|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
23.3.2010 23:31:06   
lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Ni še ostrižen.
Danes je ena mamica v J. vrtcu rekla, da je ta punčka oblečena kot fant.

...........kaj a je mel hlače oblečene in ne krilce,si pa res hecnauser posted image user posted image ,res je simpatičen,pravi mali skejter,a ne da polma,midve sva usekani na skejterjeuser posted image

Srajco! Moško!user posted image Pa kavbojke in črnjo usnjeno jakno. Moško jakno!user posted image user posted image user posted image user posted image

............šminker teški,usnjeno jakno-hudoooooooooooooooooo,našedva tamaledva se ne smeta skup družit,moj je čisti kmetavzič proti tvojmuuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
23.3.2010 23:31:49   
TaMaSa
puncke,hvala za klepet,se je prilegel po dolgem casu.Vas zapuscam,grem se malo brat-kriminalkouser posted image Pa se baterija na laptopu je skoraj prazna.Dobro spite in bodite hvalezne,ker ste zenskeuser posted image
Nockouser posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
23.3.2010 23:32:04   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: polma

IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

smo jedli regrat+krompir+jajca+popečena panceta za večerjo-njamsi! Ampak se mi je una panceta med zobe zataknila, ker sem se tolk basala i n sem jo komaj z nitko dobila ven, da me še zdaj vse boli. Mam razboleno....

regrat je zakon!!!!!!!!!

...ker si se tolk basalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si te kar predstavljam,al pa sebeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...umiramuser posted image user posted image user posted image

pa una babuska,k je Lovrico v fantovskih oblacilih vidlauser posted image user posted image

sam res, jaz si naredim taveliko skledo solate in če sem sama se trese blok od moje požrešnosti...dons sem se še fino delala, ker smo jedli večerjouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Obožujem solato, ampak čez regrat s slanino ali panceto je pa ni!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
23.3.2010 23:32:54   
aleksandra silvija

puncke,hvala za klepet,se je prilegel po dolgem casu.Vas zapuscam,grem se malo brat-kriminalkouser posted image Pa se baterija na laptopu je skoraj prazna.Dobro spite in bodite hvalezne,ker ste zenskeuser posted image
Nockouser posted image

Nočko.
To z baterijo sprejem kot opravičilo, tisto o kriminalki pa ne.user posted image

Nočko.user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
23.3.2010 23:32:57   
lunca14
nočko tamasauser posted image user posted image ti želi tvoja zvesta rozamundauser posted image ,ki je srečna ker je ženščeuser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
23.3.2010 23:34:20   
polma
jaz sem pa našmu kupovala vse možne pisane stvari v HM, zdej pa nimajo več tolk odštekanih od 1 leta naprej. user posted image
In moram prav pobrskat, da najdem kake old-school stvari, ker te šminkerske moderne mi ne poregnejo...
men so otroci všeč v gumijastih škornjih, pa jopcah. zadnjič sem mu v leclercu za 5 eurov kupila vetrovko-ma, ko iz naših časov, tako......moškouser posted image

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
23.3.2010 23:35:41   
lunca14
regrat,smo očitno vse na istem,obožujem ga,pojem cele sklede,itak pa obožujem vse solate,si vedno naredim eno veliko skledo solate,in žvečim ko kravica,ja saj moram,ker pa mam še enga teličkauser posted image ...........ja pupike jaz grem tud v spalni del,res je blo prav fino,po dolgem res dolgem času,spet malo počvekat,malo za hecuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
23.3.2010 23:35:45   
aleksandra silvija

Ni še ostrižen.
Danes je ena mamica v J. vrtcu rekla, da je ta punčka oblečena kot fant.

