![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 28.3.2010 18:23:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm KOLUMBO....DANES SI SE POMLADILA, ZATO TI VSI VOŠČIMO VSE NAJBOLJŠE, VELIKO ZDRAVJA IN PRELEPIH TRENUTKOV S SVOJIMI JUNAKI IN PRIHAJAJOČIM BEJBIJEM!!! PA FAJN GA FEŠTAJTE!!!!! tudi od nas vse najboljše
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 28.3.2010 19:04:33
|
|
|
|
tanci29
|
hej kolumbo- vse najboljše tudi od nassssss...poljubčki, ne bom še enkrat tistga tipa limala da nas kej ne prime no mi smo se imeli fino....dopoldne smo šli malo na špancir, pa na pesek se igrat pa na tobogan, je hana ful uživala, sama splezala do gor in se čisto sama spustila in peljala po toboganu..je pa kar velik, tko da je bila čist navdušena...potem smo prišli notri, po spanju pa na bicikle in do mesta en krogec pa v tivoli malo na igrala pa domov...no zdele smo se glih razpakiral, zdej pa počasi večerjica, pol pa slovenija ima talent , spet se bom smejala in jokala kako ste kej ve...zelo tihe ste
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 28.3.2010 19:05:14
|
|
|
|
tanci29
|
sjmm-malo z zamudo, ampak tudi vašemu praznovalčku, želimo vsenajboljše
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 28.3.2010 19:28:14
|
|
|
|
Čebel@
|
čer dopoldan smo šli v trgovino-zapravili čist preveč,potem domov Hani dat malico in je šla počiivat....ko je ustala se nam je pa sonce skril,tko da smo šli šele ob 15.30 spet ven......zdele se pa mala matra zaspat-ima zarad te k ure čist podrt ritem -k da ne morejo pustit na miru to uro
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 28.3.2010 20:13:52
|
|
|
|
Urša08
|
čer Mi smo danes tudi izkoristili dan in šli dopoldan na kmetijski sejem smo peljali Nejca gledat traktorje. Je bil čist navdušen, se mu je res dogajalo. Potem smo šli še na kosilo, da meni ni blo treba kuhat in domov. No potem smo šli še dol k tašči in tastu na eno kavico. Smo na terasi na sončku spili, tamaledva sta se igrala. Še svakec nas je prišel malo pogledat s punco, no pa je že večer. Žigec je že v pidžamici, Nejc se še kopa, potem pa via postelja
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 28.3.2010 20:17:31
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo vse najboljše ob tvojem prazniku, veliko lepih trenutkov, uresničenih želja, naj te otročka ubogata in seveda naj se pikica lepo razvija.Ostani takšna kot si
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 28.3.2010 20:22:39
|
|
|
|
Urša08
|
tanci iii kok ste uživali superca za take luštne urice z otročki čebel@ super za šoping, če je šlo tokrat več e bo šlo pa drugič manj A Hano pa ura daje Saj se bo navadila
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 28.3.2010 20:32:17
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Urša....ti povej, kdaj te napišem gor.....po prvem pregledu...al kr že zdej... Ajvy rajši vidim da po prvem pregledu
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 28.3.2010 20:35:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ super za šoping, če je šlo tokrat več e bo šlo pa drugič manj A Hano pa ura daje Saj se bo navadila ja komaj zdele je zaspala-do sedaj je VEDNO zaspala ob 19.00
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 28.3.2010 20:52:18
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 sjmm-malo z zamudo, ampak tudi vašemu praznovalčku, želimo vsenajboljše tenx
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 28.3.2010 20:54:28
|
|
|
|
sjmm
|
pri nas tok kuhal za kosilo, da se sploh nism vidla iz posode, ko sem končala po kuhni je bla ura 5 smo šli še na điro zdej smo se kopal....pa mal buške nabiral po dnevni k pol je čist naspidiran po kopanju gledamo talente..eni so res gut...drugi pa ...da te je kr sram še flaško..pa gremo, če bo šlo k je tale ura glavo okol obrnila
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 28.3.2010 21:19:22
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ čer dopoldan smo šli v trgovino-zapravili čist preveč,potem domov Hani dat malico in je šla počiivat....ko je ustala se nam je pa sonce skril,tko da smo šli šele ob 15.30 spet ven......zdele se pa mala matra zaspat-ima zarad te k ure čist podrt ritem -k da ne morejo pustit na miru to uro mene tud tole spreminjanja kr razkur...ne vidm pojnta
