|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2010
20.3.2010 23:36:22   
sarar
čer punce. včeraj sem imela ful naporen dan, cel dan sem letala, pa ful dela sem imela, in zgleda da je bilo to krivo ali kaj... moja pikica je šla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
20.3.2010 23:39:48   
sarar
nočem vas zamoriti, samo povedati sem hotela nekomu, ki je vedel, da je v meni še ena pikica. in sem ful žalostna.
v glavnem, želim in upam za vas vse, da boste čimprej videle user posted image  in v rokah držale zdrave user posted image . jz kr mislim, da ne bom imela nobenega več. no, imam pa dva zdrava fantka doma.
zdaj grem pa spat. ko pridem malo h sebi se vam kaj oglasim. aja, pa če me daste iz seznama prosim. kot nosečko- kot navijačko me pa pustite
nočko

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
20.3.2010 23:46:38   
witch
sarika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sploh nimam besed user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se...

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
21.3.2010 7:23:50   
lidik
user posted image user posted image sarika moja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne tega govoriti, da ne boš držala nobenega user posted image  več. Hej punca moja, sej veš da me ne obupamo in tudi ko nas nekaj spravi na tla, se poberemo, dvignemo in gremo naprej. Boš videla, da tudi za vajo bo prišla še pupika, ki si jo želiš. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
21.3.2010 7:27:49   
lidik
mikloram hvala ker skrbiš za mene. Evo danes sem te pa jaz prehitela in ti želim eno lepo, čudovito, sončno jutro. user posted image

user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
21.3.2010 8:28:24   
*Star*
sarika, zelo mi je šal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in nikar ne obupaj kot pravi lidik, potrud se za svojo punčko....

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
21.3.2010 9:14:21   
katra55
sarar žal mi je da se ti je to zgodilouser posted image user posted image Ne obtožuj se, ker nisi ti kriva. Bodi pogumna in ne obupaj prepričana sem, da boš tudi ti dobila svojo punčko.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
21.3.2010 9:21:47   
witch

user posted image user posted image user posted image
user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

X.03. anonimna T (x. krog)
x.03. Tracy1 (3. krog)
1.03. etna
(x krog)user posted image
1.03. mojamura (x krog)user posted image
1.03. TMS82 (9. krog)user posted image
1.03. Tejchy25 (22.krog)user posted image
3.03. Minky (1. krog)user posted image
4.03. mladika (5. krog)user posted image
5.03. BOSTINA (13. krog)user posted image
7.03. ječi12 (1. krog) user posted image
8.03. 7ka (5. krog)user posted image
8.03. JB (1. krog)user posted image
8.03.Beba78 (6. krog)user posted image

9.03. Latka (x. krog)
9.03. spaghetek (18. krog)user posted image
10.03. korinca (x krog)user posted image
10.03. lidik (6. krog)user posted image
10.03.
*Star* (x krog)user posted image
10.03. mateja134 (3.krog)

11.03. nadinne (4. krog)user posted image
11.03.pikasta (3. krog)user posted image
11.03.roža03 (9.krog)user posted image
13.03. witch (3. krog)user posted image
14.03. evatisa (10. krog)user posted image
15.03. pika555 (3. krog)user posted image
15.03. pikalonca (15. krog)
15.03. pujs666 (x krog)user posted image
17.03. sarar (x krog)user posted image
17.03. zalos (x krog)user posted image
17.03. KOLIBRI (4. krog)user posted image
19.03. *viva* (1. krog)

19.03. agataema (1.krog)user posted image
20.03. ribica81 (6. krog)user posted image
20.03. anonimna (x. krog)user posted image
20.03.anonimna pika (x. krog)
22.03. Buska (2. krog ICSI)
23.03. Anonimna (x krog)
23.03. Teni RR (6.krog po ss)
23.03. portorož (9. krog)
24.03. natasa.jurman (1. krog)
25.03. thevenus (x. krog)
27.03. didi82 (x. krog)
27.03. Lopona (24.krog)
27.03. Tejchy25 (23. krog)
27.03. ninchi9 (28. krog)
30.03. Arual (29. krog)user posted image
30.03. Arwenko (26.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
SKUPAJ NAS JE: 44

user posted image

OD TEGA _9_ NOSEČK

user posted image
NAVIJAČICE:
doloress
nadka30
katra55
miklarom
BEBIII
lottyka
Bejli
anonimna Z.
pikizenc
aleunam
BOSTINA
jana84
Minky
S*
TMS82
miklarom
pilotina
ribica81
sarar
pika555
Tejči79

