Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 10:14:54
|
|
|
|
maja1488
|
smotan je edino, ker nogice bingljajo. Mogoče je zdaj že kak nov model, ki ima tisto oporo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 10:15:57
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: šivilja mo bomo naši nekaj takega kupili (ko bo malo večja) http://www.chebeltza.com/poganjalci/first_bike/first_bike_-_roza.html to ful pohvalijo ja...zaradi ravnotežja. Sam to bolj za He misliš ane? M se je naučila vozit unga s koleščki. Ne, ne za H. - sej pravim mal kasnej. He. se že s tapravim fura - letos bo pomoje že brez koleščkov(je bolj po atiju na šprtnem področju )
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 10:17:30
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 smotan je edino, ker nogice bingljajo. Mogoče je zdaj že kak nov model, ki ima tisto oporo. Ma ne vem, meni se to ni nikoli zdel tak problem - smo jih naštimali na pedala pa smo ga porivali - lahko zablokiraš pedala, pa se ne vrtijo, pa ma kot poličko.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 10:18:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja mo bomo naši nekaj takega kupili (ko bo malo večja) http://www.chebeltza.com/poganjalci/first_bike/first_bike_-_roza.html ta je tudi meni všeč! ampak ga starejšemu nismo kupili... koliko smo falili bomo videli letos, ko bo brez koleščkov dirkal. ampak: poganjalček, trikolesnik, traktor, kolo... preveč! mogoče bi bilo res najbolje samo like-a-bike imeti.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 10:19:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 smotan je edino, ker nogice bingljajo. Mogoče je zdaj že kak nov model, ki ima tisto oporo. meni je tudi to moteče. je O. vse čeveljčke zdrajsal, ker mu je bilo zabavno...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 10:20:57
|
|
|
|
ledenka
|
tale first bike super zgleda enkrat naslednjo pomlad bodo najbrž dovolj veliki
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 10:22:00
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: šivilja mo bomo naši nekaj takega kupili (ko bo malo večja) http://www.chebeltza.com/poganjalci/first_bike/first_bike_-_roza.html ta je tudi meni všeč! ampak ga starejšemu nismo kupili... koliko smo falili bomo videli letos, ko bo brez koleščkov dirkal. ampak: poganjalček, trikolesnik, traktor, kolo... preveč! mogoče bi bilo res najbolje samo like-a-bike imeti. Je se ful vsega nabere - mi imamo poganjalec za po stanovanju še od K., tricikel tudi, pa še tega smo kupili rabljenega za en drobiž, potem imata K. in He. vsak svoje kolo (samo K. ni preveč navdušen), H. bo dobila pa like-a-bike. Ga je imela hčerka od moje sestrične in ko je bila dovolj velika se je samo vsedla na pravo kolo in peljala (brez koleščkov). Garaža pa že nekaj let ni več garaža ampak skladišče šprtnih rekvizitov - pa komaj not stopimo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 10:23:34
|
|
|
|
šivilja
|
Druga sestrična je pa svojemu sinu kupila kar pravo kolo, pa so odmontirali pedala in ima like-a-bike, ko bo zrastu bo pa bike.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 10:24:20
|
|
|
|
Dudica1
|
jaz gledam te zarad cene,ker mi je totalno brezveze kupovat ne vem kaj ker mamo že tko polno stvari pa še ta tricikel ni za ne vem kaj dolgo ker imamo potem že kolo s koleščki...in še tistega k smo meli prej se je uničil tko da brezveze...Zdaj ma T s koleščki potem ga bo mel Maj in moramo že T kupit kolo...itd...
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 25.3.2010 10:26:25 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 10:28:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: šivilja mo bomo naši nekaj takega kupili (ko bo malo večja) http://www.chebeltza.com/poganjalci/first_bike/first_bike_-_roza.html ta je tudi meni všeč! ampak ga starejšemu nismo kupili... koliko smo falili bomo videli letos, ko bo brez koleščkov dirkal. ampak: poganjalček, trikolesnik, traktor, kolo... preveč! mogoče bi bilo res najbolje samo like-a-bike imeti. Je se ful vsega nabere - mi imamo poganjalec za po stanovanju še od K., tricikel tudi, pa še tega smo kupili rabljenega za en drobiž, potem imata K. in He. vsak svoje kolo (samo K. ni preveč navdušen), H. bo dobila pa like-a-bike. Ga je imela hčerka od moje sestrične in ko je bila dovolj velika se je samo vsedla na pravo kolo in peljala (brez koleščkov). Garaža pa že nekaj let ni več garaža ampak skladišče šprtnih rekvizitov - pa komaj not stopimo. no. to je to. mi pa v bloku. si predstavljaš, kako nas sosedje gledajo, če imamo vse to na hodniku? tako da sem potem kakšno reč peljala k našim, kjer se je O. pazil, da mu je bilo bolj zanimivo... pa iti s traktorjem, ki ima zraven še prikolico v dvigalo... cela znanost,... za otroški nasmeh vse! imajo pa nekateri še tiste motorčke na akumulatorje... skiro bi si tudi morda umislili, ampak ga še ni zanimal... mogoče letos. kolk je blo včasih, ko sem jaz gor rasla enostavno: kolo. to je to. no, sosed je imel avto na akumulator, ki mu ga je oče iz tujine prinesel. pa smo se še ostali z njim vozili in uživali. zdaj pa greš še v zoo in te tam čaka vlakec, greš v Mostec med vikendi in je tam vlakec... in če imaš fanta, ki je nor na vlakce (takšne ali drugačne), je zanimivo. bi lahko imeli že svoj vlakec...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 10:30:43
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja mo bomo naši nekaj takega kupili (ko bo malo večja) http://www.chebeltza.com/poganjalci/first_bike/first_bike_-_roza.html Jaz sem takega od kettlerja kupila za L. pa ga ni maral. Mogoče ga bo F. Sem dobila en tak motor z akumulatorjem za L. in je ful užival na tistem. Potem je dobil kolo, pa ga ni hotel gont, lenuh. Letos pa mu bo ta motor itak premajhen in bo moral gont. Tale trikolesnik bom pa rekla, če se bo kdo javil, za darilo za RD. Mi je pa tudi vseeno, če je plastik fantastik, ker bo aktualen 1 leto.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 10:34:26
|
|
|
|
šivilja
|
lake, K.tja - se nič ne mudi - bom doma Pa nekaj razmišljam o peki potice
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 10:35:34
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 mi imamo tega ja to, se mi zdi fajn - meni niso všeč tisti plastični, k ma še pol dnevne sobe zraven ja to pa res. Pa oblazinjen naslonjač, pa streho, pa spredaj neko bunko in igračko notri. To je pa že preveč.
