|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
21.3.2010 22:24:59   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

mene pa zanima, ce je mela katera kaksne tezave s prometriumom??? mene toook grozn zelodec boli, da komi diham in zivim....user posted image user posted image user posted image sploh ne vem kaj nej... navira me in navija me.... boli za znoret, ven pa nic ne pride.... user posted image user posted image user posted image

Če si ga vstavlješ v spodnje prostore user posted image ,potem te ne more želodec bolet,edino.če ga spiješ oz. poješ.
Drugače te lehko boli želodec od hiperce,če je.Hiperca je lahko tudi pri maloštevilčnih celicak oz. foliklih.Ni pravila.
Lahko pa vse skupaj poslabša nosečnost user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
21.3.2010 22:27:13   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Pozdravček vsem zbranim,

ponosno javljam, da sem imela danes ET in grejem dve pikici. Ena bo mogoče še za v skrinjo. Upam, da bo ta runda uspešna...

Vsem enga ljubčka in objemčka...

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee lubica moja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
21.3.2010 22:30:44   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Dober večer. Sem se spomnila, da sem menda tule še na enem seznamu napisana kot kandidatka za v postopek v marcu, pa sem rekla, da moram spravit stvari v red. user posted image

Ponosno vas obveščam, da v marcu ne bom šla v postopek in da ne vem, kdaj bom spet šla. Za zdaj me lahko lepo zbrišete dol, da ne bom delala gužve, ko bo pa naslednja runda na vrsti se pa javim. user posted image

Nisem brala, ampak menda še znam neki malega navijat...

Vse, ki čakate na postopek - naj vam čas čim prej mine!
Vse, ki se špikate - naj folikli čim polj rastejo in naj bodo čim bolj polni (kak pir tud ne škodi user posted image )
Vse, ki čakate na ET - naj vas pričaka čim več otrok in
Vse, ki grejete - naj tam, kjer so, ostanejo še naslednjih devet mesecev.

user posted image

Sicer se pa stvari itak vedno uredijo tako, da je prav.

Eno lepo pomlad vam želim.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
21.3.2010 22:31:39   
pikovit
Stare sablje lepo vas je spet brati user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
22.3.2010 6:51:01   
Buska
dobro jutro user posted image

mi2 nisma zdrzala in sva danes delala test (12 dan) ... no test ni bil ne + in ne - ... spodnja crtica je bila cisto tanka, komaj opazna ... s testom boma sedaj pocakala do cetrtka, medtem ko bom danes poklicala, kje delajo krvne (Kr, Lj) in bom sla jutri ali v sredo po vsej verjetnosti dati kri ..

kako pa kaj ve?

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
22.3.2010 7:11:03   
špica84
dobro jutro.pr meni nic novga  user posted image .me pa rahlo skrbi 

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
22.3.2010 7:24:19   
Buska
user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

pupe greje  test 21.03.
 vrtnica.m greje  test 22.03.
šopka greje  test 22.03.

kakšni so rezultati ??

...............

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
22.3.2010 7:36:49   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Buska

dobro jutro user posted image

mi2 nisma zdrzala in sva danes delala test (12 dan) ... no test ni bil ne + in ne - ... spodnja crtica je bila cisto tanka, komaj opazna ... s testom boma sedaj pocakala do cetrtka, medtem ko bom danes poklicala, kje delajo krvne (Kr, Lj) in bom sla jutri ali v sredo po vsej verjetnosti dati kri ..

kako pa kaj ve?

A potem se ti je vseeno malce pokazalo pluska? potem je to to.user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
22.3.2010 7:38:08   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra
A potem se ti je vseeno malce pokazalo pluska? potem je to to.

upam, da je ... bomo se malo pocakali ... nestrpnost naredi svoje user posted image

test zgleda tko, da je na spodnji strani vodoravne crtice, se na spodnji levi strani naredila tanka crtica - jaz je nisem niti opazila, ampak jo je moj mozek user posted image

< Sporočilo je popravil Buska -- 22.3.2010 7:45:55 >

...............

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
22.3.2010 7:54:19   
Buska
odlocitev je padla, da grem kar danes v Kranj na krvni test, stane 15€ ... porocam, cez nekaj ur

...............

