|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
23.3.2010 9:32:23   
farina
evo mene
prezivela vceraj test,sicer je to bil najhujši testuser posted image sam malo mi je bilo slabo,ampak ni bilo panike,je pa pri nas bilo vse brez zraka in ko ti je tolk hudo,še prezračijo ne,hvala mami ker je šla z mano,rezultati pa bodo znani šele v sredo.

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
23.3.2010 9:46:09   
biba88
hello punce!
kok čveekate morm tok prebratuser posted image kar tak naprejuser posted image
jest sploh ne morm verjet da mam PDP ČEZ 10TEDNOVuser posted image kmal bomo vidl naše prelepe štručkeuser posted image sploh ne morm verjet si sploh ne predstavljam kak bo zgledal porod...sem mal smotana...v bistvu  me je strah da česa ne bom znalauser posted image ...komaj čakam...
ne vem zakaj mi je G rekla da ne smem sexatuser posted image jest pa bi....joooj...vsak večer sanjam da sexam user posted image user posted image user posted image vsaj nekaj!!! mam jutr pregled pa bom prašala! bom rekla men se meša hočem ....user posted image user posted image včeraj sem kupla banjico pa na bolhi sem našla sling minimonkey za 15e pa ga grem v kratkem iskatuser posted image pa kupla sem v tosami vložke vir 80 pa sem dala 1.13e pa nature super sem dala 1.54e pa vato majo znoižano! men se je zdel ugoden nakup!mrežaste hlačke so v tosami 0.44 centov 5komadov! a je kjet še ceneje? če boste zasledile povejte zdej mam 4 pakete vir80 2paketa vir nature super pa 50komadov (ena škatlica) sterilnih zložencev! a je to dovolj za začetek? aja pa še 3paketke toto prsnih blazinic mam! pa kupla sem od tosame newborn pleničke 2-4kg..ne vem kakšne pleničke so to...zgledajo vreduuser posted image
kupt morm še babyfon pa kozmetiko pa termometer za telesno temperaturo! kok pred porodom pa boste ve kupvale kozmetiko?

lp

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
23.3.2010 9:57:24   
drim
Hojla!

Prebiram vas občasno že kakšne tri mesece, pa sem se odločila, da se vam pridružim. Torej, še ena med vami - PDP 27.5.

LP

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
23.3.2010 10:04:35   
sabri
biba88: mislim,da so vir 80 najceneje v Tosami, jaz sem jih kupila včeraj v Merkatorju, ko so bile znižane in so bile par centkov dražje, sem že pozabila kolikouser posted image , mam ful slab spomin zdaj, no in prej. Kupila sem hladilno mazilo, mandljevo olje (znižano na kartico v Lekarnah!!!), kremo namesto Bepanthena imam od Justa Tea tree, mij e zakon, še sterilne zložence sem pozabila in to je to zaenkrat. Ostalo bom sproti, če bo treba.
Dobrodošla dream!

(odgovor članu drim)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
23.3.2010 10:05:19   
sabri
Sorry, drim.user posted image Nosečniška zmedenost, hi.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
23.3.2010 10:07:31   
Angel_Tian
Lepo pozdravljene user posted image

že pridno delam, zato se malo kasneje oglašam. Moram neko dokumentacijo pripravit za jutrišnji obisk poslovnih partnerjev. Pa še šef mi je prejle povedal, da bo malo z nami, potem bo moral pa na službeno pot. To pomeni, da bom tista dva nemca sama mogla peljat na kosilo. Eh, volje pa nekak nimam za preveč poslovne čveke user posted image
Si bom za tolažbo kaj dragega za pod zob naročila user posted image user posted image

Si privoščim zdajle en čino in seveda vas user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu drim)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
23.3.2010 10:17:09   
emibu
Dobro jutro..

No moj je dans spet cel dan na faxu in jutr tut sploh nevem kam se nj damuser posted image user posted image user posted image kak predlog??? dans ponoč okol 1 sma se oba zbudila in šla pico jest pa tv gledatuser posted image zbudila sem se šele mal prejle in si nrdila kakav pa še en kos pice pogrelauser posted image user posted image in zdej lenarim in še enkrat lenarimuser posted image

zivepo-ja men je tut butasto čakat sam sploh mi ni nč prej reku u tem je fora pa še noseča ssem nouser posted image bi se lahk mal drugač obnašu

jb-ja učeri je biu res en tak dan ko ni pa ni šlo dans se pa že spet prpraula na touser posted image

drim-pozdravljena!!

