|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo marca 2010
19.3.2010 7:36:28   
lidik
witch go go go user posted image user posted image user posted image user posted image Boš videla da bo izpit šel. Jaz stiskam pesti za tebe. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
19.3.2010 7:39:22   
lidik
Arwenko, sej mogoče pa še ni vse izgubljeno in mogoče še O ni in boš videla, da vama bo uspelo. To glede tvojega pa mislim da se nimaš kaj veliko za sekirati, vem da je neprijeten občutek, samo ti povem, da ni edini takšen. Tako da potolaži se, pa ga danes poskusi pripraviti v kaj več, nekako ga boš že premamila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
19.3.2010 8:26:35   
zalos
Dobro jutro vsem !

Moj jutranji test je zopet pokazal user posted image . Sicer še vedno nisem dojela da sem končno user posted image  srečka. Tud povedala še nisem partnerju, čakam na dobro priložnost. 

Lahk me date ma seznam.

Vsem, ki še vedno čakate na user posted image , user posted image  pa naj povem, da bo uspelo. Vrjetno enkrat ko bote najmanj pričakovale. Jaz bi z naslednjo user posted image  morala začeti z klomifenom tri mesece, vendar je uspelo brez vsega. Pa še ta mesec ko sem imela res ful problemov z vsem.

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
19.3.2010 8:31:42   
*Star*
Arwenko, naj te potolažim, da je moj imel prejšnji mesec enake izpade, oziroma je hotel pa ni mogel. Sva kmalu ugotovila, ko sva se nehala o tem pogovarjat, je blo takoj boljše. Očitno se res boji neuspeha in da bi blo kaj narobe. Čim manj mu omenjat plodne dneve in vse skupaj, slončkat bolj zarad užitka, pa bo...

(odgovor članu zalos)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
19.3.2010 8:59:10   
Arwenko
Jutro, saj fora je ravno v tem, da mu sploh nisem razlagal nič o teh plodnih dnevih, ravno s tem namenom, da se on ne obremenjuje s tem. Eh, bomo videli, mislim da je ovulacija mimo, danes se mi je dvignila temperatura. Je pa pravzaprav možno, da je bila že v sredo, ker v sredo me je nekaj ful špikalo v jajčnikih, tako da bi bilo možno no, mogoče je pa od ponedeljka zvečer kaj počakalo na tole moje jajčeceuser posted image .

Ne bom se več obremenjevala, priznam pa da sem se včeraj ful. Imela sem ful pričakovanj od tega meseca, ker je bil prvi mesec spet doma in nama ni bilo treba čakat na vikende no, pol pa ravno pred ovulacijo tale izpad, kaj pa vem no. Res me je potunkalo. Tako zdaj smo pač za ta mesec pričakovanja zminimizirali, pa bo kar bo, pa se vam mogoče pridružim v aprilu dalje.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
19.3.2010 9:09:52   
lidik
Arwenko boš videla, da takrat ko nekaj najmanj pričakuješ se najboljše razplete. Tako da mogoče bo ravno ta mesec, ko že skoraj zgubiš upanje se potem super vse razplete. V glavnem jaz držim pesti za tebe, da vama je uspelo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
19.3.2010 10:04:36   
majalina
pol imava pa isti okus :-)

kaj marian keyes -  sushi za začetnike?
kerstin gier - za vsako rešitev se najde težava

pol je pa še tista:

trije v postelji (ne spomnim se avtorice) - je zanimiva knjiga o zenski, ki zanosi,... edino je malcek kruta na momente, ker gre res v detajle...

lp,
m.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
19.3.2010 10:29:31   
Arwenko
Tole sushi sem gledala danes. Pa sem pol vzela še ta najnovejšo od Kinselle - Twenties girl. Zraven tega pa še eno The girl with the dragon tatoo, takšna kriminalka. Obe v angleščini in obe SKUPAJ sta stali 18 eur...pa imam branje za na dopust. 

