|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
23.3.2010 13:29:50   
anita goitan
Kolk imate user posted image oblečene za ven? Oklevam a naj bo še v pajacu al ji dam samo mal debelejše hlače in eno jopco pa za seboj kako dekcouser posted image Ti prehodi me vedno zafrkavajouser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
23.3.2010 13:55:44   
Zala01
jaz ga imam v plišastem pajacu, ki je bolj prehoden. Je pa še v globoki košari in pokrit s tanjšo dekico.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
23.3.2010 13:57:58   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: lejla969

IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle

Lejla, a ni še prezgodi za takega majhnega otročka dat v bazen? user posted image Ne vem, no, ampak bazen je gojišče bakterij in se mi ne zdi glih primerno za dojenčka.

Zame ni prezgodaj, Mirana sem tudi imela že pri 2 mesecih. Ne kompliciram tudi pri drugih stvareh, npr., če mu duda pade na tla je ne steriliziram, kot sem jo pri Miranu. Gojišče bakterij : vode ni pil, potapljal se ni, tekal bos po bazenu ni, na koži nima alergije... Je pa užival.

Lejla, jaz ti dam čisto prav. Pri 2. otroku enostavno nimaš več energije, da bi kompliciral. Mi gremo konec aprila v Moravce in tudi že komaj čakam.

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
23.3.2010 14:14:25   
sassy0
IZVIRNO SPOROČILO: sisi77

Dobro jutro.
moja dva še spita. user posted image no Anej se že nekaj oglaša vendar še ni joka tako da lahko v miru še tole kavico spijem.
Smo pa danes imeli bolj čudno noč. Ker sem se odločila da se bova dojila brez nastavka (in še vedno vstrajam pri tem) naš pikec nekaj protestira.user posted image
Je šel spat ob 20 ih in se zbudil ob 1.30 dvakrat potegnil in ker ni bilo nastavka raje zaspal, potem še ob 4.30 pojedel malo več čeprav sem ga mogla prav silit pa mu bradavico not tiščat, potem pa se je zbudil še ob 5.30- ptegnil dvakrat, 6.30 pojedel malo več, 7.30 jedel nič no ob 8.30 sem pa ga potem umila in preoblekla ter sva se spet podojila. pojedel je sicer malo več vendar vseeno manj kot bi z nastavkom. enostavno po kakih petih minutah noče več vlečti in raje zaspi ne vem no. kaj delam narobe. user posted image user posted image Čez dan je normalno na 2 uri in ne kaže nekih znakov da bi bil po hranjenju še lačen čeprav vleče občutno manj časa kot prej (prej se je dijil v povprečju 20 min sedaj 10 min). Ali menite da bi mogla iti nazaj na nastavek. Res bi rada da nama uspe čeprav imam bolj male bradavice.
No Alex 17 tak je to uspeh še ni popoln vseeno pa upam da nama uspe.

Sisi jaz bi ti kar čestitala, vama je uspelo, vešuser posted image user posted image  Ker skrajšan podoj ne pomeni, da se mali ne naje, fora je v tem, da se hitreje naje na sami bradavici, ker mu ni treba tako močno vlečt, kot prek nastavka. In zato imaš ti občutek, da se ne naje zadosti. Ker če vleče preko nastavka, se žleze ne stimulirajo tako zelo in tudi tok je manjši, kot samo prek bradavice, tako, da si lahko veselauser posted image  Sploh pa, če ne kaže nekih znakov lakote, potem sta pa sploh zmagala. Ne vem, če že imaš izcejalne reflekse (nimajo vse tega), ampak meni so se pojavili, ko sem odstranila nastavke in potem je bil mali sit tudi v 3eh minutah. Ne moreš verjet, ker takrat pa tako teče, da samo požira, sploh ne rabi vlečt, hehe.
Kar lepo vztrajajta brez, boš videla, kako bo vedno bolje.
Aleks tebi bi pa enako odgovorila, kar vztrajajta punci je svet brez nastavkov veliko lepši user posted image

Imamo morskega dečka, ter zimskega princa, ki je prehitel 1 mesec.

