|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
17.3.2010 9:41:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2176
   RE: Februarčki 007 - 2.del
17.3.2010 14:00:44   
Anonimen
Ojla babuške moje!

Se že dolgo nisem oglasila, sorry. Včasih ni časa, včasih pa volje! user posted image

Hvala vsem za čestitke za mojega migeca! Tudi mi vsem lepim februarčkom čestitamo in želimo vse naj naj v tretjem letu!

Mateja - kaj te to je s tvojim tel? Hvala za sms, sem ti odpisala, pa mi je čez kake 3-4 dni prišel povratni sms, da sporočilo ni dostavljeno. user posted image

Kak ste fajne nosečke... Mene skoz stiska, ko vem, da ne bom več. user posted image Res mam en tak filing, ko ga je težko opisat,...

Drugače smo mi čist ok. Zadnji mesec se nas je držala smola, sta bla izmenično bolana in nisem bila zunaj skor 14 dni. Zdej je bolje, Inajča še ima danes Ventolin, pol pa fertik. Mam že polno glavo teh vpihov, vsake tolk mi telefon skače, da ne pozabim na kako zdravilo. user posted image

Vreme je končno lepo, ful nam je fajn zunaj, pa porodniška se bo počasi iztekla - šment!

Aja - ta mesec praznujema obletnico -11 let! user posted image

Nč, se slišimo! Uživajte na sončku! En veeelik objem za vse!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2177
17.3.2010 18:09:37   
malecka_mateja
jasna nevem zakaj jaz nisem nič dobila mam pa ono novo telefonsko kaj sem ti jo poslala ok.da boš vedla.

jaz sem danes spet cela skozlana, za ****.jutri mam pregled tako da komaj čakam.

kolumbo kak je rokso?

v soboto mamo koline v nedljo p potep.

grem ležat nazaj ker nisme za nikamor.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
18.3.2010 10:02:14   
DanijelaNeli
EEiiLLaa,ženske moje!

Kako ste kaj? user posted image  ste vredu?

Pri nas ni nič novega...
Nisem Vas nič brala od 15.3. ...ma me tudi net zafrkava.

Mateja..povej kako boš rešila pri ginekologu?

Jaz sem danes sanjala,da sem rodila punčko 3959 g,52cm. To pomeni,da morem igrat loto.user posted image

Kako ste kaj s kilcami user posted image ? Jaz grem nakem normalno gor...ampak mi gre vse v boke,in rit. Ma v rit tudi če gre...itak so boljše zadnjice "ala J.Lo"user posted image  kot vsekane deske.user posted image

Jasna...user posted image  za user posted image user posted image  11-ko!user posted image

Grem peglat...se slišimo kaj potem...če bo katera gor!

Neposredna povezava do sporočila: 2179
18.3.2010 14:56:20   
malecka_mateja
dan!

o danineli pupika?jaz pa mislim da bo lulček zdaj pri tebi nevem zakaj mam sam občutek tak.

spet mam vnetjeuser posted image mislim kriza.shujšala sem 1 kg. je rekla da bo že ker ketonov nima povišanih tako da bebi dobi kar mora.to je najpomembnejše. še vedno bolniška.

jasna vse naj naj za obletnico.

zdaj sem 2 uri spala kot ubita, je tako pasal, zdaj pa pride moj čmrl.

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
18.3.2010 18:34:54   
DanijelaNeli
EEi!
No,pa smo noter.Malo smo pohajale z Neli,ko sem jo šla iskat v vrtec,pol smo bili še malo zunaj.

Zdaj čakamo risanko.

Mateja...a res imaš tak občutek?!Bomo videli,ne... Do takrat pa user posted image .

12.4. imam 3D/4D pri Dr.Strah v  Domžalah.
14.4. imam zobozdravnico.

Drugi teden,25. ima Neli sistemstski pregled.Še prej,22. pa nek psihološki pregled 3.letnika.

6.4. pa moj Gineko pregled.

Joj,samo dohtarji,...