ZANIMIVE POVEZAVE:
http://menstruacija.si
http://www.ringaraja.net/zanositevKoledarOvulacije.asp
http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar
http://www.iskreni.net/nosecnost-in-porod/nacrtovanje-druzine/392.html
http://translate.google.si/translate?hl=sl&langpair=en|sl&u=http://www.beginnerbaby.com/improve-fertility
http://www.fertility.com/en/index.htm

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
21.3.2010 9:26:38   
witch
sarika - še enkrat drži se user posted image user posted image in kot so ti ostale napisale, ne obupaj, bori se za svojo punčko user posted image user posted image user posted image user posted image
Punce kako pa je pri vas s testeki? Latka, pikalonca, viva, anonimna pika? user posted image user posted image user posted image user posted image da bodo testeki pozitivni.
user posted image
Punce še od mene ena kava za dobro jutro user posted image
Želim vam lepo sončkato nedeljo, da jo v celoti izkoristite user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
21.3.2010 13:03:00   
thevenus
Sara, ne si očitat,  user posted image veš kaj vse počno noseče ženske in se vse dobro izteče. Nisi ti kriva, narava je kruta včasih. Ni fer, ka se sploh lahko razveselimo pluskov, če pa nikoli ne več, če se bo obdržal. Pa saj bo kmalu spet plusek, nič ne obupaj, dva zdrava otrokca imaš, samo nesrečno naključje je bilo. user posted image

< Sporočilo je popravil thevenus -- 21.3.2010 13:04:36 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
21.3.2010 14:09:22   
mladika
sarika še od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi je blo kr hudo k sem tole prebrala,sam vedi u mislih smo s tabo!!!!in ne obupaj,je že prav da je bilo tako,čeprav se kruto sliši!!za naprej,pa boš že vidla kak pa kako...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thevenus)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
21.3.2010 18:37:35   
tanjusi
sarika sem ti že zjutraj hotela napisat par besed pa so bile neke motnje... na linijah.. Najprej en objem zate...
Drugo pa ti lahko rečem da te razumem , sama sem v novembru doživela podobno tragedijo , ss v 8. tednu. Grozno , mislila sem da se nama je sesul svet, tudi jaz imam dva zdrava fanta doma . Še vedno razmišljam kaj sem storila da se je zgodilo to in sedaj po 4. mesecih sem postpno sprejela to , da nisva midva kriva, pomagal mi je tudi članek v eni reviji. Ker je želja po otročku tako velika sva se odločila poskusit še enkrat ...
Pusti času čas in ne tuhtaj zakaj?user posted image user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
21.3.2010 19:50:01   
miklarom
sarar - user posted image user posted image user posted image o,joj, pa ne no sej ne morem verjet, drži se , saj še bo boma skupaj uštimale boš vidla RTM

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
21.3.2010 21:55:55   
witch
Latka, pikalonca, viva, anonimna pika, Buska - jutri hočem barvati user posted image dajte povejte nam kakšne dobre novičke user posted image user posted image user posted image zadnje čase res samo modro barvam user posted image user posted image user posted image
Punce kje pa ste vse? Pomlad vas je čisto prevzela user posted image pa ste dobile energijo za slončkanje user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
21.3.2010 22:56:40   
thevenus
Dame moje,
to čakanje na menstruacijo je zame najhujši del; ko pride, bom še vesela, samo da vem, pri čem sem. Ker nimam čisto rednih ciklov, sem vzela 2 dneva po najdaljšem in čaaaakam. Pa se sploh še ni zares začelo, ker prav načrtno začneva šele konec aprila. Komaj drugi krog je, odkar ne paziva, pa sem že neučakana. Če ne uspe, bom najbrž aprila računala, kdaj je treba seksati in pazila, da vsaj vsak drugi dan. Grozna sem!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
22.3.2010 7:27:21   
lidik
punce moje dobro jutro. Kako ste preživele vikend? Meni je bilo tako lepo, ko je bil tak lep sonček, sam kaj ko je tako pihalo. user posted image