...........kaj a je mel hlače oblečene in ne krilce,si pa res hecnauser posted image user posted image ,res je simpatičen,pravi mali skejter,a ne da polma,midve sva usekani na skejterjeuser posted image

Srajco! Moško!user posted image Pa kavbojke in črnjo usnjeno jakno. Moško jakno!user posted image user posted image user posted image user posted image

............šminker teški,usnjeno jakno-hudoooooooooooooooooo,našedva tamaledva se ne smeta skup družit,moj je čisti kmetavzič proti tvojmuuser posted image

Ahuser posted image . JMu je jakno kupil moj, ko je bil na nekem izobraževanju. Izobraževanje pa tako, ne?user posted image
Je kupil sebi eno, pa še tamalemu, za J. ni bilo št. na dekliške se pa ne spoznauser posted image

Lunca, a si videla na slikci mojga kmetavzička?
user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
23.3.2010 23:35:45   
polma

Nockouser posted image

user posted image nočko!!!!!!!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
23.3.2010 23:37:01   
aleksandra silvija
Nočko vsem.
Ja, luštno je bilo počvekat!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
23.3.2010 23:37:34   
polma
okej, če je pa tko....pa tut jaz grem malo leči.....user posted image

nočko!!!!!!!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
23.3.2010 23:38:19   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nočkouser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
23.3.2010 23:39:05   
lunca14

okej, če je pa tko....pa tut jaz grem malo leči.....user posted image

nočko!!!!!!!!

...........uživaj v regradovih lučkahuser posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
23.3.2010 23:39:58   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse nas,ko smo faceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker smo ženskeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
23.3.2010 23:41:31   
aleksandra silvija

jaz sem pa našmu kupovala vse možne pisane stvari v HM, zdej pa nimajo več tolk odštekanih od 1 leta naprej. user posted image
In moram prav pobrskat, da najdem kake old-school stvari, ker te šminkerske moderne mi ne poregnejo...
men so otroci všeč v gumijastih škornjih, pa jopcah. zadnjič sem mu v leclercu za 5 eurov kupila vetrovko-ma, ko iz naših časov, tako......moškouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
24.3.2010 7:18:59   
lunca14
Dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kavica že diši,že diši,spite jo dokler je toplauser posted image .Lep dan vam želimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
24.3.2010 9:15:10   
TaMaSa
morgen

Oj Lunca,hvala za kofi,ga grem koj popit.
Me3 gremo kar danes k zdravniku,v dezurno.Zaradi Safijice,ker kaslja,pa boga je.Drzite pesti,da ni kaj hujsega.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
24.3.2010 9:54:07   
lunca14

morgen

Oj Lunca,hvala za kofi,ga grem koj popit.
Me3 gremo kar danes k zdravniku,v dezurno.Zaradi Safijice,ker kaslja,pa boga je.Drzite pesti,da ni kaj hujsega.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
24.3.2010 9:54:45   
l.daisy
dobro jutro, dober dan.....

stare čveke v novi podobi... user posted image user posted image user posted image

jaz vas prebiram večinoma iz službe, ker doma mi ne znese niti računalnika vklopit (seveda razen če ni spet kaj za službo)... vsakič, ko se logiram, da bi kaj napisala, pa kaj vmes pride... saj ne morem verjet, kako hitro gre čas, čez dva (!) meseca bosta sončka stara dve leti.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
spodnje gate za velikost 2-3 leta so jima premajhne, prav tako pižame, trenirke, GROZAAAA, spet bo treba v šoping... smo na 15,5 in 16 kg ter tam cca. 94 cm, številka noge 25..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a_s, kakšen cuker je tale LovLo, pa kakšna frizuuuuuuuuuuraaaaa user posted image
mi se strižemo na 3-4 mesece, ker imata mravlje v riti in sta ves čas v muvingu in posledično stalno mokra... si ne predstavljam, da bi imela tako dolge laske, čeprav bi bila verjetno kjut...

njamka, kokretna punca, ni kej...  bravo mami...

tamasa, user posted image user posted image user posted image za Safijo...

pa še fotkica:

user posted image

pa ne pozabit, l.daisy vas gleda (tud če ne pišem).... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil l.daisy -- 24.3.2010 9:57:31 >

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
24.3.2010 10:33:02   
babysolza
ooooo, bravo čveke, končno vas po dolgem času ne utegnem prebrat! user posted image user posted image user posted image

Pridem potem naokrog, zdele moram še neki narest. Kr tako naprej! user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
24.3.2010 12:17:11   
Anonimen
O Marjetica, kok maš fletna fantiča.user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak podobna si nista pa prav ničuser posted image
Solzica, kdaj bomo kej vidli vašo frajlo? user posted image Tud na FB nimaš nič novih slik user posted image  