Barmaz...kako ste pa vi?

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 18.3.2010 18:35:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 2181
18.3.2010 18:51:22   
malecka_mateja
jaz pa mam 8.4 pregled konec meseca pa morfologijo

jaz ne grm na 3d ker je ful drago raje 120 evrov za bebija porabim.moje mnenje

ja danineli sami dohtari.kaj ti se ne bojiš komisije zdravniške?

Neposredna povezava do sporočila: 2182
18.3.2010 18:52:21   
barmaz
Hvala Neli za vprašanje. Tudi mi smo bili popolde zunaj in sta se nalaufali. Zdaj gledata risanko, jaz pa pospravljam. Neki me daje hrbtenica v bistvu vsa leva stran me boli, tako da me boli tudi spredaj nad rebri. Sploh ne morem sedet. Zato sem si jutri vzela dopust. S to hrbtenico imam skoz težave, ker zgleda spim in tudi sedim v službi za računalnikom nesproščeno in posledica je otrplost mišic in bolečine. Hodim sicer dvakrat na teden na telovadbo in nenehno se raztegujem, vendar nič ne pomaga. Zdravnica pravi, da pač naj telovadim - v bistvu me sploh ne jemlje resno.

No, risanke je konec, tamali sta me napadli...

Fajn bodite in čim boljše počutje vsem!!

Neposredna povezava do sporočila: 2183
18.3.2010 19:31:41   
DanijelaNeli
Glede komisije je tako...
moj ginekolog mi je svetoval naj grem na sprehod,naj si privoščim masažo,...zato mi je napisal,da so mi dovoljeni izhodi.
Zadnjič je bilo na Preverjeno glih to od teh komisij in nenapovedanih obiskov.
Baje,da sta dva ki preverjata prisotnost nosečnic doma.

Mislim,da ne bi smelo bit nič narobe če grem na pregled ali če ta malo peljem sprehod ali k zdravniku.

Neposredna povezava do sporočila: 2184
19.3.2010 7:32:31   
malecka_mateja
kaj ti piše na odločbi? meni piše da so mi dovoljeni izhodi za obisk zdravnika oziroma po navodilih osebnega zdravnika? kako pa tebi?

barmaz upam da se ti hrbtenica čimprej porihta, kaj pa kak masaža?ne pomaga?

Neposredna povezava do sporočila: 2185
19.3.2010 8:00:57   
barmaz
Ja, sicer razmišljam o masaži, vendar ker zdaj na veliko šparamo, nam seveda vsak evro prav pride, masaža pa stane....
Mogoče se grem že danes prijavit v en masažni salon, ki je ravno na moji poti v vrtec.

Lep sonček

Neposredna povezava do sporočila: 2186
19.3.2010 10:27:11   
DanijelaNeli
EEILA!

Sploh nevem kako mi piše v sklepu..moram si ga še enkrat prebrat.
Bolj me muči to,ker imam še vedno stalni naslov pri mami na Kozini,živim pa tu dol.Mislim,da ko pride komisija,in te ni doma,da ti najprej dajo obvestilo o njihovem obisku,ter da moraš se naslednji dan zglasit pri njih in utemeljit odsotnost od doma.

Moram si to bivališče zrihtat...sej to ni problem,a kaj ko si moreš potem vse dokumente zrihtat.

(odgovor članu barmaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
19.3.2010 11:41:54   
malecka_mateja
danineli pa si daj samzačasnega pa nerabi dokumetov menjat je najlažje. daj prosim poglej.pa mi javi.

Neposredna povezava do sporočila: 2188
22.3.2010 11:35:52   
malecka_mateja
jutro!

ja pa kje ste spet vse?

sončka niuser posted image še dobro da mrzlo ni sam ta dež user posted image sej bo bolje

danineli kako si?

kolumbo kako so otročki?pa ti?kdaj maš NS?