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
23.3.2010 14:59:45   
sassy0
Ja boste že videle punce, da pri drugem, pol toliko ne boste komplicirale kot sedaj, sploh, če bo mala razlika user posted image  Tako, da lejla in zala, se pridružujem-tudi jaz sedaj marsikaj drugače naredim, kot sem prvič. Predvsem se mi to pozna, da pač ne utegnem odreagirat čisto na vsak njegov jokec. In posledica tega je, da se je mali tako lepo navadil zabavati sam s sabo, da to res ni. Ko je že kazalo, da bo ful po rokah (zaradi krčev), so ti minili in ko je postala aktualna še igralna blazina, je ratal čisto drug otrok. Saj potečka sem ter tja, samo če ni prehudo, ga kar pustim, če pa ne neha, ga pa seveda vzamem. Je pa res, da se našemu tudi vedno nekaj dogaja, ker je starejši doma in ga on potem animira user posted image  Ga včasih mali prav kliče, ko pa pride v njegovo vidno polje se začne pa smejčkat.

Igračke že ful prijema, zadnjič mi je eno žirafo potegnil dol iz loka, mi sploh ni jasno kako, ker je to ful težko, ampak mu je ratalo in potem je tam z njo opletal okrog. Z nogami in rokami že ful krili, sploh kadar je vesel. Je zadnjič na kavču začel tako nabijat z nogami, da se je skoraj odpeljal na tlauser posted image  od veselja seveda, ker je bil nagec.

Oči bo očitno imel plave, že kot novorojenček je imel ful svetle, napram bratcu in so še vedno svetle, medtem ko so prvemu v tem času že pošteno potemnele. Imava pa midva oba rjave, jaz malo zeleno-rjave, ampak so v družini tudi svetle in modre in zelene, tako, da možnost je, da bo ta plavooki.

Spimo tudi mi sedaj kar konkretno, tam po 8,9 ur na rundo, potem je pa odvisno kdaj zadnjič je. Najprej je okoli 20ih, najkasneje pa okoli 22ih in potem tudi zaspi. Drugače pa čez dan spi tako, da ima eno rudno dopoldanskega in eno rudno popoldanskega spanja tam v kosu kaki 2 uri. Ostalo je buden, razen ko ga zmanjka vmes za kakšnih 20min. Ampak sedaj nič ne tečka, je kar zadovoljen tam v igralnem centru, v košari pa ne mara biti več, samo spi še notri, pa še to ga bomo počasi selili v posteljo, ker je košara že zelo, zelo mala. Zaspi mi pa vedno lepo sam v košari, tudi če zaspi na flaši, ko ga dam v košaro, se zdrami, samo mu lepo dudo naštimam, ga malo po riti potapkam, pa že spančka.

Čez dan pa vedno zaspi, ko mu zapaše in to ob vsem direndaju, ki ga zganja taveliki, tako, da MMMojca, je možno, da so otroci navajeni na hrup, samo morajo bit tega navajeni še iz materniceuser posted image  Drugače se pa zgodi to, kar se je tebi. Sem imela enako kot ti pri prvem in sem sedaj samo čakala, kdaj ga bo začelo to motit, pa vidim, da če je zaspan, zaspi. Sicer mogoče spi za odtnek več, če sva sama, ampak ni krize, tudi če je mali razgrajač doma. Kar mi je v bistvu kar ok, ker se tudi na nenadne zvoke načeloma ne odziva s strahom, sploh če je razgrajanje na višku user posted image . Tako, da pri nas nič ne šepetamo in ne hodimo po prstih, kar pa pri tavelikem smo, tam po tretjem mesecu.
Ja saj pravim, še enkrat, pri drugem enostavno ne zmoreš toliko komplicirat, kot si pri prvem.