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 28.3.2010 21:21:22
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čer Mi smo danes tudi izkoristili dan in šli dopoldan na kmetijski sejem smo peljali Nejca gledat traktorje. Je bil čist navdušen, se mu je res dogajalo. Potem smo šli še na kosilo, da meni ni blo treba kuhat in domov. No potem smo šli še dol k tašči in tastu na eno kavico. Smo na terasi na sončku spili, tamaledva sta se igrala. Še svakec nas je prišel malo pogledat s punco, no pa je že večer. Žigec je že v pidžamici, Nejc se še kopa, potem pa via postelja si kr predstavlam kak je Nejc užival pa zdravje...ste bolje...kako kej počutje, mami skor na 3
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 28.3.2010 21:51:32
|
|
|
|
claud
|
Cer! Najprej KOLUMBO vse naj, naj, najboljse!!!!!!!!!!! Ogromno zdravja, srece in veselja!!!!!!!!! Mi smo tud dons uzival ful....zjutri smo sli na kolo, po kosilu je sel oci v sluzbo, mi smo sle pa s tasco in lariso eno setnjo okol enga jezercka, pol je pa se moja mami prsla smo sle pa se na eno pijacko in gledat zivalce....nad kozami je Larissa navdusena Pa skos je rozice nabirala (beri travo) .........pa s peskom se je igrala....bo treba ze lopatke kupit.... Premik ure je ni nc zmotu...je ob 20h ze spala Jst sm gledala talente....za crknt... eni so res antitalenti Eni pa res svaka cast Se vidi da je blo danes lepo vreme ker je tukaj hudo zatisje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 28.3.2010 21:59:40
|
|
|
|
tanci29
|
hej urša-uau vi ste tud uživali...nejc najbrž sploh ni hotel s sejma..kako se ti kaj počutiš... claud-a ni fajn s kolesom...a larissa uživčka kaj čebela-ah ja po štacunah je vedno za preveč zapravit...sej bo tud tele ure se navadila Hana...kaj pa če ji postopma prestaviš uro...vsak dan za ene 15 min pa bosta kmalu spet na 19 v postli sjmm-kaj ste spet dobrega papili...pa fajn za lepe družinske sprehodke nas ura ni zmotila...smo se kar dobro poštimali, sam mi že tko nismo na minute naštimani...sva z erikom plesala na ac dc pr talentih... ma ne vem no men so pa ful dobri teli talenti in občudujem kaj vse se učijo in sem prav presenečena da ima slovenija res toliko talenta-meni so super...tisti ki so pa malo manj pa vsaka čast da imajo jajca in se prijavijo in dejansko speljejo...res...jest sem itak spet jokcala, sem čist preveč čustvena
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 28.3.2010 22:03:19
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Urša....ti povej, kdaj te napišem gor.....po prvem pregledu...al kr že zdej... Ajvy rajši vidim da po prvem pregledu Se mi je zdelo....hvala za info
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 28.3.2010 22:06:08
|
|
|
|
tanci29
|
ajvy kako kaj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 28.3.2010 22:17:42
|
|
|
|
tanci29
|
spet nobene---ajde čao
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.3.2010 22:51:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 28.3.2010 23:40:11
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ajvy kako kaj v redu..pa vi??? KAko je bilo ..si gledla Talent....kr v redu , a ne
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 6:44:44
|
|
|
|
baki
|
jutroooooooo.........KOLUMBO vse naj naj z zamudo .da vam povem da imam 10kg majn .se mi ne da več hujšat sam 5kg še more it stran .zato plisssss za malo spodbude.upam da mi uspe.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 7:01:19
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Baki super za -10 ti kr vztrajaj, boš poleti vesela k bo tok kg minusa
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 7:02:11
|
|
|
|
Urša08
|
kavico častim
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 29.3.2010 7:04:05
|
|
|
|
Urša08
|
Z mojim sva že popila kavico. On v službo, jaz pa za računalnik . Otročka še spita in je tak mir . Naša nočka solidna, smo se naspali. Jupi. Drugače je pa Nejc zdrav, jaz sem pa še vednoi vsa zabasana. Ma sej bo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.