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
22.3.2010 8:18:01   
jona klara

odlocitev je padla, da grem kar danes v Kranj na krvni test, stane 15€ ... porocam, cez nekaj ur

držim pesti za debel, močen user posted image user posted image , javi takoj!!!!user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
22.3.2010 8:21:40   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

dobro jutro.pr meni nic novga  user posted image .me pa rahlo skrbi 

špica- kaj še ni M? POJDI PO TEST KAJ BOŠ,ČAKALA IN SE MUČILA, po mojem si noseča čutim, da bi le bilo, potem zate odpadejo te hude muke.....

jaz sem že kar nervozna, odločam pa se ali naj danes zvečer pred punkcijo jutri vzamem apaurin, me je mmal strah, ker je 5 mg, full m očno, da ne bom jutri čist zblojena, da ne bom za sebe vedla, po moje boljš da ne, no včeraj zvečer ob 22 ih je padla stopka, jutri ob 9 ih punkcija, držte pesti

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
22.3.2010 8:53:30   
špica84
ne ni je se.mogoce sem si jo z zivcki prestavila 

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
22.3.2010 10:00:21   
miklarom
user posted image  

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
22.3.2010 10:04:17   
suzi74
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

jaz sem že kar nervozna, odločam pa se ali naj danes zvečer pred punkcijo jutri vzamem apaurin, me je mmal strah, ker je 5 mg, full m očno, da ne bom jutri čist zblojena, da ne bom za sebe vedla, po moje boljš da ne, no včeraj zvečer ob 22 ih je padla stopka, jutri ob 9 ih punkcija, držte pesti

bravo za stopko!!! sedaj pa kar mirno  do torka na punkcijo-  pa boš zjutraj vsa blažena predala svoje celice in  v petek boš pa že šla iskat svoje otročičke!želim ti čim milejšo punkcijo-sicer si pa v najboljših rokah, kot si se zmenila s profesorjem!!!!user posted image

baguska- kako si, upam da si boljša in da nimaš hiperce-želim ti čim umirjen dan

mateja 33- v PO ne dajajo anastezije, tudi če bi bila na izbiro je jaz ne bi vzela-sem imela že večkrat anastezijo in nisem imela nobenih stranskih učinkov-vzela je ne bi predvsem zaradi tega, da ne bi nič vplivalo na kvaliteto celic-raje malo potrpim pa da so celice umirjene brez dodanih dodatkov-mogoče se pa motim?
držim pesti za UZ-komaj čakam da boš povedala kako vidiš bitje srčka!!!

aqua77-bravo za ET-sedaj pa pridno leži malo na desni bok in malo na levi-da bo fantek in punčka-in ju močno grej 9 mesecev!!!user posted image user posted image

buska- bravo to je to-komaj čakam da prideš iz krvenga da ti že druič potrdiuser posted image
jaz bom pa kar vztrajala do 25 marca za test-sem trmasta ja in vesela zate!!!!

šopka - za mac in dheo ne vznam nič povedat-me pa zanima tudi mene kaj o tem zvedet... upam da se bo kakšna punca na to temo oglasila....
kako si? boš šla na krvnega?

mojškra - upam da danes ni izcedkov in da tvoji dve pikici se veselo razvijata naprej v tvojem toplem trebuščku

špica84- če bi meni tako zamujala bi pa res delala test-sem še jaz na račun tebe malo več živčna - prosim delaj testek!!!!user posted image

spominčica-so že špikice?

jaz veselo odštevam  - še trikrat spat user posted image  pa bomo zvedeli kaj se dogaja v našem trebuščku

LJUBEZEN NAS BOGATI, NEUSPEH PA UTRDI!

Neposredna povezava do sporočila: 1540
22.3.2010 10:13:39   
spominčica
IZVIRNO SPOROČILO: suzi74

bravo za stopko!!! sedaj pa kar mirno  do torka na punkcijo-  pa boš zjutraj vsa blažena predala svoje celice in  v petek boš pa že šla iskat svoje otročičke!želim ti čim milejšo punkcijo-sicer si pa v najboljših rokah, kot si se zmenila s profesorjem!!!!user posted image

baguska- kako si, upam da si boljša in da nimaš hiperce-želim ti čim umirjen dan

mateja 33- v PO ne dajajo anastezije, tudi če bi bila na izbiro je jaz ne bi vzela-sem imela že večkrat anastezijo in nisem imela nobenih stranskih učinkov-vzela je ne bi predvsem zaradi tega, da ne bi nič vplivalo na kvaliteto celic-raje malo potrpim pa da so celice umirjene brez dodanih dodatkov-mogoče se pa motim?

aqua77-bravo za ET-sedaj pa pridno leži malo na desni bok in malo na levi-da bo fantek in punčka-in ju močno grej 9 mesecev!!!user posted image user posted image

buska- bravo to je to-komaj čakam da prideš iz krvenga da ti že druič potrdiuser posted image
jaz bom pa kar vztrajala do 25 marca za test-sem trmasta ja in vesela zate!!!!

