|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 10.del
25.3.2010 21:45:14   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Če dajo sporazumno odpoved nisi opravičen do nadomestila na borzi, nikjer po zakonu pa ni, da nisi opravičen do socialne pomoči..

jaz sem dala sporazumno odpoved,kar je pomenilo da 6 mesecev nisem do ničesar bila upravičena.....ne do borze,še manj pa do socialne.....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
25.3.2010 21:45:50   
nebo

IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Čer se moram malo oglasit...

Ej Tasa kje ti to laufaš in koliko me zanima??? Se radovedna babnica??
Tu pr nas na igrišču. Imajo narejeno stezo za laufanje user posted image
Vsak dan en krog več. Danes jih je bilo 6 user posted image pa 2 sva prehodli.

Ha ha sem sedaj študirala madonca ja pa kje te imate vi igrišče, jao sem blond...ja pa re super no, in koliko je 1 krog??

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
25.3.2010 21:46:59   
nebo
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Če dajo sporazumno odpoved nisi opravičen do nadomestila na borzi, nikjer po zakonu pa ni, da nisi opravičen do socialne pomoči..

jaz sem dala sporazumno odpoved,kar je pomenilo da 6 mesecev nisem do ničesar bila upravičena.....ne do borze,še manj pa do socialne.....user posted image

O Saraya kako kaj matematika?? Gre?? Drugače ti moja N lahko kaj razložila je bila 3 sedaj na tekmovanju...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nebo -- 25.3.2010 21:47:26 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
25.3.2010 21:47:30   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

KAK JE ZA KAVO JU3?

jaz sem v šoli,žal.....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
25.3.2010 21:48:48   
arabela*

O Saraya kako kaj matematika?? Gre?? Drugače ti moja N lahko kaj razložila je bila 3 sedaj na tekmovanju...user posted image user posted image user posted image

oo...ma bo prvi izpit naredila....še 3 imamuser posted image

ma groza je tukaj matematika....te funkcije,pa polinomi..i svašta svegauser posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
25.3.2010 21:50:12   
nebo

oo...ma bo prvi izpit naredila....še 3 imamuser posted image

ma groza je tukaj matematika....te funkcije,pa polinomi..i svašta svegauser posted image

Saj bo šlo boš videla, potem pa naprej na faks, ko si že v zaletu...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
25.3.2010 21:51:25   
arabela*

saj bi šla,veš....user posted image ...ampak menda bom morala eno leto pauzirat.....user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
25.3.2010 21:51:25   
nebo
Jaz sem še mesec dni na ločevalni, danes pa sem se pregrešila in sem pojedla vse in še enkrat več...ravnokar sem zmazala škatlo jafa keksov...in rezltat: SLABO MI JE FUUUUULLL!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
25.3.2010 21:52:02   
nebo

saj bi šla,veš....user posted image ...ampak menda bom morala eno leto pauzirat.....user posted image

Zakaj pauzirat, to si ti želiš ali kaj?

Kaj bi pa študirala??

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
25.3.2010 21:52:54   
arabela*

Jaz sem še mesec dni na ločevalni, danes pa sem se pregrešila in sem pojedla vse in še enkrat več...ravnokar sem zmazala škatlo jafa keksov...in rezltat: SLABO MI JE FUUUUULLL!!!!!user posted image user posted image

ma jaz pa nimam nobenega apetita...od tega tempa sedajuser posted image ..saj jem,samo kaj ko ni časa si tadobra kosilca delat..kaj šele kaj v miru pojest....user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
25.3.2010 21:54:40   
nebo

ma jaz pa nimam nobenega apetita...od tega tempa sedajuser posted image ..saj jem,samo kaj ko ni časa si tadobra kosilca delat..kaj šele kaj v miru pojest....user posted image

Se boš zlamala pa boš imelauser posted image user posted image

Jaz pa se sama sebi čudim, da sem tako vztrajna...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
25.3.2010 21:55:08   
tasa_m

ampak v sporazumni odpovedi piše, da nisi po zakonu upravičen samo do borze user posted image user posted image Ampak OK saj ni važno, verjetno je odvisno tudi zakaj je do odpovedi prišlo..

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
25.3.2010 21:56:28   
tasa_m

Ha ha sem sedaj študirala madonca ja pa kje te imate vi igrišče, jao sem blond...ja pa re super no, in koliko je 1 krog??

user posted image user posted image
pojma nimam kolk je en krog, vem samo da ko 3.tečem da se mi že blaznooo vlečeee user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
25.3.2010 21:56:43   
arabela*

Kaj bi pa študirala??

ne...ampak zdaj ko sem na zavodu je drugače,veš......ne vem,če bi mi financirali takoj drugo leto še študij.....user posted image
Bi šla kar ekonomijo verjetno.....se mi zdi,ni kaj preveč za izbirat....se mi gre bolj za stopnjo,kot za določeno usmeritev kam....