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
19.3.2010 10:30:14   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

Arwenko boš videla, da takrat ko nekaj najmanj pričakuješ se najboljše razplete. Tako da mogoče bo ravno ta mesec, ko že skoraj zgubiš upanje se potem super vse razplete. V glavnem jaz držim pesti za tebe, da vama je uspelo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala lidik user posted image
Saj vem, da bo, ko nama bo namenjeno bo že uspelo ravno pravi trenutek. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
19.3.2010 10:32:15   
lidik
hej bravo punca, samo da si spet pozitivna. user posted image user posted image user posted image user posted image Le tako naprej, ker sej veš če smo črnogledi potem vse dobro odganjamo stran od sebe. user posted image user posted image user posted image user posted image Pa boš videla  zdaj bo dopust, pa ne boš nič mislila na to, pa te potem zajčki in jajčke presenetijo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
19.3.2010 10:35:50   
Arwenko
Ja, saj je res to, ampak včeraj mi je bila pa takšna kriza zvečer no, pa sem pol prespala, pa itak zdaj ne morem nič več naredit, pa če se na glavo postavim, tako pač je...gremo dalje. Saj pravim, mogoče pa me preseneti, je od ponedeljka kaj počakalo, če je bila ovulacija v sredo je celo možno da je kaj počakalo. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
19.3.2010 11:19:46   
lidik
jaz ti držim pesti, da boš seveda pozitivno presenečena. Sicer pa sej plavalčki kr dolgo počakajo notri, tako da nič skrbet. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti pa verjamem da je kriza ja. Sej veš moj je tudi ponavadi takrat najbolj utrujen ko imam O, tako da tudi nima ravno volje za user posted image , samo potem včasih jaz malo potrpim, včasih pa on, pa se vseeno spravi k delu. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
19.3.2010 11:20:44   
lidik
kje se pa naša *Star* danes skriva???? Kaj imaš gužvo v službi?

Pa sariko tudi pogrešam, je ni nič tukaj.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
19.3.2010 11:21:39   
pika555
witch, kako je šlo? tudi jaz sem držala pesti!
Kje ste nove rozike????

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
19.3.2010 11:25:56   
witch
evo mene user posted image ka naj rečem... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nisem naredila. Tak imam pred tem prof strah, pa travme, pa ne vem ka še vse... tak da me je čisto potoklo. žalostna sem, jezna... S tem prof imam zelo slabe izkušnje in potem tisto pride vedno naprej. Ko te nekdo je... v živi mozek... hja... Minilo me je danes za vse. Sploh nimam volje za učenje več, ne nič.. Zdaj grem prvo malo počit, potem pa na sončka. Takrat bom že verjetno boljše volje in se bom javila user posted image
lidik in pika555 hvala za pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
19.3.2010 11:27:45   
witch

user posted image user posted image user posted image
user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

X.03. anonimna T (x. krog)
1.03. etna
(x krog)user posted image
1.03. mojamura (x krog)user posted image
1.03. TMS82 (9. krog)user posted image
1.03. Tejchy25 (22.krog)user posted image
3.03. Minky (1. krog)user posted image
4.03. mladika (5. krog)user posted image
5.03. BOSTINA (13. krog)user posted image
7.03. ječi12 (1. krog) user posted image
8.03. 7ka (5. krog)user posted image
8.03. JB (1. krog)user posted image
8.03.Beba78 (6. krog)user posted image

9.03. Latka (x. krog)
9.03. spaghetek (18. krog)user posted image
10.03. korinca (x krog)user posted image
10.03. lidik (6. krog)user posted image
10.03.
*Star* (x krog)user posted image
10.03. mateja134 (3.krog)

11.03. nadinne (4. krog)user posted image
11.03.pikasta (3. krog)user posted image
11.03.roža03 (9.krog)user posted image
13.03. witch (3. krog)user posted image
14.03. evatisa (10. krog)user posted image
15.03. pika555 (3. krog)user posted image
15.03. pikalonca (15. krog)
15.03. pujs666 (x krog)user posted image
17.03. sarar (x krog)user posted image
17.03. zalos (x krog)user posted image
17.03. KOLIBRI (4. krog)
19.03. *viva* (1. krog)
19.03. agataema (1.krog)
20.03. ribica81 (6. krog)user posted image
20.03. anonimna (x. krog)
20.03.anonimna pika (x. krog)
22.03. Buska (2. krog ICSI)
23.03. Anonimna (x krog)
23.03. Teni RR (6.krog po ss)
23.03. portorož (9. krog)
24.03. natasa.jurman (1. krog)
25.03. thevenus (x. krog)
27.03. didi82 (x. krog)
27.03. Lopona (24.krog)
27.03. Tejchy25 (23. krog)
27.03. ninchi9 (28. krog)
30.03. Arual (29. krog)user posted image
30.03. Arwenko (26.krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
SKUPAJ NAS JE: 43

user posted image

OD TEGA _10_ NOSEČK

user posted image
NAVIJAČICE:
doloress
nadka30
katra55
miklarom
BEBIII
lottyka
Bejli
anonimna Z.
pikizenc
aleunam
BOSTINA
jana84
Minky
S*
TMS82
miklarom
pilotina
ribica81
sarar
pika555

