že uradno....naš fantek je suh in nima več plenice user posted image user posted image .

vauu bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi smo še daleč od tega. Je bila prejšni večer brez, nekaj časa sedela na kahli, nič, potem pa nese kahlico v omaro, kjer ima igrače, pa se tam usede na tla in polulaiuser posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1979
29.3.2010 12:24:10   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: polma

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

kuku

nobene na vidikuuser posted image user posted image

............prišla,prebrala,šlauser posted image user posted image
Dan preživelauser posted image ,danes sem mela povabljene na kosilo moje in njegove starše,seveda mi je šlo vse narobe,časa mi je zmanjkalo,pol nisem naredila kar sem mela v planu,ampak ok,ni nihče pogruntal,kaj nisem naredilauser posted image   mene pa firbec matra, kaj bi lahko mankalo....????user posted image user posted image user posted image user posted image .Kosilo je bilo ok,gobova juha in zrezki v gobovi omaki z mlinci in solato,desert sladoled,pa pecivo in štrudel.Krožniki so prišli nazaj prazni,kar pomeni,da je blo dobro,sam komentar mojga dedija je bil,da je bil on lačenuser posted image .Žal jaz nimam te navade da se mora krožnik šibit pod svojo težo,ampak ena normalna porcija,ne pa da hrano stran mečem,sam zato,da je dovolj.
...........no pa še nekaj napisalauser posted image
Mateja,ja verjamem da si se začela smejat,ko si videla,da je saja padla,saj jaz mam tud to slabo navado,da ko si nekdo kaj naredi se začnem smejat,ampak ne morem drugače,mi je ful hudo,ampak se zdraven smejem.Na srečo pri nas vsi spijo sami na svojih posteljah,lun še ni tako strasten plezalec kot je lovro,in spi v posteljici,si ne znam predstavljat,da bi mi tako hiperaktivno plezal,kot lovro,bi se mi maluser posted image ,res dobra si as.da ga sfolgaš,in upam,da vam je danes kosilo lepo uspelo in da ste se meli luuuuuuuuuuštno.Kako pa kaj naša mali safi,je že veliko bolje in lepo je in spi,mašinka,saj je stara že 4 mesece,kako čas letiuser posted image maj gad, saj to ne more bit res, tolk hiitro je šlo......user posted image   user posted image   jo mam še vedno v galvi da je stara šele dober mesec,pa bo že kmalu pol leta-noro,kok čas beži.Ninny lepo da si se glasila,kar večkrat to ponovi-ok.
........no,pa malo sem tud pokomentiralauser posted image

ne 4,3m bo jutriuser posted image

Polma lepo si porisala in pozivila tole stran,samo malo si prevec barv dala,da komaj vem kaj si ti pisalauser posted image
Bravo za tvojega tamalega in zate-al za vrtecuser posted image ,ker je ze brez plenick.Vaaav...ja,sparat je trebauser posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
29.3.2010 12:35:36   
Anonimen
Kukucuser posted image

Se vidi, da je pomlad zunaj, tu nobene...se martinčkate, kajne? user posted image
Mi smo bli včer v ZOO, cela štala s tistimi kozicami.user posted image user posted image Sam tam bi se naša podila z njimi, pa jih  (pazi to!!!) lubčkala.user posted image user posted image user posted image Ne božat, kušvat.user posted image Me je blo kar sram na trenutke. Očitno ima mal kmeta v sebi.user posted image

