Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 19.3.2010 20:45:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya za nič mi ni...čakam na en film ob pol deset_____ih Sedim tu in jem šumi bombone Moj pa gleda hitre in drzne 2-ko. Moj je pa glih zdaj zadremal. Revež mora biti tudi že utrujen. Moj še ne spi,mu Maks ne pusti. moj pa si pakira za jutri...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 19.3.2010 20:46:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Aja sem misla da bom jutri dobila pomoč. če bi imela čas..rade volje Pa saj ni panike. Bom že nekako. Sicer pa sem od jutri dalje itak brez neta, ker še ga v stanovanju nimamo in bom imela čas. Bo pa še zadnje javljanje pred izklopom računalnika.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 19.3.2010 20:47:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Moja želja je tudi da bi se nekoč preselila v hiško sam če ne zadenem 7 na lotu bo to samo želja. a je sploh kera tu,ki si ne želi bit v hiši? razen mene seveda Jaz sem![sm=bravo.gif] to tak vem da si ja.....ampak če si še katera ne želi bit v bajti? Ups,narobe razumela! Ti pa si res čudna!? Pa brez zamere! zakaj čudna? pač ne maram hiše,ker bi raje bila v bloku,nekka raje bi imela fulll veliko stanovanje...se bolj domače počutim,da so ljudje okol mene,kot v "svoji" hiši...Vidiš,meni se pa vi zdite čudni
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 19.3.2010 20:49:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Moj še ne spi,mu Maks ne pusti. Pa če je šel obpol9 v stanovanje in prišel domov ob 7-ih. Pa že včeraj je bil celi dan gori.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 19.3.2010 20:51:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zakaj čudna? pač ne maram hiše,ker bi raje bila v bloku,nekka raje bi imela fulll veliko stanovanje...se bolj domače počutim,da so ljudje okol mene,kot v "svoji" hiši...Vidiš,meni se pa vi zdite čudni Ja,jaz pa ne morem bit v bloku.Se čudim,kak sem lahko 3,5 leta zdržala.Pa še to sem bla skozi pri mojih.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 19.3.2010 20:52:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Moj še ne spi,mu Maks ne pusti. Pa če je šel obpol9 v stanovanje in prišel domov ob 7-ih. Pa že včeraj je bil celi dan gori. Mu jih bom prenesla, ko se bom k njemu stisnila.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 19.3.2010 20:52:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Moj še ne spi,mu Maks ne pusti. Pa če je šel obpol9 v stanovanje in prišel domov ob 7-ih. Pa že včeraj je bil celi dan gori. Mu jih bom prenesla, ko se bom k njemu stisnila.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 19.3.2010 20:54:02
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Moja želja je tudi da bi se nekoč preselila v hiško sam če ne zadenem 7 na lotu bo to samo želja. a je sploh kera tu,ki si ne želi bit v hiši? razen mene seveda Jaz sem! Ma saj v bistvu imamo mi tudi možnost, če bi si zrihtali pri mojih ali pa pri tašči, ampak sem velikoooo raje na svojem, magari v stanovanju.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 19.3.2010 20:55:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Moja želja je tudi da bi se nekoč preselila v hiško sam če ne zadenem 7 na lotu bo to samo želja. a je sploh kera tu,ki si ne želi bit v hiši? razen mene seveda Jaz sem! Ma saj v bistvu imamo mi tudi možnost, če bi si zrihtali pri mojih ali pa pri tašči, ampak sem velikoooo raje na svojem, magari v stanovanju. Saj jaz nisem za sebe,smo pri mojih.Upam pa,da bom enkrat!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 19.3.2010 20:57:17
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zakaj čudna? pač ne maram hiše,ker bi raje bila v bloku,nekka raje bi imela fulll veliko stanovanje...se bolj domače počutim,da so ljudje okol mene,kot v "svoji" hiši...Vidiš,meni se pa vi zdite čudni Ja,jaz pa ne morem bit v bloku.Se čudim,kak sem lahko 3,5 leta zdržala.Pa še to sem bla skozi pri mojih. Jaz pa celo življenje živim v bloku pa si vseeno želim v hiško. Da se lahko zunaj vsedem pa kaj na žaru spečem pa počim na ležalnik s sladoledom v roki, moj pa s kavo, Tinej pa skače po trampolinu, potem se grem pa z njim v peskovnik igrat pa tak no...take sanje imam.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 19.3.2010 20:57:50
|
|
|
|
matcar
|
