Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 24.3.2010 8:21:52
|
|
|
|
jona klara
|
buska, suzi 74-vama pa že danes držim pesti za jutri, da vaju preseneti + ,
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 24.3.2010 8:58:45
|
|
|
|
Teta M
|
Jona Klara: imaš ZS Bebiii:uspešno danes opravi
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 24.3.2010 9:05:00
|
|
|
|
miklarom
|
kavica.... in malo vitaminčkov..... BEBIII - OOOO, DANES IMAŠ RAZGOVOR, SREČNO IN LEPO SE ZMENI, DA TOKRAT RATA, NAVIJAM ZATE, DRAGA
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 24.3.2010 9:14:11
|
|
|
|
CLAUDY11
|
hoj punce se še jaz spet mal pridružim!!! sem 11 dan po et in naredila test in so se pokazale ful sem vesela s!!!! sam neke ne zanima za tiste ki imate pingvinčke kako dolgo ste še morale jemati estrofem????? a to ne škodi plodu??? lp baguska držim pesti zate!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 24.3.2010 9:22:33
|
|
|
|
Teta M
|
IZVIRNO SPOROČILO: CLAUDY11 hoj punce se še jaz spet mal pridružim!!! sem 11 dan po et in naredila test in so se pokazale ful sem vesela s!!!! sam neke ne zanima za tiste ki imate pingvinčke kako dolgo ste še morale jemati estrofem????? a to ne škodi plodu??? lp baguska držim pesti zate!! ,bravo!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 24.3.2010 10:11:29
|
|
|
|
suzi74
|
IZVIRNO SPOROČILO: CLAUDY11 hoj punce se še jaz spet mal pridružim!!! sem 11 dan po et in naredila test in so se pokazale ful sem vesela s!!!! sam neke ne zanima za tiste ki imate pingvinčke kako dolgo ste še morale jemati estrofem????? a to ne škodi plodu??? lp baguska držim pesti zate!! sem vesela zate-bravo -naj tvoj trebušček pridno rste 9 mesecev
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 24.3.2010 10:17:09
|
|
|
|
suzi74
|
meni se je danes pojavila krvavitev-ni se še ulilo--mogoče pa vseeno kaj bo-lahko se eden še kaj bori glede na to da sem dva grela....pustimo se presenetiti-zdej pa me prav matra da bi test delala že kar danes...še ne jokam....upam še na in upam da če ne bo jutri + da ne bom preveč jokala ker je ravno materinski dan bodite vse pridne, tiste ki morate počivat, pa ležat pa se špikat.....vsem držim pesti
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 24.3.2010 10:27:27
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzi74 meni se je danes pojavila krvavitev-ni se še ulilo--mogoče pa vseeno kaj bo-lahko se eden še kaj bori glede na to da sem dva grela....pustimo se presenetiti-zdej pa me prav matra da bi test delala že kar danes...še ne jokam....upam še na in upam da če ne bo jutri + da ne bom preveč jokala ker je ravno materinski dan bodite vse pridne, tiste ki morate počivat, pa ležat pa se špikat.....vsem držim pesti drzim pesti, da ugledas + no, jaz sem vceraj zvecer prenehala jemati vsa zdravila, sem danes ob 5. naredila se 1x test in je bil spet -, ker se je kolicina krvi vceraj tekom dneva povecala (nc se bat, ne lije, mam izcedke ... to je pri meni M - sam je vec, kakor ponavadi) in sem rekla, da brez veze, da telo filam s hormoni ... tako, me prestavite na seznam nazaj med KANDIDATKE ZA POSTOPEK Buska (3. ISCI, PO, dr.Reš) verjetno bom sla v postopek avg, sept ... more se prej Resa poklicat in mu javi, da je neuspesno - to bom verjetno storila jutri se naprej bom navijala za vas - vsake toliko casa vas bom prisla nazaj pokukat in drzim pesti za veliko
< Sporočilo je popravil Buska -- 24.3.2010 10:28:21 >
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 24.3.2010 10:35:50
|
|
|
|
suzi74
|