Moram napisat teb Polma za zadnjič, ko si sodelovala na tisti temi od moje kolegice. Ni tko kot si jo secirala, definitivno. Sem bla kar mal žalostna, ko sem te brala tam.user posted image Veš, ona ima eno zelo zelo težavno najstnico doma in zdej ko se je odselila je vse drugače. Vsi ti koraki so bili njena zavestna odločitev, v bistvu se je prav odločila, zavoljo sebe in njene družine. Ker tko živet nebi mogli več dolgo. In očitno ji paše, da živi tam pri babici, ne pri njeni mamici. Sej je kolegici hudo, jo boli duša...sam preživljat dneve v kričanju, izsiljevanju, lažeh, navsezadnje lažnih prijav na CSD, da se maščuje staršem user posted image ne vem no, sama bi še zdavnaj znorela, nebi imela takih mirnih živcev kot jim ima kolegica. Teh situacij ne privoščim nobeni, ampak res nobeni mami. Bogve kaj še mene čaka user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1981
29.3.2010 12:36:51   
Anonimen
Pa čestitke za brezpleničnika.user posted image user posted image
Mi smo na dobri poti, takoj za vami. Ne dvomim v to.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1982
29.3.2010 12:44:20   
slovenka
ojla mamice,

opravičujem se, da me nič ni gor user posted image Tako malo vkljapljam računalnik zadnje čase. Imam veliko diplomskih nalog za brati, ker hočejo vsi diplomirati pred mojim porodom, potem pa komaj te naloge nosim naokrog, pa ven na teraso itd. Pa veliko smo sedaj zunaj kot vsi vi, potem pa računalnik izvisi... Zdaj tudi nimam več varuške, ker ni bila zanesljiva in sem se raje zmenila, da teh 8x kolikor še grem v službo, maličko peljem k sestri. Je zdaj že njena pupa velika, tako forasta je, se mi zdi, kot da bi se naenkrat zbudila - ker prej je bila 8 mesecev tak novorojenček, sedaj pa je naenkrat velika pupa... in se z našo igrata. se imata radi, naša jo tako carta... potem pa se naša navadi nanjo in bi jo tudi kaj stepla in tudi ona zdaj zna že nazaj mahat in potem pač mahata ena proti drugi user posted image

Doma je precej panike, ker hoče pupa spati z nama. Zdaj do 21 mesecev ni skoraj nikoli, samo parkrat ko je bila bolna, sedaj pa se v kinderpetu dere kot vrešča. nič ne pomaga, tudi dve uri skupaj in to na ves glas. Sva že čist živčna oba. Ko pa pride k nama, pa zaspi v dveh minutah in jo potem neseva v kinderpet, tam pa se ponoči zbudi in spet dretje itd. Sem včeraj ponoči čakala dve uri, pa ni in ni zaspala nazaj, tako da ob šestih sem jo vzela k sebi. Ne vem, kaj je narobe, nekaj jo je strah, morda jo skrbi bratec ali kaj... Res ne veva, kaj storiti, ali bo minilo samo od sebe user posted image

Smo se pa včeraj čez dan imeli zelo lepo, smo hodili konjev gledat in mala je ful uživala, z oskrbnico je kar sama šla čez hleve do konjev, dirkala 100/h, pa ona ji je delila napolitanke, tako da se ji je super zdelo. Potem pa je bil še en fajn maček, s katerim se je igrala, dokler ni prišel tini mini kužek, čist nenevaren, ki pa je skočil v njo in jo kao ugriznil - sicer je ni, a naša je bila v šoku. Potem smo šli pa domov user posted image

Malo bom šla še brat za nazaj...

Čestitam polma za plenice. In kako ste to naredili? Nasvete prosim! user posted image

TMS, res gre hitro čas ja. Še malo pa bo shodila user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
29.3.2010 12:48:22   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

