|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
25.3.2010 10:14:54   
maja1488
smotan je edino, ker nogice bingljajo. Mogoče je zdaj že kak nov model, ki ima tisto oporo.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
25.3.2010 10:15:57   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

mo bomo naši nekaj takega kupili (ko bo malo večja)
http://www.chebeltza.com/poganjalci/first_bike/first_bike_-_roza.html

to ful pohvalijo ja...zaradi ravnotežja. Sam to bolj za He misliš ane?

M se je naučila vozit unga s koleščki.

Ne, ne za H. - sej pravim mal kasnej. He. se že s tapravim fura - letos bo pomoje že brez koleščkov(je bolj po atiju na šprtnem področju user posted image )

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
25.3.2010 10:17:30   
šivilja

smotan je edino, ker nogice bingljajo. Mogoče je zdaj že kak nov model, ki ima tisto oporo.

Ma ne vem, meni se to ni nikoli zdel tak problem - smo jih naštimali na pedala pa smo ga porivali - lahko zablokiraš pedala, pa se ne vrtijo, pa ma kot poličko.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
25.3.2010 10:18:36   
Anonimen

ta je tudi meni všeč!
ampak ga starejšemu nismo kupili... koliko smo falili bomo videli letos, ko bo brez koleščkov dirkal.
ampak: poganjalček, trikolesnik, traktor, kolo... preveč! mogoče bi bilo res najbolje samo like-a-bike imeti.

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3879
25.3.2010 10:19:30   
Anonimen

meni je tudi to moteče. je O. vse čeveljčke zdrajsal, ker mu je bilo zabavno...

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 3880
25.3.2010 10:20:57   
ledenka
tale first bike super zgleda user posted image enkrat naslednjo pomlad bodo najbrž dovolj veliki

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
25.3.2010 10:22:00   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

ta je tudi meni všeč!
ampak ga starejšemu nismo kupili... koliko smo falili bomo videli letos, ko bo brez koleščkov dirkal.
ampak: poganjalček, trikolesnik, traktor, kolo... preveč! mogoče bi bilo res najbolje samo like-a-bike imeti.

Je se ful vsega nabere - mi imamo poganjalec za po stanovanju še od K., tricikel tudi, pa še tega smo kupili rabljenega za en drobiž, potem imata K. in He. vsak svoje kolo (samo K. ni preveč navdušen), H. bo dobila pa like-a-bike.
Ga je imela hčerka od moje sestrične in ko je bila dovolj velika se je samo vsedla na pravo kolo in peljala (brez koleščkov).
Garaža pa že nekaj let ni več garaža ampak skladišče šprtnih rekvizitov - pa komaj not stopimo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
25.3.2010 10:23:34   
šivilja
Druga sestrična je pa svojemu sinu kupila kar pravo kolo, pa so odmontirali pedala in ima like-a-bike, ko bo zrastu bo pa bike.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
25.3.2010 10:24:20   
Dudica1
jaz gledam te zarad cene,ker mi je totalno brezveze kupovat ne vem kaj ker mamo že tko polno stvari pa še ta tricikel ni za ne vem kaj dolgo ker imamo potem že kolo s koleščki...in še tistega k smo meli prej se je uničil tko da brezveze...Zdaj ma T s koleščki potem ga bo mel Maj in moramo že T kupit kolo...itd...

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 25.3.2010 10:26:25 >

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
25.3.2010 10:28:25   
Anonimen

ta je tudi meni všeč!

Je se ful vsega nabere - mi imamo poganjalec za po stanovanju še od K., tricikel tudi, pa še tega smo kupili rabljenega za en drobiž, potem imata K. in He. vsak svoje kolo (samo K. ni preveč navdušen), H. bo dobila pa like-a-bike.
Ga je imela hčerka od moje sestrične in ko je bila dovolj velika se je samo vsedla na pravo kolo in peljala (brez koleščkov).
Garaža pa že nekaj let ni več garaža ampak skladišče šprtnih rekvizitov - pa komaj not stopimo.

no. to je to. mi pa v bloku. si predstavljaš, kako nas sosedje gledajo, če imamo vse to na hodniku?
tako da sem potem kakšno reč peljala k našim, kjer se je O. pazil, da mu je bilo bolj zanimivo...
pa iti s traktorjem, ki ima zraven še prikolico v dvigalo... cela znanost,... za otroški nasmeh vse!user posted image

imajo pa nekateri še tiste motorčke na akumulatorje... skiro bi si tudi morda umislili, ampak ga še ni zanimal... mogoče letos.
kolk je blo včasih, ko sem jaz gor rasla enostavno: kolo. to je to. no, sosed je imel avto na akumulator, ki mu ga je oče iz tujine prinesel. pa smo se še ostali z njim vozili in uživali.

zdaj pa greš še v zoo in te tam čaka vlakec, greš v Mostec med vikendi in je tam vlakec... in če imaš fanta, ki je nor na vlakce (takšne ali drugačne), je zanimivo. bi lahko imeli že svoj vlakec...