Neposredna povezava do sporočila: 2305
23.3.2010 15:57:10   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Kolk imate user posted image oblečene za ven? Oklevam a naj bo še v pajacu al ji dam samo mal debelejše hlače in eno jopco pa za seboj kako dekcouser posted image Ti prehodi me vedno zafrkavajouser posted image

Moj ima jaknco pa če je bolj hladno mu dam še ene debelejše hlače, sam danes nisem, ker je blo ful toplo... No pa debele copatke ima, takšne modre zajčke, sem kupila v bc.

Mi pa ni jasno zakaj moraš menjat cuclje pri flaškah, saj pri dojkah se tud ne pojavita potem dve luknjiuser posted image user posted image Pač to me kar tak zanima... drugače smo mu kupili tisto z 2ma luknjama in ful bolj hitro poje... Sam zjutr pije še iz ene luknje, ker če ne se mu zaletava, ker je fejst lačen...

Kompliciramo pa mi tudi ne preveč, čeprav je prvi, no vsaj zdi se mi da ne... Je pa zdaj postal bolj občutljiv na zvoke, ko spi čez dan...

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

Neposredna povezava do sporočila: 2306
23.3.2010 16:14:58   
Zala01
No, jaz sem s sprehoda, sva hodila po sončku 2 urci, res lep dan se je naredil. Pa mislim, da bo do konca tedna takouser posted image .

Jaz mislim tudi, da imam manj mleka, vsaj po količini dodatka, ki mi ga zdaj mišek spije. Pa se trudim s polento, Kneippovo kavo, brezalkoholnim pivom, pa ga imam vseeno manjuser posted image

< Sporočilo je popravil Zala01 -- 23.3.2010 16:15:16 >

(odgovor članu sassy0)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
23.3.2010 16:23:21   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

No, jaz sem s sprehoda, sva hodila po sončku 2 urci, res lep dan se je naredil. Pa mislim, da bo do konca tedna takouser posted image .

Super je, midva sva bila v tivoliju in potem še na pijači... user posted image več kot 2 uri danes, jaz tud upam na čimveč takih lepih dni...

Optimism always works!!!

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
23.3.2010 18:14:58   
poopek
živjo punce, vidim da komentirate pleničke, vendar kdaj drugič bom pisala o tem..
vprašala bi tiste, ki ste si črpale mleko oziroma si ga črpate. danes smo kontrolirali težo in naša se je v 5 tednih zredila za borih 380g, kar je zelo pod povprečjem! user posted image user posted image do 2. meseca naj bi se zredili minimalno 600g! tako sem žalostnauser posted image user posted image user posted image user posted image , so mi svetovali naj kupim črpalko in si črpam, da spodbudim laktacijo. in sem jo danes kupila od Aventa. tako sem nezadovoljna, ker ne črpa dobro, pa še malo mleka je!!! prosim če mi lahk kako svetujete, ker sem čist na dnu!!! pa ali lahko to črpalko vrnem, verjeten ne, a ne?? user posted image košta 54 eu u BC kao če si član, a ne vleče en k...c!!! user posted image user posted image user posted image user posted image help me!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
23.3.2010 18:21:24   
alex17
midva z Ianom sva bila tud kar 2 uri zunaj na sončku in sem se prav nahodila in narinila v klance user posted image   mamo tle take fajn ulice ko ni veliko prometa in tud pločnikov ni veliko (ker če nimajo klančin, kot je pri nas doma v Šmartnem, je muka skoz gor pa dol voziček dvigovat), pa razgiban teren, tako da se kar natreniram tkole ko rinem v klance teh dobrih 6 kil user posted image  user posted image

sisi77 in sassy0, hvala! user posted image   podnevi nama sicer ne ratuje tako dobro brez nastavka, pa nimam pojma zakaj user posted image , samo bom še vztrajala!

