mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: avokado rodila sem 7.maja in sicer deklico Žano, dolgo celih 58 cm in težko 4070 g. Ogromna boste rekle Dobrodošla avokado! Ja, tvoja punca je bila pa cela baba že ob rojstvu. A je velika na vaju? Čeprav midva nisva izven povprečij, pa je bila moja starejša je 55 cm, imela je pa samo 200 g manj kot tvoja Žana. Katmat, kakšna lepa tortica, daj mi že povej no, s čim obarvaš tičino? K.tja, ali mi pa ti povej, vidim, da si jo tudi ti barvala. IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Upam da mi uspe, drugače ne pečem ful veliko... Mi gre na jetra vsa posoda ki jo pol gledam v lijaku in po pultu (in se mi je seveda ne da pospravit) a si ti kej z mano v sorodu? Ej, kolegica sorodnica, dej povej kako se ti spopadeš s problemom ne pečem, ampak kupim Dobra taktika. Sam ko pa večinoma ni tako zelo dobro. ja, moraš kar najdet torte recimo pohvalijo v galeriji grad, pa tam v trnovem je (vsaj včasih) bla ena slaščičarna viki al neki tazga, jih je veliko tam naročalo bo treba začet okol probat hodit Fantastične imajo v slaščičarni Njam Njam v Leclercu, samo so pa dragi kot pes - če jo naročiš celo, jo plačaš sorazmerno številu kosov, ki so pa po enaki ceni, kot je tam kos torte sicer. Flaska, če je pa tole amaterska torta, sem pa bicikl. Se ti pa pri dekoraciji vidi foh IZVIRNO SPOROČILO: Leela kaj oz. koliko denarja se da za darilo pri poroki? Bom vprašala kaj hočeta. Če bosta hotela denar pa ne vem kolko je "primerno" Kako blizu sta ti? IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Ja to najbrž ne more vsak it ali pač?? Tko mislim če imata kakšne veze itd... A res samo na povabilo? Zakaj je bilo pa potem kar nekaj praznih sedežev videti? Pri nas sta zadnji dve noči za znoret. Od pol enih naprej najeda, potem pa kot ura ob 5:40 noče več spat. Jo kar mojemu dam, da gresta v dnevno sobo. Danes ji je potem posesal nos, pa sta skupaj hrčila na kavču še eno uro. Jaz sem pa zakomirala do 8h. Tudi starejše nisem slišala, ko se je zbudila, pa je glasna kot tank. Služba - meni bo kar OK iti, čeprav mi bo, tako kot mi je bilo pri starejši, težko pustiti mojo štručko samo. Bi pa pred službo rabila kakšen trenčkot - nad koleni pa v kakšni bež ali topli rjavi barvi. Je katera kje videla kaj takega?
|