|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
23.3.2010 19:26:30   
Teja K
Tolk sem napisla, pa vsako komentirala pa me je ven vrglo user posted image user posted image  in zdaj se mi res ne da še enkrat...

Zato grem knjigo brat... sem dans dobila v knjižnici dve knjigi na temo nosečnost in sicer leposlovni in naj bi bili zabavni "Noge gor, pa bo" in "Zapiski iz trebuščka" tako da grem noge gor dat in brat... jutri pa grem še po "Pridne punce pridejo v nebesa, poredne pa povsod!" user posted image user posted image , sem dans rezervirala in so me že obvestili, da je...

Vam jutri pišem in želim vsem lep večer in čim bolj trdno spanje, z malo obiski WC-ja

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
23.3.2010 19:39:41   
klupko
IZVIRNO SPOROČILO: Teja K
"Noge gor, pa bo"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
23.3.2010 19:48:29   
carly
Ojla punce,
jest sem pa danes imela pregled, pa je ugotovila da imam preveč plodovnice in da me bo bolj spremljala tako da imam naslednji torek spet pregled, pa še ctg za vsak slučaj.Upam da bo vse ok, sem se danes kar malo ustrašila ker je moj potem eno babico iz kranjske porodnišnice spraševal kaj to pomeni in je rekla da lahko to kaže tudi na kakšne kromosomske napake in da je pri njih v navadi da prej sprožijo porod.No jest se zanaš na to da je to samo slučajno, kot v veliko primerih in da bo vse ok.

Sicer sem bila pa včeraj v šopingu, zapravila pa celo premoženje, sem nakupila še cunje za poleti zauser posted image in za Tajo ker vem da ne bomo takrat v Avstrijo hodili, pri nas v bližini je pa samo Babycenter, ke je pa predrag, če po rednih cenah kupuješ.
Sem že vse oprala, sedaj moram zložit, jutri pa še v omaro presortirat.

Glede epiduralne, sem bila tudi na predavanju prejšnji teden in sem se odločila zanjo, predvsem zato ker v  naši porodnišnici ne uporabljajo drugih sredstev za lajšanje bolečine.Al vzameš epiduralno al pa pač rodiš v svojih bolečinah.Je pa tudi zato zastonj, ker je to edino sredstvo za lajšnje bolečin ki ga nudijo.

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
23.3.2010 19:57:24   
emibu
carly-kako to da nič drugega??jst sem se pogovarjala z punco ki je rodila 4 mesce nazaj pa ni imela EA ampak so ji sam neki umes not spustil..

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
23.3.2010 20:00:06   
julka8
zivepouser posted image user posted image user posted image user posted image da bo šlo delo čimhitrej in s čimmanj bolečinamiuser posted image

klupko - ja js si dostkrat postavlam podobna vprašanja... pa mnda je to res značilno za tiste k bomo prvič mele user posted image

milena2222 - kdaj maš pa ti PDP? sej vrjetn je seznam nekje blis sam se mi zdej ne da iskat...user posted image js mam 6.5., namen mam pa rodit pol kr u NM, mam tam tut G, pa tam sm hodila v MŠ....

lep večer želim vsem

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
23.3.2010 20:00:55   
emibu
pri nas je pa vodoinštalater in za centralno..pa pride moj komi domov pa že gre tam grr me jezi tole k niti sekunde več nisma skupuser posted image morm engauser posted image prpopat

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
23.3.2010 20:04:36   
carly
Emibu pri nas drugega ne dajo, tudi v prvo nisem dobila čisto nič proti bolečinam pa je zelooooo bolelo.Je pa to odvisno od vsake porodnišnice posebej.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
   [Brisano sporočilo]
23.3.2010 21:53:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu carly)
  Neposredna povezava do sporočila: 3183
23.3.2010 21:57:37   
K_a_t_i
Čer. Se javim tok, da veste, da sem še živa user posted image .
Danes sem bila na pregledu - tamavčk je že obrnjen na glavo ter tehta nekje 1,9kg. Po vseh kriterijih prehiteva za nekje 10 dni. Strašijo me, da bo velik user posted image (no, so me tudi prvič, pa je bil potem velik 51 in težek 3.300 - in rojen 10 dni prekmalu)
Sicer pa počasi odštevam službene dni... Še ta teden do konca in nadaljni 4je tedni........ user posted image Pa ravno zdej sem dobila zagon za delo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ma ne, sej mam še veselje - samo težko pa sedim. Roke mam že malo prekratke... Pa kak sprehod vmes bi mi pasal.

Predstave v vrtcu - mi smo tud meli. Je blo ful luštno user posted image .