glede bazena sem brala, da je priporočljiv za user posted image tam po 4. mesecu, no midva sva itak bolj za morje, mogoče bomo šli poleti kak dan v Čateške. 21. junija pa že v Fieso v apartma, komaj čakam! user posted image   pa potem konec avgusta verjetno bova najela prikolico v kakem kampu na Cresu ali Lošinju... midva ful rada kampirava in letos bova šotor še spustila, ko je mali še premajhen, prikolica je pa kolkr tolk podobna a malo bolj kamot zadeva. drugo leto pa sigurno vsi trije že s šotorom-bova nabavla unga, ko se samo dodajajo prostori, da bomo mel dost placa. user posted image

sem pa res ful vesela, da so kolki v redu- 1A! user posted image a ve mate tudi potem še kontrolo čez 10 tednov? no saj bolš večkrat kot premalo... grahek85, kako pa zgleda to široko povijanje in do kdaj boste morali tako povijat?? upam, da čim manj časa! user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
23.3.2010 18:25:42   
alex17
poopek, se povsem strinjam! jaz mam tud od Aventa črpalko in se mi zdi, da ful manj ven potegne kot mali, ko sesa, sem to skor ziher! zadnjič sem si s črpalko komaj spumpala 30 ml, sem se že ustrašila, da nimam mleka, pa je mali potem vlekel na isti joški še prav lepo. tako da ne vem, probaj vztrajat že zarad spodbujanja laktacije, samo ziher pa user posted image počrpa veliko več! pa ne se sekirat, če bo treba dodajat, glavno je, da user posted image lepo raste... 

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
23.3.2010 18:29:43   
alex17

mene tudi malo bega, posebej to, ali naj še imam v vozičku ovčko ali naj jo zamenjam raje z dekico zdaj ko je topleje? user posted image
oblečem mu pa čez cunje, ki jih ima doma, še plišaste hlačke in jaknico pa dve kapici pa copatke, no pa v tej ovčki še leži, samo se mi zdi, da je že pretopla...

Neposredna povezava do sporočila: 2312
23.3.2010 19:17:49   
nincrli
alex17 pomoje je za takšen dan, kot je bil danes res pretopla, moj je dans ful hitro zašvical pa ga nisem ful nabasala...

Optimism always works!!!

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
23.3.2010 19:25:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poopek

živjo punce, vidim da komentirate pleničke, vendar kdaj drugič bom pisala o tem..
vprašala bi tiste, ki ste si črpale mleko oziroma si ga črpate. danes smo kontrolirali težo in naša se je v 5 tednih zredila za borih 380g, kar je zelo pod povprečjem! user posted image user posted image do 2. meseca naj bi se zredili minimalno 600g! tako sem žalostnauser posted image user posted image user posted image user posted image , so mi svetovali naj kupim črpalko in si črpam, da spodbudim laktacijo. in sem jo danes kupila od Aventa. tako sem nezadovoljna, ker ne črpa dobro, pa še malo mleka je!!! prosim če mi lahk kako svetujete, ker sem čist na dnu!!! pa ali lahko to črpalko vrnem, verjeten ne, a ne?? user posted image košta 54 eu u BC kao če si član, a ne vleče en k...c!!! user posted image user posted image user posted image user posted image help me!!! user posted image user posted image user posted image

Poopek, jaz imam črpalko, res ful manj sčrpa kot je mleka v dojki, samo črpanje je mišljeno za spodbuditev laktacije, torej tud če ne gre ven niti kapljica, se še vedbo doseže učinek. relativen seveda, ker najboljši spodbujevalec žlez je prav user posted image .

kolk si pa po podoju načrpaš

(odgovor članu poopek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2314
23.3.2010 19:37:15   
naja6

Kolk imate  oblečene za ven? Oklevam a naj bo še v pajacu al ji dam samo mal debelejše hlače in eno jopco pa za seboj kako dekco Ti prehodi me vedno zafrkavajo
Jaz mu čez cunje,ki jih ima doma oblečem še termoflis,pa če kaki veter piha mu še dam čez kakšne hlače,če pa je tako kot danes,pa ne,ker ga imam itak pokritega,pa danes je imel samo eno kapico,ker me je zadnjič zdravnica kregala,da ga imam preveč oblečenega

