Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 20.3.2010 23:36:22
|
|
|
|
sarar
|
čer punce. včeraj sem imela ful naporen dan, cel dan sem letala, pa ful dela sem imela, in zgleda da je bilo to krivo ali kaj... moja pikica je šla
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 20.3.2010 23:39:48
|
|
|
|
sarar
|
nočem vas zamoriti, samo povedati sem hotela nekomu, ki je vedel, da je v meni še ena pikica. in sem ful žalostna. v glavnem, želim in upam za vas vse, da boste čimprej videle in v rokah držale zdrave . jz kr mislim, da ne bom imela nobenega več. no, imam pa dva zdrava fantka doma. zdaj grem pa spat. ko pridem malo h sebi se vam kaj oglasim. aja, pa če me daste iz seznama prosim. kot nosečko- kot navijačko me pa pustite nočko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 20.3.2010 23:46:38
|
|
|
|
witch
|
sarika sploh nimam besed drži se...
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 21.3.2010 7:23:50
|
|
|
|
lidik
|
sarika moja Ne tega govoriti, da ne boš držala nobenega več. Hej punca moja, sej veš da me ne obupamo in tudi ko nas nekaj spravi na tla, se poberemo, dvignemo in gremo naprej. Boš videla, da tudi za vajo bo prišla še pupika, ki si jo želiš.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 21.3.2010 7:27:49
|
|
|
|
lidik
|
mikloram hvala ker skrbiš za mene. Evo danes sem te pa jaz prehitela in ti želim eno lepo, čudovito, sončno jutro.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 21.3.2010 8:28:24
|
|
|
|
*Star*
|
sarika, zelo mi je šal in nikar ne obupaj kot pravi lidik, potrud se za svojo punčko....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 21.3.2010 9:14:21
|
|
|
|
katra55
|
sarar žal mi je da se ti je to zgodilo Ne obtožuj se, ker nisi ti kriva. Bodi pogumna in ne obupaj prepričana sem, da boš tudi ti dobila svojo punčko.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 21.3.2010 9:21:47
|
|
|
|
witch
|
http://www.iskreni.net/nosecnost-in-porod/nacrtovanje-druzine/392.html http://translate.google.si/translate?hl=sl&langpair=en|sl&u=http://www.beginnerbaby.com/improve-fertility http://www.fertility.com/en/index.htm
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 21.3.2010 9:26:38
|
|
|
|
witch
|
sarika - še enkrat drži se in kot so ti ostale napisale, ne obupaj, bori se za svojo punčko Punce kako pa je pri vas s testeki? Latka, pikalonca, viva, anonimna pika? da bodo testeki pozitivni. Punce še od mene ena kava za dobro jutro Želim vam lepo sončkato nedeljo, da jo v celoti izkoristite
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 21.3.2010 13:03:00
|
|
|
|
thevenus
|
Sara, ne si očitat, veš kaj vse počno noseče ženske in se vse dobro izteče. Nisi ti kriva, narava je kruta včasih. Ni fer, ka se sploh lahko razveselimo pluskov, če pa nikoli ne več, če se bo obdržal. Pa saj bo kmalu spet plusek, nič ne obupaj, dva zdrava otrokca imaš, samo nesrečno naključje je bilo.
< Sporočilo je popravil thevenus -- 21.3.2010 13:04:36 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 21.3.2010 14:09:22
|
|
|
|
mladika
|
sarika še od mene mi je blo kr hudo k sem tole prebrala,sam vedi u mislih smo s tabo!!!!in ne obupaj,je že prav da je bilo tako,čeprav se kruto sliši!!za naprej,pa boš že vidla kak pa kako...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 21.3.2010 18:37:35
|
|
|
|
tanjusi
|
sarika sem ti že zjutraj hotela napisat par besed pa so bile neke motnje... na linijah.. Najprej en objem zate... Drugo pa ti lahko rečem da te razumem , sama sem v novembru doživela podobno tragedijo , ss v 8. tednu. Grozno , mislila sem da se nama je sesul svet, tudi jaz imam dva zdrava fanta doma . Še vedno razmišljam kaj sem storila da se je zgodilo to in sedaj po 4. mesecih sem postpno sprejela to , da nisva midva kriva, pomagal mi je tudi članek v eni reviji. Ker je želja po otročku tako velika sva se odločila poskusit še enkrat ... Pusti času čas in ne tuhtaj zakaj?
