|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
21.3.2010 14:57:43   
baguSka
jona klara - ja je mozno... nekatere jo dobijo tud kaksen teden po ET sele... cist razlicno!user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
21.3.2010 15:00:55   
mateja33
dan vsem,mene pa neki zanima,ko berem tle gor a v ljubljani ne dajo narkoze za punkcije,ker u mariboru maš na izbiru,sicer je js nism nikol uzela,ker se da preživet brez,je pa res da je odvisn od posamezniceuser posted image

še dva dni pa ultrazvok komi čakam žeuser posted image

mojškra ti ker počiviuser posted image in pazi na dvauser posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
21.3.2010 15:02:17   
jona klara
mojškra-kako pa ti pomagajo v tem primeru?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
21.3.2010 15:03:31   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: mateja33

dan vsem,mene pa neki zanima,ko berem tle gor a v ljubljani ne dajo narkoze za punkcije,ker u mariboru maš na izbiru,sicer je js nism nikol uzela,ker se da preživet brez,je pa res da je odvisn od posamezniceuser posted image

mojškra ti ker počiviuser posted image in pazi na dvauser posted image user posted image

ne v lj je ne dajo, jaz bi se takoj odločila zanjo!

držim pesti za uz!

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
21.3.2010 15:05:34   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

oojj! evo mene iu lj iz uz, rekel profesor, da sta dva folikla lepa, sicer so 4 je ampak eden je majhen.

danes stopka ob 22 ih

punkcija v torek ob 9 ih- prof. tomaževič sem se zmenila da bo on delal

danes grem zvečer v dežurno, da mi dajo stopko, ker ne morem sama, me že nemir daje, komaj čakam, da je konec torka, dali so mi apaurin 5 mg, da ga vzamem pred punkcijo prejšnji večer, a ga je katera od vas vzela, da ne bom preveč zadeta, to je huda doza.

držim pesti tudi za vas vseuser posted image user posted image user posted image user posted image in same user posted image user posted image user posted image vsem.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

Neposredna povezava do sporočila: 1505
21.3.2010 15:09:57   
Buska

user posted image user posted image

...............

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
21.3.2010 15:16:48   
jona klara
buska-hvala ti , upam, da se ti kmalu pridružim med user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,komaj čakam tudci tvoje novičke v torek, ki bodo vsekakor pzitivneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a velja?

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
21.3.2010 15:22:33   
Buska

buska-hvala ti , upam, da se ti kmalu pridružim med user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,komaj čakam tudci tvoje novičke v torek, ki bodo vsekakor pzitivneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a velja?

itaq, da se mi bos user posted image
jaz imam uradno test 25., pa upam, da bom zdrazala, ceprav me firbec matra, da bi sla kr na krvnega ze user posted image

...............

Neposredna povezava do sporočila: 1508
21.3.2010 15:25:55   
aqua77
Pozdravček vsem zbranim,

ponosno javljam, da sem imela danes ET in grejem dve pikici. Ena bo mogoče še za v skrinjo. Upam, da bo ta runda uspešna...

Vsem enga ljubčka in objemčka...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
21.3.2010 15:30:44   
jona klara
buska-verjamem, še mal zdrži......user posted image user posted image user posted image user posted image saj bouser posted image user posted image user posted image user posted image

aqua 77-bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image , skoraj bi se lahko videli, jaz sem danes čakal na uz, a ti je delala bokalova? kaj si dolgo čakala?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
21.3.2010 15:34:13   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Pozdravček vsem zbranim,

ponosno javljam, da sem imela danes ET in grejem dve pikici. Ena bo mogoče še za v skrinjo. Upam, da bo ta runda uspešna...

pridno grej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...............

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
21.3.2010 15:35:07   
šopka
hej! a mi lahko katera napiše ki je že uporabljala tablete mac in dhea, kaj so in kako , zakaj?
pa če je bila katera na akupunkturi, kje in kako poteka?

Neposredna povezava do sporočila: 1512
21.3.2010 15:36:03   
aqua77
Ojla,

jaz sem Reševka, tako da sem bila pri atu in nisem nič čakala, ker me je že v čakalnici čakal ves vesel, da imamo končno 3 komade... user posted image user posted image

Lep občutek ni kaj. Kako si pa ti opravila?

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 1513
21.3.2010 15:54:26   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

mojskra ne vem od cesa... zdej si mal berem na netu in mam obcutek da me hiperca daje... user posted image zdele sm komi do wc-ja prsla... pa sele drugi dan po ET-ju je... user posted image user posted image

skozzz lezim, ampak mam skozzzz tak napihnjen in bolec obcutek v trebuhu... ce se bo stanje se poslabsevalo, bom sigurno sla k zdravniku... bom vidla...

skratka - dizaster!!!user posted image

ceprav mi je zlo cudno da bi mela hiperco, glede na to, da se jajcniki niso glih najboljs odzvali na hormonsko terapijo user posted image in da so bli folikli le 4...