Cunje - bodo še počakale 5 tednov do pranja. Ni časa... Mam pa že kupčke po cifrah narejene. Kozmetika - tudi pride na vrsto, ko grem v porodniško.

Neč, mirno noč vam želim!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
23.3.2010 22:21:21   
fiška33
Dober večer user posted image

Za info ...aprilčice imajo že štiri fantke in dve punčki, pa še za jutri napovedan sprožen porod, tak da punce, tudi pri nas bo tak čas naslednji mesec že orng akcija user posted image , zgleda.....

Naša Katy je še vedno v porodnišnici, malega zaradi zlatenice še obsevajo z lučko, Katy bi šla pa že tak domov ...

Jaz grem še jutri papirje poštimat za porodniško, namreč 6.4. bom uradno že fraj ...ampak niti slučajno zares, ker projekti še trajajo, ... Verjetno bom ves čas po malem delala, saj moje delo "zgleda" tako ...noge v luft, pa notebooka na kolena user posted image in se mi zdi, da ne bo panike še kaj narisat za šefa, tudi med porodniško.

Včeraj sem imela pregled pri g., dobila sem tudi napotnico za CTG in porod user posted image . S CTGjem štartam 6.4. Čez tri tedne pa imam spet UZ, da preverimo, če se je mala že obrnila. Če se še ne bo, potem grem na zunanji obrat. Eni aprilčici so ga včeraj delali neuspešno, tak da čakajo na spontani obrat do konca, oziroma ji bojo naredili CR.

Danes sem spet malo nabavljala, s tistimi boni za nosečke od DM sem si kupila pamperske, ki so me stale (-3,5 €), torej 9,75 € (78 kom) in pa Chicco bazinice za dojenje (-2,10 €) za 4,85 €, 60 kom - kolko se pa tega sploh porablja? Zadnjič me je glede vložkov tudi skoraj kap user posted image ..
Ste si te bone za nosečke že zrihtale? Grete v DM, dobite papirček - vprašalnik, ga izpolnete in s priloženo fotokopijo prve strani materinske knjižice vrnete v DM. Po pošti dobite precej uporabnih in neuporabnih bonov in lahko kar precej privarčujete. Ko bomo pa rodile, pa obstajajo boni tudi za mamice ... Drugače pa so Pamperske newborn v Lidlu trenutno znižane na 11,59€ iz 12,59€, kar je precej manj, kot pa so bile zadnjič v Šparu za 16 €. Upam, da bo kateri tole koristilo ... (Z dragima imava odpovedane reklame v kaslc - ker nočem da vplivajo name z nepotrebnimi nakupi, in pojma nimam kdaj imajo kje kaj poceni... ampak če lahko prišparam kje tudi do 4 €, se pa splača mal cene prečekirat user posted image )

Da ne bom predolga ...Lep večer še naprej user posted image

LP

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
23.3.2010 22:48:49   
farina
vau,kolk super preglede imate,jaz pa še ne vem kak je obrnjen, ne vem spola,niti če je s plodovnico vse v redu, pa zadnjic sm ga vprašala kdaj bom imela ultrazvok,pa je reko naslednjic enkrat. kdaj?!da ne bom rodila prej...

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
24.3.2010 7:43:18   
bubolin
Pozdravljene Majčice.

Vidim, da ste imele preglede, me veseli, da je vse  ok, za tiste ki pa bomo še imele pregled v prihajajočih dneh pa še par user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo (za vsak slučaj user posted image ). Jaz ga imam ravno v torek - iiii komaj čakam. Me pa prov zanima ali bom imela UZ ali ne user posted image - noo samo da bo vse ok in da bo že prav obrnjen.

Ja drug mesec takšen čas bo pa tudi pri nas že malo akcije - jeeeej komaj čakam - me prav zanima katera bo prva? hi hi....

Fiška - bravooo za super nakupe in za tele bone iz DM-ja. Jaz jih tudi še čakam. Kar dolgo tole pošiljajo user posted image

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
24.3.2010 7:57:05   
biba88
carly upam da bo vse v reduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
j.b pol sporoči kakšne so cene v  mulerju!

danes mam pa pregleduser posted image komaj čakam da vidm tamalo!iiiiiiiiiiuser posted image jest sem kar na dva tedna naročena! pa včeraj se je tamala v bušiju tko premikala da mi je resno valovil trebuhuser posted image pol mi je pa še eno konkretno brco primazala...auuuuuuser posted image a katera ve kakšne so cene za hladilno mazilo pa bepanten pa mandljevo olje? bi šla danes kupt pa ne vem e mam dost evrčkovuser posted image user posted image študent...user posted image
angel tian iz kjet si že ti? lohk ti jest v tosami vzamem...pa ti na krofkanje prinesem...če hočeš? a bomo kej krofkal?user posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
24.3.2010 8:08:27   
biba88
še nekaj me zanima kako je z obiski v P? v ljubljanski P? ker kao lohk sam oči pride? a je to res?sej jest ne bi mela celega sorodstva tam sam ful bi mi pa blo v oporo da bi moja mami lohk pršla! če pa ne bo smela bo šla pa čez tastaro bolnicouser posted image obvlada porodnišnico v nulo user posted image a je res kakšna strožja omejitev? 

