Angel_Tian
|
teja k - na ženskah svet stoji Veš, nama s Tianom pravzaprav tak bolj paše, če morava sama okrog lutat, naju nihče ne priganja za domov. Moj se pa sploh ne obremenjuje s tem, da bi kje lahko kaj zamudil. In niti ni tip, ki bi rad okrog hodil takole. Če pa bi že šel zraven, bi se pa kake take pomembne zadeve itak vseeno jaz mogla dogovorit Lahko rečem, da smo s tako "čudno" situacijo kar vsi najbolj zadovoljni se najavljam za en obisk v vaši savni Tole z avti v trgovino je pa povsod enako ja. Ob narisanih parkiriščih je več avtov parkiranih kot pa 2 metra dlje, kjer so parkirišča že narisana. Pa opažam, da imamo iz ure v uro v našem kraju več invalidov - ta parkirišča so vsa zasedena. Eh, o nekulturi parkiranja sploh nima smisla načenjat, ker me bo spet prijelo,d a bi se za kakega mestnega redarja prijavila S.p. spet odprem in kasiram samo takim kršiteljem pa sem sigurna, da bi zelo zelo lepo in razkošno lahko živela Če bi mi pa kdo grozil ali težil, bi ga pa tak na moj lep način okregala (tako kot je ati z mano počel). Ni drenja in vreščanja in ne vem česa še vse. Lepo na mirno slabo vest zbudit v človeku, to tak fino na psiho udari Sem enkrat že enega gospoda tako "uničla", ko je parkiral na parkirišče za nosečnice. Pa sem ga samo čudno gledala, ko je izstopil iz avta. In si je celo upal vprašat, če je kaj narobe. Pa sem mu samo rekla, da mu čestitam, da je prvi moški, ki ga poznam, da je zanosil. In da bi njegova žena bila sigurno zelo vesela, če bi bila v tem blaženem stanju in bi ji nekdo, ki ni upravičen, zasedel parkirni prostor. Mimoidoči so me tudi malo čudno gledali, kaj bluzim, ampak tip se je pa vsedel v avto in ga prestavil na drug konec parkirišča Ja, tako se jaz kregam Olikanost otrok pa pridno izginja ja. Jaz sem še iz tistih starih časov, ko sem na poti v in iz šole vsakega pozdravila. Pa sem se celo malo jezila, če mi kdaj kaka bakica ni odzdravila Močno upam, da bom mojim otrokom uspela privzgojiti osnove kulturnega obnašanja, bontona in spoštovanja do soljudi. Iiiiiiiiiiiiiiiiiiii za tabornika. Super stvar in zelo poučna - vsaj včasih je bilo tako, sploh pa tu pri nas med pohorci v gorah emibu - si nas dovolj shudičkala včeraj? Ne se jezit, če tvoj tolk živčka glede časa. Moj je isti. Itak moram na vse mislit sama, pa vse sama pripravit, on pa gre kar ven in čaka v avtu. Midva s Tianom ga velikokrat še nalašč malo dlje pustiva čakat in si vzameva res ogromno časa za oblečt jakno in obut To živčkanje imajo moški nekak v sebi. Moj ati je pri tem bil še slabši, on je mamici celo trobil in hodil ne vem kolikokrat po njo, če je že Hočem povedat - navadite se, ker ko bo otrok, ne bo šlo vse tak točno na minuto milena - za pridne mamice, ki nam regrad nabirajo in nas z železom oskrbujejo EA boš sigurno imela ali je to pač opcija? moi - pa kje si ti zaspanka naša In seveda čestitke tvojemu, da bo prevzel glavno besedo pri pogovoru o EA To še boste uživali ob kavici in pecivu m_aja - no, lepo, da ste spet kompletni in da oprema za bebo napreduje. j.b. - da je tudi k tebi prišla pomlad Ja, moja dva moška vesta, da jima bom ustregla. Sem prej tudi vedno mislila, da ne bom tako "popustljiva", ko sem gledala, kako je moja mami mojega brata stregla Joj, kdaj imaš ti PDP, da boš še tolk časa v službi? Meni se tak ne lubi več, da sem prav srečna, da sem se odločla izkoristit še 2 tedna dopusta pred pričetkom porodniške. sabri - uživaj dan maksimalno. Ja, pri nas v vrtcu nekaj bo, ampak ne nastop. Ne vem pa kaj in tudi ne vem točno kdaj Dobimo baje vabila. Poročala bom pa o dogajanju seveda tudi vam milena - uuuuuuuuuu, si lahko potem privoščiš kopanje pod zvezdami danes zvečer