|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.3.2010 15:23:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2401
   RE: Oktobrčki 2006-6
21.3.2010 19:51:12   
piskot
grrrrh a naj ne bi bolezen potekala tako, da imas vsak dan nizjo temperaturo!?

za zjokat. spet je na 39. kaslja, bolijo usesa (no zdaj ne vec ker je natresk pomagal), iz oci mu se vedno tece. jaz sem cist posrana, da ne pridemo spet do pljucnice. jutri gremo k dohtarju. no ceprav potihem upam na cudez pa da ne bo treba it.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
   [Brisano sporočilo]
21.3.2010 20:09:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2403
21.3.2010 21:25:33   
moci
piškot, vi imate pa tudi smolo, nouser posted image naj čimprej mine.

sivkamivka, fajn se mateuser posted image ata pa le pozdravitauser posted image

mene pa že dva dni zvija, kot pri menstruaciji. se sprašujem, kakšni so višji planiuser posted image jaz namreč še imam plane, bi rada vsaj počakala izvid za streptokok b, pa grem v sredo šele na bris. kaj pravite? so to lažni popadki? pomeni, da je dan d že ful blizu ali ni nujno?
v prvo nisem imela nobenih popadkov, vse do umetnih v porodni. zdaj sem pa ful nevednauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2404
21.3.2010 22:04:36   
frrrr
moci - zgovorna si zadnje čase user posted image všeč mi je! obvesti nas, če bo dete kaj prehitevalo.

@lina - čimprej se znebite fine bolezni.

psaša - js se ob raznih pametovanjih naših otrok na Maxico spomnem - sem od nje pobrala, da je pač treba in ne more zmagat user posted image upam, da bo Lara kmau brez pikic.

piskot - držim pesti, da bo noč mirna in bo fant zjutraj boljši. dedi pa kr roko zlomil, ni fajn. upam, da tut on hiter okreva.

lucika - orng fanta si rodila. zgleda tak lušten enomesečen dojenček user posted image

pikapolona - s tole muco copatarico si pa lušte naredila. sem že 2 leti nazaj iskala igro, pa pol kr mau pozabila. mogoče nam pa tokrat uspe, še nečakinji bi blo mogoče všeč. hvala za info!

sivkamivka - kk vam je luštno, ko skačete na kratke oddihe ob morje... fauš!

Lu - pozdravite otroke! pomlad je tu, kmau bo tut poletje

klistir - js bla obakrat klistirana. se mi zdi, da tut pomagalo pr mehčanju mat.vratu. tut v tretje bi želela klistir, če... aja, okt.06 sem 2 uri pred odtekom vode jedla pizza burek user posted image
no, ko smo že pri porodih. kolkr imam srečo in rodim hitro ter brez šivov, mi more nekje drugje it kaj narobe. čez 14 dni grem ponovno na krvne teste zaradi alergije na koncu nosečnosti. koža po prsih je ok, na trebuhu, rokah, stegnih, zadnjici in bokih je pa grozna. piling mi ne pomaga, tut razna olja ne, bom zgleda mogla it h kozmetičarki na en njen piling al kaj user posted image zgleda taka suha koža, ki bi se naj vsak čas odluščila, a se ne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2405
21.3.2010 22:23:43   
frrrr
zdej vam pa še napišem kaj pr nas dogaja... sem tolk časa pisala, da me blo strah, da bo vse zbrisalo user posted image sej kopiram, samo smajliji se potem nekje zgubijo

v petek bil fant pri urologu. grozen jok do doma. so mu nekaj nakapljali na un sirček, da se zmehča in zvečer je blo treba v banici ponovit postopek. spet groooozen jok. fantu se je po telefonu slišalo, da se mu je nekaj groznega zgodilo, čisto drugačen je bil. včeraj in danes je bilo že manj joka. pri lulanju pa že včeraj ni jokal.
v očeh so mu žilice popokale od joka. včeraj sem ga kr objemala in objemala, ko sta prišla. bošček moj mali.

