|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
23.3.2010 15:09:23   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

joj zdej poleti bo še sladoled user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas je to skoz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
23.3.2010 15:10:30   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

joj zdej poleti bo še sladoled user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas je to skoz user posted image user posted image user posted image

user posted image ...sej tud pri nas samo ni tko redno v skrinji kot bo poleti user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
23.3.2010 15:12:08   
Leela
Za hrano tudi mi zapravmo pa nič posebnega ne jemo. Vsakič ko greš v štacuno je 30€ user posted image . Če rabim malo več kupit grem najraje v Hofra ali Lidla, ker pride pol manj. Za manjše stvari pa Merkator, Spar, Tuš.

Sva bile z Ivano in seveda s tamalimi na kafetu, tamaladva sta se igrala. Ni bilo nobenega, smo imeli privat igralnico.

V četrtek PO kafe v merkatorju.

Tako zdaj grem pa kuhat

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
23.3.2010 15:16:57   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Za hrano tudi mi zapravmo pa nič posebnega ne jemo. Vsakič ko greš v štacuno je 30€ user posted image . Če rabim malo več kupit grem najraje v Hofra ali Lidla, ker pride pol manj. Za manjše stvari pa Merkator, Spar, Tuš.

Sva bile z Ivano in seveda s tamalimi na kafetu, tamaladva sta se igrala. Ni bilo nobenega, smo imeli privat igralnico.

Tako zdaj grem pa kuhat

uf je blo lepo! moja je v avtu spala, tko da sem se ustavla in mal cvekala na mobiju....in ziher ko sem jo dala v postlu se zbudila, a ne!!!
zdaj pa nekaj na hitro pojem, ji dam mal jogurta za malico in spet greva vn, ker je lep soncek....

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
23.3.2010 15:19:04   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Tako zdaj grem pa kuhat

uf je blo lepo! moja je v avtu spala, tko da sem se ustavla in mal cvekala na mobiju....in ziher ko sem jo dala v postlu se zbudila, a ne!!!
zdaj pa nekaj na hitro pojem, ji dam mal jogurta za malico in spet greva vn, ker je lep soncek....

Saj ti pregovor jasno pravi - ne diraj lava dok spava user posted image user posted image Pri nas tudi to prestavljanje v posteljo ni nikoli uspelo (pri nobenem).

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
23.3.2010 15:19:24   
eelyy
ojla puncee!!!

Ah se vam tko javim na svete čase,ko imam kaj časa.Danes je T. res en sitko hvala bogu da spi.

hrana: mi porabimo ene 300 eur če ne še več,odvisno od meseca no pa sva samo midva z možem odrastla pa T. in je res vse drago...pa to ko  pomislim brez plenic pa cigaret(ker je moj kadilec)..no to leto bo mami imela vrtek tako da bo superca bomo zelenjavo kar pri njej dobili.Res je vse toliko drago jesti pa moramo,pa če si še kaj privoščiš je že takoj 100 eur in v enem tednu ni.

jst bom danes pripravila kar čevapčiče in pomfri pa zeleno solatko,pa danes morava s T. po očija v službo potem pa končno še isplačati ostanek denarja za kuhinjo še 1100euruser posted image ker so danes klicali da je dobimouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
23.3.2010 15:22:09   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

Majana o mi damo za vso fasngo bliz 600 eur...

Šivilja pohvalno, kako ti uspe?

ja sivilja, res pohvalno...mi smo bolj taki kot da bi zepi imeli luknje....user posted image
mislim tam okrog 100 na teden, ce ne vec...ampak tu su tudi detergenti, samponi, meso, riba, ipd. pa za D. vse sama kuham, in se nekaj tasca.
zdi mi se da manj dam ko sem v SLO, v italiji vsakic ko grem v stacuno tasca nekaj poklice...... tud ce grem samo po kruh, pa se gospa bi rada mleko in kruh in krofe...in potem to pride 10eur...... no comment user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
23.3.2010 15:23:44   
Tanja_
Smo bile na sprehodu-kako je lepo zunaj.Pa pri očiju smo bile v službi-nas je na sok peljaluser posted image

Hrana je draga k user posted image Midva dava na leto približno enako za stroške in hranouser posted image Itak vsakič v trgovini pustim 30€, pa sam v eni (ne polni!) vrečki prinesem stvari. Če pa kupim meso, čistila pa itak takoj nanese. Da ne govorim o ribah- škarpena 48€/kg?!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
23.3.2010 16:04:42   
šivilja
Je res draga hrana, pa še se draži. Se spomnim, da sva včasih zvrhan tavelik voziček v Merc. kupila za 10.000 tolarjev, zdaj za 50€, skoraj nič več ne dobiš.

JOj, ribe, jih moram ravno nabavit, to bo spet strošek. Pa moj otroci jih imajo tako radi.

Dudi - ideja za delo od doma - seks phone - sem ravno zadnjič gledala en film, je ženska peglala pa stranišče pucala, zraven pa strastno vzdihovala.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
23.3.2010 16:11:21   
šivilja
Sem mislila, da bo H. spala, pa ne kaže pretiranega zanimanja user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
23.3.2010 16:12:17   
šivilja
OK, sama sem tukaj, ste vse na VIP modni reviji, mogoče mi pa uspe mojega prepričat, da grem še jaz malo pogledat.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
23.3.2010 16:36:36   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja
Dudi - ideja za delo od doma - seks phone - sem ravno zadnjič gledala en film, je ženska peglala pa stranišče pucala, zraven pa strastno vzdihovala.