šopka - za mac in dheo ne vznam nič povedat-me pa zanima tudi mene kaj o tem zvedet... upam da se bo kakšna punca na to temo oglasila....
kako si? boš šla na krvnega?

mojškra - upam da danes ni izcedkov in da tvoji dve pikici se veselo razvijata naprej v tvojem toplem trebuščku

špica84- če bi meni tako zamujala bi pa res delala test-sem še jaz na račun tebe malo več živčna - prosim delaj testek!!!!user posted image

spominčica-so že špikice?

jaz veselo odštevam  - še trikrat spat user posted image  pa bomo zvedeli kaj se dogaja v našem trebuščku

Jutro!!
Špikice laufajo že od četrtka - se pravi danes pade 5. in ne vem če je to možno, ampak včeraj me je po tem, ko sva se z mojim malo slončkala, tako neznosno začelo bolet v spodnjem delu trebuha in vse do presredka predvsem na levi strani, da je blo za znoret. Ne vem kaj je to blo. Danes me še hoče malo tiščat ko se vsedem. Mogoče se napoveduje ena pošastnauser posted image . 1. Uz imam šele !.aprila in če ne bo bolje bom morala malo poklicat, da ne bom fasala hiperce še predno se bo vse dobro začelo. Pa ravno prejšnji dan sem se hvalila da nimam težav.user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam pa še eno vprašanje. Kako je s savnanjem med postopkom. To, da je po ET ju absolutno prepovedana mi je jasno. Kako pa je s tem v času ko si dajem špikice?

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
22.3.2010 10:18:59   
Anonimen
Ojla.

baguska, no vidiš, kaj nastane iz malo foliklov. user posted image user posted image Čestitke za user posted image user posted image , lepo ju grej!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

pupe, žal mi je! user posted image user posted image

aqua, ooo, že ponovno v akciji!?? user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti, ti pa lepo grej svoja user posted image user posted image !!

daisy, lepo te je brat!! user posted image user posted image user posted image user posted image Kako to, da ne boš šla v postopek??

buska, držim pesti, da nam spročiš lepo novičko!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1542
22.3.2010 10:48:34   
jona klara
skuštrana suzy-lepo te je spet brati, kako si ti?user posted image upam, da bo...

suzy 74- hvala za dobre želje, tudi zate držim pesti, da bo vse tako kot mora biti, saj veš, da bouser posted image user posted image

špica-pojdi po test!
buska-
javi nam tvojuser posted image , držim pesti in mislim nate

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
22.3.2010 10:50:51   
jona klara
spominčica-joj upam, d aje vse ok, jaz v tem času raje nisem imela slončkanja, ker mislim, da je bolje da ne, ni pa rečeno, zdaj počivaj in res pij veliko vode, jaz jo sedaj, ko sem bila na hormonih sem pila res 2 ali več litra na dan, da se telo čisti in da veliko hodiš na vodo, boš vidla, držim pesti, da je vse okej, čuvaj se

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
22.3.2010 10:51:49   
jona klara
baguska-kako si pa ti? upanm, da okej, da se je uredilo, javi se kaj, upam  na user posted image user posted image user posted image user posted image vse dobro

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
22.3.2010 10:53:42   
jona klara
mene zanima zakaj pa rabim za punkcijo spalno srajco ali je lahko pidžama, pa še enkrat me zanima a je katera od vas vzela dan prej apaurin ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
22.3.2010 11:03:52   
spominčica

mene zanima zakaj pa rabim za punkcijo spalno srajco ali je lahko pidžama, pa še enkrat me zanima a je katera od vas vzela dan prej apaurin ?

Jest bi priporočala spalno srajco, ker jo sam gor dvigneš in se ni potrebno slačit in ja apaurin sem vzela in nisem bila toliko na trnih. pa saj 5 mg Apaurinček ni tako huda rečuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1547
22.3.2010 11:10:36   
spominčica

spominčica-joj upam, d aje vse ok, jaz v tem času raje nisem imela slončkanja, ker mislim, da je bolje da ne, ni pa rečeno, zdaj počivaj in res pij veliko vode, jaz jo sedaj, ko sem bila na hormonih sem pila res 2 ali več litra na dan, da se telo čisti in da veliko hodiš na vodo, boš vidla, držim pesti, da je vse okej, čuvaj se

Pijem jaz itak veliko že od skozuser posted image . Do tega trenutka sem spila sigurno že 1,5 l.
Pa popravek morm nardit. Bolelo me ni levo ampak desno, mam mal problemov s stranmi user posted image .
Občutek mam da je desen jajčnik velik kot pomaranča user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1548
22.3.2010 11:20:15   
mateja33

dobro jutro vsemuser posted image

suzy74 zgleda sam v mariboru devajo na izbiro!no js jo tud nism pr nobenem postopku vzela,ta je moj 6 postopek i n jutri komi čakam da zagledam en al pa dvauser posted image ,ko pridem domol vam javim kok pa kejuser posted image

mojškra kako si mi dons kej?user posted image ,upam da je vse okuser posted image

(odgovor članu suzi74)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
22.3.2010 11:31:09   
mojškra

Držim pesti  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......