no, v petek popoldne je bil tudi na bioresonanci (altati - v šmartnu pri slovenj gradcu, biomedika).
pikice po ritki - zdravili smo jih že s canestenom, ker je bris pokazal glivice in tudi z ab (klimicin), ker je v blatu bila prisotna bakterija. ker se je zadeva ponovila kmalu po prenehanju jemanja ab in nam zdravnica rekla, daje naslednji korak gastološka klinika, sem tamauga raje narolila na test bioresonance.
rezultat testa - glivice v črevesju (kandidiaza) in črevesni zajedalci. pokazalo mu je tudi preobčutljivost na mleko, laktozno preobčutljivost, govedino, svinjino, citruse, oreščke, kemijo v živilih, sladkor, sladila, barvila, umetne arome, pšenico, moko iz žit, hišni prah, zaščitna sredstva za les, čistila, alergijo na mraz in alergijo na vročino.
se še odločamo kako se bomo spopadli s tem. jutri bova z vzgojiteljico govorila, da tamaumu raje ponudi čaj namesto mleka in jabolko namesto agrumov. doma smo že uvedli riževo mleko, pirin kruh. to mu je všeč. sojin jogurt mu pa ni všeč, me je prosil za navadnega user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
21.3.2010 22:28:50   
frrrr
dans pred spanjem je mali poskušal pri možu nekaj izsilit. zažene vik in krik. pridem v sobo in vprašam kaj je bilo. mi reče: ati, me je užalil. in vprašam kako ga je užalil. mali mi pa odgovori rekel mi je ne user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
21.3.2010 22:58:48   
frrrr
sm vam pozabila povedat, da sem od torka dalje kratkolaska user posted image in mali mi vsaj 3x dnevno reče kolk sm lepa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2408
   [Brisano sporočilo]
22.3.2010 9:46:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 2409
22.3.2010 13:05:04   
moci
jaz sem še vedno tu.
če slučajno katero zanima, diplomska jim ni bla všeč, moram tisto stran popravit. zdaj bom spet tečna
a še kateri faks tako znanost dela? plus to, da hočejo originalni poročni list. po mojem sploh nimajo pravice tega zahtevat, če kaj vem

in danes imam mir pred krči, mogoče sem bila utrujena in živčna
smo pa imeli s seboj dokumente in prtljago ...

Neposredna povezava do sporočila: 2410
22.3.2010 13:45:52   
pikapolona2
moci....tale vaš faks je pa res za popi****.......a jim lahko potem k to popraviš vsaj po pošti pošlješ????
Še dobro da te niso tako znervirali da bi šla kar rodituser posted image user posted image ....ampak sej se bližaš koncutega doktorata....že vidiš svetlobo na koncu tunela...čez par mesecev se boš še samo smejala temu.

frrr
to bo pa zdej kar projekt vso to hrano izločit......upam da vam uspe....Muca copatarica je pa res fajna....niso lutke je kak ta pravo gledališče z igralci.

Pr nas je muca copatarica zelo popularna pravljica....in tamala si kar sama še dodatne muce zmišljuje....baje je tudi muca čevljarica...pa muca igračarica....pa še kakšna ki vse pospravi če sam ne narediši reda domauser posted image

v PETEK še velja a ne? Mona lisa? Ob 19 00?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
22.3.2010 14:41:17   
moci
lahko po pošti, samo po mojem bi bilo to kar drago, ker je težko. tri vezane naloge. brat bo peljal, ker je službeno tam. samo upam, da mu ne bodo morili. so obljubili, da ne.
ob vsem kompliiranju me skrbi zagovor, takrat bo dete še čist miceno. drugač pa nimajo razumevanja do nosečk. čisto nič.
mislim, da jim bom, ko bo vse mimo, povedala svoje mnenje. ziher jih zanimauser posted image komplicirajo kot na harvardu, ne pa en lev faksuser posted image

jaz bi šla tudi v muco copatarico gledat, če bom še v enem kosu. sm se je že ful veselila

Neposredna povezava do sporočila: 2412
22.3.2010 14:45:17   
moci
frrrr, nisem vedela, da tvoja alergija še vedno ni okuser posted image
bogi jaša, tole je pa ornk seznam, bi bil krajši česa se ne izogibat. uf. kako je pa dobil črevesne zajedalce? iz igralnic z rokami, al kakouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
22.3.2010 18:21:13   
piskot
otroci so bolje. sicer se vedno vrocicni, ampak normalno jesta, funkcionirata. jutri bo se bolje.

jaz v sluzbi.
frrr kaj ga je testirala na kozje in ovcje mleko? pri nas ano je in smo do 1 leta jedli ovcje jogurte. so ful dobri, pa sir tudi ... aja stupid me, verjetno je tam tudi laktoza noter ane.pa glede sojinih in rizevih izdelkov. priporocamo (beri je uzitno) alpro sojine pudinge (DM), tisto smetano za stepanje (DM; Mercator), Provamel soya cuisine (Mercator) za kuhanje. Vitaquel extra vital margarino (po nasvetu sivkemivke). Rizevo mleko pa v DM kupujem, pa sem pozabila katere znamke je. Imajo pa dobrega in poceni tudi v milerju.