zdej ko govorite o spanju ste me na nekej spomnile user posted image user posted image user posted image Naša malčica je dons s pojstle padla. Mi smo ograjice dal preč in je iz konstrukcije ratala mini otroška posteljica in od takrat kako uro dalj zdrži v njej. Kar nekaj dni je že prespala v svoji odkar lahko sama pleza gor pa dol.
Na tisti stranici, ki je prosta imamo ogarjico, druga stran pa je pri steni. In dons okrog dveh začne klicat: mama na me, mama na me. Pogledam v pojstlo, nje nikjer. Je nekak uspela pojstlo od stene porinit in padla v luknji med steno in pojstlo. user posted image user posted image Ko jo končno sfokusiram, se je že na noge basala in pravi, mama o, tjasa padla user posted image user posted image . Sej nism mogla druzga kot se smejat. Jest tisto pojstlo nazaj rihtam, pa oblogo, ki jo ima ob steni popravljam pa sprašujem če bo nazaj v svojo zlezla in ni odgovora. Te v nekaj sekunah splezala v najino pojstlo, se udobno namestila na mojem povštru in takoj zaspala. IN je mami zvisela pa šla v dnevno spat.

mateja, jaz sem tudi mislila, da hoče naša sedaj biti pri nama, ker jo moti stranica na kinderpetu - sosedov fant ima namreč tri palce ven vzete in hodi sam notri in ven in je tam to videla... Pa sva ji sinoči z mojim odstranila stranico, ampak vseeno ni hotela tam spati. Sicer se ji je dopadlo in si je knjigice iz dnevne nosila v kinderpet, ampak potem je spet šla ven...

Ma, jaz sploh ne vem, kaj sedaj narediti. user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
29.3.2010 12:53:07   
slovenka

mateja- imaš pa pestre nočiuser posted image . Pri nas še vedno spi pri nama v spalnici, v svoji postelji. Sem včasih poskusila, da bi pri nama spala, sploh ko je bila kaj bolna pa ne gre. Je bila tiha ko miš, čisto pri miru, da sem mislila, da je že zaspala, potem pa prižem luč, pa ona gleda mene in se smejeuser posted image

ninny, naša pa je šla iz spalnice pri 8mes v sosednjo sobo s kinderpetom in je bilo doslej vse ok. Sedaj pa ko bomo počasi namontirali zibko v spalnico, pa naj njo dava s kinderpetom nazaj v spalnico? user posted image Joj kako me te spremembe vržejo iz tira... 10 mes je tako lepo spala, celo noč, 11 ur, pa čez dan bp... sedaj pa tole. Me tako skrbi, jaz pa velik trebuh user posted image Pa ko doslej je bilo pri nas enako, da je bila postelja v spalnici za skakanje ne za spanje, sedaj pa kinderpet ni več dober user posted image Uh, koliko jamram... Samo sinoči sem spala manj kot 5 ur, mala komaj malo več... je šla potem k svaku spat, ko sem jo pripeljala... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
29.3.2010 12:58:13   
slovenka
TMS - sem prebrala za spanje od Meri. Očitno še ena user posted image

njamka - mi tudi planiramo živalski vrt - prihodnji ponedeljek, če bo odprto... veš mogoče? Verjetno bo ful gužva, kaj? Ker je praznik...

AS - Upam, da ne bo Lovro kak alpinist naša je tudi strašna plezalka - imamo tobogan in gre sama po lestvi gor... saj jo pazim, a ni potrebe... Kar ne morem verjeti, ker sem mislila, da na tobogan plezejo pri 5 letih, ne pa pri letu in pol, pa tako hitro gor, se vsede, spusti in že leti spet...

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
29.3.2010 12:58:58   
slovenka
aja, da ne boš dvomila - njamka, vem katera si, čeprav me ni bilo gor zadnje dni user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
29.3.2010 13:00:59   
Anonimen
Slovenka. Nervozen  starš, nervozen otrok user posted image Poskušajta oba biti čimbolj pomirjujoče do nje. Očitno prihaja v fazo izsiljevanja in vaju bo ob takih situacijah preveč obračala. Naša npr. je v vrtcu začela z njenim nespanjem po kosilu. Ona ima tolk enga dela, ko je treba spat. Eno punčko previt rito, eni dat flaško za pit, spet tretjo dat ninat v voziček, medvedka pospravit na polico, kocke v škatlo pospravit...to so fore in z njimi si poskuša dvigovat mejo. V bistvu išče mejo. In vzg. znajo na lep način to mejo zastavit. Tudi ti jo znaš, verjemi. Bodi pomirjena, ne smej se ji v obraz, še najmanj pa ne bodi nervozna, živčna ob njej. Pa če jo boš dala 10 xspat v posteljo, jo boš pa 10x.
Pa naj te potolažim ,te dni je ena velikaaaa luna na nebu. user posted image Ta zelo vpliva na nespanje.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1988
29.3.2010 13:02:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