(odgovor članu thevenus)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
22.3.2010 7:34:36   
witch
lidik - maksimalno user posted image sva se nasprehajala za cel teden user posted image tudi pri nas je pihalo. Mi je pa to bilo bolj všeč, kot pa ta dež danes user posted image Kako si ga pa ti preživela?
thevenus - te popolnoma razumem. Meni so se pa decembra cikli čisto spremenili in sem potem mveč kot en teden čakala na user posted image Pa prvi krog je bil. Sem bila čisto zmešana, naredila 3 teste, pa vsi -. Punce so me pa le vzpodbujale, da če je en teden ni, da mogoče kaj bo. Jaz držim pesti, da boš na materinski dan zagledala + user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 22.3.2010 7:39:05 >

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
22.3.2010 7:39:16   
lidik
witch super, samo da je vikend uspel. user posted image user posted image user posted image user posted image No sej midva sva tudi maksimalno izkoristila - samo sprehajala se nisva kaj veliko, ker se mojemu nekako ni dalo. Je prišel v soboto tak bogi iz dela, da ga nisem mogla še včeraj s kakšnimi sprehodi matrat. Sva pa se vseeno malo potepala - sam sva se brum brumala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
22.3.2010 7:47:03   
witch
Tudi to je nekaj user posted image saj mi smo se včeraj tudi malo burm burmali user posted image smo hodili daaaleč na pico user posted image
Dobro, da ga nisi s sprehodom matrala. Raje s user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
22.3.2010 7:47:03   
witch
Tudi to je nekaj  saj mi smo se včeraj tudi malo burm burmali  smo hodili daaaleč na pico 
Dobro, da ga nisi s sprehodom matrala. Raje s  

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
22.3.2010 7:50:29   
lidik
ja witch moj je bil pa včeraj takšen kot zadnjič user posted image od Arwenko. Bi se samo carkljal in stiskal in nič user posted image , tako da tudi tega ni bilo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sej sem rekla, tale vikend je bil sicer zelo lep, samo ti povem da produktiven pa čisto nič - na nobenem področju. Hmmm veš koliko dela bova zdaj čez teden imela da vse notri spraviva. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
22.3.2010 7:53:35   
witch
Tudi midva sva bila na tem področju slaba user posted image jah ka moreš... Vidva pa bosta mogla biti prida... še malo pa bo O user posted image Evo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo uspešno.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
22.3.2010 7:55:23   
lidik
witch hvala ti - jaz zdaj bi naj bila po tem izračunu čez 3 dni O bomo videli če bo takrat test tudi pokazal da pride ali bo zatajil - no ali pa bo zatajila O. Bomo videli - pustimo se presentiti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
22.3.2010 9:18:14   
thevenus
Uživajta, lidik, gotovo bo ovulacija, zdaj se samo sprostita, čas za živciranje je pred menstruacijo user posted image ! user posted image
Witch, hvala za spodbudo, bi ti z največjim veseljem napisala, da me pobarvaj roza, a bo še treba počakat. Mi je pa všeč ta zelena barva. user posted image
Dobro jutro vsem!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
22.3.2010 9:26:17   
witch
Prvo se opravičujem za podvojena posta user posted image nimam pojma kak se je to zgodilo user posted image
lidik jaz držim pesti, da bo tudi testek pokaz + user posted image user posted image user posted image user posted image kot je rekla thevenus sprostita se, uživajta in velikooooooo slončkajta user posted image

(odgovor članu thevenus)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?