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
23.3.2010 19:46:56   
Anonimen
rotavirus info - a boste dale cepit?

http://www.siol.net/svet/zdravje/2010/03/v_otroskem_cepivu_nasli_sledi_virusa.aspx

(odgovor članu naja6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2316
23.3.2010 19:47:28   
sassy0
IZVIRNO SPOROČILO: poopek

Probaj snet tisto gumo, ki je na nastavku, v katerega vtakneš dojko. Meni je brez tega uspelo kar lepo načrpat in to kar veliko. Se pa moraš malo navadit, ne gre kar takoj, ko pa zalaufa, potem pa gre.
Meni je to z gumo res pomagalo, z gumo gor, načrpala skoraj nič, brez gume, pa tam po 120,130ml na eno joško.

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
23.3.2010 19:48:07   
Anonimen
Moj je oblečen isto kot doma, samo še termo štunfki pa debelo jopco s kapuco in debelejše hlače + dekica. Kombinezon je off user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2318
23.3.2010 19:49:06   
Anonimen
Evo sassy, grem probat. A pa to si pumpala po podoju al kr tko - namest podoja?

(odgovor članu sassy0)
  Neposredna povezava do sporočila: 2319
23.3.2010 19:49:16   
ellie
poopek jaz imam aventovo ročno črpalko. Sicer mi toliko kot Anej poje res ne uspe načrpat...ampak tam dobrih 100 ml pa že. Sej verjetno bi šlo še...samo predolgo traja. Če imaš to črpalko, naj povem, da gre hitreje, če najprej pumpaš z ročko...potem pa jo začneš držat in kar teče. Na vsakih par sekund pa spustit...pa spet držat par sekund.

Za ven mu jaz oblečem pod trenirko oz. hlače še žabice...zgoraj pa ima 2 dolge rokave in debelo jopo. Če je bolj mrzlo, ga pokrijem še z dekco...drugače ne. In ponavadi mu je še v tem prevroče. Tako kot doma ima tud zunaj eno plast več kot jaz.

Midva sva danes tud bla na doolgem sprehodu...ko je bil tak sonček. I ful je priden danes. Celo noče bit preveč pogosto na joškiuser posted image

In k novi pediatrinji sem šla po izvide blata...ki so izkjučili kakršnokoli črevesno okužbo. Tako da ima naš Anej najverjetneje alergijo, ampak še moramo ugotovit na kajuser posted image  sem pa doživela res prijetno izkušnjo s to pediatrinjo...ženska ima res srce na mestuuser posted image  sem ful vesela, da sem se odločila za menjavo.

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
23.3.2010 19:50:20   
sassy0
Grahek, a te lahko nekaj prašam? Kje živiš, da se sprehajaš po žalah? Lahko tudi na zs, če ti je bad to tukaj govorit. Sprašujem pa zato, ker sem včasih živela v savskem naselju in sem se tudi dosti sprehajala tam okoli, takrat sicer še s psom user posted image  Sej poznava se po moje ne, ker si malo mlajša od mene, ampak čisto tako iz firbca me zanima user posted image  Sem se prav parkrat spomnila na okoliš, kjer sem preživela mladost, ko sem brala tvoje poste in si omenjala žaleuser posted image

(odgovor članu sassy0)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
23.3.2010 19:52:42   
sassy0
IZVIRNO SPOROČILO: KiA***

Evo sassy, grem probat. A pa to si pumpala po podoju al kr tko - namest podoja?