Neposredna povezava do sporočila: 2189
   [Brisano sporočilo]
22.3.2010 12:30:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2190
22.3.2010 12:53:41   
malecka_mateja
ja kolumbo ovni spet imamo mesec zaseuser posted image kje se ga nipjema letos?no soka mislim.

jaz pa sem danes začutila prve brcike ampak brcike take nežne in ne metuljčkov.kak lepo.komaj čakam da jih bo tjaša čutla na trbuščku.

kolumbo me zania če ti bo spol povedal.upam da. a prvič nisi dobila slikce?

Neposredna povezava do sporočila: 2191
   [Brisano sporočilo]
22.3.2010 20:55:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2192
23.3.2010 11:16:20   
malecka_mateja
jutro!

kolumbo sej boš zdaj v petek videla bibiko in dobila slikico. a majkl ni navdušen?je že dojel?

danineli kako si?kdaj je neli čutla brcike po trebuščku?

barmaz kako ste?kako v službi?hrbtenica bolje>?

tabali a estrihi so že suhi?
jasna javi se kaj. sem glih včeraj slikice gledla ko smo bili tam kak so lepi vsi trijeuser posted image a inaja že kobaca?

jaz kuham kislo juho!mmm se mi je tak zluštala.zuna pa tak lepi sonček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2193
24.3.2010 20:31:28   
DanijelaNeli
OOJ!

Še k mojim članicam pokukam...

Kakšni lepi dnevi so za nami...
A kaj ko gre vse tako hitro... meni se dan tik tak obrne na okoli...Zjutraj je vrtec,pol doma kuhanje in pospravljanje,...ob 15h spet vrtec,potem pa smo kar odzunaj,...in tako naprej,...
Sprašujem se kdaj bom šla kaj počivat...Zvečer pridem kar izmučena,...Če bi bila sama mi ne bi blo panike,... A teli otroci...te dajo na obrate,...
Dobre ste tiste,ki imate ŽE 2 in je še en user posted image  na poti.....user posted image

No,zadnjič smo imeli en psihološki sistematski pregled,...nič,posebnega...kocke,risanje,odgovarjanje,...Neli je bila kar pridna,...super.
Jutri pa sistematski pregled pri naši pediatrinji.
Pol pa sam še zobozdravnika damo skozi in smo fertik,...

Ja,glede brcik,...veš,Mateja,da nevem točno kdaj jih je Neli občutila.To ser ji zdi tako fanj,res.Vsak večer mi polaga rokici,ali pa me lepo pokriva,...maže s kremo proti strijam,...dala sem ji tudi posušat z Angel Soundom in je bila fulll navdušena. Ker je bila v sobi tišina,večer je bil,...sem ji dala za poslušat,in jo je tako neverjetno pomirilo,da se je dala samo na bok in zaspala s tistimi slušalkami na ušeskihuser posted image

Kako ste kaj druge februarke,pa vaši otroci?

Grem jaz malo kuhinjo pospravit,mogoče likat,ali pa bom kar jutri,...ko pridem s Kopra,...

Neposredna povezava do sporočila: 2194
25.3.2010 9:56:56   
Tabali
Joj user posted image včeraj sem bila z Danajo na sistematskem user posted image user posted image user posted image imela je celi šou ;))). Njen pediater je dobesedno umiral od smeha. Danaja ga že od rojstva obožuje, nima nobenga straha, je čisto sproščena, kar seveda posledično pomeni da tudi nagaja (v pozitivnem smislu). Ko je imela kontrolo vida mu je čisto mirno rekla "Veš, zdaj ti ne bom povedala kaj je tam gor" Mislim... user posted image user posted image
pol sta se pogovarjala čisto neobavezne teme in med ostalim jo je vprašal ali se (pazi to user posted image )v prostem času kaj ukvarja z športom ona pa: " Ne, jaz rajši plešem"user posted image user posted image user posted image no comment hahahaha. Potem pa ona kar naenkrat: "A ti zdaj preberem tiste slikce?"
V laboratoriju je pa tisti teti rekla:" Kri bom dala, lulala pa bom doma" user posted image user posted image
Zdaj čakamo še na psihologa in me kar malo "strah" kaj bo tam ušpičila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2195
25.3.2010 9:59:56   
Tabali
A ja estrihi user posted image ne vem če so suhi moj user posted image nobenga gor ne spusti user posted image user posted image user posted image
je ratal cel stručko za gradnjo user posted image in pravi da štiri tedne ne bo nobeden po estrihih hodil tko da ...
zdaj zbiramo toplotno črpalko, jaz bi mela Zubadan user posted image ker mi je ime všeč user posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
25.3.2010 10:28:23   
malecka_mateja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tabali za sistematskegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej estrihi bodo tudi počsi.

