|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
24.3.2010 20:07:18   
DanijelaNeli
EEI!
Lep dan je za nami...

Se počutim kar zmatrano...

Ta malo sem bolj na hitro stuširala,jutri imamo ta pregled...In sem se glih spraševala,da kako jo bom tuširala ko bom imela veeeeelik trebuh...Ja,nč...jo bo moral pa tati tuširat...user posted image

A je imela katera od Vas že kakšno delavno inšpekcijo?

Še april,pa maj,del junija imamo fore,...pol pa itak začne porodniška.Meni je smotano to,ker moram za vsak mesec posebej nosit Obvestilo zdravniku,od ginekologa k osebnemu.Čeprav mi je na prvo obvestilo napisal:Nič službe do konca.

Prejle sem imela en obisk ene prijateljice s svojim 7 mesečnim user posted image ...igrala sva se,smejala,...vse vragolije počela,ki jih lahko delaš s  takšnim malim...
Moja pupica ni kazala nobenega ljubosumja,lepo ga je sprejela in vse je bilo brez problemov. Upam,da bo tudi tako ko pride k nam še en družinski član,...user posted image user posted image
Zdaj veliko berem tudi o tem,... 

Kmalu se bo pričela spomladanska urujenost,...kaj pravite?

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 24.3.2010 20:19:09 >

(odgovor članu Srecka010)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
24.3.2010 20:12:12   
tix
IZVIRNO SPOROČILO: extra
Kaj počneš ko ne moreš nikamor?

hm, danes sem poskušala risat, presneto težko leže na kavču :-) Greva pa tudi k komu bližjim na obisk pa se tam pogovarjam bolj leže, grem pa tudi malo okrog hiše, pa skoraj ne upam preveč, da otroček nebi hotel prehitro ven

Tudi jaz izkoristim dan za pregled in grem še malo po trgovinah, tako, da še posebaj težko čakam te dni :) čeprav sem po teh pregledih, ko me G tako zasikira, prav depresivna par dniuser posted image

Da ne bom sam jamrala....

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
24.3.2010 20:17:42   
nagaja28
Kiwa vse najboljše!

No, nekatere, ki ste pojambrale, da ste na + 10. Včeraj sem vas nekaj videla, pa vam te kilce čist pašejo user posted image . Jaz sem sicer na +6, zgledam pa kot + 12 user posted image user posted image . v prvi nosečnosti sem jaz v takem času tudi že bila na + 10, pa sem do konca pridelala samo še 5 kg, tako, da je skupno bilo +15. na koncu že ne moreš veliko pojest, pa še poletje bo, tako, da nam tako ne bo pasalo nič drugega kot kaj osvežilnega. pa tudi ni nujno, da na koncu pridejo tisti glavni kilogrami, jaz se v 9. mesecu sploh nisem nič zredila.

o kenya ti srečka, že kar doma. no, jaz pa če bo vse po sreči, zaključim 9. aprila user posted image user posted image .

(odgovor članu Srecka010)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
24.3.2010 21:02:10   
mala biba
Čer punce, berem te poste o kilogramčkih in vidim, da sem med tistimi na zgornji mejiuser posted image ...nazdnje je bilo +9..., sploh se ne obremenjujem, samo da mala biba raste in se razvija kot se mora...čeprav bo pol težko shujšatiuser posted image ...pa sej že hujšam odkar se poznamuser posted image
Cebelica_ jaz se ti opravičujem, če te nisem dodala na seznam pregledov, ti ti mala bibauser posted image ....ti me kar kregajuser posted image ...sporoči nov datum in obljubim, da ne spregledamuser posted image

Kiwauser posted image user posted image user posted image vse najboljše in čim manj težav do srečnega dogodkauser posted image

Nagaja28 vedno ti pozabim napisat, če še pošlješ paparico, al zdej že računašuser posted image

Škoda, da tale RR nima čvekalnice, ko vidim, da nas je toliko prijavljenih bi lahko kiro rekle po julijskouser posted image
Nč ne bom več dolgovezila, mamčike božajte svoje bušije in zdaj še razvajajte svoje drage, ker pol bodo oni mogli nas in še naše sončkeuser posted image

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
24.3.2010 21:12:08   
DanijelaNeli
Še mal preber tukaj,...da spijem čaj do konca...pol pa spat...
Ta mala že spi,...pikica pa ima trening tekmo v trebuščku.

