Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.3.2010 21:45:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Če dajo sporazumno odpoved nisi opravičen do nadomestila na borzi, nikjer po zakonu pa ni, da nisi opravičen do socialne pomoči.. jaz sem dala sporazumno odpoved,kar je pomenilo da 6 mesecev nisem do ničesar bila upravičena.....ne do borze,še manj pa do socialne.....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.3.2010 21:45:50
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Čer se moram malo oglasit... Ej Tasa kje ti to laufaš in koliko me zanima??? Se radovedna babnica?? Tu pr nas na igrišču. Imajo narejeno stezo za laufanje Vsak dan en krog več. Danes jih je bilo 6 pa 2 sva prehodli. Ha ha sem sedaj študirala madonca ja pa kje te imate vi igrišče, jao sem blond...ja pa re super no, in koliko je 1 krog??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.3.2010 21:46:59
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Če dajo sporazumno odpoved nisi opravičen do nadomestila na borzi, nikjer po zakonu pa ni, da nisi opravičen do socialne pomoči.. jaz sem dala sporazumno odpoved,kar je pomenilo da 6 mesecev nisem do ničesar bila upravičena.....ne do borze,še manj pa do socialne..... O Saraya kako kaj matematika?? Gre?? Drugače ti moja N lahko kaj razložila je bila 3 sedaj na tekmovanju...
< Sporočilo je popravil nebo -- 25.3.2010 21:47:26 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.3.2010 21:47:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar KAK JE ZA KAVO JU3? jaz sem v šoli,žal.....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.3.2010 21:48:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo O Saraya kako kaj matematika?? Gre?? Drugače ti moja N lahko kaj razložila je bila 3 sedaj na tekmovanju... oo...ma bo prvi izpit naredila....še 3 imam ma groza je tukaj matematika....te funkcije,pa polinomi..i svašta svega
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.3.2010 21:50:12
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: nebo O Saraya kako kaj matematika?? Gre?? Drugače ti moja N lahko kaj razložila je bila 3 sedaj na tekmovanju... oo...ma bo prvi izpit naredila....še 3 imam ma groza je tukaj matematika....te funkcije,pa polinomi..i svašta svega Saj bo šlo boš videla, potem pa naprej na faks, ko si že v zaletu...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.3.2010 21:51:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Saj bo šlo boš videla, potem pa naprej na faks, ko si že v zaletu... saj bi šla,veš.... ...ampak menda bom morala eno leto pauzirat.....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.3.2010 21:51:25
|
|
|
|
nebo
|
Jaz sem še mesec dni na ločevalni, danes pa sem se pregrešila in sem pojedla vse in še enkrat več...ravnokar sem zmazala škatlo jafa keksov...in rezltat: SLABO MI JE FUUUUULLL!!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.3.2010 21:52:02
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: nebo Saj bo šlo boš videla, potem pa naprej na faks, ko si že v zaletu... saj bi šla,veš.... ...ampak menda bom morala eno leto pauzirat..... Zakaj pauzirat, to si ti želiš ali kaj? Kaj bi pa študirala??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.3.2010 21:52:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Jaz sem še mesec dni na ločevalni, danes pa sem se pregrešila in sem pojedla vse in še enkrat več...ravnokar sem zmazala škatlo jafa keksov...in rezltat: SLABO MI JE FUUUUULLL!!!!! ma jaz pa nimam nobenega apetita...od tega tempa sedaj ..saj jem,samo kaj ko ni časa si tadobra kosilca delat..kaj šele kaj v miru pojest....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.3.2010 21:54:40
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: nebo Jaz sem še mesec dni na ločevalni, danes pa sem se pregrešila in sem pojedla vse in še enkrat več...ravnokar sem zmazala škatlo jafa keksov...in rezltat: SLABO MI JE FUUUUULLL!!!!! ma jaz pa nimam nobenega apetita...od tega tempa sedaj ..saj jem,samo kaj ko ni časa si tadobra kosilca delat..kaj šele kaj v miru pojest.... Se boš zlamala pa boš imela Jaz pa se sama sebi čudim, da sem tako vztrajna...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.3.2010 21:55:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz sem dala sporazumno odpoved,kar je pomenilo da 6 mesecev nisem do ničesar bila upravičena.....ne do borze,še manj pa do socialne..... ampak v sporazumni odpovedi piše, da nisi po zakonu upravičen samo do borze Ampak OK saj ni važno, verjetno je odvisno tudi zakaj je do odpovedi prišlo..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.3.2010 21:56:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ha ha sem sedaj študirala madonca ja pa kje te imate vi igrišče, jao sem blond...ja pa re super no, in koliko je 1 krog?? pojma nimam kolk je en krog, vem samo da ko 3.tečem da se mi že blaznooo vlečeee