IZVIRNO SPOROČILO: Buska IZVIRNO SPOROČILO: suzi74 meni se je danes pojavila krvavitev-ni se še ulilo--mogoče pa vseeno kaj bo-lahko se eden še kaj bori glede na to da sem dva grela....pustimo se presenetiti-zdej pa me prav matra da bi test delala že kar danes...še ne jokam....upam še na in upam da če ne bo jutri + da ne bom preveč jokala ker je ravno materinski dan bodite vse pridne, tiste ki morate počivat, pa ležat pa se špikat.....vsem držim pesti drzim pesti, da ugledas + no, jaz sem vceraj zvecer prenehala jemati vsa zdravila, sem danes ob 5. naredila se 1x test in je bil spet -, ker se je kolicina krvi vceraj tekom dneva povecala (nc se bat, ne lije, mam izcedke ... to je pri meni M - sam je vec, kakor ponavadi) in sem rekla, da brez veze, da telo filam s hormoni ... tako, me prestavite na seznam nazaj med KANDIDATKE ZA POSTOPEK Buska (3. ISCI, PO, dr.Reš) verjetno bom sla v postopek avg, sept ... more se prej Resa poklicat in mu javi, da je neuspesno - to bom verjetno storila jutri se naprej bom navijala za vas - vsake toliko casa vas bom prisla nazaj pokukat in drzim pesti za veliko mi je zelo žal drži se bodi močna
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 24.3.2010 10:35:59
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: CLAUDY11 hoj punce se še jaz spet mal pridružim!!! sem 11 dan po et in naredila test in so se pokazale ful sem vesela s!!!! sam neke ne zanima za tiste ki imate pingvinčke kako dolgo ste še morale jemati estrofem????? a to ne škodi plodu??? lp baguska držim pesti zate!! Iskrene čestitke! Pri Rešu se jemlje estrofem do 12 tedna oz. do nuhalne, tako da jaz ga še vedno pijem.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 24.3.2010 10:36:56
|
|
|
|
S*
|
Buska Naj ti 3. postopek prinese srečo!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 24.3.2010 11:21:42
|
|
|
|
Teta M
|
Buska:o hudiča no! Suzy74:tako je prav, bodi optimistična do konca....boš videla kako se bodo zadeve odvijale...ne obupaj še....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 24.3.2010 11:24:45
|
|
|
|
spominčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: CLAUDY11 hoj punce se še jaz spet mal pridružim!!! sem 11 dan po et in naredila test in so se pokazale ful sem vesela s!!!! sam neke ne zanima za tiste ki imate pingvinčke kako dolgo ste še morale jemati estrofem????? a to ne škodi plodu??? lp baguska držim pesti zate!! za
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 24.3.2010 11:26:48
|
|
|
|
spominčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzi74 meni se je danes pojavila krvavitev-ni se še ulilo--mogoče pa vseeno kaj bo-lahko se eden še kaj bori glede na to da sem dva grela....pustimo se presenetiti-zdej pa me prav matra da bi test delala že kar danes...še ne jokam....upam še na in upam da če ne bo jutri + da ne bom preveč jokala ker je ravno materinski dan bodite vse pridne, tiste ki morate počivat, pa ležat pa se špikat.....vsem držim pesti Jest za
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 24.3.2010 11:28:34
|
|
|
|
spominčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spominčica IZVIRNO SPOROČILO: suzi74 meni se je danes pojavila krvavitev-ni se še ulilo--mogoče pa vseeno kaj bo-lahko se eden še kaj bori glede na to da sem dva grela....pustimo se presenetiti-zdej pa me prav matra da bi test delala že kar danes...še ne jokam....upam še na in upam da če ne bo jutri + da ne bom preveč jokala ker je ravno materinski dan bodite vse pridne, tiste ki morate počivat, pa ležat pa se špikat.....vsem držim pesti Jest za ...kar pomeni da navijam...da ne bo pomote
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 24.3.2010 12:20:02