Mal prej me je začela bolet medenica,...jst nevem,al se mi je pikica kar premaknila iz križa navzdol al kaj za en vragec je.Verjetno tudi zaradi tega,ker nič ne počivam user posted image
Tako me je pri Neli bolelo,od 6.meseca naprej,...
Ima še katera te težave?

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
24.3.2010 21:31:25   
extra

Tudi jaz izkoristim dan za pregled in grem še malo po trgovinah, tako, da še posebaj težko čakam te dni :) čeprav sem po teh pregledih, ko me G tako zasikira, prav depresivna par dniuser posted image

Da ne bom sam jamrala....

[/quote]

jaz grem v šoping zmerej pred pregledom, ker nič ne vem kaj me čaka...a bom dobre volje al slabe!!!
Še malo pa bomo iz ta hujšega ven. Jaz sem zdaj v 27 tednu in če še dober mesec zdržimo bomo user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
25.3.2010 8:05:11   
đanika
Jutro punce

Bina tudi mi gremo na dopust zadnji teden v aprilu.Potem sem se pa dogovorila da moram vsaj 10 dni letošnjega dopusta porabit vse ostalo si lahko prenesem. Mi tudi odgovarja, da bom po porodniški še lahko doma, bomo šli na morje.
Tudi moja najboljša hrana je trenutno regrat in kropir tudi moja mami in tašča skrbite da ga imam vsak dan doma user posted image Sva srečnice ne.

Celjanke jaz sem za takoj za to drugi teden ob 18h Mogoče torek ali sreda...

ja moje kile so tudi nekako tako +7 je pa res sigurno 1 kilo v prsih so take da jih komaj gledam...prevelike user posted image ko so drugače mini...

bušija sem si pa včeri zmerila in je preko popka 98 cm pa ne vem je to veliko ali ne?user posted image
tako da kilce bomo pa pol dol spravljale. Jaz se sploh ne počutim debelo prav fajn sem polna energije tako da kr cvetim..danes sem tako vesela. Samo ne vem prav zakaj user posted image

no mamice tiste, ki ste že in tiste ki še boste, danes je naš dan Vse lepo danes...Jaz sem že dobila zjutraj od svoje princeske veliko čokolado ve da mi paše user posted image

lp

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
25.3.2010 8:37:42   
.tojeto.
Kiwa: vse najboljše.user posted image .

Ostalim pa čestitke user posted image ob našem prazniku.

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
25.3.2010 8:43:33   
mala biba
user posted image

Punci uživajta ob gledanju vajinih pikic, pol pa poročajta kako je bilouser posted image

Drage bodoče mamice...Tvoj/a metuljček/ica pod srčkom ti letos preko mene sporoča naslednje:
Mama je mama od tistega hipa, ko ji pod srcem dojenček utripa. Zanj bo kupila mehke pleničke, majčke, hlačke in nogavičkeuser posted image
Mama bo mama tudi potem ko zrastem in sam/a v svoj domek grem. Naslednje leto pa bo že sam/a lahko mamici rekel/a: rad/a te imam.....Drage souser posted image želim vam čaroben dan....user posted image
user posted image user posted image user posted image

Tiste ki ste že mame, veste kaj to pomeniuser posted image , ostale se pa še privajamouser posted image ......pridne bodite, papa

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
25.3.2010 8:56:45   
Martinčka
extra vidim da smo vse enake.. jaz tudi dan ko imam pregled taaako izkoristim da joj:) haha... sploh če imam pregled popoldne, pridem do zdravnice čist bogauser posted image ... grem vedno z mojo mami na ene fajn testenine in potem še v kakšno trgovinico... nazaj grede pa še ponavadi kaj hrane kupit:) pretiravam pa ne no, ampak je prav fajn.. sej sem zdravnici rekla da je to zame prav poseben dan ko pridem k njej ko se lahko naličim in malo lepše oblečemuser posted image user posted image user posted image ... se mi je prav smejala...