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.3.2010 21:56:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Zakaj pauzirat, to si ti želiš ali kaj? Kaj bi pa študirala?? ne...ampak zdaj ko sem na zavodu je drugače,veš......ne vem,če bi mi financirali takoj drugo leto še študij..... Bi šla kar ekonomijo verjetno.....se mi zdi,ni kaj preveč za izbirat....se mi gre bolj za stopnjo,kot za določeno usmeritev kam.... Nekam bi šla,kjer ni toliko matematike....ker to mi vzame preveč časa...če me razumeš....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.3.2010 21:59:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz sem dala sporazumno odpoved,kar je pomenilo da 6 mesecev nisem do ničesar bila upravičena.....ne do borze,še manj pa do socialne..... ampak v sporazumni odpovedi piše, da nisi po zakonu upravičen samo do borze Ampak OK saj ni važno, verjetno je odvisno tudi zakaj je do odpovedi prišlo.. ne....vprašajo te....na kak način si brez službe..oziroma tak imajo povetavo z zavodom...in so podatki na dosegu..In avtomatsko,ker je sporazum....zapadeš v krivdni razlog in čist nič ti ne pripada....no vsaj pri meni je tako bilo.po presluženi "kazni",to je 6 mesecev,pa te nihče nič ne vpraša,ker imaš spet enake možnosti kot ostali
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.3.2010 22:01:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kaj bi pa študirala?? aja...pravo me najbolj zanima....samo je nesmiselno vse skup,glede na emšo...pa to
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.3.2010 22:01:28
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: nebo Zakaj pauzirat, to si ti želiš ali kaj? Kaj bi pa študirala?? ne...ampak zdaj ko sem na zavodu je drugače,veš......ne vem,če bi mi financirali takoj drugo leto še študij..... Bi šla kar ekonomijo verjetno.....se mi zdi,ni kaj preveč za izbirat....se mi gre bolj za stopnjo,kot za določeno usmeritev kam.... Nekam bi šla,kjer ni toliko matematike....ker to mi vzame preveč časa...če me razumeš.... Aha, samo ekonomija ima kar dosti mat., no vsaj na faksu mislim na univerzi je, ti pa verjetno razmišljaš da bi nadaljevala kar tukaj kjer sedaj hodila ne?? Me pa veseli, da borza cala...super...kaj sedaj se učiš?? Jaz grem spat sem danes nekam lena....je prišla prva po porodu na obisk po 8 mesecih in sem fuč...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.3.2010 22:02:33
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ha ha sem sedaj študirala madonca ja pa kje te imate vi igrišče, jao sem blond...ja pa re super no, in koliko je 1 krog?? pojma nimam kolk je en krog, vem samo da ko 3.tečem da se mi že blaznooo vlečeee PRIDNA NI KAJ...kaj hujšaš???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.3.2010 22:07:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ha ha sem sedaj študirala madonca ja pa kje te imate vi igrišče, jao sem blond...ja pa re super no, in koliko je 1 krog?? pojma nimam kolk je en krog, vem samo da ko 3.tečem da se mi že blaznooo vlečeee PRIDNA NI KAJ...kaj hujšaš??? ne, ne hujšam.. Nabiram kondicijo in upam, da vsaj do srede mal obsega zgubim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 25.3.2010 22:10:02
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ha ha sem sedaj študirala madonca ja pa kje te imate vi igrišče, jao sem blond...ja pa re super no, in koliko je 1 krog?? pojma nimam kolk je en krog, vem samo da ko 3.tečem da se mi že blaznooo vlečeee PRIDNA NI KAJ...kaj hujšaš??? ne, ne hujšam.. Nabiram kondicijo in upam, da vsaj do srede mal obsega zgubim Kaj do srede malo obsega zgubiš???? Aja takrat imaš razgovor za službo ali kaj?? Jo saj nisem več na tekočem???? Kaj tak hitro gre dol obseg tam na vašem igrišču??? Te pridem jaz tudi tja pa bom cel dan tam, če gre to tako hitro??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.3.2010 9:58:30
|
|
|
|
marta82
|
Se na hitro javim iz službe. Da vas pozdravim...za nazaj pa nimam časa brat. Popoldan gremo na sejem v Radgono. Se čez vikend kaj javim. Moram pa priznat, da ful Tineja pogrešam, ko ga cel dopoldan ne vidim. Sem se navadila, da sva non stop skupaj.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.3.2010 12:19:50
|
|
|
|
ly117
|
Dan. Sem pri mami in se vam po doooolgem času javim. Vidim da ste bolj malo aktivne. Mi smo drugač super in uživamo na svojem . Drugač sem še pa vedno brez neta in upam da me bojo čimprej prišli priklopit. Sicer do zdaj tudi nisem imela kaj dosti časa ker sem pospravlala in še nisem končala. Pa bo že. Sem pa os srede dalje tudi prujavlena borzi. Nič morem počasi it proti domu in skuhat kosilo. Uživajte in bodite pridne in se ob prvi priliki spet javim. Čav,bav.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.3.2010 20:19:53
|
|
|
|
arabela*
|
čer kaka tuga je tu...kaj ga feštate...al spite jaz sem tak srečna da je končno petek......da se vsaj malo spočijem......utrujena danes fulll.....pa saj bo že... Otročeki bojo vsak čas zaspali,jaz pa pospravim,potem pa v posteljo in bom gledla en zelo brezvezen film na kanalu A...ampak včasih paše...pogledat kaj na izy A so na sistematskem ugotovili,da ima povišano vsebnost holesterola v krvi .....me full bega zakaj sedaj to? morama ponovit laboratorij,upam da ni kaj hujšega....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.3.2010 20:32:10
|
|
|
|
matcar
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 26.3.2010 20:32:45
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer kaka tuga je tu...kaj ga feštate...al spite jaz sem tak srečna da je končno petek......da se vsaj malo spočijem......utrujena danes fulll.....pa saj bo že... Otročeki bojo vsak čas zaspali,jaz pa pospravim,potem pa v posteljo in bom gledla en zelo brezvezen film na kanalu A...ampak včasih paše...pogledat kaj na izy A so na sistematskem ugotovili,da ima povišano vsebnost holesterola v krvi .....me full bega zakaj sedaj to? morama ponovit laboratorij,upam da ni kaj hujšega.... za A. Upam,da bo vse ok.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.