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
23.3.2010 10:22:36   
j.b.
milena, jaz za EA ne podpišem. Nevem, že od zmerej sem navajana na to, da NE jem tablet, in se ne mažem z žaubami, in sem sploh proti kemiji ... Zate sem čisto vesela - če ti to odgovarja, in če ti tako paše ni problema, jaz pa sploh ne razmišljam v tej smeri ...
Bomo pa vidli kako bo na porodu. A recimo da je res hudo, ti lahko dajo naknadno kakšen blažilc bolečine al neuser posted image ?

Biba, jaz grem u šoping u Müllerja ta petek, in imam namen kupit vse kar rabim (kar bom tam notr dobila). Gre ena mlada mamica z mano, mi bo svetovala kej kupit in kej še ne.

drim, welcome!!!

AT, tut pri nas dobimo jutr obiske, pridejo glih tako iz nemčije, in sicer pride naš agent ... Sevede šefov tudi tukaj ni, in samo upam da bom lahko popoldne hitro "ušla" domov. Me je ta agent že enkrat sprašval če ga peljem na ogled našga kraja, ker so mu tak všeč hribi ... Hjooooj noooočeeeemuser posted image . A bova jutr šprehen dojč al bel po anglešk??? (jest bel po angleškuser posted image )

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
23.3.2010 10:27:03   
emibu
ja pa sej ni nujno da si za EA so tut drugi blažilci k ti jih spustijo vate ;) tak da brez brige preveč trpet te ne bojo pustil s tem se usaj jst tolažimuser posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
23.3.2010 10:52:05   
klupko
Dobro jutroouser posted image

Kakšen tih dan..nekaj ptičkov slišim in to je to. Zakon, všeč mi je.user posted image
Moj je odpeljal starce v trgovino in je tako lepo ko sem sama v bajti s svojim trebuhom.user posted image user posted image
Šele takrat ko ni nobenega dojamem kako zelo me moti taščino razbijanje in vlečenje copatov po tleh. Kupi si 3 številke prevelike copate potem jih pa vleče za sabo in se po celi bajti sliši. Mislim, a lahko dela kaj tako da mene ne moti?user posted image user posted image

Emibu...bolje da ga ni doma če te nervira. Mene je moj včeraj tako razkuril, da sem ga po ritiuser posted image user posted image
Dve uri sem se matrala s kosilom, ker sem delala neke domače kanelone z mesom, potem sem jih še panirala, pa še solato sem naredila...on frajer je pa spal, ker je bil iz nočne. In kasneje greva gledat razočarane gospodinje (gledava od začetka prek neta :)) in sem rekla da bi pila kakav pa če nama ga gre naredit. Pa pravi da se mu ne da. In si nisem mogla pomagat da mu ne bi vrgla naprej koliko sem se namatrala za kosilo da bo njemu dobro, in da sem skoraj dve uri kosilo delala, njemu je pa težko tisto mleko pa kakav pogret. On pa meni nazaj "sej srček, tud če bi sam meso spekla bi glih tko pojedu in ne bi nč reku"user posted image   Ob taki brezbrižnosti mi je res bilo malo hudo. Baraba pokvarjena. Sem rekla no, od zdaj naprej si pa lepo sam kuhaj kar si zaželiš, da se jaz ne matram za brezveze če ti je že vseeno kaj ješ. user posted image user posted image Kozel en!!
Včeraj sva kupila še par malenkosti za dojenčka..koš za plenice, eno flaško od nuka, vlažilne robčke, pa zame eno olje za trebušček. Zdaj mi že zelo zateguje kožo in se bojim, da bom začela pokat. Včasih se mi bebica tako čudno stegne, da mi naredi bulo na trebuhu, ki kar zaboli, ker se toliko koža napne. Jao jaouser posted image
Je rekel lubi, da naj si zapisujem vse muke, da mu bom to kasneje metala naprej. Haha... Nič ne bo, kar naj se dete steguje. Vsako bolečino mu oprostim, ko ga bom prvič zagledala.user posted image
Ko mi bo pa prvič rekel mamica, bom po mojem kar umrla od nežnosti.user posted image
No, ko bo pa prvič rekel MTKA, ga bom pa razbila ko vola.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
23.3.2010 11:01:46   
Angel_Tian
teja kuser posted image user posted image user posted image na ženskah svet stoji user posted image Veš, nama s Tianom pravzaprav tak bolj paše, če morava sama okrog lutat, naju nihče ne priganja za domov. Moj se pa sploh ne obremenjuje s tem, da bi kje lahko kaj zamudil. In niti ni tip, ki bi rad okrog hodil takole. Če pa bi že šel zraven, bi se pa kake take pomembne zadeve itak vseeno jaz mogla dogovorit user posted image user posted image Lahko rečem, da smo s tako "čudno" situacijo kar vsi najbolj zadovoljni user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se najavljam za en obisk v vaši savni user posted image