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 21.3.2010 19:50:01
|
|
|
|
miklarom
|
sarar - o,joj, pa ne no sej ne morem verjet, drži se , saj še bo boma skupaj uštimale boš vidla RTM
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 21.3.2010 21:55:55
|
|
|
|
witch
|
Latka, pikalonca, viva, anonimna pika, Buska - jutri hočem barvati dajte povejte nam kakšne dobre novičke zadnje čase res samo modro barvam Punce kje pa ste vse? Pomlad vas je čisto prevzela pa ste dobile energijo za slončkanje
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 21.3.2010 22:56:40
|
|
|
|
thevenus
|
Dame moje, to čakanje na menstruacijo je zame najhujši del; ko pride, bom še vesela, samo da vem, pri čem sem. Ker nimam čisto rednih ciklov, sem vzela 2 dneva po najdaljšem in čaaaakam. Pa se sploh še ni zares začelo, ker prav načrtno začneva šele konec aprila. Komaj drugi krog je, odkar ne paziva, pa sem že neučakana. Če ne uspe, bom najbrž aprila računala, kdaj je treba seksati in pazila, da vsaj vsak drugi dan. Grozna sem!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 22.3.2010 7:27:21
|
|
|
|
lidik
|
punce moje dobro jutro. Kako ste preživele vikend? Meni je bilo tako lepo, ko je bil tak lep sonček, sam kaj ko je tako pihalo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 22.3.2010 7:34:36
|
|
|
|
witch
|
lidik - maksimalno sva se nasprehajala za cel teden tudi pri nas je pihalo. Mi je pa to bilo bolj všeč, kot pa ta dež danes Kako si ga pa ti preživela? thevenus - te popolnoma razumem. Meni so se pa decembra cikli čisto spremenili in sem potem mveč kot en teden čakala na Pa prvi krog je bil. Sem bila čisto zmešana, naredila 3 teste, pa vsi -. Punce so me pa le vzpodbujale, da če je en teden ni, da mogoče kaj bo. Jaz držim pesti, da boš na materinski dan zagledala +
< Sporočilo je popravil witch -- 22.3.2010 7:39:05 >
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 22.3.2010 7:39:16
|
|
|
|
lidik
|
witch super, samo da je vikend uspel. No sej midva sva tudi maksimalno izkoristila - samo sprehajala se nisva kaj veliko, ker se mojemu nekako ni dalo. Je prišel v soboto tak bogi iz dela, da ga nisem mogla še včeraj s kakšnimi sprehodi matrat. Sva pa se vseeno malo potepala - sam sva se brum brumala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 22.3.2010 7:47:03
|
|
|
|
witch
|
Tudi to je nekaj saj mi smo se včeraj tudi malo burm burmali smo hodili daaaleč na pico Dobro, da ga nisi s sprehodom matrala. Raje s
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 22.3.2010 7:47:03
|
|
|
|
witch
|
Tudi to je nekaj saj mi smo se včeraj tudi malo burm burmali smo hodili daaaleč na pico Dobro, da ga nisi s sprehodom matrala. Raje s
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 22.3.2010 7:50:29
|
|
|
|
lidik
|
ja witch moj je bil pa včeraj takšen kot zadnjič od Arwenko. Bi se samo carkljal in stiskal in nič , tako da tudi tega ni bilo. Sej sem rekla, tale vikend je bil sicer zelo lep, samo ti povem da produktiven pa čisto nič - na nobenem področju. Hmmm veš koliko dela bova zdaj čez teden imela da vse notri spraviva.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 22.3.2010 7:53:35
|
|
|
|
witch
|
Tudi midva sva bila na tem področju slaba jah ka moreš... Vidva pa bosta mogla biti prida... še malo pa bo O Evo da bo uspešno.
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 22.3.2010 7:55:23
|
|
|
|
lidik
|
witch hvala ti - jaz zdaj bi naj bila po tem izračunu čez 3 dni O bomo videli če bo takrat test tudi pokazal da pride ali bo zatajil - no ali pa bo zatajila O. Bomo videli - pustimo se presentiti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 22.3.2010 9:18:14
|
|
|
|
thevenus
|
Uživajta, lidik, gotovo bo ovulacija, zdaj se samo sprostita, čas za živciranje je pred menstruacijo ! Witch, hvala za spodbudo, bi ti z največjim veseljem napisala, da me pobarvaj roza, a bo še treba počakat. Mi je pa všeč ta zelena barva. Dobro jutro vsem!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo marca 2010 22.3.2010 9:26:17
|
|
|
|
witch
|
Prvo se opravičujem za podvojena posta nimam pojma kak se je to zgodilo lidik jaz držim pesti, da bo tudi testek pokaz + kot je rekla thevenus sprostita se, uživajta in velikooooooo slončkajta
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?