vse naj naj za materinski danuser posted image user posted image user posted image user posted image

odločbo sem dobila novo in piše mirovanje na domuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
25.3.2010 11:39:05   
DanijelaNeli
EEILA,moje!!!
user posted image user posted image user posted image ...ob našem dnevu,Materinskem dnevu...

Mi smo danes odpravili sistematski pregled...vse je Ok,vidimo ful dobreo..do zadnje slikice,...veliki smo 103cm,težki pa 17,5kg.

Tabali..tvoja Danaja pa jih pali....user posted image Prava frajerka...user posted image

Mateja...a prav tako ti napišejo?  A misliš,da bi imela komisijski obisk....glih ko te ne bi bilo doma? V bistvu nikoli neveš...Poznam veliko user posted image ,ki hodijo povsod,in v šopinge in v Italijo,..pa za vikend na morje,...

Grem čistit solatko,...bom On line...

Neposredna povezava do sporočila: 2198
25.3.2010 13:57:29   
malecka_mateja
v prejšni nsem imela tako napisano sedaj pa mi prav piše da mi je dovoljeno samo mirovanje na domuuser posted image veš neupam se igrat in hodit okoli, ker beje ful kontrol delajo in me je strah.sej veš ko hudiča ne rabiš pride sam.

jaz sem v prvi tudi hodila na okoli mislim na sončka kak obisk druga čisto nič ampak takrat niso nosečnic kontrolirali, zdaj pa ker država nima denarja pa na polno.

bravo neli za sistematskegauser posted image user posted image user posted image

mi jemo danes makaronovo meso in veliko skledo endivije.

pa sem misla da bomo kak vikend malo do portoroža lai izole šli na osnčekauser posted image user posted image user posted image sej bom rekla g 8.4 da naj mi napiše občasne sprehode, že zato ker morem po tjašo hodit ko je moj popoldan in zdaj bom šla verjetno z knedlom v grlu, da ravno takrat n epridejo.najraje hodijo za vikende.jupi pa še prazniki so

Neposredna povezava do sporočila: 2199
25.3.2010 15:12:24   
DanijelaNeli
JA,reči mu tako naj ti napiše...občasne sprehode,...
Jaz sem se ful pozanimala glede teh kontrol... in pol mi je ena nosečka rekla,da sta samo dva kontrolorja nosečk za celo Slovenijo...
Zdaj pa nevem...

Jaz kar grem ven je to,ko grem do vrtca,trgovine,zdravnika in drugo je vse tako malenkostno....ne kaj pohajam,ali pa,da me ne bi bilo po dva dni domov.

Zdaj po naslednjem pregledu,ko se pozanimam kakšno je stanje moje pikice,se mislim naročit na masažo za križ...mogoče še telovadbo.K eni Maji v Koper,kjer ima salon in je profi kar se nosečnic tiče.

Uf,sem se tako napokala....ma kaj ....malo sem pojedla...Jaz in Neli smo zbalirale majhna perutka piščanca,tati in še en naš kolega pa piščančje krače,pa sem še krompir z bučkami in paradižniki...+solatka...

Zda jse mi tako spi,ma ne grem...ker je škoda vremena...pride kolegica s ta malim,in gremo z vozički na Socerb...

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 25.3.2010 15:14:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......