DanijelaNeli tudi meme moti ker je treba urejevat bolniško vsak mesec znova, ampak meni je zdravnica rekla da naj raje ne hodim v zdr.dome da se česa ne nalezem in ta opravila predam mami ali možuuser posted image

kaj sicer delam cele dneve? prej sem umirala od dolgega časa in tako kot ti extra, sem znala že vse strani za dojenčke na pamet... sploh ameriške ki imajo taaako dobre posteljnine za otroke da dol padešuser posted image ...
zdaj pa sva pri koncu z opremljanjem stanovanja in se kr najde delo... danes morem vse krožnike in kozarce sčistit da jih dam v kuhinjo, in omare v dnevni napolnituser posted image ... juhej.. končno eno delo:)

drugače pa tudi jaz zdaj že perem in kuham nazaj, kar pred marcem nisem počela ker sem kr skos ležala in mi prav pašejo zdaj ta gospodinjska opravilauser posted image
no postelje še vedno ne maram preoblačit ampak kar se mora se morauser posted image

jaz sem se pa sredi noči zbudila s takšnimi bolečinami v grlu in ušesih.. in potem sme šla brat če lahko poližem kakšno tisto pastilo za grlo -tantum verde, ter piše da nosečnice tega ne smejo uživati! sem bila jezna.. sem si morala potem it en čaj z medom in limonco nardit da mi je mal umirilo grlo... se vidi da sem imela včeraj prevelik dekolte ko sem šla na sladoled... sam madonca če mam pa zdej tok fajn dekolte da ga je škoda skrivatuser posted image user posted image user posted image haha... no sej je bilo vse v mejah normale da ne bo pomoteuser posted image

aja načrt za porod!? najprej sem razmišljala da bi mela svoj cd (andrea bocceli) in podobne neumnosti, pa mislim da mi kaj takšnega takrat ne bo potrebno ker bom imela svoje operne arijeuser posted image ... važno mi je samo ne bo EA in da nimam vakuma pa naj nardijo kot vejo in znajo!user posted image  sicer me poroda ni strah.. če je prišlo noter more it tudi ven.. čeprav veeeeeeeeeeliko večjeuser posted image

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
25.3.2010 9:17:38   
Fargesia
hejla!

mala biba, kok si lepo tole napisala...user posted image

tud jaz izkoristim dneve ko imam preglede...user posted image kok vas je pa na bolniški? jaz sem že od punkcije naprej...

user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
25.3.2010 9:51:43   
pilotina
Kiwa...malček z zamudo...vse naj naj naj boljše in upam, da si lepo praznovala user posted image

cebelica_...tudi ti si iz obale...koliko nas je sedaj...jaz, ti DanijelaNeli...še kjera?
čestitke za dobro opravljen pregled...jaz sem bila v Dravljah na NS pri dr. Uršuli Reš Muravec...sedaj pa grem na 3D k dr. Likarju v Postojno

bolniška...sem od začetka na bolniški, brez dovoljenih prostih izhodov...in bila sem res samo doma in počivala...ko mi je G na MF v 22. tednu izmerila maternični vrat in je bil ok, je rekla, da grem lahko na kak sprehod po počutju in je napisala na obvestilo zdravniku, da imam visoko rizično nosečnost, bolniški stalež do poroda z občasnimi sprehodi...jaz mislim, da je edino merodajno kar presodi tvoj osebni G...pa saj me najbolj pozna in ve kaj se z menoj dogaja...a ve nimate dovoljenih sprehodov?

Danijela Neli...zaenkrat ne, sem pa opazila, da tukaj večkrat kaj preberem in rečem, da se mi to ne dogaja, pa pride pol kmalu za mano user posted image ...najbrž, ker to spada zraven

mala biba...hvala z tako lepo napisano čestitko

obenem pa izkoristim, da vam še jaz čestitam in lepo praznujte z vašimi dragimi ter vašimi malčki zunaj bušija in v bušiju user posted image

Fargesia...sem videla ja, da si tudi ti od začetka doma

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
25.3.2010 9:57:17   
Špelka
Ojla!