BAGUŠKA-HIPERCA SE TI LAHKO POJAVI KADARKOLI. Pejdi do urgence, pa še nič ne rabiš čakati, greš lepo do sobe mislim da 32. Ena je čakala, do takrat ko smo šle kri dajat, pišovka je bila ubožec, pa so jo kar v bolnici zadržali, je bilo zelo hudo. Glej če te ful boli, in je trebuh ful napihnjen pejdi do zdravnika, ne čakaj. Pa veliko moraš piti, da se ti voda izloča iz telesa. Če misliš da mas hiperco, ne odlašaj.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
21.3.2010 16:07:25   
mojškra

mojškra-kako pa ti pomagajo v tem primeru?

A misliš ko krvaviš? Nič, ležati počivati in čakati , upati na najbolje. Zdaj skozi ležim. V petek pa bom potlej vidla, ali sta dva ploda ali je ena vrečka prazna. Upam da kmalu zaslišim bitje srca-joj to me ubija, to čakanje je grozno.

Neposredna povezava do sporočila: 1515
21.3.2010 16:08:30   
mojškra

Pozdravček vsem zbranim,

user posted image user posted image user posted image -lepo grej

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
21.3.2010 16:10:36   
jona klara
mijškra-mislila se kako ti pomagajo v primeru hiperce, če je to po et?

tebi pa držim pesti, da bo vse okej, veliko počivaj in da javiš takoj, ko slišišuser posted image user posted image !user posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
21.3.2010 16:11:05   
mojškra

HOJLA MATEJA- ne tukaj ne dajo narkoze, pa itak jaz se ne bi odločila za narkozo-jo slabo prenašam. Sem bla že 4x pod narkozo in vedno ista pesem (vrtenje, bruhanje, skratka ful šit)

JA V SREDO TI ŽELIM DA ZAGLEDAŠ user posted image user posted image , in daj mi poročaj potlej. Koliko tednov si ti zdaj že noseča?

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
21.3.2010 17:26:32   
mojškra

mijškra-mislila se kako ti pomagajo v primeru hiperce, če je to po et?

tebi pa držim pesti, da bo vse okej, veliko počivaj in da javiš takoj, ko slišišuser posted image user posted image !user posted image user posted image

Aja- tako, da naredijo ultrazvok, in odvečno vodo izrčprajo, voda se lahko zadrži  v trebušni votlini in to vodo baje potlej izčrpajo. Tako je meni povedala ena ko je imela hiperco, baje je imela 4 l vode, je bilo že kar nevarno. Kako pa to naredijo pa pojma nimam. user posted image user posted image

Hvala za , do petka je še kar dolga.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1519
21.3.2010 17:42:37   
baguSka
ja odvisno kok je mocna hiperca oz katere stopnje je... baje pa kr z inekcijo pod rebra picjo in crpajo... user posted image ampak dajo prej lokalno anestezijo... ene morajo tud po vec tednov v bolnici lezat... enim pa ni potrebno... ene majo infuzijo, druge pa morajo samo pocivat in cimvec vode popit... pa tezko kontrolirat... itd. torej, vodo crpajo samo v skrajnih primerih... teh pa ni veliiko. je pac treba potrpet... dokler gre...

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
21.3.2010 17:46:34   
mateja33
mojškra-u torek mam ultrazvok ne u sredouser posted image ja 17.2 sm mela punkcijo ,če se od tedi šteje je pol 5 tednov,če se ne motim mislim da sva dva dni razlikeuser posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
21.3.2010 18:59:12   
špica84
dober vecer eto mene z dolenske nazaj user posted image .kok sm nezosna,tecna da je kaj.
jona lepo to
aqua lepoo grej svoje pikici user posted image

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
21.3.2010 19:31:25   
Fargesia

Pozdravček vsem zbranim,

aquicaaaaa!!!! moram očitno večkrat sme gor pridet, da vidim kaj se dogaja!!! DRŽIM PESTI!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
21.3.2010 19:37:15   
DaisyE
Dober večer. Sem se spomnila, da sem menda tule še na enem seznamu napisana kot kandidatka za v postopek v marcu, pa sem rekla, da moram spravit stvari v red. user posted image

Ponosno vas obveščam, da v marcu ne bom šla v postopek in da ne vem, kdaj bom spet šla. Za zdaj me lahko lepo zbrišete dol, da ne bom delala gužve, ko bo pa naslednja runda na vrsti se pa javim. user posted image

Nisem brala, ampak menda še znam neki malega navijat...

Vse, ki čakate na postopek - naj vam čas čim prej mine!
Vse, ki se špikate - naj folikli čim polj rastejo in naj bodo čim bolj polni (kak pir tud ne škodi user posted image )
Vse, ki čakate na ET - naj vas pričaka čim več otrok in
Vse, ki grejete - naj tam, kjer so, ostanejo še naslednjih devet mesecev.

user posted image

Sicer se pa stvari itak vedno uredijo tako, da je prav.

Eno lepo pomlad vam želim.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
21.3.2010 20:04:31   
S*

Pozdravček vsem zbranim,

Aquica,srce moje zlato! user posted image   user posted image   user posted image Navijam, navijam, navijam in moj user posted image seveda tudi!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......