DanijelaNeli
|
OOJ! Še k mojim članicam pokukam... Kakšni lepi dnevi so za nami... A kaj ko gre vse tako hitro... meni se dan tik tak obrne na okoli...Zjutraj je vrtec,pol doma kuhanje in pospravljanje,...ob 15h spet vrtec,potem pa smo kar odzunaj,...in tako naprej,... Sprašujem se kdaj bom šla kaj počivat...Zvečer pridem kar izmučena,...Če bi bila sama mi ne bi blo panike,... A teli otroci...te dajo na obrate,... Dobre ste tiste,ki imate ŽE 2 in je še en na poti..... No,zadnjič smo imeli en psihološki sistematski pregled,...nič,posebnega...kocke,risanje,odgovarjanje,...Neli je bila kar pridna,...super. Jutri pa sistematski pregled pri naši pediatrinji. Pol pa sam še zobozdravnika damo skozi in smo fertik,... Ja,glede brcik,...veš,Mateja,da nevem točno kdaj jih je Neli občutila.To ser ji zdi tako fanj,res.Vsak večer mi polaga rokici,ali pa me lepo pokriva,...maže s kremo proti strijam,...dala sem ji tudi posušat z Angel Soundom in je bila fulll navdušena. Ker je bila v sobi tišina,večer je bil,...sem ji dala za poslušat,in jo je tako neverjetno pomirilo,da se je dala samo na bok in zaspala s tistimi slušalkami na ušeskih Kako ste kaj druge februarke,pa vaši otroci? Grem jaz malo kuhinjo pospravit,mogoče likat,ali pa bom kar jutri,...ko pridem s Kopra,...
|