ZANIMIVE POVEZAVE:
http://menstruacija.si
http://www.ringaraja.net/zanositevKoledarOvulacije.asp
http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar
http://www.iskreni.net/nosecnost-in-porod/nacrtovanje-druzine/392.html
http://translate.google.si/translate?hl=sl&langpair=en|sl&u=http://www.beginnerbaby.com/improve-fertility
http://www.fertility.com/en/index.htm

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
19.3.2010 11:36:38   
*Star*
Witch, samo ne pusti se mu, bo pa drugič boljeuser posted image

lidik, tukaj sem hehe, vsake tolk zginem in spet gor pridem... malo gledam za dopust, načrte že delava zato da vidiva, kolk dnarja morva zbrat. Se pa moj tud zloooo veseli Toskane, tko da prov fino. Pa še če bo kašna pikica na poti, bo fajn, da ne greva na letalouser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
19.3.2010 11:39:08   
lidik
o star super, potem šparovček je že pripravljen, ali kako? Jaz sem tudi rekla, da bova v nedeljo začela malo plane delati kam bova šla. Samo midva na žalost nimava velike izbre, ker jaz mojega ne spravim niti na letalo niti na ladjouser posted image user posted image , tako da nama ne ostane kaj veliko. Sem pa rekla, da bi rada šla letos v črno goro. Bomo videli če bo uspelo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
19.3.2010 11:43:14   
*Star*
Jaz mam željo it v Toskano in na Elbo potem, pa greva kar z avtom user posted image  Tko bova tud največ vidla, pa še moj se neznansko veseli 6-urne vožnje user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
19.3.2010 11:44:07   
lidik
witch user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja vem kako je to, ko eni profesorji mislijo da so ne vem kaj. Ampak boš videla, da boš naredila izpit in jaz držim pesti, za tebe da boš dobila voljo za učenje nazaj, ker zaradi enega f*** prfoksa ne smeš obupati. Pokaži mu kaj zmoreš in kako vztrajna in trmasta si in boš videla da bo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa le pojdi malo na zrak uživati in se sprosti in spočij. Pa naberi energije za naprej in za "uživantski" vikend. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
19.3.2010 11:46:07   
lidik
Ja sej je z avtom če res ni predaleč še najboljše iti, ker se lahko kadarkoli ustaviš in veliko vidiš. Tudi moj je tak, da mu ni nič predaleč, če se gre z avtom, pa če bi se menda tri dni skupaj vozila. Samo da smo na trdnih tleh. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
19.3.2010 11:50:08   
witch
star in lidik user posted image user posted image hvala user posted image
tudi jaz bi šla v Toskano user posted image smo se s kolegi nekaj menili da bi šli zdaj za 1. maj. Samo ne vem kak bo s financami user posted image
Bi se pa vsedla na letalo zdaj in šla v Egipt ali nekam na toplo user posted image to so moje sanje...... user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
19.3.2010 12:00:19   
lidik
witch mislim da nas kar nekaj sanja o tem. Sam sej veš sanje se enkrat izpolnijo, če si močno želiš. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
19.3.2010 12:02:49   
witch
verjamem user posted image jaz si očitno premalo želim, da se te sanje uresničijo user posted image samo bi pa prejšnjo soboto skoraj letela v Egipt user posted image smo našli ful poceni last minute. In kolegica v službi ni dobila prosto. Hmm bi zdaj plavalav rdečem morju in mislila na vas user posted image  

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
19.3.2010 12:06:20   
lidik
ah ne, sigurno si dovolj želiš, in sigurno boš tudi šla boš videla. Samo sej veš, vse ob pravem času. Je že očitno moralo tako biti, da je bil takšen razplet. Bo pa drugič boljši in bo toliko slajše, ker je bilo treba malo dlje počakat. 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?