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: CLAUDY11 hoj punce se še jaz spet mal pridružim!!! sem 11 dan po et in naredila test in so se pokazale ful sem vesela s!!!! sam neke ne zanima za tiste ki imate pingvinčke kako dolgo ste še morale jemati estrofem????? a to ne škodi plodu??? lp baguska držim pesti zate!! čestitke za ,superca
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 24.3.2010 12:23:46
|
|
|
|
jona klara
|
buska- pa ne noooo, ne morem verjeti, zakaj se to dogaja, res mi je full hudo zate, bodi močna ,mislim nate kaj pred poletjem ni več možno?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 24.3.2010 13:09:29
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara buska- pa ne noooo, ne morem verjeti, zakaj se to dogaja, res mi je full hudo zate, bodi močna ,mislim nate kaj pred poletjem ni več možno? sej boma se verjetno jutri o tem z Resem pogovarjala ... sam, ce morjo bit vmes 3 , pride to glih konec junija ... julija ima dopust ... tako, da bom se jst odlocla kr za avg/sept ... predvsem pa se more telo spucat teh hormonov - ze dec. sm se pikala 17 dni, pa ni blo (tut celic ne) ... pol sm mela prvo in pol 2 s KT, da smo jajcnike spodbudil (pa po moji oceni se ne cist ok, sej je tut Res reku, da sluznica se ni cist, ok, da pa bi probal, da se je ze dost pobrala) zdej pa sm se odlocla, da damo to prvo mimo ... in bom sla verjetno nazaj na KT in dokler ne bojo jajcniki zaceli normalno delovat - ker s KT sm dosegla, da sem mela 7 dni in to sm se kr dost prepucala ... da ne bom sla prej v postopek ... ker imam skoz 5 dni rjave izscedke pol mogoce 2 dni en malo rdece krvi in pol spet ene 5 -7 dni rjave izcedke
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 24.3.2010 13:12:32
|
|
|
|
honey
|
Nisem si zapomnila vseh imen, katerim je uspelo, da ste ugledale , ampak v glavnem vsem čestitke . Tistim pa, ki vam v tej rundi ni uspelo pa pošiljam en velik in za srečo v prihodnjem postopku. Zdaj pa me zanima, kako je s tem, koliko zarodkov ti vstavijo? Se to odločijo zdravniki, se sam odločiš, kdaj se odločiš? Ja, sej vem, da je bilo najbrž o tem že veliko govora in pisanja, ampak je res tako obsežna tema, da se mi ne da iskat
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 24.3.2010 13:24:01
|
|
|
|
Buska
|
ce imas 2 ali vec zarodkov, se sama odlocita ali bosta vstavila 1 ali 2, za ostale se tudi sama odlocita ali jih zamrznejo ali ne
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 24.3.2010 13:42:41
|
|
|
|
jona klara
|
loremi-
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 24.3.2010 14:21:03
|
|
|
|
MP30
|
Po dolgem času se vam malo oglašam. Vsem, ki vam je uspelo čestitam in držim pesti ! Vsem tistim, ki ste na istem kot jaz, pa res želim veliko sreče v naslednjem postopku. Nekaj strani vmes nisem prebrala, pa ne vem, kaj je narobe z našo loremi? Buska, javi kaj ti bo rekel Reš, sva na istem glede datumov, jaz se bom probala zmenit za junij, češrav dvomim, da mi bo šloskozi.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 24.3.2010 15:31:58
|
|
|
|
Buska
|
Buska, javi kaj ti bo rekel Reš, sva na istem glede datumov, jaz se bom probala zmenit za junij, češrav dvomim, da mi bo šloskozi. javim vse, kar mi bo povedal, tako, da nas beri jutri
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 24.3.2010 15:38:46
|
|
|
|
jona klara
|
bebiii-kako je bilo
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 24.3.2010 16:00:02
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: D0aisy Baguska- kdaj pa ti delaš test? Greješ eno ali dve ? jaz ga delam 1.4. in grejem dve pikice...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......