Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 20:31:24
|
|
|
|
PapuaNG
|
uf....hrana in denar...midva dava ogromno. Pa se (sploh zadnje čase) nič kaj hudo ne sprenevedava. Sladkarij praktično ne kupujeva, stran tut redko kdaj kaj vrževa, ker ne kupujeva na zalogo. Pa mi na koncu meseca vseeno komaj kaj ostane, da bi si še kaj tko kupila pa sploh ne. Pa še skos so kakšni rojstni dnevi ipd., da še za to daš neki dnarja. Pa kdaj greš še ven in je to to. Sva se pa lih danes pogovarjala, da zihr dava ene 300-400 evrov na mesec samo za redno fasungo, rib sploh ne štejem notri. Sva pa oba nora na ribe in seveda na tiste ta dražje. Sem lih v soboto kupila lignje (jadranske, drugih sploh več ne marava) za 4 osebe, pa je šlo 35 evrov. Bi mi prav prišla kakšna babica z vrtom, da vsaj zelenjave, ki je ogromno pojeva, ne bi blo treba kupovat. Tko pa enostavno ne vem več, kje prišparat. V trgovini vedno kupim samo tisto, po kar sem prišla. Zdej razmišljava, da bi si kupila mlekomat za riževo oz. sojino mleko...sicer stane 200 evrov, ampak je pa potem tok več prihranka... Smo pa šli na rožnik, je blo vreme res super in toplo...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 20:34:34
|
|
|
|
Tanja_
|
papua kako pa to izgleda mlekomat?A potem kokr sam doma delaš to mleko?Sej če ga veliko spijeta in če samo to pijeta, se res splača, ker so ta mleka res ful draga.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 20:38:21
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Pri temu Hoferjevemu piše od 10 mesecev dalje, pa od 15 mesecev dalje ja ma itak je lahko tud 9 mesečni notr ...pri 10 m je z ograjico pri 15 je pa kao lahko brez in samo privezan
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 20:43:37
|
|
|
|
ledenka
|
stroški hrane - priznam, da se mi tud sanja ne ene 300-400, s tem da moj zunaj je kosila med tednom. hrano kupujem praktično samo še na tržnici, v trgovino grem redko, ko pač rabimo še druge stvari. pa še to kupim večino v Mullerju in DM.
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 20:46:09
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ majana a si kej po centru hodila?Si kje vidla kakšne lepe čevlje-brez pete?Sem mislila it jutri v Reninija... žal ne...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 20:47:26
|
|
|
|
majana79
|
papua, sem vas videla na rampi, ko ste šli domov
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 20:50:21
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ majana a si kej po centru hodila?Si kje vidla kakšne lepe čevlje-brez pete?Sem mislila it jutri v Reninija... men se zdi, da sem videla luštne balerinke v izložbah v stari LJ sam roke v ogenj pa ne dam (paitak mam fetiš na pete, tak da nizke čevlje mal težje opazim )
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 20:57:00
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ majana a si kej po centru hodila?Si kje vidla kakšne lepe čevlje-brez pete?Sem mislila it jutri v Reninija... men se zdi, da sem videla luštne balerinke v izložbah v stari LJ sam roke v ogenj pa ne dam (paitak mam fetiš na pete, tak da nizke čevlje mal težje opazim ) Joj, tam pa nisem bila že sto let-bom šla pogledat jutri. Bo še katera jutri v Centru?Jaz imam najprej ene opravke, pol se pa lahko kej dobimo?majana, ledenka, lake?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 21:06:43
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ majana a si kej po centru hodila?Si kje vidla kakšne lepe čevlje-brez pete?Sem mislila it jutri v Reninija... men se zdi, da sem videla luštne balerinke v izložbah v stari LJ sam roke v ogenj pa ne dam (paitak mam fetiš na pete, tak da nizke čevlje mal težje opazim ) Joj, tam pa nisem bila že sto let-bom šla pogledat jutri. Bo še katera jutri v Centru?Jaz imam najprej ene opravke, pol se pa lahko kej dobimo?majana, ledenka, lake? midva sva na plavanju, tko da žal ne.