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3885
25.3.2010 10:30:43   
Leela

Jaz sem takega od kettlerja kupila za L. pa ga ni maral. Mogoče ga bo F.

Sem dobila en tak motor z akumulatorjem za L. in je ful užival na tistem. Potem je dobil kolo, pa ga ni hotel gont, lenuh. Letos pa mu bo ta motor itak premajhen in bo moral gont.

Tale trikolesnik bom pa rekla, če se bo kdo javil, za darilo za RD. Mi je pa tudi vseeno, če je plastik fantastik, ker bo aktualen 1 leto.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
25.3.2010 10:34:26   
šivilja
lake, K.tja - se nič ne mudi - bom doma

Pa nekaj razmišljam o peki poticeuser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
25.3.2010 10:35:34   
Leela

user posted image

mi imamo tega

ja to, se mi zdi fajn - meni niso všeč tisti plastični, k ma še pol dnevne sobe zraven

user posted image  ja to pa res. Pa oblazinjen naslonjač, pa streho, pa spredaj neko bunko in igračko notri. To je pa že preveč.

< Sporočilo je popravil Leela -- 25.3.2010 10:36:27 >

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
25.3.2010 10:36:08   
maja1488

Ma ne vem, meni se to ni nikoli zdel tak problem - smo jih naštimali na pedala pa smo ga porivali - lahko zablokiraš pedala, pa se ne vrtijo, pa ma kot poličko.

M je imela na začetku prekratke noge.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
25.3.2010 10:38:48   
Anonimen
o, super, ker U. še kar spi.

lansko leto, se mi zdi, sem naredila makovo potico. pa sem jo sama jedla.
letos bo zagotovo čokoladna, da jo bo še tamali lahko jedel. orehov mu še ne bi upala dat, da se mu ne zataknejo...

pa teranove jajčka! od FLASK_E recept!user posted image lansko leto so bili prav lepi pirhi!
sem pa kupila, tako za gušt, nekakšne vodenke v Muellerju, da bova z Ojem še vsak svoj pirh pobarvala.

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3890
25.3.2010 10:39:53   
ledenka
user posted image

men pa je tale poganjalec všeč, sam zdaj bo M. dobil tricikel, pa še eno zadevo, ki je najprej pripomoček pri hoji, potem pa poganjalec za noter... se mi zdi, da bi še tole bilo pa že preveč user posted image babicam pa tud ne morem rečt za tole, ker je drago, kuple bosta pa vsaka eno zadevo (sta sami predlagali, kaj)

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
25.3.2010 10:41:21   
Leela
tele so res luštne živalce

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
25.3.2010 10:41:31   
ledenka

lake, K.tja - se nič ne mudi - bom doma

Pa nekaj razmišljam o peki poticeuser posted image

a ne prideš user posted image pa naslednjič!

a se me enkrat naslednji teden zmenimo v ZOOju? sreda ali petek bi bilo suuuupeeeer

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
25.3.2010 10:43:01   
Dudica1
Lepe...samo se čist opazi kaj je všeč Ljubljančankam ali nam na vasi user posted image .

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
25.3.2010 10:44:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image

men pa je tale poganjalec všeč, sam zdaj bo M. dobil tricikel, pa še eno zadevo, ki je najprej pripomoček pri hoji, potem pa poganjalec za noter... se mi zdi, da bi še tole bilo pa že preveč user posted image babicam pa tud ne morem rečt za tole, ker je drago, kuple bosta pa vsaka eno zadevo (sta sami predlagali, kaj)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tega sem že videla in mi je zelo všečen,... ampak je res samo za ravne površine.
nimamo dovolj prostora oz preveč pragovuser posted image

naj babici skupaj kupita?

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3895
25.3.2010 10:44:47   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Lepe...samo se čist opazi kaj je všeč Ljubljančankam ali nam na vasi user posted image .

user posted image nimam predsodkov!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
25.3.2010 10:46:21   
Dudica1

user posted image nimam predsodkov!

ne sej jaz jih tud nimam...bog nedaj user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
25.3.2010 10:47:10   
Anonimen

jaz sem odraščala na vasi in sem še vedno po duši vaščanka...

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3898
25.3.2010 10:48:31   
ledenka

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tega sem že videla in mi je zelo všečen,... ampak je res samo za ravne površine.
nimamo dovolj prostora oz preveč pragovuser posted image

naj babici skupaj kupita?

neeeeee, tega pa ne bi tvegala user posted image ker očitno uživata v tem, da iščeta darilo za M., sicer potem vprašata, če je ok (npr. za hojico sem rekla, da ni), ampak tega užitka jima ne morem odvzet.

mogoče bo pa tole dobil od mene za RD user posted image moj je itak bolj za kaki tank user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
25.3.2010 10:50:35   
Anonimen
saj tako je, da za prve tri rojstne dneve že vnaprej veš, kaj boš kupil,... potem pa se začne zatikati...
še dobro, da otrok spregovori!

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Ime za punčko
Bett

Katero ime pa je vam najbolj všeč?

Nastja (22%)

Žana (27%)

Lara (51%)

Število vseh glasov: 350

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!