Tole z avti v trgovino je pa povsod enako ja. Ob narisanih parkiriščih je več avtov parkiranih kot pa 2 metra dlje, kjer so parkirišča že narisana. Pa opažam, da imamo iz ure v uro v našem kraju več invalidov - ta parkirišča so vsa zasedena. Eh, o nekulturi parkiranja sploh nima smisla načenjat, ker me bo spet prijelo,d a bi se za kakega mestnega redarja prijavila user posted image user posted image user posted image S.p. spet odprem in kasiram samo takim kršiteljem pa sem sigurna, da bi zelo zelo lepo in razkošno lahko živela user posted image Če bi mi pa kdo grozil ali težil, bi ga pa tak na moj lep način okregala (tako kot je ati z mano počel). Ni drenja in vreščanja in ne vem česa še vse. Lepo na mirno slabo vest zbudit v človeku, to tak fino na psiho udari user posted image Sem enkrat že enega gospoda tako "uničla", ko je parkiral na parkirišče za nosečnice. Pa sem ga samo čudno gledala, ko je izstopil iz avta. In si je celo upal vprašat, če je kaj narobe. Pa sem mu samo rekla, da mu čestitam, da je prvi moški, ki ga poznam, da je zanosil. In da bi njegova žena bila sigurno zelo vesela, če bi bila v tem blaženem stanju in bi ji nekdo, ki ni upravičen, zasedel parkirni prostor. Mimoidoči so me tudi malo čudno gledali, kaj bluzim, ampak tip se je pa vsedel v avto in ga prestavil na drug konec parkirišča user posted image user posted image user posted image

Ja, tako se jaz kregam user posted image user posted image

Olikanost otrok pa pridno izginja ja. Jaz sem še iz tistih starih časov, ko sem na poti v in iz šole vsakega pozdravila. Pa sem se celo malo jezila, če mi kdaj kaka bakica ni odzdravila user posted image Močno upam, da bom mojim otrokom uspela privzgojiti osnove kulturnega obnašanja, bontona in spoštovanja do soljudi.

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image za tabornika. Super stvar in zelo poučna - vsaj včasih je bilo tako, sploh pa tu pri nas med pohorci v gorah user posted image

emibu - si nas dovolj shudičkala včeraj? user posted image user posted image user posted image
Ne se jezit, če tvoj tolk živčka glede časa. Moj je isti. Itak moram na vse mislit sama, pa vse sama pripravit, on pa gre kar ven in čaka v avtu. Midva s Tianom ga velikokrat še nalašč malo dlje pustiva čakat in si vzameva res ogromno časa za oblečt jakno in obut user posted image
To živčkanje imajo moški nekak v sebi. Moj ati je pri tem bil še slabši, on je mamici celo trobil in hodil ne vem kolikokrat po njo, če je že user posted image user posted image Hočem povedat - navadite se, ker ko bo otrok, ne bo šlo vse tak točno na minuto user posted image

milena - user posted image user posted image za pridne mamice, ki nam regrad nabirajo in nas z železom oskrbujejo user posted image
EA boš sigurno imela ali je to pač opcija?

moi - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa kje si ti zaspanka naša user posted image
In seveda čestitke tvojemu, da bo prevzel glavno besedo pri pogovoru o EA user posted image user posted image user posted image To še boste uživali ob kavici in pecivu user posted image

m_aja - no, lepo, da ste spet kompletni in da oprema za bebo napreduje.

j.b. - user posted image user posted image user posted image da je tudi k tebi prišla pomlad user posted image
Ja, moja dva moška vesta, da jima bom ustregla. Sem prej tudi vedno mislila, da ne bom tako "popustljiva", ko sem gledala, kako je moja mami mojega brata stregla user posted image user posted image user posted image

Joj, kdaj imaš ti PDP, da boš še tolk časa v službi? Meni se tak ne lubi več, da sem prav srečna, da sem se odločla izkoristit še 2 tedna dopusta pred pričetkom porodniške.