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 1921
24.3.2010 12:26:29   
TaMaSa
mi smo nazaj.
Tamala ima eno virusno infekcijo,plucka cista,pa úsesa ok...samo otrok je shujsal,od prejsnjega tedna.Ponoci je cist malo pila,pa vceraj malo...in prej sem ji dala,pa punca pridno vse popije,nazadnje pa izbruhauser posted image Zdaj,ce do vecera ne popije tam nekje 400ml,morva nazaj.Jutri pa itak se k svojem na kontrolo.Sem zalostna.

Marjetica,super fanta imasuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
24.3.2010 12:41:40   
Anonimen
Sej bo bolje.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1923
24.3.2010 13:03:31   
mate0ja
daaaaaaaannnnnnnn,

men prosim pište upravičeno odsotnost. user posted image user posted image Smo mel uvajanje v nov vrtec. HB je šlo v dveh dneh vse bp skos, tko da ne pričakujem kakih večjih problemov na to temo. Sicer sm pršla že po prvi uri mal navzkriž z vzgojiteljico, ker je hotla, da bom cel teden zraven tamale v skupini. Bl ji razlagam, da je ona že bla vključena v vrtec, sicer ne javen, vendar ji je jasno, da gre mami v službo ona pa tačas preživi med otroki. Edino kar je, da jo navadimo, da bo odslej v novem okolju z novimi otroki in vzgojiteljico, bl je težila da moram cel teden tam viset_. V ponedeljek sva ble skupaj, včerej sm jo pustila za tri ure samo in je zlaufal. Pol je vzgojiteljica končno dojela, da res ni treba celotedenskega uvajanja. Men bi blo to bolj nelogično, ker bi pol tamala mislila, da bom zdej pa še jest v vrtec hodila (no sej ne da mi ne bi pasalouser posted image user posted image ) in bi bil naslednji teden, ko bi jo začela puščat samo, križ.

Tko da to je HB mimo, klical niso nič, da bi blo kej narobe, tko da zdej spet lahko padem v svoj običajni ritem (beri KAOS user posted image user posted image )

Sicer pa BP, tamala načeloma pridna z vmesnimi izpadi, ki jih hitro pozabimo. Veliko že govori, tudi v stavkih user posted image user posted image , začela se je sama igrat, tko da mam vsak dan kake pol ure do ure čas kaj narest. Uživamo, ker je zunaj toplo, tko da smo večji del dneva na terenu. Bolni nismo (že tttttrrrrrrrrrkkkkkkaaaaaaaaaaaammmmm) do naslednje plače imamo za kruh in mleko user posted image user posted image ).

Zdej grem pa še mal prebrat kaj je pri vas dogajalo v preteklih dneh.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
24.3.2010 13:13:21   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: njamka

Solzica, kdaj bomo kej vidli vašo frajlo? user posted image Tud na FB nimaš nič novih slik user posted image  

Kaj, a ti tud ne znaš brat nickov? user posted image user posted image user posted image

FB - sploh ne vem, zakaj sem še prijavljena, ker mi je čist mimo in nisem bla že 100 let nč gor. Za slikce pa velja približno kot pri marjetici (ups, i.daisyuser posted image ) - sem pridem kr mal med službo, od doma pa zelo poredko, v službi pa mam kupe zaščit in še vaših slikc ne morem pogledat. user posted image user posted image )
A bo opravičilo vžgalo? user posted image user posted image

Ste pa mele debato včeraj. user posted image user posted image  No, jaz sem vesela, da sem ženšče, doma imam gospodično in ne kmetico user posted image user posted image  (vsaj kadar ni dežja in blatnih luž, pa ko ji usta in roke obrišem od čokolade) in mi smo tud po mojem že na enih 13 kilah. Jo bom danes zvagala, me prav firbec matra.

A sem kej pozabla? A ja, jaz bom pa po novem Bibi - tako samo sebe kliče moja mala lubica. Danes jo grooooozno pogrešam, ne vem kaj je to? user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.