Babike,jaz se poslavljam za danes.Še skočim na FB pa aji-aji. Noćko vsem!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 19.3.2010 20:58:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zakaj čudna? pač ne maram hiše,ker bi raje bila v bloku,nekka raje bi imela fulll veliko stanovanje...se bolj domače počutim,da so ljudje okol mene,kot v "svoji" hiši...Vidiš,meni se pa vi zdite čudni Ja,jaz pa ne morem bit v bloku.Se čudim,kak sem lahko 3,5 leta zdržala.Pa še to sem bla skozi pri mojih. Jaz pa celo življenje živim v bloku pa si vseeno želim v hiško. Da se lahko zunaj vsedem pa kaj na žaru spečem pa počim na ležalnik s sladoledom v roki, moj pa s kavo, Tinej pa skače po trampolinu, potem se grem pa z njim v peskovnik igrat pa tak no...take sanje imam. Lepe sanje!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 19.3.2010 20:59:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zakaj čudna? pač ne maram hiše,ker bi raje bila v bloku,nekka raje bi imela fulll veliko stanovanje...se bolj domače počutim,da so ljudje okol mene,kot v "svoji" hiši...Vidiš,meni se pa vi zdite čudni Ja,jaz pa ne morem bit v bloku.Se čudim,kak sem lahko 3,5 leta zdržala.Pa še to sem bla skozi pri mojih. Jaz pa celo življenje živim v bloku pa si vseeno želim v hiško. Da se lahko zunaj vsedem pa kaj na žaru spečem pa počim na ležalnik s sladoledom v roki, moj pa s kavo, Tinej pa skače po trampolinu, potem se grem pa z njim v peskovnik igrat pa tak no...take sanje imam. To si pa iz mojih prekopirala.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 19.3.2010 21:00:01
|
|
|
|
ly117
|
Nočko matcar.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 19.3.2010 21:00:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zakaj čudna? pač ne maram hiše,ker bi raje bila v bloku,nekka raje bi imela fulll veliko stanovanje...se bolj domače počutim,da so ljudje okol mene,kot v "svoji" hiši...Vidiš,meni se pa vi zdite čudni Ja,jaz pa ne morem bit v bloku.Se čudim,kak sem lahko 3,5 leta zdržala.Pa še to sem bla skozi pri mojih. Jaz pa celo življenje živim v bloku pa si vseeno želim v hiško. Da se lahko zunaj vsedem pa kaj na žaru spečem pa počim na ležalnik s sladoledom v roki, moj pa s kavo, Tinej pa skače po trampolinu, potem se grem pa z njim v peskovnik igrat pa tak no...take sanje imam. vidiš jaz pa ne....sem živela v hiši...ampak mi nekak ni sedlo...tisti mir.... .....res je bilo kot v pravljici tam..ampak ni to to Meni je fajn,da se zjutraj zbudim,sonček not sije,pa da se sliši promet.....kako šibajo mimo,pa da stopim ven in imam vse na kupu....trgovine,doktere, skratka mesto ...aja..pa lep velik balkon mora bit
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 19.3.2010 21:00:18
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Babike,jaz se poslavljam za danes.Še skočim na FB pa aji-aji. Noćko vsem! Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 19.3.2010 21:01:34
|
|
|
|
arabela*
|
nočko matcar
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 19.3.2010 21:02:34
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zakaj čudna? pač ne maram hiše,ker bi raje bila v bloku,nekka raje bi imela fulll veliko stanovanje...se bolj domače počutim,da so ljudje okol mene,kot v "svoji" hiši...Vidiš,meni se pa vi zdite čudni Ja,jaz pa ne morem bit v bloku.Se čudim,kak sem lahko 3,5 leta zdržala.Pa še to sem bla skozi pri mojih. Jaz pa celo življenje živim v bloku pa si vseeno želim v hiško. Da se lahko zunaj vsedem pa kaj na žaru spečem pa počim na ležalnik s sladoledom v roki, moj pa s kavo, Tinej pa skače po trampolinu, potem se grem pa z njim v peskovnik igrat pa tak no...take sanje imam. vidiš jaz pa ne....sem živela v hiši...ampak mi nekak ni sedlo...tisti mir.... .....res je bilo kot v pravljici tam..ampak ni to to Meni je fajn,da se zjutraj zbudim,sonček not sije,pa da se sliši promet.....kako šibajo mimo,pa da stopim ven in imam vse na kupu....trgovine,doktere, skratka mesto ...aja..pa lep velik balkon mora bit No saj jaz tudi ne bi bila nekje na samem, bogu za hrbtom. bila bi v naselju, ampak ne pregostem pa da ni sami beton.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 19.3.2010 21:07:14
|
|
|
|
arabela*
|
Ima katera kako fajn idejo kaj skuhat...da bi se lahko dva dni jedlo in da imajo otroci radi?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 19.3.2010 21:09:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ima katera kako fajn idejo kaj skuhat...da bi se lahko dva dni jedlo in da imajo otroci radi? Nop.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 19.3.2010 21:21:56
|
|
|
|
ly117
|
Jaz vas zapuščam. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 19.3.2010 21:31:16
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz tud grem film gledat......nočka
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 19.3.2010 21:41:16
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ima katera kako fajn idejo kaj skuhat...da bi se lahko dva dni jedlo in da imajo otroci radi? Juhe, golaž, enolončnice, boranja, segedin, zrezki v omaki, čufti, filana paprika, haše omaka (samo makarone sveže skuhaš),...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 19.3.2010 21:41:47
|
|
|
|
marta82
|
Nočko punce. Fajn se naspite.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 20.3.2010 8:36:47
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Danes je pa dan D. Zdaj sem pri zajtrku pol pa veselo na delo. In ker nebom imela več časa je to moje zadnje javljanje. Tak kot sem že včeraj napisala v stanovanju še nimam interneta tak da me zdaj en čas ne bo. Upam da bojo prišli čim prej in ne bom rabla dolgo čakat. Do takrat pa bo tudi stanovanje zrihtano in boste lepo vabljene na vselitveno kavico. Če se pa boste vmes kaj doble na kavi pa mi prosim lepo javite.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.