Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 14:57:43
|
|
|
|
baguSka
|
jona klara - ja je mozno... nekatere jo dobijo tud kaksen teden po ET sele... cist razlicno!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 15:00:55
|
|
|
|
mateja33
|
dan vsem,mene pa neki zanima,ko berem tle gor a v ljubljani ne dajo narkoze za punkcije,ker u mariboru maš na izbiru,sicer je js nism nikol uzela,ker se da preživet brez,je pa res da je odvisn od posameznice še dva dni pa ultrazvok komi čakam že mojškra ti ker počivi in pazi na dva
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 15:02:17
|
|
|
|
jona klara
|
mojškra-kako pa ti pomagajo v tem primeru?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 15:03:31
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateja33 dan vsem,mene pa neki zanima,ko berem tle gor a v ljubljani ne dajo narkoze za punkcije,ker u mariboru maš na izbiru,sicer je js nism nikol uzela,ker se da preživet brez,je pa res da je odvisn od posameznice še dva dni pa ultrazvok komi čakam že mojškra ti ker počivi in pazi na dva ne v lj je ne dajo, jaz bi se takoj odločila zanjo! držim pesti za uz!
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 15:05:34
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara oojj! evo mene iu lj iz uz, rekel profesor, da sta dva folikla lepa, sicer so 4 je ampak eden je majhen. danes stopka ob 22 ih punkcija v torek ob 9 ih- prof. tomaževič sem se zmenila da bo on delal danes grem zvečer v dežurno, da mi dajo stopko, ker ne morem sama, me že nemir daje, komaj čakam, da je konec torka, dali so mi apaurin 5 mg, da ga vzamem pred punkcijo prejšnji večer, a ga je katera od vas vzela, da ne bom preveč zadeta, to je huda doza. držim pesti tudi za vas vse in same vsem.
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 15:09:57
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateja33 še dva dni pa ultrazvok komi čakam že
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 15:16:48
|
|
|
|
jona klara
|
buska-hvala ti , upam, da se ti kmalu pridružim med ,komaj čakam tudci tvoje novičke v torek, ki bodo vsekakor pzitivne , a velja?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 15:22:33
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara buska-hvala ti , upam, da se ti kmalu pridružim med ,komaj čakam tudci tvoje novičke v torek, ki bodo vsekakor pzitivne , a velja? itaq, da se mi bos jaz imam uradno test 25., pa upam, da bom zdrazala, ceprav me firbec matra, da bi sla kr na krvnega ze
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 15:25:55
|
|
|
|
aqua77
|
Pozdravček vsem zbranim, ponosno javljam, da sem imela danes ET in grejem dve pikici. Ena bo mogoče še za v skrinjo. Upam, da bo ta runda uspešna... Vsem enga ljubčka in objemčka...
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 15:30:44
|
|
|
|
jona klara
|
buska-verjamem, še mal zdrži...... saj bo aqua 77-bravo za , skoraj bi se lahko videli, jaz sem danes čakal na uz, a ti je delala bokalova? kaj si dolgo čakala?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 15:34:13
|
|
|
|
Buska
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Pozdravček vsem zbranim, ponosno javljam, da sem imela danes ET in grejem dve pikici. Ena bo mogoče še za v skrinjo. Upam, da bo ta runda uspešna... Vsem enga ljubčka in objemčka... pridno grej
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 15:35:07
|
|
|
|
šopka
|
hej! a mi lahko katera napiše ki je že uporabljala tablete mac in dhea, kaj so in kako , zakaj? pa če je bila katera na akupunkturi, kje in kako poteka?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 15:36:03
|
|
|
|
aqua77
|
Ojla, jaz sem Reševka, tako da sem bila pri atu in nisem nič čakala, ker me je že v čakalnici čakal ves vesel, da imamo končno 3 komade... Lep občutek ni kaj. Kako si pa ti opravila?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 15:54:26
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka mojskra ne vem od cesa... zdej si mal berem na netu in mam obcutek da me hiperca daje... zdele sm komi do wc-ja prsla... pa sele drugi dan po ET-ju je... skozzz lezim, ampak mam skozzzz tak napihnjen in bolec obcutek v trebuhu... ce se bo stanje se poslabsevalo, bom sigurno sla k zdravniku... bom vidla... skratka - dizaster!!! ceprav mi je zlo cudno da bi mela hiperco, glede na to, da se jajcniki niso glih najboljs odzvali na hormonsko terapijo in da so bli folikli le 4... BAGUŠKA-HIPERCA SE TI LAHKO POJAVI KADARKOLI. Pejdi do urgence, pa še nič ne rabiš čakati, greš lepo do sobe mislim da 32. Ena je čakala, do takrat ko smo šle kri dajat, pišovka je bila ubožec, pa so jo kar v bolnici zadržali, je bilo zelo hudo. Glej če te ful boli, in je trebuh ful napihnjen pejdi do zdravnika, ne čakaj. Pa veliko moraš piti, da se ti voda izloča iz telesa. Če misliš da mas hiperco, ne odlašaj.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 16:07:25
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara mojškra-kako pa ti pomagajo v tem primeru? A misliš ko krvaviš? Nič, ležati počivati in čakati , upati na najbolje. Zdaj skozi ležim. V petek pa bom potlej vidla, ali sta dva ploda ali je ena vrečka prazna. Upam da kmalu zaslišim bitje srca-joj to me ubija, to čakanje je grozno.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 16:08:30
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Pozdravček vsem zbranim, ponosno javljam, da sem imela danes ET in grejem dve pikici. Ena bo mogoče še za v skrinjo. Upam, da bo ta runda uspešna... Vsem enga ljubčka in objemčka... -lepo grej
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 16:10:36
|
|
|
|
jona klara
|
mijškra-mislila se kako ti pomagajo v primeru hiperce, če je to po et? tebi pa držim pesti, da bo vse okej, veliko počivaj in da javiš takoj, ko slišiš !
