karamela6
|
Dober večer, drage julijke! Zadnji teden vas spet malo več berem, danes pa sem se odločila, da vas tudi pozdravim. Saj smo z večino na vezi na FB, pa vseeno, ni to to, kajne? Pri nas se seveda dogajajo podobne reči, kot pri vas. Nina: - živahna kot Lara raketa - počasi začenja govorit (kapa=paka, čajček=cacek, žoga=zoza, oči=aci, Max(naš pes)=Maa, traktor=taktoj, auto=auto ... ) - 14 dni je, kar smo se odvadili dude ... par dni težav, potem bp - ne mara risank oz. so zanimive 5 min, nora na knjige, rada je sadje, obožuje psa ... brez njega sploh noče na sprehod in obvezno mora ona držat za flexi - jan, feb smo hodili spat ob 18h, zdaj okrog 19h in spi do 6-6.30, ko je itak treba vstat za vrtec; z uspavanjem ni težav, jo položimo v posteljo in potem se kdaj pa kdaj še sama s sabo pogovarja, načeloma pa zaspi najkasneje v pol ure - zadnje čase ekstra ekstra crkljiva, me kar malo skrbi, kako bo, ko pride nov član - ... Sicer pa čakam na popadke :-) Včeraj je bil rok in sem že precej sitna ( Nina je zamujala 10 dni in sem resnično upala, da tokrat ne bo tako). Vsak dan migam, da joj, pa nič ne pomaga ... no, ne bom še tukaj morila. Vidim, da ste pri čevljih - uh, komaj čakam, da rodim in dam spet kile dol (upam na isti potek, kot pri Nini, ko sem bila na svoji teži v 1 tednu), da grem lahko kupit malo garderobe in kakšne druge čevlje dam gor, kot superge. Jaz poleti za vsak dan prisegam na športne crocs - pa ne cokle, ampak japonke na prst, res so mi zakon. Sploh to, da jih na 10 dni vržem v stroj in so potem ko nove, mi je super. Za elegantnejše priložnosti pa balerinke ali kakšne bolj fensi natikačke. Metuljček, uhhh, zelo lepo ... in točno takšna si, kot je pupa napisala - ne dvomim niti v eno besedo! Mi mamo tudi ene športne čeveljčke elephanten - zelo zadovoljna! Sicer pa še od jeseni ene čeveljce iz massa + pa te športne elephanten ... bodo ravno še za pomlad. Poleti pa nimam pojma, kaj ji naj kupim. Spet sandalce??? - se mi zdijo kar preveč zaprti, ampak verjetno bo najpametneje. Za igranje in vsak dan sprehode pa verjetno crocs ... bomo videli. Za zimo smo imeli ene superfitove goratex škorenjce, ki smo jih k sreči dobili (cene so ubitačne, toliko skoraj ne dajem za svoje čevlje, kot za Ninine). Nosila jih je praktično kakšno urco popoldan na sprehodih, ker v vrtec gre kar v copatih, tako da smo imeli ene dovolj. pretirana čustvenost - sploh ne govorte. Ok, res, da sem noseča, ampak včasih je res too much! Mojemu je že kar čudno, če kak dan nič ne jokcam Moram povedat, da preden sem drugič zanosila, sva večkrat rekla, da bi imela 3 otroke ... zdaj ne več ... svaka čast lex, ko je imela 3 skoraj zaporedoma, mene bi peljali v norišnico! Ko sva Nino dala v vrtec, kljub temu, da sem jaz doma, sem mela občutek, da so me vsi grdo gledali ... češ, doma je, brez službe, pa jo daje v vrtec ... zdaj lahko rečem le - hvala bogu!!! Prva in najpomembnejša stvar je to, da Nina zelo zelo uživa v vrtcu, če je bolna, zjutraj joka, ko gre oči brez nje od doma, full se je naučila .... naslednje pa je to, da ko je bila bolna in je bila doma pri meni, se mi je mešalo. Nosečnost je sicer potekala bp, ampak utrujena skooooooz, spala bi skooooooz ... in komaj sem čakala, da gre spet nazaj v vrtec... tako da, vrtec je zakon!!! Majuška, kako je gleženj? Vidim, da že šibaš naokrog - previdno, previdno! Almera, pikepoke za Bora. Pri nas smo imeli 6. bolezen ... hmmm, več ne vem kdaj, pri kakšnih 8. mesecih. Pikice so bila po nogah, trebušku in hrbtu, drugje ne. Ker sem dojila, so bile zelo neizrazite, vročina pa je res prenehala, ko so se pojavile. Še kak dan, pa boste zdravi, boš videla! Grem dat prat stroj cunj in zašaltam pomivalca, potem pa pridem nazaj, če boste še tu.
|