|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
21.3.2010 12:51:58   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Punce, svakinjo so odpeljali v operacijsko na CR, je bila sicer naročena v sredo, pa so se danes zjutraj začeli popadki. Držite pesti, da bo naš mali kralj Matjaž hitro tu user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
21.3.2010 13:48:28   
lake
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

http://www.youtube.com/watch?v=VbmbMSrsZVQ

Tole je pa k bi mojga gledala, je pa, ko je gledal, prišel na idejo da bi on tud zvonček kupu user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
21.3.2010 14:00:32   
majana79
mojadva sta šla ven, po burek

jaz delam za službo in me že glava boli... pa še sosed nad nami se seli in to vse ropota k da po tleh meče vsako omaro user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
21.3.2010 14:02:03   
lake
Kaj to pomeni, da še mal, pa boste sami v celi bajti. Bomo mel žur. 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
21.3.2010 14:07:58   
majana79
ja skorej da res user posted image  

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
21.3.2010 14:32:01   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spala 2 uri.

Rabim lonc kave direkt v žilo!

user posted image user posted image

vidve s kolegico k. si pa lahko danes podata roki

najboljše da grete skupej v v šoping user posted image

K pa tak šoping.....en sam del smo domov privlekli.....moj mož se je spomnil, da bi imeli letos na balkonih bršljinkeuser posted image  in da bi bilo fajn vse notranje rože presedit, posadit novo travco, tlakovat dvorišče, prebarvati ograjo, očistiti peskovnik in vrtno hiško, bla bla bla...je rekel, da imam tole še čas zrihtat preden grem v službouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
21.3.2010 14:32:50   
koala.cek
in začela se je sezona mravlj.....jutri bom kar kakšno specialiteto naredila, glede na to da tako rade prihajajo skozi kuhinjsko oknouser posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
21.3.2010 14:33:41   
FLASK_A
koalcek user posted image
A gospod pa nima časa? Sej se je fino spomnu. Kar naj porihta, pa še otroke za zravenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3158
21.3.2010 14:34:35   
koala.cek
kako ste drugače ?

ledenka - fenci šmensi. bila si super. in videti je bilo, da se zabavaš.

tičina - zakaj jest tole čisto malo drugače skoz preberem ? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3159
21.3.2010 14:35:00   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spala 2 uri.

Rabim lonc kave direkt v žilo!

user posted image user posted image

vidve s kolegico k. si pa lahko danes podata roki

najboljše da grete skupej v v šoping user posted image

K pa tak šoping.....en sam del smo domov privlekli.....moj mož se je spomnil, da bi imeli letos na balkonih bršljinkeuser posted image  in da bi bilo fajn vse notranje rože presedit, posadit novo travco, tlakovat dvorišče, prebarvati ograjo, očistiti peskovnik in vrtno hiško, bla bla bla...je rekel, da imam tole še čas zrihtat preden grem v službouser posted image user posted image user posted image user posted image

o buh user posted image

a za mravlje si probala citronsko kislino? jim nastaviš na pot, pa se potem običajno obrnejo... meni to vedno pomaga

Neposredna povezava do sporočila: 3160
21.3.2010 14:35:50   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

A gospod pa nima časa? Sej se je fino spomnu. Kar naj porihta, pa še otroke za zravenuser posted image

pravi, da bo eden itak v vrtcu in da naj to rihtam vmes ko bo drugi spaluser posted image ....svašta, kaj vse se ne spomneuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
21.3.2010 14:40:38   
majana79

pravi, da bo eden itak v vrtcu in da naj to rihtam vmes ko bo drugi spaluser posted image ....svašta, kaj vse se ne spomneuser posted image

mnjah...

pri nas bi bilo oštro, da mi kej tazga ven vrže

Neposredna povezava do sporočila: 3162
21.3.2010 14:42:08   
FLASK_A

mnjah...

pri nas bi bilo oštro, da mi kej tazga ven vrže

Pri nas se ne upa s takimi ven hodituser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
21.3.2010 14:43:21   
majana79
no, moj je enkrat neko idejo v tem smislu imel, pa smo se hitro zmenil user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
21.3.2010 14:48:00   
koala.cek
ah ja, bomo že. sej meni je ful luštno zunaj delat, s temi bršljinkami je pa že lani skakal naokoli samo je potem ugotovil, da v zadnjem mesecu nosečnosti jest ne mislim po balkonu skakat.
mislim, da ga bolj daje spomladansko navdušenje in da ga bo prej ali slej minilouser posted image .

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
21.3.2010 14:52:45   
majana79
pa dobro, eno je zunaj delat user posted image   to verjamem da ti je kul

samo nas je bilo doma 5, pa je bilo zunaj vedno dela za vse, in tole kar si ti naštela nikol ni delal samo eden...

no, upam da res ne boš sama tega rihtala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3166
21.3.2010 15:22:21   
koala.cek
sej za polovico stvari imam že plan izvedbe. za tlakovce pa nisem preveč navdušena - me moti svinjarija vmes - bi raje imela asfalt user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
21.3.2010 15:41:00   
majana79
jaz pa nisem pristaš asfalta, preveč toplote pobere in se dolgo ohlaja, kar je poleti zoprno

tlakovci so kul, samo dobro je treba položit pa vmes zafilat

Neposredna povezava do sporočila: 3168
21.3.2010 15:44:02   
koala.cek
hm, to je resuser posted image

je pa težko nekoga dobiti, da bo položil to ok. pol dvorišča imamo namreč že tlakovano, pa je cel kup enih hribčkov nastalo. pa pozimi ne smemo soliti, ker potem razpadejo.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
21.3.2010 15:44:48   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Tole je pa k bi mojga gledala, je pa, ko je gledal, prišel na idejo da bi on tud zvonček kupu user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
21.3.2010 15:46:13   
KatMat
flaski a to si po mojmu receptu naredila-izgleda krasno!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
21.3.2010 15:48:19   
majana79

hm, to je resuser posted image

je pa težko nekoga dobiti, da bo položil to ok. pol dvorišča imamo namreč že tlakovano, pa je cel kup enih hribčkov nastalo. pa pozimi ne smemo soliti, ker potem razpadejo.

lahko se malo pozanimam, če češ

a je tut možno da imate spodaj ilovico? ker za ilovico je značilno da se po soljenju dvigne

Neposredna povezava do sporočila: 3172
21.3.2010 15:53:47   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lake

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
21.3.2010 15:56:20   
koala.cek
meni pa diši ideja, da bi dve steni prefarbala....imamo vse belo, pa bi v kakšne bolj nežne barve dala. gledam spektro in se ne morem spomniti ene firme, ki je prav take barve delalo. mislim, da je bila ena reklama po tv.

Neposredna povezava do sporočila: 3174
21.3.2010 16:01:00   
majana79
kolegica k. te daje spomladansko urejanje? user posted image

flaska, ti boš pa en dan k meni prišla, bova imeli decluttering user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......