sabri - uživaj dan maksimalno.
Ja, pri nas v vrtcu nekaj bo, ampak ne nastop. Ne vem pa kaj in tudi ne vem točno kdaj user posted image Dobimo baje vabila. Poročala bom pa o dogajanju seveda tudi vam user posted image

milena - uuuuuuuuuu, si lahko potem privoščiš kopanje pod zvezdami danes zvečer user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
23.3.2010 11:18:44   
Angel_Tian
farina - držim pesti za dober rezultat.

biba88 - si pridna, če uspeš vse prebrat user posted image user posted image
Pa nič bat za porod. Samo dihat ne pozabit in pritiskat user posted image user posted image user posted image
Svojo G pa le vprašaj ja, zakaj ne bi smela seksat, če je vse ok. Me druge lahko normalno, samo imamo drug problem, da če že me ne zaspimo, da zaspijo partnerji user posted image user posted image user posted image (zase govorim).

Tosama je samo v LJ? Ker tole so mnda res fajn ugodne cene. Ampak v LJ se tudi ne bom vozla zaradi nabave teh zadev user posted image
Nabavljala bom jaz enkrat po veliki noči, ko bom že doma, da bom lahko v miru nakupila, ker mali mi hoče vedno pol DM-a domov odpeljat user posted image user posted image

drim - dobrodošla user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
23.3.2010 11:39:59   
Angel_Tian
sabri - kaka nosečniška zmedenost, tale "dream" je bila bolj zasanjanost user posted image user posted image user posted image

emibu - lenari, pa malo na svež zrak pojdi, potem pa spet lenari. Daj si duška, ti dovolim user posted image

j.b. - user posted image user posted image user posted image fino se bova imeli jutri. Ampak mislim, da bom jaz imela več sreče, ker bosta med eno in drugo uro morala že odit v Zagreb. Drugače pa bomo mi kr na "šprehen na dauč" ostali user posted image Saj bi lahko tudi angleško, ampak mi nemško leži kot slovenščina - sem v času OŠ preveč tv-ja gledala (rtl, pro7, sat1...) user posted image

Ti pa toliko le glej, da se jutri v kako pohodništvo ne podaš user posted image user posted image user posted image

klupko
- takle mir in tišino ti kar malo zavidam user posted image Uživaj dokler boš lahko.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vlečenje copatov je po moje tiše kot konjska hoja, ki jo ima moja tašča - se gremo hišotres user posted image Pa ne, če si že v tej fazi, tašča nikoli več nič ne bo mogla delat tako, da tebe ne bi motilo user posted image user posted image user posted image (saj vem, da sem slaba tolažba, sem pa realna user posted image ).

user posted image user posted image user posted image ja, naj si sami kuhajo, če jim je tako vseeno, kaj je na krožniku. Da za toliko truda niti malo pohvale, mislim... No, moj je na tak način imel tudi že kornflakes za kosilo user posted image user posted image user posted image

Ja kake pa ima tvoj? user posted image Da boš malemu te bolečine naprej metala. A so njemu to delali? user posted image user posted image
To ma take bolane izjave kot moj. Pravi malemu, da ne sme jest recimo enih keksov, ker si jih je on kupil, naj si svoje kupi. Ali pa da naj si skuha, če želi jest. Jaz mu vsakič samo rečem, če so njega tako gor spravljali... Če je on že tudi kar po rojstvu moral it svoj denar služit pa si sam kuhat pa to user posted image Deci smotani user posted image

mtka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
23.3.2010 12:17:54   
farina
joj ja še 6 tednov pa bomo rojevali,saj ne vem,kaj vse občutim, po moje vse.
mi smo po male pripravljeni, drug teden se stvari pripeljejo sem,zako da bo vse,edin plenice se še morjo nabavit,kakšne imate?pa stvari v lekarnah...
drgac pa me zanima,kak je z ultrazvoki pri ginek,kolikokrat te pregleda?

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
23.3.2010 13:21:28   
milena2222
drim- dobrodošlauser posted image
j.b.-ziher dobiš tudi tako kaj proti bolečinam.Kar se pa EA tiče,če bom sluč.med tistimi srečnicami,ki pravijo,da so rodile ne da bi vedele,da rojevajo ( čeprav ne vrjamem ),seveda ne bom komplicirala z EA,v naprotnem primeru pa bom,ker je moj prag bolečine ekstremno nizek,tako da je npr.moja zobozdravnica zadnjič rekla:"Ljubi bog,kk boš pa ti rodila?"
klupko-to so moški,jaz zadnji mesec govorim,da so zagotovo z drugega planeta kot me...hihi
AT-kot sem rekla glede EA,če je ne bom rabila,je ne bom imela,sam kaj ko sem 99% da jo bom rabila...hihi
V kopalnici stene ni već in je res čudno,ko gledam travnike.Bo pa zdej dela ful,jaz pa vrjetno kar lep čas brez kopalnice in bom morala v spodnji štuk hodit na Wc ( ponoči je to cca 5 x )-pa ni malo stopnic...Rekreacija?!