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
24.3.2010 8:11:05   
emibu
carly-kok jst vem so tej punci dali ampak je bilo nekje na sredini tako da ni bila EA prav tako pa ni dobila v hrbtenicouser posted image No bomo vidli kaj bodo v MŠ povedali...

zivepo-upam da si bolš in da je s tvojim križom use okuser posted image

porod-ojeej zgleda da bomo naslednji mesec res tut me štartaleuser posted image

farina-vem kako ti je jst že nisem mela zdele UZ ja ulalala dolg nč od nč sam če je use ok in to je blo to 5 minut use skupuser posted image user posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
24.3.2010 8:52:12   
sabri
Dobro jutro, še nisem pila kavice ampak vam jo skuhamuser posted image .
Včeraj sem imela pregled in UZ, mala je težka 2250g, obrnjena na glavo in živahna ko user posted image (da dam še jaz malo rdečeuser posted image ). Drugače vse ok, čez 14 dni začnem s CTG. Vidim, pa da sem med prvimi, joj, sem v 33/34 tedenuser posted image , kaj gre hitro. Jaz bi kar do maja počakala, ker sva obe s tamalo aprilčici in pravi moj, da bi pa lahk tele stroške za rojstne dneve malo porazdelili po mesecihuser posted image .
zunanji obrat: meni je ravno včeraj moja G povedala, da če otrok ni obrnjen na glavo in če je dober porodničar, lahko normaln rodiš, brez CR, kar jih je v LJ porodnišnici kar nekaj. Da vas malo potolažim, je rekla, da ni to tok zakomplicirano, kokr eni delajo, ji pa kar verjamem, ker se mi zdi res dobra G, dela pa tudi na urgenci v LJ.
biba: mah z obiski je odvisno od časa, ko si tam. Če je kaka bolezen na pohodu, je samo očka dovoljen, tudi bratci in sestrice ne, drugi sploh ne. Če je pa vse ok, pa kdo hoče. Ful odvisno no. Meni osebno je šlo prvič zelo na živce, ker so lahko vsi prišli in so me obiski sprovociral do konca, da ne omenjam mami, ko mi je tamalo rinla na jošek pa silila, men pa dojenje sploh ni šlo, pa čakala sem na nastavke, ker so mi rekle sestre, da brez njih ne bo šlo, mala pa lačna...user posted image Pa en ritem si poskušaš ujet, ki ti ga dosti obiskov kar pokvari. Tako, da zdaj vem, če noben ne pride, razen mojega in male, bom vesela. Doma mi je pa vseeno po parih dneh, naj pa navalijo kolk jim duša dauser posted image .
živepo: ti pa si mela norišnico, jaz že brati nisem sprotala, kaj šele da bi vse naredilauser posted image too much.
A_T: tkole na parkiriščih je res najbolje mirno na živce pa moralo pritisnit, pa zaleže bolj, kot če se ti razburjaš, no jaz mam itak tako službo, da jim dam kak pildek in so me zelo veseli, ko morajo plačatiuser posted image .
Grem spet jest pa mal okna spucat, potem pa v vrtec.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
24.3.2010 9:05:48   
Sky3
Dobro jutroooo! user posted image

biba jst sm že pisala glede teh obiskov v lj P... znanka je prejšnji mesec rodila in NIHČE ni smel prit na obisk. samo očka je lahko prišel, mali bratec, ki je jokal cele dneve, ker je mamico pogrešal, pa ne (nosečko so namreč not obdržal že dober teden prej zaradi slabega počutja...). skratka obiski so bili prepovedani (baje še vedno zaradi p.gripe)... upajmo, da se bo do naših rokov kej spremenilo - čeprav dvomim.