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 21:16:24
|
|
|
|
majana79
|
Tanja, še ne vem točno, sporočim jutri
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 21:33:46
|
|
|
|
lake
|
Mi je žal da nisem pršla na revijo, ampak sm čist pozabla je mami povabla na kosilo za r.d. Moj spomin je kot od zlate ribice. T. me obvezno zavoha ko pridem domov, in to še predno sploh na dvorišče pridem. Mogoče bi mogla začet nočne delat, bi zihr spala celo noč. Tricikla ji še ne bom kupovala, za hrano zapraviva cca. 300 evrov, za jutri pa odvisno od vremena. Šivilja Se jutri enkrat slišiva da pridem po TW.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 21:38:38
|
|
|
|
Kasija
|
tricikel imamo tega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=197468. najprej smo vzeli enega, ki je imel za sedet za manjšega otroka tako plastiko okrog sedeža. pa polno nekih zvokov in gumbov. ampak se je stalno kvaril. zato smo ga zamenjali. tale je zelo vzdržljiv, ampak mora otrok bolj ko ne hodit, da je lahko na njem. gal se tako ziba na sedežu - sva se vozila po sobi
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 21:49:14
|
|
|
|
maja1488
|
Evo smo končno doma. Je bilo zanimivo...M je bila od začetka sramežljiva, pol se je s teto nekako udomačila, generalka je šla BP skozi, pol na ''glavnem'' delu je pa ena glasna pika nogavička po pisti hodila in te otroke tut za roko prijela, jo je ratalo ful strah in ni hotla. Šla je potem na skupinski krog in na sredi poti začela jokat in mamo klicat, ker jo je pika spet hotla za roko potegnit. Drugače pa....''smetana'' je nevljudna, organizator rahlo šalabajzarski, cunje pa ne vredne svojega denarja. M je zaspala v avtu in že spi v postelji, Z pa neki mota po postelji. Punce...lepo vas je blo videt! Tanja, tebe sem iskala ko je blo vsega konc, tut M te je hotla videt, pa te nisem našla. Na hitro sem prebrala...hrana...mi porabimo ene 400€ + mesnica in sadje. Trikolesnika imamo pa od Kettlerja. Pogrešam tisto stopničko za noge.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 21:57:26
|
|
|
|
majana79
|
maja, še dobro, da si videla nas ''kmete'', če ne bi ti bilo grozno tam a so dali kaj skonto?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 21:58:09
|
|
|
|
Tanja_
|
maja pa sem videla zadnji krog, pa nisem vidla nobene punčke jokat. A je imela belo oblekico, pa eno roza jakno čez, pa kapo?Samo ta se mi je zdela, da bi bila lahko prava.Drugače smo šli pa potem en krog in kmalu po koncu revije smo bili spet tam, pa ni bilo nikjer več nobenega-sem bila prepričana, da boste še tam, da si rečemo adijo.Škoda.O "smetani" pa ne bi... Un Vozelj me je čist presenetil-tko se ful dela enga ubogega fantka, pol pa v trgovini ne more sončnih očal snet On je preveč hoch, da bi ga drugi smeli v oči gledat? Se mi je čist zasral. lake jutri bo 17 stopinj. Sej vem, nobena me ne mara, pa noče z mano na kavo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 21:58:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Pogrešam tisto stopničko za noge. tudi jaz. imamo pa TEGA. je bila pa cena precej nižja... le kam gredo te cene? bravo, M. za svojo starost se je odlično odrezala! ne, danes nisem zaspala... imam pa ogromno dela . nič, se že brcam, če ne ne bo nič narejeno!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 22:01:28
|
|
|
|
PapuaNG
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ papua kako pa to izgleda mlekomat?A potem kokr sam doma delaš to mleko?Sej če ga veliko spijeta in če samo to pijeta, se res splača, ker so ta mleka res ful draga. ubistvu je kot en sokovnik, kokr sm vidla na netu. Ima mlinček notri, tako da zmelje riž, sojo, mandlje...karkoli pač daš notri. Baje v 15 min naredi liter mleka. Kej več pa nisem brala...ga ima pa mami od kolegice in sem enkrat pila riževo mleko, je blo fino Ga pa kar veliko spijemo-več kot liter na dan. Meni kravje mleko ne ustreza (mi je blo vedno slabo,če sem muslije zjutraj jedla s toplim kravjim mlekom), mojemu je pa isto riževo al pa sojino všeč. Pa še malemu ga lahko dam v čokolino al pa kašico namest adaptiranega IZVIRNO SPOROČILO: majana79 papua, sem vas videla na rampi, ko ste šli domov Uf, si videla, kako nam je tista ročka od vozička zletela s strehe? jo je dal moj gor, jst je pa nisem vidla, dokler nisem malo potegnila in je dol zletela...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 22:04:54
