metuljcek321
|
Sicer pa dober večer, pupe! IZVIRNO SPOROČILO: karamela6 Joooj, Anja je res cukrček! Pa kakšni kodrčki!!!! Uhhhh, se jih nikol ne morem nagledat. Jst sem bla ista, ko sem bla mala!!! So vsi rekli, da bo Nina tud mela kodrčke ... no, pa nam laski zelo počasi rastejo, kodrčki pa so zaenkrat zadaj in malo ob strani ... še čakam nanje! Meni so tud kodrčki zakon ... je ko ena mala princess z njimi. Zdaj ima že rahlo dolge lase & ko ji po tem, k pride od zunaj, snamem kapo, je k polizan psiček Bo treba verjetno na eno šišanje ... which reminds me - nekaj let nazaj smo imeli družino iz Kosova, ki se je za nekaj časa priselila v naš okoliš, otroci so sredi leta prišli na našo šolo - enemu sem bila razredeničarka ... pa en dan manjka, naslednjič prinese opravičilo na odtrgani platnici zvezka, gor pa piše: "Otišli na šišanje" A ni simpatično? So se šli familiarno postričt, pa so si vzeli frej dan. Me prav zanima, kje so zdaj, kako so se znašli - kmalu so se namreč preselili ... karamela, že kaj špika today? Drži se, otroček bo tik-tak tukaj. In jutri je en tak lep datum, se ti ne zdi? navajanje na kahlico - uf, da ne bo izgledalo, kako to že mi ful obvladamo - včeraj se je madam PRVIČ podelala v kahlico - res, da je blo 3x, but still We''ve got a long way to go (nanka, vi ste pa carji!, ma, se en mičkn pozna, da je to 4th time around ) ... sem se pa odločila, da jo bom sedaj tudi doma začela posedati na kahlico, ker jih v vrtcu to že prav konkretno sistematično navajajo - danes, ko sem jo prišla iskat, so vsi sedeli na njih, zraven pa po rokah mečkali krasne verižice, ki so jih izdelali iz pobarvanih makaronov in papirnatih rožic - pozdrav pomladi, ki pride v nedeljo 3jemi, imaš prav, ja, Deichmann nima glih ne vem kakšne ponudbe na Rudniku ... jaz sem že ene parkrat bila ful žalostna, k ni blo številke za našo miss. Btw: jutri Supernova praznuje 2. rd & se bo ful dogajalo ... lahko dobite tudi avto ... brum, brum ... znižanje z 70 na 0 - ... se sprašujem, zakaj, za vraga sem vzela le en par No, v realnosti so ble 40 evrov več kot nič populis, dober vikend je pred vami - rd, toplice - mnajmsi, pravo razvajanje. neboglasnica, kako se je imel hubby v Planici? Naši otroci so bli včeraj in nekateri so bli še danes vsi namazani po obrazih ... čist padli notr, he, he. Grozno za pogreb, izgubo brez pleničke od dneva 1: sorry, I don''t believe in that. hruška, uživaj na obletnici - a je okrogla? Kje imate? Vas bo veliko? Že veš, kaj boš oblekla? Hi, hi, Iraya ima prisrčne komentarje ... te nasmeje tkole navsezgodaj, a ne? Meni se zdi, da so tile naši julijčki zdaj tko simpatični, da je joj. Glih danes sem razmišljala o tem - prekrasno obdobje, indeed rebeca, thanks for asking - prst je baje pretty OK (danes je bil že na surfariji z dečki, tomorrow priletijo domov), so me pa v šoli na veliko zezali, da so zihr fantje popivali in je prišlo do kakšne nesreče na poti proti hotelu ... ja, pa ja de ... Anyway: upam, da me ne bo kap, k bo dal čevlje dol. Majuška, ranjenka naša, kako bolniška? Berem, da ste se šli danes polepšat - bravo. A sicer se lahko takole gibaš naokoli? Kdaj imaš naslednji pregled? karamela, Peko je zarulal v nulo, I see. Odlično! IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Aja, še tole sem želela deliti z vami: ker me je sin zadnja dva dni videval samo zjutraj, me je danes presenetil. Kliče iz posteljice, šibam ponj, vzamem k sebi, se full crklja, prav drgnil se je v moj obraz (ponavadi takoj črta na tla), vzel dudo iz ust in me polubčkal. Iiiiii lepo, ganljivo, prisrčno! a tvoj da direkt usta na usta moker kiss, tko k si zadnjič napisala - al je že bil na prevzgoji (cmok na lička only) ? ker pri nas je točno tako ... potem pa si predstavljaj sceno v vrtcu, k imajo bakterij in virusov za izvoz, pa radi se imajo ful, ful ... ajme, ajme