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
23.3.2010 13:35:24   
biba88
angel tian tosama je v domžalah oziroma na viru tam kjer je tovarna...to je kukr diskonta prodaja mislm da drugje ni tok poceni...splača se pa vzet tut gaze povoje...pa ful pocen pa kvalitetne čist bombažne cunjice za dojenčke majo bodiji na preklop so tut kr ugodni pa res tak fajn bombaž...velik najdešuser posted image jutr bom res G napadla da naj mi pusti sexat, ker sem enostavno tok pohotnauser posted image user posted image user posted image ne morm si pomagat....že k moj možek dam pride ko ga zagledam bi ga kr iz zaletam naskočla...user posted image user posted image ...tako me že katr nekaj časa ni vzburjal kot me zdajuser posted image user posted image mislm sam pogledam ga...user posted image ..sem taprava smotkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
23.3.2010 13:58:55   
Angel_Tian
farina - si pa res že lepo pripravljena na prihod bebe. Jaz imam tetra plenice, ki jih je še potrebno s podstrešja privlečt in oprat. Pa en paket pampersk newborn sem kupila, ker te bodo pa za potepanje potrebne user posted image

milena - user posted image user posted image user posted image kakšno konkretno popravilo zob lahko bolj boli od poroda, tako da jaz ti vsekakor želim, da uspeš prilezit čez porod brez EA user posted image Ne se tolk sama sebe prepričevat, da jo boš potrebovala.

Takale rekreacija mi je pa znana iz prve nosečnosti, ko še nismo imeli svoje kopalnice. S tem, da je tako bilo čisto celo nosečnost in še potem kar nekaj časa. Komaj na sredini moje porodniške je bila naša kopalnica končana.

biba - user posted image user posted image user posted image si me takoj prepričala, da velik najdeš user posted image Ženske itak imamo sploh talent za to user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sori, sem se nasmejala do solz. Kak mora to zgledat, ko je babnca tak pohotna in bi dedca nonstop naskakovala, pa kao ne sme. Se ti oči mnda kr svetijo, ko svojega zagledaš. Prav napadalno user posted image Moj si verjetno sploh domov ne bi več upal prit, ko bi zgledala kot kaka čisto podivjana žival user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
23.3.2010 14:07:11   
m_o_i
user posted image  ponosno javljam, da je prvi stroj opran (posteljnina in baldahin) user posted image
sem izkoristla tascino odsotnost-sej jo bo kapuser posted image  
ja...gnezdenje se je zacelo(ce se nisem omenla, se ta teden-poskusno-nahajam na svoji novi lokaciji. no, tasce cel teden ne bo, tak da se ni cisto pravo klimatiziranje...ampak, nekje je treba zacet,ane?!)

ooo, se ena majcica-dobrodosla, drimuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

Neposredna povezava do sporočila: 3168
23.3.2010 14:28:58   
emibu
klupko-točno vem kak ti je men gre učasih še bol na K**** k enkrat najdem fini recept neko piščanje meso zavito v pršut in neka fina omaka zraven in se spravim tisto kuhat in se ni skos njegova sestra štulla zravenuser posted image user posted image ne to delamo pa mi tkouser posted image ne to pa tkouser posted image sm si misnla smrkla jedna ei dej sam spoki nouser posted image user posted image ka me briga kak vi delate jst bom kuhala po svoje in pikauser posted image

angel_tian-komi čakam da bo bebica da se bom usaj z njem lahko pogovarjala kot s civiliziranim človekom ker drukga u bajt tak niuser posted image user posted image men se zdi dost hitro če se zrihtam u 15 minutah(oblečem lase zlikam namažem..)pol k bo dojenček si bom uzela dve uri bemo boga zanalaščuser posted image user posted image

nč dans bom sobo pospraula ( kar traja minimum 3 ure) potem pa mal za knjige če se bo dalouser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
23.3.2010 15:13:37   
Angel_Tian
moi - važička user posted image user posted image user posted image
Kako si pa taščo za cel teden uspela odterat? user posted image