< Sporočilo je popravil Leela -- 25.3.2010 10:36:27 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 10:36:08
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 smotan je edino, ker nogice bingljajo. Mogoče je zdaj že kak nov model, ki ima tisto oporo. Ma ne vem, meni se to ni nikoli zdel tak problem - smo jih naštimali na pedala pa smo ga porivali - lahko zablokiraš pedala, pa se ne vrtijo, pa ma kot poličko. M je imela na začetku prekratke noge.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 10:38:48
|
|
|
|
Anonimen
|
o, super, ker U. še kar spi. lansko leto, se mi zdi, sem naredila makovo potico. pa sem jo sama jedla. letos bo zagotovo čokoladna, da jo bo še tamali lahko jedel. orehov mu še ne bi upala dat, da se mu ne zataknejo... pa teranove jajčka! od FLASK_E recept! lansko leto so bili prav lepi pirhi! sem pa kupila, tako za gušt, nekakšne vodenke v Muellerju, da bova z Ojem še vsak svoj pirh pobarvala.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 10:39:53
|
|
|
|
ledenka
|
men pa je tale poganjalec všeč, sam zdaj bo M. dobil tricikel, pa še eno zadevo, ki je najprej pripomoček pri hoji, potem pa poganjalec za noter... se mi zdi, da bi še tole bilo pa že preveč babicam pa tud ne morem rečt za tole, ker je drago, kuple bosta pa vsaka eno zadevo (sta sami predlagali, kaj)
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 10:41:21
|
|
|
|
Leela
|
tele so res luštne živalce
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 10:41:31
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja lake, K.tja - se nič ne mudi - bom doma Pa nekaj razmišljam o peki potice a ne prideš pa naslednjič! a se me enkrat naslednji teden zmenimo v ZOOju? sreda ali petek bi bilo suuuupeeeer
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 10:43:01
|
|
|
|
Dudica1
|
Lepe...samo se čist opazi kaj je všeč Ljubljančankam ali nam na vasi .
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 10:44:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka men pa je tale poganjalec všeč, sam zdaj bo M. dobil tricikel, pa še eno zadevo, ki je najprej pripomoček pri hoji, potem pa poganjalec za noter... se mi zdi, da bi še tole bilo pa že preveč babicam pa tud ne morem rečt za tole, ker je drago, kuple bosta pa vsaka eno zadevo (sta sami predlagali, kaj) tega sem že videla in mi je zelo všečen,... ampak je res samo za ravne površine. nimamo dovolj prostora oz preveč pragov naj babici skupaj kupita?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 10:44:47
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Lepe...samo se čist opazi kaj je všeč Ljubljančankam ali nam na vasi . nimam predsodkov!
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 10:46:21
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Lepe...samo se čist opazi kaj je všeč Ljubljančankam ali nam na vasi . nimam predsodkov! ne sej jaz jih tud nimam...bog nedaj
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 10:47:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Lepe...samo se čist opazi kaj je všeč Ljubljančankam ali nam na vasi . jaz sem odraščala na vasi in sem še vedno po duši vaščanka...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 10:48:31
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: ledenka men pa je tale poganjalec všeč, sam zdaj bo M. dobil tricikel, pa še eno zadevo, ki je najprej pripomoček pri hoji, potem pa poganjalec za noter... se mi zdi, da bi še tole bilo pa že preveč babicam pa tud ne morem rečt za tole, ker je drago, kuple bosta pa vsaka eno zadevo (sta sami predlagali, kaj) tega sem že videla in mi je zelo všečen,... ampak je res samo za ravne površine. nimamo dovolj prostora oz preveč pragov naj babici skupaj kupita? neeeeee, tega pa ne bi tvegala ker očitno uživata v tem, da iščeta darilo za M., sicer potem vprašata, če je ok (npr. za hojico sem rekla, da ni), ampak tega užitka jima ne morem odvzet. mogoče bo pa tole dobil od mene za RD moj je itak bolj za kaki tank
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 25.3.2010 10:50:35
|
|
|
|
Anonimen
|
saj tako je, da za prve tri rojstne dneve že vnaprej veš, kaj boš kupil,... potem pa se začne zatikati... še dobro, da otrok spregovori!
|
|
|
PRVI ZOBKInataly33Kdaj je vaš dojenček dobil prvi zobek?pri 3 mesecih (
14%)
pri 4 mesecih (
13%)
pri 5 mesecih (
17%)
pri 6 mesecih (
22%)
pri 7 mesecih (
10%)
pri 8 mesecih (
24%)
Število vseh glasov: 169Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!