Evo tudi mene s pregleda! Sem ga mela že ob 7.30h! user posted image  Odkar sem na bolniški, sploh nisem navajena tako zgodaj vstajat. No, ginekologija me je razsvetlila z novico, da je moja posteljica baje "samo" do ustja MV in ne čez, kar je dobr, in da misli, da bom lahko vaginalno rodila. MAl sem ji pojamrala, da me je strah kkašnih krvavitev in bog ne daj prezgodnjega poroda, pa me je potolažla, da misli, da bo vse okej! user posted image  No, ne tolk dobr je pa to, da sem fasala eno okužbo v bakterijo v nožnici. user posted image  Sicer ne vem od kje, ker spolnih odnosov po cerklaži ne smeva met. Tko da sem dobila eno kremo - antibiotik. No, sam da bo nucal.

Vidm, da mata dons tud Bina in Myaa pregleda - SREČNO!!! user posted image

Jest dons današnjega dneva ne bom prou posebej izkoristila, ker mi je osebna zdravnica že dala potrdilo, dami dovoli krajše sprehode. Je rekla, da če dobim obisk (komisija ZZZS), naj samo pokličem tja in povem, da imam njeno potrdilo, in da to zadostuje. Upam, da res! Tako si jaz vsak dan privoščim pol do ene ure sprehoda, več pa tko al tko ne morem. Še dobr, da je začelo bit malo topleje, da sem lahko na balkonu! user posted image  MA ja, sej gre cajt tko hitr, da bo en-dva-tri pa bomo pastvale naše štručke! user posted image user posted image user posted image

DRGAČ PA TUDI JAZ VSEM TUKI GOR ŽELIM EN LEP MATERINSKI DAN, ŠE POSEBEJ KAKŠNO SRČNO PRESENEČENJE! user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja - pa še mal firbca - extra in martinčka - kakšno diagnozo pa mata vidve? user posted image

PA še za seznam: naslendji pregled: 21.4.2010

Lepo se mejte!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
25.3.2010 10:00:35   
TandJ
ojla punce.

No, se se jaz malo javim...
V Zvezdi je bilo super, tako, da sem takoj zato, da ponovimo...

za kilazo se ne sekirat, ker jaz sem bila v 23 tednu tudi +7, pa ko je ginekologinja rekla, da to pa ni v redu, sem se ji samo nasmehnila. ko sem ji rekla, da pa itak hodim na telovadbo, pa vsak dan na sprehode, je pa rekla, da potem je pa ok. ker meni osebno se ne zdi, da bi se zredila se kam drugam kot v trebuh (mogoce malo v obraz). pa dokler dojencku to ustreza, mi je res vseeno.
danes sem sla pa prvic letos na kolo in zdaj se sploh dobro pocutim :). mislim, pa da to pocutje jutri ne bo tako dobro, ko bom imela muskelfiber :)

mala biba: jaz imam naslednji pregled 8.4.2010.

uzivajte

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
25.3.2010 10:03:42   
Kat09
Živijo,

najprej vsem čestitke ob tem lepe dnevu!! user posted image  user posted image

Kiwa...malce zamujam, a vseeno...vse najboljše za tvoj Rd in upam, da si lepo praznovala, da so te razvajali.

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
25.3.2010 10:25:31   
Martinčka
še iz moje strani čestitke ob materinskem dnevuuser posted image .. jaz se res že kr počutim kot mamica ko me skos tk skrbi za tega našega palčka... pa vsak dan se kr nekej z njim pogovarjam... sploh zvečer imava svoje seanse ko se žokava in brcava (jaz žokam, on-a brca)user posted image  moj pravi da sem vedno bolj čudna ker me sam iz vogala sliši da se "sama s seboj" pogovarjamuser posted image