Ma vse živo, po podoju, namesto podoja user posted image   Ne resno, toliko sem si napumpala na začetku za tegale miškota, ko ni hotel jesti po joškah. Pri prvem, pa sem pumpala, ko sva se nehala dojit, ampak takrat samo toliko, da ni tiščalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
23.3.2010 19:55:42   
sassy0

rotavirus info - a boste dale cepit?

http://www.siol.net/svet/zdravje/2010/03/v_otroskem_cepivu_nasli_sledi_virusa.aspx

Ma čim manj vnašaš te svinjarije v telo, boljše je. Se mi včasih zdi, da več kot je tega, bolj zbolevaš in manj si odporen. Tako, da odločni ne. Kaj pa včasih, ko tega sploh bilo ni, pa po moje lahko vsaka na prste ene roke prešteje tiste, ki jih pozna in so imeli rota virus. Se strinjam, da ni prijetno, če ga takile mali fašejo, ampak še manj prijetno so pa kaki zapozneli stranski učinki, ki se vidijo šele čez par letuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
23.3.2010 20:42:35   
grahek85
Čer.

Jaz sem bla danes tolko napsihirana ker mi je blo v ned zvečer in v pon slabo, da sem si kupila test in sem danes populala palčko (po dolgem času). HB je bla samo ena sama črtica user posted image user posted image user posted image Smo bli pa 2x zunaj, ful je blo fino user posted image

Lep sonček sije, komaj čakam, da greva ven. Samo me pa res moti ta komplikacija z vozičkom, ko ga imam v kleti in ga ne morem elegantno vzeti z otrokom iz kleti, ampak moram najprej otroka v stanovanju pustit (2 štuk), it v klet, iz nje privlečt voziček in pol it po tamalega gor (s tem da upam, da se vmes ne dere) in ga šele dat v voziček. Saj alt_ernativa bi bila, da greva v klet oba, on v lupinici, samo se tud v kleti lahko začne dret, pa se mi zdi da je še slabše. A ma še katera tak problem?

Jaz moram najprej iz drugega štuka nesti podvozje do vhoda, potem gor po športni del in strehico, v tretje pa še malega in torbo s potrebščinami. Preden grem prvič dol ga na pol oblečem in potem hitim in upam, da ne bo vmes jokal. Ko prideva domov je seveda vse isto v obratnem vrstnem redu. Voziček nimamo v kleti ker tam smrdi za umret pa še polno je pasti za glodalce in mi ni, da bi kaka golazen lezla po njem. Pod štengami pa nočem ker mamo ful čudne sosede in bi znal kdo iz čiste zlobe kaj naresti. Je pa malo lažje, če greva ven z lupinico, potem mam sam 2x za it gor pa dol. Sam to pa za malega ni tako fino, da je dalj časa v njej.

Danes je mel samo body, široko povijanje, plišastega pajaca in potem še tanjši kombinezonček. Aja pa čez pliškota volnene štumfke in kapico. Ko sem ga slekla, je mel podplatke lepo tople, lička pa hladna in mu je blo glih ok. Mela sva še dekico, je prišla prav ko smo šli domov, ko ni blo več sončka.

IZVIRNO SPOROČILO: alex17
sem pa res ful vesela, da so kolki v redu- 1A! user posted image a ve mate tudi potem še kontrolo čez 10 tednov? no saj bolš večkrat kot premalo... grahek85, kako pa zgleda to široko povijanje in do kdaj boste morali tako povijat?? upam, da čim manj časa! user posted image

Mi2 mava kontrolo zdaj na rednem pregledu pri 3h mesecih. Mava pa po navodilih P eno tetro zloženo najprej na pol in potem na tretjine, kar mu dam čez pampersko in potem ovijem še s povijalno plenico (tako s trakci, da se zaveže). Drugače pa komaj čakam, da se tega rešimo! Saj ni več tako hudo, kot je blo na začetku, smo se kar navadili. Sam včasih se nam mudi zizat in ga ne oblečem do konca, sva kar samo v bodyju in je ful razlika, veliko bolj udobno zgleda brez user posted image Pa saj bo, sam da bodo kolki ok!

sassy0 user posted image Doma smo v teh nižjih (malo starejših) blokih čez cesto od Mercator Centra Šmartinska, ob Jarški cesti. Tako da smo po eni strani skoraj v centru dogajanja (čez Šmartinko je BTC), po drugi strani pa čisto v miru (200m stran majo eni štalo s kravami user posted image ).