Punce, držimo pesti, da bo kej sončka dans!!! učeri je blo kr luštno, zdele pa prov slabo kaže user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
24.3.2010 9:19:25   
biba88
ena mi je rekla k njena mami dela v P da komplicirajo zarad obiskov tudi zaradi tega ker je v sobi pač več mamic in pol se ne morejo spočit...ker ko ena dobi obiske drugi grejo...to jest ćist razumem...sam bom vseen probala zrihtat da bo mami pršla...mogoče se sliši čudn sam ona in moj možek sta res moja najboljša prjatla...user posted image ..
sabri
to je pa moglo bit res grozno...si sploh ne predstavljam kako si se počutla...te čist razumem...sej jest tut ne bi rada da vsi pridejo..nas je prevečuser posted image mam res ogromno žlahte...pa verjetno tudi za sojetnice v P ni lihk fletn če ti celo hordo prpelješuser posted image ..k je bla moja mami je rekla da so prišli obiski k eni mamici zraven nje in pol je mož od une vzel od moje mami pleničko in se usmrknu..pol jo je dal pa nazajuser posted image user posted image
kmal bomo mele tut mi akcijo!!!!!! kok gre hitr tale čas...se mi zdi da sem šele včeraj zvedla da sem nosečauser posted image

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
24.3.2010 9:21:08   
milena2222
Dobro jutro!
Pri nas je pa sončekuser posted image
Ampak jaz imam ob 11.00 zobozdravnika,tako da me noben sonček ne more spravit v dobro voljouser posted image

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
24.3.2010 9:25:42   
julka8
jutro, še js častim en user posted image  user posted image

ja res se približuje čas tut za naše porode... ajoj, pa še april ni...user posted image user posted image
katy pa še kr u P?-vrjamem da si želi it čimprej domov...
tle pr nas se še neki odloča glede sončka a bi se pokazal al ne..user posted image user posted image

biba88 - hladilno mazilo sm js vzela kr makra k je u muellerju ene 7 evrov sam je pa res za en cajt...bepanthen nevem kolk je..mandljevo olje pa tut ne, sm pozabla, ampak ni neki drago, mislm da ene 4 evre al kako, sej te stvari tko ne ponucaš hitr..

aja tiste k štimate/bote kej štimale oz. prenavlale, gradile... če kero zanima in če ne ve (je tut člank u Mladini) bo predvidoma aprila Ekosklad objavil razpis za nepovratna sredstva spetuser posted image user posted image user posted image user posted image (bojo pa mnda tut stvari k prejšnjič niso ble u razpisu, kot npr. za menjavo oken...).. no sam tak za inormacijo če bi kero zanimal..
drgač je pa dans Dan za spremembe, tko da tiste polne energije kr u akcijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan še naprejuser posted image

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
24.3.2010 9:26:40   
julka8
milena2222 - te čist razumem ampak sej bo hitr mim... js tut ne maram k zobarju ampak pol sm pa prov vesela k mi uštima kar more, tko da user posted image

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
24.3.2010 9:38:42   
Teja K
Dobro jutro!

Najprej ena dobra novica, zame user posted image , naš oči pravi, da se bo novo stanovanje končano čez cca 3/4 tedne user posted image user posted image , upam da nam bo ratalo, da bom lahko gori vse uredila pred prihodom naše pikice user posted image in da bo svetlo in toplo, ko jo bom prinesla domov... res si je ne želim iz bolnice v klet prinest user posted image , če prav imam tudi za to že rezervni načrt, ampak bi bilo boljš če bi bili že zgoraj... je tudi več prostora in to! No upam in molim, da bo tokrat šlo vse po načrtu!

Emibu ne se jezit... moški pač mora za delavce poskrbet... Jaz mojga skor nič ne vidim pa ne zato, ker bi za delavce skrbel, ampak zato ker dela cele dneve, da lahko zgoraj gradimo... takšno je življenje... nismo več otroci, da bi imeli čas cel dan, se svojemu partnerju posvečat... verjamem pa, da ti je dolgčas k si sama doma... ampak še malo pa se bo to spremenilo user posted image , ko boš imela user posted image pri sebi

Zivepo pa ti si pridna, pridna... sam nase pa ne paziš kaj preveč user posted image ... to kako je z omarami, ki se rušijo sem tudi jaz že dala skozi ja... najraje bi jo takrat na kose sesekala pa obleke skurla... in to se zgodi, ko si itak že čistooooooooooooo utrujen in vidiš še samo posteljo pred seboj...

Obiski v porodnišnici... jaz upam, samo, da bo prišel moj in pa sine... Najbolj me za Davida skrbi, ker pa Jaka je njegov očim in bo sedaj prvič nekje kjer ne bo mene ali pa moje mame.. na naju je full navezan, tako, da upam, da mu bodo omogočili vstop in upam, da bom res sam 3 dni noter, da se ne bo kaj zakompliciralo... No tudi svojo mamo bi si želela videt, saj mi je pri Davidu njena rama prišla še kako prav, sem se razjokala kot mali otrok, od vseh čustev in strahov , ki so se v meni nabrala v 3 dneh kar sem jih preživela v porodni sobi.