špelka jaz imam že skoraj od spočetja dalje bolečine in krče v maternici... in ker imam ledvične kamne in polipe v žolčniku ter sem že zaradi krčev in žolčnega napada bila dvakrat v bolnici, so mi rekli da imam maternico bolj razdraženo zaradi vseh problemov in da imam zato krče in bi lahko to pripeljalo do prezgodnjega poroda.
jaz še tudi nimam dovoljenih sprehodov okoli... je pa rekla da mi bo poleti verjetno dovolila... ker če dlje hodim me res začne bolet tako da morem če kam grem vedno imet ogledano kam se bom vmes malo usedla... ampak počasi se daleč prideuser posted image  hihi... si je pač treba vzet malo več časa in it počasi ter premišljeno... ter ne smem kaj nosit težkega ipd... ampak sem se že navadila na to in se mi več ne zdi tako grozno... do marca ko sem pa skos sam ležala in me je že od ležanja vse res bolelo (nisem vedla da te lahko mišice od ležanja bolijo, ampak so me!!!user posted image  vrjetno so bile čisto zaležane boge..) sem pa bila tečna ko osa... zdaj pa grem lepo ven na sončka na teraso pa pride soseda z dojenčico mimo in je vse lepšeuser posted image

da povem da se mi zdi da mi je trebuh v enem tednu taaako zrastel da se ga kr ne morem nagledatuser posted image ... ko bom polnih 24t se spet slikam, ker je razlika ogrooomnauser posted image

(odgovor članu Kat09)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
25.3.2010 11:16:54   
DanijelaNeli
Pozdravljene...
Nič sončka nimamo ob Matrinskem dnevu... Vsem pa user posted image inuser posted image ...

Midve s to malo gospodično smo že odpravile sistematski pregled... Vstala sem že ob 6h,...
Vse je blo Ok,imamo 17,5kg, 103 cm,kri je OK,...učke so tudi fanj,...
Končali sva že ob 9h,pol pa sva šli do Merkatorja,...jaz na kavo,ta mala v igralnico... Ker je bila pridna na pregledu,smo zavile v Idexe.tam sem ji kupila tako fancy končeno kapico,...Mal sem gledala cotke za dojenčke,....ma mi ni bilo prav nič lepo...Vse roza,modro.user posted image

Zdaj gremo pa kuhat,ne... Po kosilu pa bom šla res počivat,...ne da se mi it nikamor.

Mala Biba...lepo napisano....user posted image
Pilotina...ti si iz Izole,ne...Cebelica pa ti?

Bolniška...jaz sem od 16.01.,takrat sem tisto krvavela,pol se je umirilo.Pride pa drugo za vsem...Komaj čakam,naslednji pergled in 3D.Da vidimo kako in kaj je naša pikica.

Prvi porod sem imela en teden po roku,zdaj pa mislim,da bom še prej rodila.Tak občutek,...

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
25.3.2010 13:28:04   
tinca10
TandJ: če se ne motim sem že ene parkrat prebrala, da kolesarjenje po tretjem mescu sploh ni več priporočljivo... sicer ne vem zakaj, ampak preveri ali pa vprašaj zdravnico če lahko, da slučajno nebi bilo kaj narobe user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2618
25.3.2010 14:29:54   
candy24
Ojla user posted image ,

tudi jaz vam podarjam vsem eno user posted image !

Full pridno pišete, jaz pa samo pridno berem... user posted image Kolesarjenje baje ni priporočljivo zaradi tega, ker se ob morebitnem padcu lahko hudo poškoduješ. In če si npr. zlomiš roko, moraš it na rentgensko slikanje, ki pa za plod ni (najbolj) primerno ali celo škodljivo. Ne vem več točno... user posted image Zato kolesarkam user posted image bolj priporočajo sobno kolo.

Lepo bodite. user posted image

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
25.3.2010 14:31:49   
Joie
Petrca - jz sem z dopustom čist na istem kot ti! Ga pa že komaj čakam!

Za kilce se ne sekirajte preveč - sej gredo pol dol! Jz sem tud nekje na +7 al pa že 8 user posted image ... Tud prvič je blo tako... Pa tudi tako različno se pridobiva - jaz dobivam bolj na začetku, tu na sredini se mi malo umiri, zadnji mesec sem pa prvič čist eksplodirala, sem jih dobla gor kar 7em. Pa nisem pretirano jedla - no sej itak ne moreš, ker bebica ful na želodec pritiska, sem pa sfrezala ful lubenic, nenormalno so mi pasale... Je pa ob porodu šlo dol kar 9kg - zgleda, da je blo ful vode v meni. user posted image Aja, pa tud odvisno je s koliko kilažami se že štarta...