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
23.3.2010 20:50:48   
tweety83

user posted image user posted image user posted image user posted image      user posted image

DATUM      IME MAMICE          PDP        IME          TEŽA     VELIKOST

05.12.09  sassy0 (30)        01.01.10  BENJAMIN    2990g      52cm
1.mesec: 4260g, 56cm, obseg glavice 37,5cm
2.mesec: 5850g, 60cm, 
3.mecec:  6930g, 64cm, obseg glavice 41 cm

19.12.09  tweety83 (26)   17.01.10   NIKA            2560g      47cm
1.mesec: 3520g, 51cm, obseg glavice 35,5cm
2.mesec: 4780g, 54,5cm, obseg glavice 37,5cm
3.mesec: 5710g, 58cm, obseg glavice 39cm

21.12.09  lejla969 (39)     03.01.10  IVO               3830g      53cm
1.mesec: 4500g, 54cm, obseg glavice 39cm
2.mesec: 5670g, 58cm, obseg glavice 41cm

21.12.09  sisi77 (32)         14.01.10  ANEJ              2310g      46cm
1.mesec: 3200g, 50cm
2.mesec: 4220g, 54cm

22.12.09  polho3006(34)  02.01.10  STAŠ            3580g       51cm
1.mesec: 4700g, 56cm, obseg glavice (?)
2.mesec: 6050g, 60cm, obseg glavice 42cm

25.12.09  kika99 (28)   2.01.10   ANJA                2860g        49cm
1.mesec: 4150g, 55cm, obseg glavice 37cm
2.mesec 4850 g 57 cm obseg glavice ? cm

27.12.09  Pikica86 (22)   2.01.10   NIKA              4010g        53cm
1.mesec: 4460g, 55,5cm, obseg glavice 38cm

29.12.09  MMMojca (35)   24.01.10   MAJA            2730g      47cm
1.mesec: 3255g, 55cm, obseg glavice (?)

01.01.10  ugi (35)             04.01.10  LARA             3320g     50cm
1.mesec: 3960g, 53,5cm, obseg glavice 36cm
2.mesec: 4515g, 55,5cm

02.01.10  tančir(32)        20.01.10   ANKA           2960g      47cm
1.mesec: 3740g, 52,5cm, obseg glavice 35,5cm

03.01.10  naja6 (29)         01.01.10  PATRICK       2980g     47cm
1.mesec: 3695g, 51,5cm, obseg glavice 37cm
2.mesec: 4745g, 56,5cm

03.01.10  grahek85 (24)  08.01.10  BENJAMIN     3160g      50cm
1.mesec: 4250g, 53,5cm, obseg glavice 37cm
2. mesec: 5050g, 58cm, obseg glavice 39cm

04.01.10  alex17 (32)       06.01.10  IAN              3670g    54cm
1.mesec: 4500g, 56cm, obseg glavice 37cm
2.mesec: 5720g, 61 cm, obseg glavice 38,5cm

06.01.10  somic (27)        29.01.10   PATRIK         2400g      49cm
1.mesec: 3220g, 51cm
2.mesec: 4320g, 53,5cm

07.01.10  Žaži (30)           10.01.10  ŽIVA              3800g        52cm
1.mesec: 4800g, 56,5cm

07.01.10  TiSta(26)       14.01.10 BINE             3080g         55cm
1.mesec: 4890g, ?, ?

07.01.10  Zala01(32)       15.01.10 JON             3160g         51cm
1.mesec: 4355g, 54cm
2.mesec: 5905g, 58cm

07.01.10  novkica(?)       07.01.10 ALEKSEJ        3730g         55cm
1.mesec: ?g, ?cm
2.mesec: 6000g, 63cm