moci ja sam res drama kok komplicirajo. a si potem nasla kaksnega knjigoveza, da ti zamenja stran?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
22.3.2010 21:19:42   
moci
vau, cela tržna analizauser posted image
za popravit je pa kar tiskar. je sine širil napačne informacijeuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
   [Brisano sporočilo]
22.3.2010 22:46:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2416
23.3.2010 7:31:59   
pikapolona2
sivkamivka...naša pa ful hecno poje uno pesmico o spiderju....sej ne vem kako se na piše.....itsy bitsy spajder (do sem še gre) pol pa je kr neki...hehehe....pa zadnji je bila tako hecna je začela kar nekaj blebetati...pa jaz rečem kaj govori...ona pa meni da ona po angleško govoriuser posted image user posted image user posted image ....bo tko k jst k sm do 3 razreda bla prepričana da je nemščina samo naokoli prebrana slovenska beseda...in jst sem prav trenirala brat ritenskouser posted image user posted image

a je anč že poslala kteri zapiske? ...anč...meni tudi prosim

meni se je pa končno nehala kislina vzdigovat....prav čutim kak se mi je trebuh spustil in tudi diham res lažje....zdej pa bo počasi a neuser posted image

no če ne drug...midve s sivkomivko se dobiva v mona lisiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2417
23.3.2010 8:00:09   
moci
jaz se tudi dobim, samo če moža prepričam, da gre tačas na pivo s kolegom. mene je strah noči. saj vem, da sem čudna. prav obljubila sem si, da noseča ne grem nikamor več sama, ko pade mrakuser posted image
moj trebuh se je tudi spustil, zdaj mi je ful bolj všeč, je tako lepo okrogel, prej je bil pa skoraj skupaj z joškiuser posted image
jaz bi tudi zapiske od anč, prosim.

a vi se vsi že ang učite, al kako? zoja samo včasih hoče pepo v več jezikih gledatuser posted image

jaz moram zoji nujno kaj za oblečt kupit, tako težko hlače dobim, ker ima dolge noge pa suha je in ji je vse preširoko in prekratko, potem pa mama popravlja, pa še vsega se ne da popravit, ne da bi bilo smešno. itak hoče imet pa vsak dan isto jeans krilo, ki ji komaj še rit pokrijeuser posted image moram eno oblekico najti pa kakšne hlače.

Neposredna povezava do sporočila: 2418
23.3.2010 8:05:36   
pikapolona2
mi se nič ne učimo moci....tega spajderja je že nekoč davno moja prijateljica pela njej....zdej ji ga pa še jaz včasih ker ji je tako všeč. Drgač je pa lani na Tajskem zaštekala, da ne govorimo vsi enako...in se je začelo odpirat kup vprašanj.....in danes ko je kej po TVu skoz sprašuje a on po angleško govori?
Pol pa včasih še začne če po Afriškouser posted image user posted image user posted image Afrika je pri nas pogosto na sporedu....zato ker ona bi celo kopalnico razturila in skoz vodo točila...potem sem ji pa enkrat razlagala kako moramo varčevat z vodo...pa da je v Afriki nimajo niti za pit...pa na TVu sem ji enkrat pokazala k so eni miceni iz ene reke vlačili vodo. In zdej smo bolj šparovni...pa ko zobke umiva obvezno zapre vodouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
   [Brisano sporočilo]
23.3.2010 8:38:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2420
23.3.2010 8:53:56   
pikapolona2
http://www.smash-wear.co.uk/

a niso odbite cunje....podobno kot desigual sam ene 30 posto ceneje.

Neposredna povezava do sporočila: 2421
   [Brisano sporočilo]
23.3.2010 8:58:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2422
23.3.2010 9:02:49   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

a boš kaj naročala? meni so tudi všeč

mislim da bom....še sestro nagovarjam...si lahko pol delimo poštnino :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2423
23.3.2010 9:04:04   
moci
a si upate zase cunje prek neta naročat? jaz jih še v živo težko dobimuser posted image

sivkamivka, če M ne bo šel v kr bova šli skupaj, saj lahko tudi jaz tebe poberem, do tja bom žeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2424
23.3.2010 9:07:32   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

luštne cunje!

jaz sem si v soboto v desigual-u kupila 2 oblekci:)

so pa tudi te dobre...sam številke so res problem.
jaz sem si v desigualu vzela eno otroško št.13-14 in eno XS.
če bi prek neta naročala bi si sigurno naročila vsaj S in bi plavala.

Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.