sabri
|
Dobro jutro, še nisem pila kavice ampak vam jo skuham . Včeraj sem imela pregled in UZ, mala je težka 2250g, obrnjena na glavo in živahna ko (da dam še jaz malo rdeče ). Drugače vse ok, čez 14 dni začnem s CTG. Vidim, pa da sem med prvimi, joj, sem v 33/34 teden , kaj gre hitro. Jaz bi kar do maja počakala, ker sva obe s tamalo aprilčici in pravi moj, da bi pa lahk tele stroške za rojstne dneve malo porazdelili po mesecih . zunanji obrat: meni je ravno včeraj moja G povedala, da če otrok ni obrnjen na glavo in če je dober porodničar, lahko normaln rodiš, brez CR, kar jih je v LJ porodnišnici kar nekaj. Da vas malo potolažim, je rekla, da ni to tok zakomplicirano, kokr eni delajo, ji pa kar verjamem, ker se mi zdi res dobra G, dela pa tudi na urgenci v LJ. biba: mah z obiski je odvisno od časa, ko si tam. Če je kaka bolezen na pohodu, je samo očka dovoljen, tudi bratci in sestrice ne, drugi sploh ne. Če je pa vse ok, pa kdo hoče. Ful odvisno no. Meni osebno je šlo prvič zelo na živce, ker so lahko vsi prišli in so me obiski sprovociral do konca, da ne omenjam mami, ko mi je tamalo rinla na jošek pa silila, men pa dojenje sploh ni šlo, pa čakala sem na nastavke, ker so mi rekle sestre, da brez njih ne bo šlo, mala pa lačna... Pa en ritem si poskušaš ujet, ki ti ga dosti obiskov kar pokvari. Tako, da zdaj vem, če noben ne pride, razen mojega in male, bom vesela. Doma mi je pa vseeno po parih dneh, naj pa navalijo kolk jim duša da . živepo: ti pa si mela norišnico, jaz že brati nisem sprotala, kaj šele da bi vse naredila too much. A_T: tkole na parkiriščih je res najbolje mirno na živce pa moralo pritisnit, pa zaleže bolj, kot če se ti razburjaš, no jaz mam itak tako službo, da jim dam kak pildek in so me zelo veseli, ko morajo plačati . Grem spet jest pa mal okna spucat, potem pa v vrtec.
|