Nekam bi šla,kjer ni toliko matematike....ker to mi vzame preveč časa...če me razumeš....user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
25.3.2010 21:59:43   
arabela*

ampak v sporazumni odpovedi piše, da nisi po zakonu upravičen samo do borze user posted image user posted image Ampak OK saj ni važno, verjetno je odvisno tudi zakaj je do odpovedi prišlo..

ne....vprašajo te....na kak način si brez službe..oziroma tak imajo povetavo z zavodom...in so podatki na dosegu..In avtomatsko,ker je sporazum....zapadeš v krivdni razlog in čist nič ti ne pripada....no vsaj pri meni je tako bilo.po presluženi "kazni",to je 6 mesecev,pa te nihče nič ne vpraša,ker imaš spet enake možnosti kot ostaliuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
25.3.2010 22:01:12   
arabela*

Kaj bi pa študirala??

aja...pravo me najbolj zanima....samo je nesmiselno vse skup,glede na emšo...pa touser posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
25.3.2010 22:01:28   
nebo

Kaj bi pa študirala??

ne...ampak zdaj ko sem na zavodu je drugače,veš......ne vem,če bi mi financirali takoj drugo leto še študij.....user posted image
Bi šla kar ekonomijo verjetno.....se mi zdi,ni kaj preveč za izbirat....se mi gre bolj za stopnjo,kot za določeno usmeritev kam....

Nekam bi šla,kjer ni toliko matematike....ker to mi vzame preveč časa...če me razumeš....user posted image

Aha, samo ekonomija ima kar dosti mat., no vsaj na faksu mislim na univerzi je, ti pa verjetno razmišljaš da bi nadaljevala kar tukaj kjer sedaj hodila ne??

Me pa veseli, da borza cala...super...kaj sedaj se učiš??

Jaz grem spat sem danes nekam lena....je prišla prva user posted image po porodu na obisk po 8 mesecih in sem fuč...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
25.3.2010 22:02:33   
nebo

pojma nimam kolk je en krog, vem samo da ko 3.tečem da se mi že blaznooo vlečeee user posted image

PRIDNA NI KAJ...kaj hujšaš???

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
25.3.2010 22:07:45   
tasa_m

ne, ne hujšam.. Nabiram kondicijo in upam, da vsaj do srede mal obsega zgubim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
25.3.2010 22:10:02   
nebo

ne, ne hujšam.. Nabiram kondicijo in upam, da vsaj do srede mal obsega zgubim user posted image user posted image user posted image

Kaj do srede malo obsega zgubiš???? Aja takrat imaš razgovor za službo ali kaj?? Jo saj nisem več na tekočem???? Kaj tak hitro gre dol obseg tam na vašem igrišču??? Te pridem jaz tudi tja pa bom cel dan tam, če gre to tako hitro??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
26.3.2010 9:58:30   
marta82
Se na hitro javim iz službe. Da vas pozdravim...za nazaj pa nimam časa brat. Popoldan gremo na sejem v Radgono. Se čez vikend kaj javim. Moram pa priznat, da ful Tineja pogrešam, ko ga cel dopoldan ne vidim. Sem se navadila, da sva non stop skupaj.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
26.3.2010 12:19:50   
ly117
Dan.

Sem pri mami in se vam po doooolgem času javim.
Vidim da ste bolj malo aktivne.
Mi smo drugač super in uživamo na svojem user posted image user posted image user posted image . Drugač sem še pa vedno brez neta in upam da me bojo čimprej prišli priklopit. Sicer do zdaj tudi nisem imela kaj dosti časa ker sem pospravlala in še nisem končala. Pa bo že.
Sem pa os srede dalje tudi prujavlena borzi.
Nič morem počasi it proti domu in skuhat kosilo.
Uživajte in bodite pridne in se ob prvi priliki spet javim.

Čav,bav.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
26.3.2010 20:19:53   
arabela*
čeruser posted image

kaka tuga je tu...kaj ga feštate...al spiteuser posted image

jaz sem tak srečna da je končno petek......da se vsaj malo spočijem......utrujena danes fulll.....pa saj bo že...

Otročeki bojo vsak čas zaspali,jaz pa pospravim,potem pa v posteljo in bom gledla en zelo brezvezen film na kanalu A...ampak včasih paše...pogledat kaj na izyuser posted image

A so na sistematskem ugotovili,da ima povišano vsebnost holesterola v krviuser posted image .....me full bega zakaj sedaj to? morama ponovit laboratorij,upam da ni kaj hujšega....user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
26.3.2010 20:32:10   
matcar
čeruser posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
26.3.2010 20:32:45   
matcar

čeruser posted image

kaka tuga je tu...kaj ga feštate...al spiteuser posted image

jaz sem tak srečna da je končno petek......da se vsaj malo spočijem......utrujena danes fulll.....pa saj bo že...

Otročeki bojo vsak čas zaspali,jaz pa pospravim,potem pa v posteljo in bom gledla en zelo brezvezen film na kanalu A...ampak včasih paše...pogledat kaj na izyuser posted image

A so na sistematskem ugotovili,da ima povišano vsebnost holesterola v krviuser posted image .....me full bega zakaj sedaj to? morama ponovit laboratorij,upam da ni kaj hujšega....user posted image

user posted image user posted image user posted image za A. Upam,da bo vse ok.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.