Nič grem zdaj še malo delat... saj bo hitro 12. pa upam, da bo dans spet tako lep dan kot je bil včeraj... bom šla na ležalnik in knjigo brat... uuuuhhh se ne spomnim kdaj sem imela čas za to...

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
24.3.2010 9:53:28   
klupko
Dobro jutro :))

Biba88..pred dobrim mesecem je bilo še tako, da so lahko samo očetje prišli. Baje, da znajo komplicirat tudi če imaš že otroke, da ne smejo zraven na obisk.user posted image To mi je malo mimo, ampak no, raje to kot da se mi cela žlahta in nežlahta tja privleče, čeprav vsem vljudno razložiš, da bi raje videla da pridejo na obisk ko boš doma in malo bolj pri sebi.. Enim se ne da dopovedatuser posted image

Včeraj me je pa tako strašil ta moj otrokuser posted image Cel dan mi je nekaj dol tiščal, da me je kar bolelo, potem zvečer se mi je pa nekaj obračal po trebuhu pa telovadil, potem sem pa naenkrat začutila neko trzanje čisto spodaj. Stvar je taka, da je naša beba na glavici že od 24ega tedna in se bojim, da se mi je šel zdaj obrnit. user posted image Saj razumem, da je težko biti vedno na glavici, ampak kako te bo pa mamica rodila, če ne bo šla najprej glavica ven? user posted image
No, moram povedat, da sem čutila tako kot čutiš prve močnejše brce pri petih mesecih, ko točno veš da brca in ni več samo neko mehurčkanje.user posted image Je pa bilo v nekem intervalu in se malo tolažim, da je samo kolcal in sem pač bolj dol čutila ko je trznil..kaj ve mislite?user posted image
Potem čez noč sploh nisem najdla nobene poze za spat, ker me je vse bolelo pa zategovalo pa tudi tamali je bil buden celo noč in mi nekaj šaril po trebuhu.. Moj pa ne da bi se potrudil kakorkoli me pomirit, pomagat se prestavit al karkoli, mi je raje živce žrl s tem, da je živčen postal in bi kar šel na urgenco in da kaj mu sploh kaj govorim, če ni treba it nikamor. Če bbi lahko dvignila nogo toliko visoko, bi ga v tisto njegovo bučo sunila!user posted image user posted image
Včasih je pa res eno drvo. Ko bo sine prvič zakašljal ali pa vročino dobil, on se bo po mojem obesil, ker bo tako paniko naredil.user posted image Mislim, saj je prav da se sekira, če ima že razlog, ni pa treba take panike zganjat, ker to mene še bolj zmozga in je samo še slabše. Ne morem kar prit na urgenco "ja, veste..mislim da se mi je otrok obrnil, a lahko pogledate"..user posted image  

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
24.3.2010 10:04:28   
klupko
IZVIRNO SPOROČILO: biba88 ..k je bla moja mami je rekla da so prišli obiski k eni mamici zraven nje in pol je mož od une vzel od moje mami pleničko in se usmrknu..pol jo je dal pa nazajuser posted image user posted image

Ok, tole pa res ni smešno. Kot prvo, če smrkaš, nimaš kaj iskat ne pri porodnici ne pri novorojenčku, tudi da si otroka ti ne vem kako naredil.user posted image Kot drugo pa...od druge ženske jemat stvari in ji pol umazane dat nazaj?? Nisem rasist ali karkoli, ampak ne vem če to pri ciganih delajo, kaj šele civilizirani ljudje.user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
24.3.2010 10:07:14   
Teja K
Klupko daj da te potolažim... Prvo mi povej kolk si noseča? drugo pa da ti povem, da jaz imam enake težave sedaj še kakšen mesec in čakam in čakam, da bo maleni prostora zmanjkalo in da ne bo več takšnih vragolij delala... Sicer je bila nazadnje še zmeraj z glavico gor, pred tem z glavico dol, sedaj se mi zdi, da bi bila ponovno z glavico dol... v glavnem G. mi je rekla, da ima še dovolj prostora v trebuščku in zato toliko pleše... No te jaz pomirim, če te tvoj ni... Moški so pač paničarji in en nasvet... glede na napisano se bojim, da boš morala se ti kr sama v porodnišnico odpeljat, se še prej na urgenci ustavit da tvojga dedca odložiš in pol boš lahko šla rodit user posted image ... sorry malo šale user posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?