metuljcek321
|
Good evening, ladies! Pridem v vrtec po miško, pa pravi vzgojiteljica: "Danes je Anja 1x ..." - kar dih mi je zastal - prva misel je bila "bruhala," vendar se je štorija obrnila v drugo smer, še sreča ... "kakala in 2 x lulala v kahlico" ... Bravo, Anja, ti si faca Skoraj cel dan sem preživela v šoli, domov sem priletela le po našo bejbo, 1 urco sva bili zunaj na sprehodu - 45 minut je hodila brez problema - tale "Mami ne more" res dobr šteka, moram rečt Srečali sva frendico s 3-letno hčerkico Tio, mali 2 sta ful frendici (tko k sva že midve od osnovnošolskih let - res lepo! Ju že vidim, kako se bosta obiskovali, prespali ena pri drugi, ...) ... in smo špancirale - Anja je z eno roko držala mene, z drugo Tio, pa sta čebljali, se menili vse živo - zvenelo je, da sta predelali vse teme od vremena do TV programa in zdravja žlahte Nato via skula, kjer smo sestankovali do 19.00. K sem prišibala domov, je že spala kot bombica. never-ending love - a ne, da je res neverjetno, kolk je človek ima v sebi & kakšna nora čustva privrejo na plano, ko pride na svet otroček. Noro, res. populis, čist razumem tvojo ganjenost. Ful, ker sem na istem Majuška, odlično praznuje tvoj dragi - keep up the great work ... happy b''day tvojemu mladeniču. Iraya ima očitno smisel za modo - le kaj si ji skušala zjutraj uturit, rebeca? Kar priznaj, da si nekaj, kar ni barvno usklajeno, gor tlačla Samo, da sta se potem sporazumeli. Pa čist razumem tvojo žalost, k si se tko razjezila nad malo - it happens, žal. Je pa točno tko, kot je mojček napisala, saj razumejo, da jih imamo najraje na svetu - tudi, če se kdaj zjezimo, smo glasni, tečkasti in podobne scene. neboglasnica, kako ste? nanka, doooolgo bodite zdravi. Almera, glih včeraj sem čvekala s frendico, ki je šla s hčerkico za možem v Ukrajino (je košarkarki trener) & je imela točno take simptome kot Bor - vročina le 1 dan, pa potem pike ... so rekli, da je 6. bolezen. Menda se dohtarji učijo iz enakih knjig kot naši, tko da could be, da je to res to Mal atipična 6., a obviously je. Ti paše bit doma? Je kaj več spal? mojček, hude pete. In jp, tudi I am desperately looking for shoes ... take malo bolj elegantne za na hlače - črne, za v službo, peta nižja, ... Sem si kupila že dvoje supergice - ene take bolj nobel (zadnjič sem jih vzela v Massu, k je blo znižanje - iz 70 na 0 evrov) & ene za everyday sprehodke z malečko (sem pa kar v Leclercu vzela - 13 evrov ... že ene par let nazaj sem ene ubodla tam & mi še zdaj blazno dobr služijo, tko da so res trpežne) ... in oboje sem kupila, ko sem iskala in imela namen kupiti čevlje - in NE superge! Hja, tkole potem pride, a ne. Saj zihr poznate to. peskovnik - ta radost bo na sporedu this year, se mi dozdeva A potem Umpe ni kle al kako? Ja, kam je pa šla???