|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008 - 5.del
18.3.2010 11:58:43   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

in dobro jutro

Ati Majuska, še od mene vse najboljše!! user posted image user posted image user posted image user posted image .....da bi te sine in žena ubogala..user posted image

tega zadnjega mu ne bom dala prebrat user posted image user posted image

... res ni treba... pa še od mene vse najboljše... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 301
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 11:59:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 302
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 11:59:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 303
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 12:00:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 304
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 12:12:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 305
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 12:14:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 306
18.3.2010 12:38:15   
3jeMi
tole bi... user posted image

http://www.mojirecepti.com/recept/cokoladno-pecivo.html

Neposredna povezava do sporočila: 307
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 12:56:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 308
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 12:59:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 309
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 13:00:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 310
18.3.2010 13:28:47   
3jeMi
... no, pa grem še jaz...

imam (pa da olepšam zadevo) vseh puhn sod... razen in res razen moje male pikapolonice user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 311
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 14:16:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 312
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 15:19:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 313
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 15:20:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 314
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 15:21:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 315
18.3.2010 18:11:12   
Majuska
Očitno spet nekaj štimajo na RR, da tolk nagaja ...

... evo, mojim težavam navkljub me je dragi peljal na kosilo. Sva šla v argentinsko na njihove slavne stejke, hudooo dobr je blo in hudooo poceni - če verjameš user posted image potem pa še na tiramisu pod Emporium, kjer smo se ljubljanske julijke rade dobivale - tako da sem še malo spomine obujala na porodniško, ko smo imele več časa user posted image

Skratka, fino nam je. Dete se igra, zapira vrata, šiba svoj avto sem in tja, čeblja ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 316
18.3.2010 18:44:28   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

populis - kaj pa tule? najdeš kaj? meni so všeč res samo 3 pari čevljev, ampak komu znajo bit tud drugi zanimivi... http://www.mihoya.si/ 

nekaj zelo lepih, ampak kaj ko so pete ubijalske ... user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 317
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 20:12:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 318
18.3.2010 20:19:06   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Majuška - v argetinski so res samo stejki dobri, vse ostalo je pa povprečno - hmmmmmmm in Galerija Grad
Kako pa drugače tvoj gleženj?

ja res, megastično hrano imajo user posted image

gleženj, kaj pa vem, neka srednja žalost ... še boli, ampak hoja mi pa kar gre no user posted image ne smem obupovat user posted image

Boru pa pošiljamo pikepoke, da bo čimprej bolezen odpeketala svojo pot

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 319
18.3.2010 20:25:35   
glugluglu
oj,
trenutno so še vsi trije otroci pokonci, Tian bo očitno nočno naredil, sploh še ni zaspanuser posted image . Danes je prav pasalo malo sprehajanja po sončku, pa komaj čkama, da pride vikend,

3jemi, aveš, da so te mobilne hišice sredi sezone že skoraj vse zasedene, imajo jih pa tudi druge agencije, samo je malo dražje.

Zdaj gledamo in iščemo destinacijo za dopust, še vedno pa se ne morem odločit, ali bi šla v hotel ali v mobilne hišice, no pa še eni apartmaji so v igri.

Neposredna povezava do sporočila: 320
18.3.2010 20:26:17   
glugluglu
Meni je bila v argentinski dobra hrana, samo cene pa zasoljene

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 321
18.3.2010 20:36:49   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

gleženj, kaj pa vem, neka srednja žalost ... še boli, ampak hoja mi pa kar gre no user posted image ne smem obupovat user posted image

jaz upam, da se porihta

papirologijo ti je uspelo potem vso poštimat tko k se šika?

kdaj imaš naslednji pregled?

ej, moj me je pa glih prejle klical & mi povedal, da si je pri tem, k je tekel iz morja - poškodoval prst na nogi - je rekel, da ni tko grozno (najbrž zato, da ne bi zapaničarila), me kar skrbi, je baje tekla kri, vse prste še ima ... upam, da bo vse v redu ... je pa revež laufal za frendi, da bi jih ujel & zajahal eno ploščico nekjeuser posted image  smola, no

sicer pa uživajo maximalno!

prispevek je dobro predstavil, piha fuuul, spominke so že nabavili, zdaj se športajo na veliko ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 322
18.3.2010 20:37:00   
metuljcek321
Good evening, ladies!

