Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.3.2010 10:33:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Pozdravljene! Evo, jaz sem doma, Manca pa v vrtcu. Sva imeli zjutraj posvetovalnici in cepljenje. Vse une tiste s kockami, lončki in žogicami je prestala brez težav, tudi pri zdravnici je lepo sodelovala. Edino parkrat se je malce vstrašila in zajokala, predvsem ko ji je v grlo pogledala, ampak ni bilo sile. Tudi pri cepljenju ni bilo hudega joka. Je bila pa danes cepljena v rito in ne v stegno kot ponavadi. Naše nove mere pa so: - TT: 14500g - TV: 90CM - OG: sem pa po pravici povedano pozabila Drugače pa smo bili včeraj popoldan v vrtcu na praznovanju pomladi in smo se imeli prav super. Najprej so vzgojiteljice predstavile kratko igrico o rožicah in snegu, potem pa smo po igralnicah ustvarjali rožice, no po domače povedano smo packali , amapk je bilo fino
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.3.2010 10:34:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Že koga kaj na morje vleče?? ne mi luštov delatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.3.2010 10:36:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Otroka sta v vrtcu,jaz pa se bom spravila k čiščenju.Spet! Tilnu je zgleda nova vzgojiteljica še bolj všeč kot prejšnja,saj kar leti k njej,mene še pogleda ne .Samo,da je zadovoljen in da gre z veseljem v vrtec Nejc je pa včeraj v vrtcu tiščal prst tja,kamor ni treba in se je uščipnil.Mi je vzg. takoj sporočila,samo ni bilo nič hujšega.Danes se ne pozna več za vrtec in za pogumenga fantka!!!!! Mami mi je končno sporočila eno dobro novico:baje ima eno oteklino,katero se da pozdraviti s kapljicami.Upam,da je sedaj res to,da ne bodo spet kaj drugače rekli. bravo za tvojo mami!!! In kdaj bo šla sedaj domov?? Včeraj sem imela majstra za rolete doma.Ena vrvica se ni hotela navijat in sem v nedeljo poslala mail.V pon. me je že klicala,da pridejo v torek zrihtat in je včeraj prišel skrajšat vrvico,tako da sedaj normalno dela.Moram resnično pohvaliti to firmo,ker se držijo tega,kar rečejo.Ne da samo zmontirajo in poberejo denar,pač pa tudi uspešno rešujejo reklamacije.Tako da če bo katera dala montirati rolete,priporočam Tehrol za majstre!!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.3.2010 10:41:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pozdravljene! Evo, jaz sem doma, Manca pa v vrtcu. Sva imeli zjutraj posvetovalnici in cepljenje. Vse une tiste s kockami, lončki in žogicami je prestala brez težav, tudi pri zdravnici je lepo sodelovala. Edino parkrat se je malce vstrašila in zajokala, predvsem ko ji je v grlo pogledala, ampak ni bilo sile. Tudi pri cepljenju ni bilo hudega joka. Je bila pa danes cepljena v rito in ne v stegno kot ponavadi. Naše nove mere pa so: - TT: 14500g - TV: 90CM - OG: sem pa po pravici povedano pozabila Drugače pa smo bili včeraj popoldan v vrtcu na praznovanju pomladi in smo se imeli prav super. Najprej so vzgojiteljice predstavile kratko igrico o rožicah in snegu, potem pa smo po igralnicah ustvarjali rožice, no po domače povedano smo packali , amapk je bilo fino za Manco. Uf, komaj čakam, da bodo tudi v našem vrtcu spet kakšne delavnice Trenutno zbirajo člane za akcijo Očistimo Slovenijo v 1 dnevu http://www.ocistimo.si/
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.3.2010 10:41:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Ste videle? http://24ur.com/novice/svet/v-otroskem-cepivu-odkrili-virus.html ja sem slišala pri dnevniku, ampak baje ni škodljiv, kaj pa je res pa bog si ga vedi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.3.2010 10:43:17
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Vidim, da nas je danes sonček vse zvabil na plano, da ni bilo nobenega čveka Ampak zdajle je pa mraz, smo šli kar s hitro hojo v vrtec Pri nas pa danes ni bil mraz in začuda tudi pihalo ni. Je šla pa moja Mančita danes v kiklci v vrtec. Jo je zjutraj videla v omari in jo je bilo treba obvezno obleči Evo, tako da vam predstavljam gospodično Manco pred odhodom v vrtec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.3.2010 10:44:53
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ za Manco. Uf, komaj čakam, da bodo tudi v našem vrtcu spet kakšne delavnice Trenutno zbirajo člane za akcijo Očistimo Slovenijo v 1 dnevu http://www.ocistimo.si/ Špelin, mislim, da tudi v našem vrtcu starejše skupine delajo na tem projektu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.3.2010 10:54:50
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Vidim, da nas je danes sonček vse zvabil na plano, da ni bilo nobenega čveka Ampak zdajle je pa mraz, smo šli kar s hitro hojo v vrtec Pri nas pa danes ni bil mraz in začuda tudi pihalo ni. Je šla pa moja Mančita danes v kiklci v vrtec. Jo je zjutraj videla v omari in jo je bilo treba obvezno obleči Evo, tako da vam predstavljam gospodično Manco pred odhodom v vrtec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.3.2010 11:53:37
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, tako da vam predstavljam gospodično Manco pred odhodom v vrtec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.3.2010 20:16:17
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
In spet nimam zvečer nič dela za brati
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 24.3.2010 20:54:04
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** In spet nimam zvečer nič dela za brati
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 25.3.2010 8:05:20
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dobro jutro! Naj vam najprej vsem skupaj želim en le[p matarinski dan. Naj bo čimlepši z vašimi sonki in vašimi bližnimi. Vsem skupaj pa poklanjam emo meni ljubših rožic!!!
< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 25.3.2010 8:08:47 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 25.3.2010 8:06:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** In spet nimam zvečer nič dela za brati Lepo, da si mi vsaj ti pomahala nazaj!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 25.3.2010 8:23:40
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro! Naj vam najprej vsem skupaj želim en le[p matarinski dan. Naj bo čimlepši z vašimi sonki in vašimi bližnimi. Vsem skupaj pa poklanjam emo meni ljubših rožic!!! se pridružujem čestitki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 25.3.2010 8:27:52
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Otroka sta v vrtcu,tašča se rihta,da gre k njima rožice delat,jaz bom pa danes bolj lenobno.Le en kup žehte me čaka Sem se pa že z enim po mailu menila za ogled vozila.Mater smo leni!Samo kaj ,ko dela zjutraj,jaz pa popoldne,saj ne moremo iti gledat.Osebno bi najraje videla,da našega prodamo za denar,potem pa gremo po drugega.Tele menjave mi nekako ne ležijo,čeprav sva našla en hud avto. Noseči sodelavec mi je včeraj povedal,da bo punca spet splavila.Upam,da ju bo sedaj srečala pamet in da se bosta odločila za zaščito
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 25.3.2010 8:29:01
|
|
|
|
tilči
|
Včeraj je mami končno šla slikat glavo,sedaj čaka na vizito.Upam,da ji bodo kaj dobrega povedali.Sama je že rekla,da bolje vidi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 25.3.2010 8:30:21
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** In spet nimam zvečer nič dela za brati Lepo, da si mi vsaj ti pomahala nazaj!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 25.3.2010 8:31:39
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pozdravljene! Evo, jaz sem doma, Manca pa v vrtcu. Sva imeli zjutraj posvetovalnici in cepljenje. Vse une tiste s kockami, lončki in žogicami je prestala brez težav, tudi pri zdravnici je lepo sodelovala. Edino parkrat se je malce vstrašila in zajokala, predvsem ko ji je v grlo pogledala, ampak ni bilo sile. Tudi pri cepljenju ni bilo hudega joka. Je bila pa danes cepljena v rito in ne v stegno kot ponavadi. Naše nove mere pa so: - TT: 14500g - TV: 90CM - OG: sem pa po pravici povedano pozabila Drugače pa smo bili včeraj popoldan v vrtcu na praznovanju pomladi in smo se imeli prav super. Najprej so vzgojiteljice predstavile kratko igrico o rožicah in snegu, potem pa smo po igralnicah ustvarjali rožice, no po domače povedano smo packali , amapk je bilo fino Kaj če bi kakšno kilco našemu Tilnu dala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 25.3.2010 8:32:19
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, tako da vam predstavljam gospodično Manco pred odhodom v vrtec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 25.3.2010 8:44:05
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Pozdravljene! Evo, jaz sem doma, Manca pa v vrtcu. Sva imeli zjutraj posvetovalnici in cepljenje. Vse une tiste s kockami, lončki in žogicami je prestala brez težav, tudi pri zdravnici je lepo sodelovala. Edino parkrat se je malce vstrašila in zajokala, predvsem ko ji je v grlo pogledala, ampak ni bilo sile. Tudi pri cepljenju ni bilo hudega joka. Je bila pa danes cepljena v rito in ne v stegno kot ponavadi. Naše nove mere pa so: - TT: 14500g - TV: 90CM - OG: sem pa po pravici povedano pozabila Drugače pa smo bili včeraj popoldan v vrtcu na praznovanju pomladi in smo se imeli prav super. Najprej so vzgojiteljice predstavile kratko igrico o rožicah in snegu, potem pa smo po igralnicah ustvarjali rožice, no po domače povedano smo packali , amapk je bilo fino Kaj če bi kakšno kilco našemu Tilnu dala ej z veseljem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 25.3.2010 8:45:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Včeraj je mami končno šla slikat glavo,sedaj čaka na vizito.Upam,da ji bodo kaj dobrega povedali.Sama je že rekla,da bolje vidi za čim boljše noviče ob viziti!!! Pa fino, da že bolje vidi!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 25.3.2010 8:47:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Otroka sta v vrtcu,tašča se rihta,da gre k njima rožice delat,jaz bom pa danes bolj lenobno.Le en kup žehte me čaka Tudi mene čaka žehta, pa ne vem če bom danes prala, ker ne bo nič sončka, da bi dala perilo ven sušit, jutri bo baje lepše vreme, tako da bom najbrž počakala na jutri Sem se pa že z enim po mailu menila za ogled vozila.Mater smo leni!Samo kaj ,ko dela zjutraj,jaz pa popoldne,saj ne moremo iti gledat.Osebno bi najraje videla,da našega prodamo za denar,potem pa gremo po drugega.Tele menjave mi nekako ne ležijo,čeprav sva našla en hud avto. Joj tole z avti tudi meni ne leži Noseči sodelavec mi je včeraj povedal,da bo punca spet splavila.Upam,da ju bo sedaj srečala pamet in da se bosta odločila za zaščito Joj, joj, joj, ...sploh ne vem kaj naj si mislim Da se to dogaja v današnjem času, pri vsej tej možni kontracepciji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 25.3.2010 8:48:37
|
|
|
|
kasso
|
mamice, en lep materinski dan vam želim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 25.3.2010 8:49:40
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Včeraj je mami končno šla slikat glavo,sedaj čaka na vizito.Upam,da ji bodo kaj dobrega povedali.Sama je že rekla,da bolje vidi da bolje vidi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :)) 25.3.2010 8:50:28
|
|
|
|
kasso
|
SS, Manca ima pa res lepe mere
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?