09.01.10  ajrad1 (28)       21.01.10  JAKOB          3700g        52cm
5 tednov: 5000g, 56cm, obseg glavice 39cm
8 tednov: 6000g, 60cm, obseg glavice 41cm

11.01.10  Enkica (31)         10.01.10  INES             3350g      52cm
1.mesec: 5000g, 56cm, obseg glavice 37cm 

11.01.10  Oren (24)         30.01.10  ZALA              2360g      45cm
1.mesec: 2980g, 51cm 
2.mesec: 3700g, 55,5cm 

11.01.10  marijaa (24)     27.01.10  ALINA           3330g       51cm
                                                     TIAN             2950g        50cm
1.mesec: 4270g, 55cm in 3820g, 55cm

12.01.10  egleria (20)      16.01.10   PATRIK        3440g     51cm
1.mesec: 4020g, 53cm, obseg glavice 37cm

12.01.10  nony(27)           03.01.10  LORIN            3800g        53cm 
1.mesec: 4990g, 57cm, obseg glavice 38cm
2.mesec: 5750g, 60cm

12.01.10  MAŠKA (34)      14.01.10   ŽIVA              3230g        52 cm
1.mesec: 4300g, 53cm, obseg glavice 37cm

12.01.10  Isabelle (23)    16.01.10   ZARA             2970g        51cm
1.mesec: 3980g, 54cm, obseg glavice 36,5cm
2.mesec: 4610g, 54cm

14.01.10  mayčica (24)     21.01.10   PIA         3000g       52cm
1.mesec: 4100g, 56cm, obseg glavice 37cm
2.mesec: 5190g, 59cm

14.01.10  Naty_ka (29)     09.01.10     ERIK           3580g        50cm
1.mesec: 4430g, 55,5cm, obseg glavice 36cm
2.mesec: 5200g, 57cm

18.01.10  Ksantipa77 (31)17.01.10    ALJAŽ      3530g        52cm
1.mesec: 4490g, 54cm, 38cm

18.01.10  ALEXI M. (?)        08.01.10    MARCEL       3980g         54cm
1.mesec: 5100g, 57cm, obseg glavice 40cm

18.01.10  sončnica76 (32)  23.01.10    ALJA            3040g        49cm
1.mesec: 4160g, 54cm, 36,5cm

19.01.10  anita goitan(31)  15.01.10       ULA      3970g         56cm
4 tedni: 5000g, 57cm, 38,5cm

21.01.10  ellie (27)              25.01.10      ANEJ         3180g         48cm
1.mesec: 4190g, 54cm, obseg glavice (?)

21.01.10 *BellaLuna* (30)  20.01.10       LARA      3270g         51cm
1 mesec: 4200g, 56cm

22.01.10  mimikica(?)          21.01.10   ANEJ            3400g         50cm           
1.mesec: 4560g, 56cm, obseg glavice 37cm

24.01.10  tinncyka (20)      15.01.10   TAJA             3080g         49cm
1.mesec: 4080g, 52cm, obseg glavice 37,5cm

24.01.10  felicia(?)            21.01.10   MARKO            3560g       53cm           
1.mesec: 4400g, 57cm

26.01.10  poopek (?)      28.01.10          ?                 3290g        51cm
1.mesec: 4030g, 54cm

27.01.10  Encijan(39)         20.01.10      BLAŽ          3070g         46cm
3 tednih: 3820g, 52cm

28.01.10  Vtitag(32)         31.01.10      TILEN          2785g          50cm
1.mesec: 4140g, 52,5cm

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

koliko časa?
čipka

V KOLIKŠNEM ČASU STE SHUJŠALE DO ŽELJENIH KG PO PORODU?

v enem tednu (14%)

v enem mesecu (9%)

v dveh mesecih (5%)

v treh mesecih (10%)

v šetih mesecih do enega leta (30%)

v več kot 1 letu (32%)

Število vseh glasov: 147

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!