Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.3.2010 9:11:03
|
|
|
|
emibu
|
se opravičujem narobe sem prlepla post
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.3.2010 9:15:28
|
|
|
|
Zvezdici
|
Potem, pa pokliči v P in te bodo od tam naprej usmerjali. Drugače, bodi pozitivna. Ni še nič nujno, da bi to nakazovalo na prezgodnji porod. Lahko te tudi zato tako boli, ker se maternica razteza. Poglej mene.. kako je bilo 3 mesece nazaj.. sedaj, pa 5 dni pred rokom.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.3.2010 9:29:34
|
|
|
|
emibu
|
no tkole jst sem poklicala in povedala rekla mi je da če me zelo skrbi naj se pridem pokazat oz. da naj se uležem in strogo mirovanje čez vikend v torek pa na pregled ker dela moja ginekologinja morem pa bit pozorna na to da se otrok nebo umiril pa spit usaj 2 litra vode da se bom normalno polulala nevem kaj ma to veze sam dobro..Tak da zdej se grem uležitbom se pa šla menda popoldne pokazat da bom bolj mirna...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.3.2010 9:32:39
|
|
|
|
Zvezdici
|
Samo, da si poklicala. Ja le pojdi ležat. Pa če se ti bo zdelo, da bi bilo vseeno se fajn pokazat, pa kar pojdi!! Ravnaj se po svojem občutku! da se vse umiri! Spočij se!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.3.2010 9:46:46
|
|
|
|
Aninchy
|
Hejla! Uff kake teme imate že tok zjutri Jaz še prihajam k sebi od spanja, pa me je tole branje čist not potegnalo! U glavnem jaz ne morem dat prav nobenga nasveta, ker sem prvič noseča, se mi pa sigurno zdi dobro, da greš počivat... Sicer pa držim pesti, da bo mali junak še mal počakal. Je pa zunaj tako lep sonček, ampak kaj, ko tako grdo piiiihaa!! No, mogoče bo veter do konca pregnal zimo in bo končno pomlaaad! Komi že čakam! Zvezdici, ti moraš biti pa že prav nestrpna, kaj? Uff sploh si ne morem predstavljat, da bom jaz tudi tik pred rokom čez 2 meseca Zdaj te lahko res kadarkoli zagrabi! Želim ti čimbolj hiter in lahek porod! Punce, grem se še mal relaksirat, ker popoldne sem v službi... joooj naslednji teden še, potem pa "počitnice" tud zame! Lp!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.3.2010 9:50:16
|
|
|
|
Zvezdici
|
aninchy - hja hmm.. ja nestrpna sem že sploh. Ampak živcčki so tisti, ki nagajajo. Ampak saj bom preživela. Se mi, pa res vse že vleče. Pa kar ne moram vrjeti, da naslednji teden tak čas bo pupa že v naročju ali bo pa ravno na ta dan čez en teden prihajala. In me kar malo zvije, ker si ne moram predstavljati . Uživaj na sončku!!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.3.2010 10:26:58
|
|
|
|
nincy29
|
emibu ni samo 1 aprilčica rodila,ampak že 4 in kako ste kaj??zadnje čase se bolj malo javljam.sem ratala mal bl lene sorte . zvezdici čas bi bil da bi že rodit šla a . jej še 1 mesc pa smo mi na vrsti
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.3.2010 11:13:44
|
|
|
|
Zvezdici
|
ninchy - ja glede na to da so že 4 aprilčice, jaz pa spadam pod marčevke, bi bil že čas ja.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.3.2010 11:26:39
|
|
|
|
emibu
|
kaaaj že 4???ja kaj pa norijo
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.3.2010 11:31:50
|
|
|
|
Zvezdici
|
Prehitevajo po desni.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.3.2010 11:54:34
|
|
|
|
emibu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici Prehitevajo po desni.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.3.2010 12:12:12
|
|
|
|
Zvezdici
|
emibu - angleško pa sigurno razumeš http://global.ebay.com/search?Query=Jogger+Roadster&Region=0 Jaz o nemščini tudi nimam pojma. Sam ti tole nič ne pomaga ane.
< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 19.3.2010 12:14:46 >
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.3.2010 12:31:47
|
|
|
|
emibu
|
hehe tale je pa res hecn voz
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.3.2010 12:42:25
|
|
|
|
Tincy90
|
Hehe, kaj sm se nasmejala temu vozu k je dala link zvezdici. res je mal smešn. Drgač pa upam d sta ok emibu in sa5i, pikepoke in paceki ( ) d ni nič kaj hujšga in d vama sm otroček nagaja. Bejbe, dejte kako temo d se bo za kej ment pa d bo še smešna povrh. sm zahtevna ne? Če se pa rada smejim. Ja sm to pa res, zvezdici kaj štrajkaš? Madonca, d te ne bodo nazadne z umetnimi popadki našopal. tud zate , da ti porod čim hitreje mine in d boš hmal držala svojo pupiko u naročju in jo cartala z vso ljubeznijo. zdj sm pa hotla neki še napisat in mi je kr iz glavo ušlo?! Mislm, kr neki! ajaaa, pa zapomn si d je usak popadek tvoj prijatelj in da z usakim hujšim popadkom si bližje svojmu otročku. tok morm mal še js to pisat k so men to ful pisal in mi je pol na koncu že kr mal dosadilo, sm pol k sm bla pa že na postli u porodni sm bla pa vesela teh besed in se spomnla na njih in sm rodila brez problema, sm 4 ure sm se matrala.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.3.2010 12:53:43
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: emibu hehe tale je pa res hecn voz tincy - ja saj me bodo.. najkasneje ćez 1 teden. In mislim, da se bo res tako končalo, glede na to kolko je mala trmasta. Joj ja te besede sem že takrat slišala ko je ena zraven mene takrat v P rojevala. Pa po pravici povedan sem takoo zavijala z očmi zraven.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.3.2010 18:27:14
|
|
|
|
sa5i
|
pozdrav! jaz sem nazaj doma sem pa šla ka dr pa seveda takoj v porodnišnico, in ta aparatura je narisala popadke. dobila sem 3 inekcije nevem česa pa tablete za domov moram strogo počivati je pa baje sreča, da se nisem začela še nič odpirati. tako, da sedaj pač počivam čeprav me sedaj rit boli od pikanja. je pa z vse vredu v ponedeljek se grem dopoldan pokazat, če bi se spet začelo pač prej imam pa v ponedeljek popoldne še 3D uz. no rekli so mi, da ni rvno najboljše sedaj že roditi glede na to, da so pred mano še 3 meseci. kot, da ne bi vedela ampak, če se zgodi pač se. ja pa pa za razvoj pljuč sem dobila inekcijo. so se kar prepirali če bi dali ali ne glede na to, da je mv ok pa so potem vseeno. nevem zakaj a lahko ta inekcija tudi škodi? v glavnem sedaj se vredu počutim le do hrani mi ni sem dve žlici zelenjave pojedla pa 3 jabolka kar smrdi mi vse verjetno živčki delajo svoje. pa emibu??? si boljša? si klicala vsaj? daj pojdi raje, da ne bo kaj narobe saj si ti bližje roku pa vseeno. punce hvala pa se opravičujem, da sem toliko napisala.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.3.2010 18:48:53
|
|
|
|
emibu
|
sa5i-ojoj boga reva no...jst pa ležim in mi je bolje do torka počivam potem pa grem kar dol ker prej ne dela moja G..mi je pa bolje..pa malega normalno čutiš al kaj manj? ker naj bi se umiril pred porodom kok je men rekla..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.3.2010 19:01:00
|
|
|
|
sa5i
|
ah ja saj bo. ja čutim normalno no ne nekaj zelo ampak pač vsake toliko me kam brcne. baje bi mogla na 2 uri našteti 10 gibov ampak tega nikakor ne morem mogoče se premakne ampak ne zaznam tega. včeraj pa ko me je ščipalo nisem čutila ko je nehalo pa kot bi htel nad popek ven tak, da nevem mogoče pa se ne umirijo vsi moja teta pa ga je baje do konca čutila. kaj pa vem saj glavno, da se umirilo saj so bili bolj kot ne to lažni popadki ker drugače bi se odprala. po mojem, čeprav ctg ne riše lažnih popadkov ali? res se počutim izgubljeno grem zdaj dat cunje prat potem pa pod tuš. mlačen, me je kar strah, da sem sama kaj sprožila to ker sem se tuširala z vročo vodo če mi je stalno to pasalo in mi moj zmeraj reče, da pridem ven kot kuhan rak.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.3.2010 19:20:41
|
|
|
|
sa5i
|
še eno vprašanje naročena sem na ta 3D k dr Lukmanu na Ptuj, ampak sem kar pozna glede na 27 tedne kaj? Donna, ti si bila za druge se ne spomnim točno povejte se to splača ali je katera bila razočarana? meni je najbolj za iti zato ker bi potem moj lahko šel s sabo vse ostale uz je zamudil ker je cele tedne v službi sedaj pa je dobil prosto ampak baje sem prebrala, da če imaš posteljco spredaj, da se slabo vidi ali kako je s tem ali pozna kera zdravnika je ok? se potrudi pa kaj vse naredi filmčke ali kaj v bistvu??