AHAHAHAHAHAHAHAHAHHA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
23.3.2010 16:37:11   
Dudica1
Midva sva bla mal zunaj sem bla v jakni pa je kr preveč,sm bla potna po hrbtu pa nisem nič delala user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
23.3.2010 17:25:06   
zoja10
joj kakšen dan,... sonček toooooplo,.. zdej sm na terasi ptički čivkajo, sosed neki motorka... :) je res lepo,.. smo bli na dolgem sprehodu, vmes smo šli še enga majhnega dojenčka pogledat...

da ne govorim o tem da imam novo frizuro...user posted image user posted image ...
in da sem konnnnčnoooooooooo nardila kemijouser posted image user posted image .....

nasploh je danes oh in ah,...user posted image
no sej je biu že čas...

sem vam fouš za četrtekuser posted image user posted image ....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
23.3.2010 17:32:36   
Dudica1
zoja in slikica frizure user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
23.3.2010 18:47:08   
FLASK_A
Zoja, čestitke za izpituser posted image user posted image user posted image user posted image Kako si pridna!!!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
23.3.2010 18:48:25   
Leela
so vsi na vip reviji.

Tisti ožemalnik od TW je prav fin. Lahko jabuček lepo naribaš.

Apetito bimbi sirup, (ki mi ga je poslala maja) je pa res zanič. Prinesem ostanek testerjev na kofe v četrtek. Res hvala za tester, da nisem kupovala, ker je šla samo prva žlica skozi.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
23.3.2010 18:51:52   
ivanamdb
user posted image user posted image user posted image bravo zoja!!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
23.3.2010 18:51:50   
Dudica1
no fino LEELA da ti je okej ožemalnik

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
23.3.2010 18:55:55   
ivanamdb
a ne, jaz sem bla na doooolgem sprehodu po downtown PO...pa se v Kras na moje "kosilo".... toast in coffee.... pa se zelenjavo kupit... spet kupila articoke njaaaaaaamsiiii
D zaspala na koncu iz mi je uspelo je dat v postlo...bomo vidli kolk bo to trajalo....
zdaj pa imam en majhen prevodcek....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
23.3.2010 19:20:36   
šivilja
S He. sva že iz modne revije, čeprav še ni bilo konec, samo doma je nekdo pogrešal mojo j.... Hja je bilo veliko "smetane", pozabla sem pa vprašat katera je bila Majina user posted image kura jest

H. je že v sedmih nebesih v mojem naročju.

Upam , da bo jutri bolj miren dan. (mimogrede - že dva dni nisem skuhala kosila - zapuščam se)

Punce - imam poln prtljažnik TW - povejte kako in kdaj

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
23.3.2010 19:34:39   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

a ne, jaz sem bla na doooolgem sprehodu po downtown PO...pa se v Kras na moje "kosilo".... toast in coffee.... pa se zelenjavo kupit... spet kupila articoke njaaaaaaamsiiii
D zaspala na koncu iz mi je uspelo je dat v postlo...bomo vidli kolk bo to trajalo....
zdaj pa imam en majhen prevodcek....

Super. Škoda, ker nisva šla še midva. Je ob 3h zaspal do pol petih. Potem je še jedel pa nisva šla nič ven.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
23.3.2010 19:40:52   
Anonimen
čer:D

sem utrujena do konca! to bo od sonca.
ves dan leteča. po vrtcu smo z otrokoma šli v zoo in uživali dokler tavelikega ni kakat tiščalo, potem je pa že mali siten postal...

več tako sončnih dni!
maja, kako je M. všeč biti manekenka? bo verjetno kakšna slikica pa nam jo boš servirala za gušt, prav? ker danes se mi pa ni dalo potepati po trgovskih centrih...

šivilja, meni je vseeno. povej, kdaj pridemo.
za ju3 nisem povsem prepričana, kako se bo dan odvijal. zjutraj bom jaz taksi za vrtec in če bom že v avtu, se mi bo škoda samo do vrtca zapeljat.

tricikel z ročajem je v pripravi, da z njega obrišem prah. tamali je že navdušen, da se bo vozil z njim, tavelik joka, da bi se on vozil (čeprav ima kolena že do balance) in da je njegov... zanimivo bo.

hrana? rajši ne bi o njej... tudi če nabavimo toliko, da hladilnik kar poka po šivih, je naslednji dan v njem samo jogurt, mleko, jajca in margarina... tako da nabavljam rajši sproti, kar je sicer spet dražje, a se manj bašemo...
se pa spomnim, da sem včasih (res dolgo nazaj) za 100 sit kar fino malico imela, zdaj pa za 50 centov nič ne dobim.

fanta morta spat! upam, da ne bom zaspala z njima (se mi zadnje čase dogaja... potem pa ob polnoči v temi obešam perilouser posted image ... da me moj ne zavohauser posted image )

lahko noč!

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3548
23.3.2010 19:41:14   
koala.cek

za posratuser posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
23.3.2010 19:43:13   
FLASK_A

S He. sva že iz modne revije, čeprav še ni bilo konec, samo doma je nekdo pogrešal mojo j.... Hja je bilo veliko "smetane", pozabla sem pa vprašat katera je bila Majina user posted image kura jest

H. je že v sedmih nebesih v mojem naročju.

Upam , da bo jutri bolj miren dan. (mimogrede - že dva dni nisem skuhala kosila - zapuščam se)

Punce - imam poln prtljažnik TW - povejte kako in kdaj

Šivilja, vsake toliko pa paše da ne skuhaš kosila... Že tako je preveč dela čez dan.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......