emibu - hvala, da si pri komentiranju posta uporabila samo enega user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prijetno učenje ti želim.
Sicer pa vsem eno lepo sončno popoldne user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
23.3.2010 15:36:34   
julka8
živjo majčiceuser posted image

kako? js sm čist zmatrana, sm bla dans spet na vajah u lj in me vse boli.. sploh križuser posted image pa še včeri smo tle pr nas doma rihtal u dnevni sobi še ostalo elektronko in računalnike, printerje... - beri: vezal, ... in je bla kr naenkrat ura devet zvečer pol se je blo pa treba še umit... in pol komauser posted image
drgač pa ja, js mam tut še dobrih 6 tednov do PDP, cajt gre res hitr.. user posted image

me prov zanima kdaj bo prvič ctg da vidm če se kej dogajauser posted image pa da vidm kak to zgleda?user posted image user posted image

A_T - lepo da mate pr vas sonček, user posted image ampak tle ga pa ni ravno, so bolj oblaki..

drgač cunce bom pa js dala prat počas enkrat te dni... zdej je pa res že časuser posted image user posted image user posted image user posted image sploh ker se bo počasi pr fantu še uštimalo tist kar bo u tej rundi (da še ostalo pohištvo damo notr in poštimamo vse, med drugim gre zdej notr tut previjalna, vanjo pa cunceuser posted image

lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 3171
   [Brisano sporočilo]
23.3.2010 16:15:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu julka8)
  Neposredna povezava do sporočila: 3172
23.3.2010 16:34:59   
emibu
angel_tian-zgleda da me je neki obsedlo s temiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se jim bom poskusla izogibat rajš čene je use rdeče in me spominja na spise iz osnovne šoleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

julka-jst mam pa še okol 8 tednovuser posted image CTG mislim da delajo po 36 tednu usaj v brežicah nj bi blo tak...

zivepo-oooohhh ti odstopim še mal svojga cajta no revca bogauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
23.3.2010 16:47:29   
klupko
Punce, smo za akcijo? Gremo zivepo pomagat, ker se bo utopila v delu takole.user posted image
Gremo gremo user posted image user posted image user posted image   Ko bi se začele s trebuhi zaletavat..ahahahuser posted image user posted image user posted image

Julka...prehitevajo nas tej tedni. Jaz sem že v 33tem in kolikor sem vesela, da bom kmalu imela svoj trebuh v naročjuuser posted image , toliko sem prestrašena kako bo in kako se bom znašla v vlogi mami, bom znala dobro poskrbet za štručko...in še miljon drugih vprašanj in strahov...ampak to je menda normalno...pri prvem user posted image pa sploh.
Ah ja, še malo pa se gremo napenjat.user posted image

Midva sva pa danes šla na en dolg sprehod z našo psičko in je take zganjala da me je trebuh začel bolet od smeha. Najboljša je bla, ko je laufala po blatu, potem pa skoči na mojega in mu celo mednožje pobarva na rjavo.user posted image user posted image Umrla sem od smeha! Z obema sprednjima tačkama je priletela direkt tja.user posted image user posted image
No, potem smo pa sedeli na terasi in se žgali na soncu..kako je lepoouser posted image
Malo sem še cartala psičko, ko je bila še cela zadihana od sprehoda, pa sem ji govorila, da bom tudi jaz tako dihala ko bom šla rodit.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem polikat, moj je šel avto posesat pa oprat, potem pa bova gledala razočarane gospodinje naprej. Cilj je do poroda vse sezone pogledat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
23.3.2010 17:14:46   
milena2222
Moi- user posted image za aklimatiziranje
julka 8 - zgleda,da imava kr skupaj PDP...
zivepo-pride kak tak dan,ko enostavno ne veš,kje bi se lotil da bi bil čimprej konec...pol se pa res ponavadi še kaki obiski najavijo zraven!
klupko-jaz sem enkrat cel vikend od petka popoldan do nedelje zvečer gledala Raz.gospodinje,vmes sem samo jedla,moj je takrat rekel,da se mi je utrgalo.Pa je ful pasalouser posted image
No,zdej se pa še jaz pohvalim.Sem šla nabirat regrat in sem ga nabrala za ene dvakrat za jest,zdej sem ga očistila,no,zdej ga pa perem ( že cca 20_x_ sem zamenjala vodo pa je še kr umazana...).Bo za večerjo,mnjam.Sam v trgovino moram skočit po ržen kruh,ker ga meni ful paše jest zraven!

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?