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 16:11:05
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateja33 dan vsem,mene pa neki zanima,ko berem tle gor a v ljubljani ne dajo narkoze za punkcije,ker u mariboru maš na izbiru,sicer je js nism nikol uzela,ker se da preživet brez,je pa res da je odvisn od posameznice še dva dni pa ultrazvok komi čakam že mojškra ti ker počivi in pazi na dva HOJLA MATEJA- ne tukaj ne dajo narkoze, pa itak jaz se ne bi odločila za narkozo-jo slabo prenašam. Sem bla že 4x pod narkozo in vedno ista pesem (vrtenje, bruhanje, skratka ful šit) JA V SREDO TI ŽELIM DA ZAGLEDAŠ , in daj mi poročaj potlej. Koliko tednov si ti zdaj že noseča?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 17:26:32
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara mijškra-mislila se kako ti pomagajo v primeru hiperce, če je to po et? tebi pa držim pesti, da bo vse okej, veliko počivaj in da javiš takoj, ko slišiš ! Aja- tako, da naredijo ultrazvok, in odvečno vodo izrčprajo, voda se lahko zadrži v trebušni votlini in to vodo baje potlej izčrpajo. Tako je meni povedala ena ko je imela hiperco, baje je imela 4 l vode, je bilo že kar nevarno. Kako pa to naredijo pa pojma nimam. Hvala za , do petka je še kar dolga.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 17:42:37
|
|
|
|
baguSka
|
ja odvisno kok je mocna hiperca oz katere stopnje je... baje pa kr z inekcijo pod rebra picjo in crpajo... ampak dajo prej lokalno anestezijo... ene morajo tud po vec tednov v bolnici lezat... enim pa ni potrebno... ene majo infuzijo, druge pa morajo samo pocivat in cimvec vode popit... pa tezko kontrolirat... itd. torej, vodo crpajo samo v skrajnih primerih... teh pa ni veliiko. je pac treba potrpet... dokler gre...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 17:46:34
|
|
|
|
mateja33
|
mojškra-u torek mam ultrazvok ne u sredo ja 17.2 sm mela punkcijo ,če se od tedi šteje je pol 5 tednov,če se ne motim mislim da sva dva dni razlike
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 18:59:12
|
|
|
|
špica84
|
dober vecer eto mene z dolenske nazaj .kok sm nezosna,tecna da je kaj. jona lepo to aqua lepoo grej svoje pikici
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 19:31:25
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Pozdravček vsem zbranim, ponosno javljam, da sem imela danes ET in grejem dve pikici. Ena bo mogoče še za v skrinjo. Upam, da bo ta runda uspešna... Vsem enga ljubčka in objemčka... aquicaaaaa!!!! moram očitno večkrat sme gor pridet, da vidim kaj se dogaja!!! DRŽIM PESTI!!!!!!!!
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 19:37:15
|
|
|
|
DaisyE
|
Dober večer. Sem se spomnila, da sem menda tule še na enem seznamu napisana kot kandidatka za v postopek v marcu, pa sem rekla, da moram spravit stvari v red. Ponosno vas obveščam, da v marcu ne bom šla v postopek in da ne vem, kdaj bom spet šla. Za zdaj me lahko lepo zbrišete dol, da ne bom delala gužve, ko bo pa naslednja runda na vrsti se pa javim. Nisem brala, ampak menda še znam neki malega navijat... Vse, ki čakate na postopek - naj vam čas čim prej mine! Vse, ki se špikate - naj folikli čim polj rastejo in naj bodo čim bolj polni (kak pir tud ne škodi ) Vse, ki čakate na ET - naj vas pričaka čim več otrok in Vse, ki grejete - naj tam, kjer so, ostanejo še naslednjih devet mesecev. Sicer se pa stvari itak vedno uredijo tako, da je prav. Eno lepo pomlad vam želim.
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 21.3.2010 20:04:31
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Pozdravček vsem zbranim, ponosno javljam, da sem imela danes ET in grejem dve pikici. Ena bo mogoče še za v skrinjo. Upam, da bo ta runda uspešna... Vsem enga ljubčka in objemčka... Aquica,srce moje zlato! Navijam, navijam, navijam in moj seveda tudi!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......