Balem - če si še lahko zmišljujem za srečanje - men pa sreda ne odgovarja! user posted image A tiste, ki že imate malčke jih boste pripeljale zraven?

Neposredna povezava do sporočila: 2620
25.3.2010 14:57:34   
petrca2507
Joie...jaz komaj čakam dopust in potem porodniško. Bom imela več časa zase in za šoping. user posted image   V aprilu sem si tko fajn zrihtala, da sem skoraj vsak teden dan ali dva doma, ker imam še cel kup viška ur.

www.petrca.net

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
25.3.2010 15:06:32   
TandJ
hy.
Tinca 10- hvala za skrb. user posted image jaz sem o tem brala na netu in tudi ginekologinjo sem vprašala in je kolesarjenje nevarno izkljucno samo zaradi padca... glede na to, da pa se ne spomnim da bi kdaj sploh ze padla s kolesa, sem rekla, da me to pac ne bo prestrasilo. imam vec moznosti za padec po stopnicah sm=smiley36.gif]drugace pa naj bi ful koristilo, ker se pospesi obtok krvi v trebuhu in s tem otrok dobi vec kisika- to je pa mnenje tistih, ki ga priporocajo.
kolesarim pa samo do sluzbe (8 minut), po strogem centru ljubljane in se to veliko bolj pocasi in previdno kot ponavadi.

blagor vsem ki greste ze zdaj na dopuste + porodniske. mene caka se 2 meseca in pol in samo odstevam. bi prav rada sla kaksen mesec prej, ali pa da bi delala vsaj samo po 4 ure. je res tezko sedet 8 ur za racunalnikom...

uzivajte v soncku...

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
25.3.2010 15:34:23   
Martinčka
meni so pa rekli da ne smem kolesarit ker se pri kolesarjenju preveč "nabijamo" če se lahko tako izrazim, in da lahko to tudi skrajša MV!? seveda predvidevam, da itak ne bi kolesarila če bi imela krajši MV tk da pomoje ni panike... je pa res kolo bolj zaradi padca sporno ali če nenadoma zapremzas in s prevelikim sunkom v belanco treščiš s trebuščkom... po mestu pa ti verjetno nima kaj.. jaz imam doma bolj razgibane ceste in makedam in vsekakor odpadeuser posted image  

jaz pa že nove omare čistim.. jeeeej... zdaj si morem pa nee lepe mini katuse kupit.. da so bolj nizki.. najbolj me jezi da ne smem kaj dvigovat ker bi kar sama vse prestavljalauser posted image  

mi pa danes jemo ribe.. jeeej.. če le tašča ni pozabila iti po njihuser posted image ...

pri nas pa je sonček in se malo skrije in spet pride... tako-tako...

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
25.3.2010 17:15:11   
extra
Aja - pa še mal firbca - extra in martinčka - kakšno diagnozo pa mata vidve? user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Špelka

Špelka jaz sem že od 5 tedna na bolniški...to je moja tretja nosečnost - nikoli še rodila, potem sem imela krvavitve v 5, 10, 11, 15 tednu, imam srčasto maternico - zadnjič sem ¨¨prevedla¨ bolniški list in ugotovila da imam še celo pregrado v maternici,vendar mi to noben še ni rekel, v 19 tednu ugotovljen kratek maternični vrat, otrdevanje maternice, lažni popadki -sm bla v bolnici. Grozi mi prezgonji porod.
Vse sorte. Takle mamo, ampak smo pozitivni, ni druge.
No Špelka sam da si dobre volje prišla s pregleda.
Jaz pa gledam previjalne malo in mi je še najbolj všeč LIp Poljčane, Lana. JO katera ima?

Ej punce kako citiraš stvari? Men ne rata!!!!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
25.3.2010 17:15:55   
extra
no al pa  mi je....hehe sam sm še sebe zraven citirala heeh

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.