Pridem v vrtec po miško, pa pravi vzgojiteljica: "Danes je Anja 1x ..." - kar dih mi je zastal - prva misel je bila "bruhala," vendar se je štorija obrnila v drugo smer, še sreča ... "kakala in 2 x lulala v kahlico" ... user posted image  user posted image  user posted image  Bravo, Anja, ti si facauser posted image

Skoraj cel dan sem preživela v šoli, domov sem priletela le po našo bejbo, 1 urco sva bili zunaj na sprehodu - 45 minut je hodila brez problema - tale "Mami ne more" res dobr šteka, moram rečtuser posted image

Srečali sva frendico s 3-letno hčerkico Tio, mali 2 sta ful frendici (tko k sva že midve od osnovnošolskih let - res lepo! Ju že vidim, kako se bosta obiskovali, prespali ena pri drugi, ...) ... in smo špancirale - Anja je z eno roko držala mene, z drugo Tio, pa sta čebljali, se menili vse živo - zvenelo je, da sta predelali vse teme od vremena do TV programa in zdravja žlahteuser posted image

Nato via skula, kjer smo sestankovali do 19.00. K sem prišibala domov, je že spala kot bombica.

never-ending love - a ne, da je res neverjetno, kolk je človek ima v sebi & kakšna nora čustva privrejo na plano, ko pride na svet otroček. Noro, res.

populis, čist razumem tvojo ganjenost. Ful, ker sem na istemuser posted image

Majuška, odlično praznuje tvoj dragi - keep up the great work ... happy b''day tvojemu mladeniču.

Iraya ima očitno smisel za modo - le kaj si ji skušala zjutraj uturit, rebeca? Kar priznaj, da si nekaj, kar ni barvno usklajeno, gor tlačlauser posted image  Samo, da sta se potem sporazumeli. Pa čist razumem tvojo žalost, k si se tko razjezila nad malo - it happens, žal. Je pa točno tko, kot je mojček napisala, saj razumejo, da jih imamo najraje na svetu - tudi, če se kdaj zjezimo, smo glasni, tečkasti in podobne scene.

neboglasnica, kako ste?

nanka, doooolgo bodite zdravi.

Almera, glih včeraj sem čvekala s frendico, ki je šla s hčerkico za možem v Ukrajino (je košarkarki trener) & je imela točno take simptome kot Bor - vročina le 1 dan, pa potem pike ... so rekli, da je 6. bolezen. Menda se dohtarji učijo iz enakih knjig kot naši, tko da could be, da je to res touser posted image  Mal atipična 6., a obviously je. Ti paše bit doma? Je kaj več spal?

mojček, hude pete. In jp, tudi I am desperately looking for shoes ... take malo bolj elegantne za na hlače - črne, za v službo, peta nižja, ... Sem si kupila že dvoje supergice - ene take bolj nobel (zadnjič sem jih vzela v Massu, k je blo znižanje - iz 70 na 0 evrov) & ene za everyday sprehodke z malečko (sem pa kar v Leclercu vzela - 13 evrov ... že ene par let nazaj sem ene ubodla tam & mi še zdaj blazno dobr služijo, tko da so res trpežne) ... in oboje sem kupila, ko sem iskala in imela namen kupiti čevlje - in NE superge! Hja, tkole potem pride, a ne. Saj zihr poznate to.

peskovnik - ta radost bo na sporedu this year, se mi dozdevauser posted image

A potem Umpe ni kle al kako? Ja, kam je pa šla???

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 323
   [Brisano sporočilo]
18.3.2010 20:53:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 324
18.3.2010 21:08:04   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

3jemi, aveš, da so te mobilne hišice sredi sezone že skoraj vse zasedene, imajo jih pa tudi druge agencije, samo je malo dražje.

ej, jaz sem pa včeraj klicala za SVIZ-ovsko stanovanje v Izoli po blazno ugodni ceni - rezervirala bi za naša 2 v juniju, na netu je kazalo, da je še frej --> sto let sem skušala dobit kontaktno osebo: day 1: zrušil se jim je telefonski sistem, pošljem mejl, mi odgovori, naj ga pokličem the next day, day 2: se oglasi tajnica, da ga tisti dan ni ob običajni uri, ampak le eno urco dopoldne, day 3: kličem tisto urco dopoldne (med odmorom letim, k sneta sekira), dvigne, pravi, da nima pri sebi seznamov, kaj je že zasedeno in kaj ne, naj pokličem ženo ... ima zasedeno 100 let ... jo končno dobim, me razveseli, da ni nič več frej ... aja, net jim pa nekaj nagaja, ja - tam je vse narobe označeno ... grrrrr ... potem mi skuša prodat Piran za borih 5 dni, pa še park naj si plačata po blazno zasoljeni ceni - thanks, but no, thanks!

odnos pa tak, da me je nekam prijelo - da bi imela tam kahlico, bi kar kaj notri naredilauser posted image  user posted image  user posted image

to cut a long story short: nosečke, ki so na porodniški, so že 1. 3., k si se lahko prijavil za maj in junij, zasedle vse ... hja, next year sem 1. 3. ob 8.00 na telefonu ... si mroam kar opominek dat - he, heuser posted image

(author unknown)

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?