frrrr
|
zdej vam pa še napišem kaj pr nas dogaja... sem tolk časa pisala, da me blo strah, da bo vse zbrisalo sej kopiram, samo smajliji se potem nekje zgubijo v petek bil fant pri urologu. grozen jok do doma. so mu nekaj nakapljali na un sirček, da se zmehča in zvečer je blo treba v banici ponovit postopek. spet groooozen jok. fantu se je po telefonu slišalo, da se mu je nekaj groznega zgodilo, čisto drugačen je bil. včeraj in danes je bilo že manj joka. pri lulanju pa že včeraj ni jokal. v očeh so mu žilice popokale od joka. včeraj sem ga kr objemala in objemala, ko sta prišla. bošček moj mali. no, v petek popoldne je bil tudi na bioresonanci (altati - v šmartnu pri slovenj gradcu, biomedika). pikice po ritki - zdravili smo jih že s canestenom, ker je bris pokazal glivice in tudi z ab (klimicin), ker je v blatu bila prisotna bakterija. ker se je zadeva ponovila kmalu po prenehanju jemanja ab in nam zdravnica rekla, daje naslednji korak gastološka klinika, sem tamauga raje narolila na test bioresonance. rezultat testa - glivice v črevesju (kandidiaza) in črevesni zajedalci. pokazalo mu je tudi preobčutljivost na mleko, laktozno preobčutljivost, govedino, svinjino, citruse, oreščke, kemijo v živilih, sladkor, sladila, barvila, umetne arome, pšenico, moko iz žit, hišni prah, zaščitna sredstva za les, čistila, alergijo na mraz in alergijo na vročino. se še odločamo kako se bomo spopadli s tem. jutri bova z vzgojiteljico govorila, da tamaumu raje ponudi čaj namesto mleka in jabolko namesto agrumov. doma smo že uvedli riževo mleko, pirin kruh. to mu je všeč. sojin jogurt mu pa ni všeč, me je prosil za navadnega
|