aja, da ne boš dvomila - njamka, vem katera si, čeprav me ni bilo gor zadnje dni user posted image

fajn fajn user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1989
29.3.2010 13:03:49   
Anonimen
Pa naj te potolažim ,te dni je ena velikaaaa luna na nebu. user posted image Ta zelo vpliva na nespanje.user posted image

ne samo na nespanje, na kaj drugega tuduser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1990
29.3.2010 13:05:17   
Anonimen
Slovenka- kakšna slikca s trebuškom bi se prilegla tukaj goruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1991
29.3.2010 13:06:35   
Anonimen
ZOO: mi smo šli ob 16-ih, pa je blo tolk prijetno toplo, nič gužve in ravno dovolj časa za videt živalice. Sej smo spuščali sove, čuke in podobne, ki se itak skrivajo, pa še otrok tako majhen jih ne zagleda takoj.user posted image V glavnem so itak krava, ovca, slon, papige, ježi, zajci, kače, žirafe..taki, hitro vidni.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1992
29.3.2010 13:07:19   
Anonimen

Ahauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1993
29.3.2010 13:10:47   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: njamka

Ahauser posted image user posted image

Ojej user posted image Res sem balon, čeprav zdaj cm ne rastejo tako hitro kot na začetku. Imam nekje 94 cm obsega, kar ni zelo veliko, ne? Mislim... ker se mi je v 2. trimesečju zelo povečalo, sem mislila, da bo strašno. V prvo sem šla rodit z 98 cm, tako da verjetno ne bo veliko več kot to...

Imam neke slikice od včeraj. Jih jutri naložim, da vidite user posted image Sedaj jih nimam tukaj v službi, pa bom do večera danes...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
29.3.2010 13:10:53   
Anonimen
Živalski vrt imamo pa tudi mi v planu aprilauser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1995
29.3.2010 13:11:52   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: njamka

ZOO: mi smo šli ob 16-ih, pa je blo tolk prijetno toplo, nič gužve in ravno dovolj časa za videt živalice. Sej smo spuščali sove, čuke in podobne, ki se itak skrivajo, pa še otrok tako majhen jih ne zagleda takoj.user posted image V glavnem so itak krava, ovca, slon, papige, ježi, zajci, kače, žirafe..taki, hitro vidni.user posted image

V Lj ste to bili? Ja ob 16h je fajn ura, tako smo mi bili včeraj v konjušnici... Samo mi bi s Štajerske šli prej...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
29.3.2010 13:11:57   
Anonimen
pridem zvečer slikce pogledatuser posted image sem firbčnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1997
29.3.2010 13:12:31   
slovenka

Živalski vrt imamo pa tudi mi v planu aprilauser posted image  

Ja, mi tudi aprila user posted image user posted image user posted image

Kaj zagrebškega kaj poznate? Nam je skoraj bližje zg user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
29.3.2010 13:13:56   
slovenka

pridem zvečer slikce pogledatuser posted image sem firbčnauser posted image

ne zvečer, jutri user posted image

Včeraj smo tudi mi šli pred cerkev gledat in sem si oblekla eno pisano majico, nič nisem trebuha skrivala - so si mislili glej jo, kako se važi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
29.3.2010 13:14:56   
slovenka
u, zdaj pa moram iti rihtat dokumente za CSD... saj ne morem verjeti, da je že čas user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.