|
|
|
|
Leela
|
maja fajn za revijo. Boš več na kofet povedala. Si vidla v četrtek? Če boš lahko. Pa kakšno slikco nalimaj. Vozelj je danes zjutraj vzgojne nasvete po TV dajal. . Pa se res tazga preprostega dela.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 22:07:17
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG Uf, si videla, kako nam je tista ročka od vozička zletela s strehe? jo je dal moj gor, jst je pa nisem vidla, dokler nisem malo potegnila in je dol zletela... ne nisem, sam na hitro sem vas opazila, ko si listek za ven dajala, mi smo šli pa na drugi notr nisem niti mogla pomahat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 22:09:13
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 maja, še dobro, da si videla nas ''''kmete'''', če ne bi ti bilo grozno tam a so dali kaj skonto? Z vami ''kmeti'' je blo tko lepo kofetkat. Bom šla še A se hecaš...tut če mi dajo 70% je še vedno predrago. Tanja...a si vidla tistega fantka, ki je imel obleko in kravato. Sem vidla ceno...obleka 390€, kravata 70€. Za mulca še zase ne dam tolko. Ja...vozelj in đuro sta imela očala gor. Groza. Pa đuro in pečo sta zasedla celo klopco za Press. Dolgolaske...bojda so ful moderni dve kiti. So imele vse smetanaste žene take frizure. Ne vem če so se zmenile. Meni se je zdelo najbolj grozno to, da so smetanaste otroke ob petih pripeljale varuške, starši so pa prišli 10 do šestih. Raj bi doma ostali. Dam jutri kako fotko na FB, danes se mi ne da. Čakam, da Z zaspi, da grem tut jst. Tanja...M je bla v kratkih hlašah in roza jopci, pa all starke je imela obute. Po pisti se je sprehodila z dvema prstoma v ustih in solznimi očmi (prsti v ustih pomenijo, da je ful zbegana in da jo je strah). Bogica...pa tko si je želela in pol je bla ful žalostna, ker ni šla. Bo naslednjič brez pike nogavičke.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 22:10:04
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela maja fajn za revijo. Boš več na kofet povedala. Si vidla v četrtek? Če boš lahko. Pa kakšno slikco nalimaj. Vozelj je danes zjutraj vzgojne nasvete po TV dajal. . Pa se res tazga preprostega dela. Pridem v četrtek. Zakaj sem od tebe dobila sms, da ne rabim nazaj klicat. A bi te mogla al si se zmotla?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 22:10:20
|
|
|
|
maja1488
|
zdej pa grem...lahko noč.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 22:11:51
|
|
|
|
Leela
|
F. je telefon v roke dobil in se je odločil tebe poklicat .
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 22:15:08
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 maja, še dobro, da si videla nas ''''''''kmete'''''''', če ne bi ti bilo grozno tam a so dali kaj skonto? Z vami ''''kmeti'''' je blo tko lepo kofetkat. Bom šla še A se hecaš...tut če mi dajo 70% je še vedno predrago. Tanja...a si vidla tistega fantka, ki je imel obleko in kravato. Sem vidla ceno...obleka 390€, kravata 70€. Za mulca še zase ne dam tolko. Ja...vozelj in đuro sta imela očala gor. Groza. Pa đuro in pečo sta zasedla celo klopco za Press. Dolgolaske...bojda so ful moderni dve kiti. So imele vse smetanaste žene take frizure. Ne vem če so se zmenile. Meni se je zdelo najbolj grozno to, da so smetanaste otroke ob petih pripeljale varuške, starši so pa prišli 10 do šestih. Raj bi doma ostali. Dam jutri kako fotko na FB, danes se mi ne da. Čakam, da Z zaspi, da grem tut jst. Tanja...M je bla v kratkih hlašah in roza jopci, pa all starke je imela obute. Po pisti se je sprehodila z dvema prstoma v ustih in solznimi očmi (prsti v ustih pomenijo, da je ful zbegana in da jo je strah). Bogica...pa tko si je želela in pol je bla ful žalostna, ker ni šla. Bo naslednjič brez pike nogavičke. jaaaa, še bomo šle pa drugič bom rekla da naj nam dajo kofe skonto, ker jim naši otroci tla brišejo ti M. reci, da je bila super in da bo še lahko manekenka ko bo velika a 2 kiti da sta moderni? Tanja, a bova še midve imeli? pa šivilja ma tut lahko
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 23.3.2010 22:15:49
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela F. je telefon v roke dobil in se je odločil tebe poklicat . po moje je hotel pa Z. slišat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Po porodu vsaj leto dni počitkaNajnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......