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.3.2010 19:36:29
|
|
|
|
zaljubljena23
|
sa5i, joj držim pesti, da še enkaj časa ostaneš 2v1....Počivaj... Glede lukmana pa sem slišala same pohvale in baje se zelo potrudi...Poznam jih kar nekaj, ki jih je naročil na dodaten brezplačen 3D, če prvi ni bil uspešen
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.3.2010 21:24:53
|
|
|
|
Zvezdici
|
sa5i - te injekcije za razvoj pljučk nič ne škodijo. Samo pljuča prej dozorijo, da če se slučajno prej rodi, da lahko sam zadiha. Ker s tem imajo nedonošenčki največkrat probleme. Sem jih tudi jaz dobila. Joj joj počivat pupa! Pa ne pozabi na neslano dieto. To je mogoče tudi kaj v povezavi s tem. Počivaj in drži se! Pa kaj boš dala cunje prat lejo!! Govorim ti.. resno vzemi navodila zdravnika in počivaj! Strog počitek pomeni samo ležanje in hoja SAMO od wc-ja do postelje. Daj prosim resno ga vzemi! Pa tudi z to dieto začni bolj resno! Ne mislim nič slabega. Ampak ne moraš priti iz P, kjer ugotovijo da imaš popadke in ti prideš domov in greš prat perilo . Če boš tako nadaljevala boš res prej rodila. Pa če nimaš prenosnika raje ne hodi na računalnik. Ker tudi sedenje ne bo vredu.
< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 19.3.2010 21:27:56 >
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.3.2010 21:46:45
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sa5i še eno vprašanje naročena sem na ta 3D k dr Lukmanu na Ptuj, ampak sem kar pozna glede na 27 tedne kaj? Donna, ti si bila za druge se ne spomnim točno povejte se to splača ali je katera bila razočarana? meni je najbolj za iti zato ker bi potem moj lahko šel s sabo vse ostale uz je zamudil ker je cele tedne v službi sedaj pa je dobil prosto ampak baje sem prebrala, da če imaš posteljco spredaj, da se slabo vidi ali kako je s tem ali pozna kera zdravnika je ok? se potrudi pa kaj vse naredi filmčke ali kaj v bistvu?? Jaz sem tudi bila pri Lukmanu, on je moj G Dobila sma čez 20 slik, nekatere so bile res dobre. Posteljico pa tudi zbriše dol, če zastira pogled. Saj imam v albumu par slik. Pa 3 posnetki so bli zraven.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.3.2010 22:09:25
|
|
|
|
sa5i
|
zvezdici, hvala za skrb ampak se sedaj res ok počutim pa po brcikah sodeč mala tudi . se bom pa držala diete brez heca res, tudi vodo navadno sem začela piti bo pridna, samo, da bo z vse vredu. drugače pa imam presnosnika kar na postelji tako, da ni panike. sem pa samo prašek pa mehčalec dala v stroj ostalo je moj odnesel sem samo finiš naredila, tako, da se ne naprezam. sem se pa prejšnji vikend, ko sva prestavljala omare pa štrihala jaz seveda tudi, tako, da se sploh več ne čudi če pogledam malo nazaj pa jaz ko nikoli nisem bla neka športnica pa da bi kaj kondicije imela. saj zdaj imam počivanje brez naprezanja. v upanju, da bo vse ostalo ok donna, pa če izpiše, da nimaš nobenega albuma kaj imaš vidnega samo prijateljem mogoče? potem je to krivo ker mi nič ne pokaže no b glavnem ti si bila zadovoljna? torej je vredno tega denarja? nič grem spat zdaj že drugič danes. kar zmanjkalo me je sredi dneva, semmislila, da sem lačna pa se bila tako otrujena, da sem pozabila na lakoto in zaspala kot angelček. ja pa izvedela sem, da se vse 3 izpite naredila s semšnimi ocenami 8, 9 in 10 sploh ni slabo kaj? mi je pomagala še samo 4 do konca pa mam letnik upam, da uspe mirno noč pa zvezdici javi ti kaj sem kdaj boš kam šla, da bomo vedele zakaj se ne pojaviš gor še čisto malo kaj? mmmm kak lepo lep porod pa da hitro mine potem pa dosti cartanja zdaj pa res grem nočko
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 20.3.2010 8:21:03
|
|
|
|
zaljubljena23
|
sa5i, me veseli, da se počutiš bolje...In seveda čestitke za uspešno opravljene izpite
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?