Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.3.2010 21:58:59
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Saraya za tale šiht o katerem si prej pisala mora verjetno punca obvladat podaljševanje nohtov, ne? jap Kje pa je salon?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.3.2010 21:59:33
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nič..."vidla" sem vas...zdaj pa se grem še malo z gospo matematiko družit,potem pa v toplo posteljo.... nočka
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.3.2010 22:00:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kje pa je salon? v mb
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.3.2010 22:05:30
|
|
|
|
ly117
|
Nočko Saraya.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.3.2010 22:16:27
|
|
|
|
marta82
|
Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 17.3.2010 22:18:26
|
|
|
|
ly117
|
Pa še od mene en velik nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.3.2010 7:19:47
|
|
|
|
vitabella
|
od mene pa en velik dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.3.2010 7:35:06
|
|
|
|
vitabella
|
marta ti imaš zs, matcar od zdaj te čakam na countriju da me dohitiš pol grema pa v krvave boje naprej. saraya ti se glede matematike ziher hecaš, tasa da se ti še tu zahvalim za ponudbe, ly lepo se preseli pa naj se ti kavbojke dobro nosijo. sem še katero pozabla?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.3.2010 8:28:21
|
|
|
|
koala
|
Jutro! A je že bila katera zunaj? A kaj piha?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.3.2010 8:58:39
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Jutro! A je že bila katera zunaj? A kaj piha? jutro, bila zunaj, piha ne...vsaj pri nas ne .
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.3.2010 9:05:08
|
|
|
|
botrca
|
Kavo spila, zdaj pa na zajtrk. Kaj kuhate? Mi imamo danes musako in motovilec.
< Sporočilo je popravil botrca -- 18.3.2010 9:07:53 >
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.3.2010 9:30:35
|
|
|
|
marta82
|
Vitabella imaš zs in mail. Botrca danes bo fižolova enolončnica in pecivo.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.3.2010 10:27:33
|
|
|
|
koala
|
Nima pojma kaj bom kuhala, sem popolnoma brez ideje. nedino vem da bo nekaj z rižem, si je možek riž zaželel. No pa posladek se že hladi v hladilniku (tiramisu).
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.3.2010 10:49:53
|
|
|
|
vitabella
|
pri nas bojo pa kisli zelje in pečenice. njami. marta odgovorila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.3.2010 10:53:26
|
|
|
|
nebo
|
Jutro ali dan, mi smo bolani, prvo eden, nato drugi, sedaj pa še najmlajši...edino mati se drži!!! Jaz pa pišem diplomo pospešeno, ravno zaključila teorija, imam narejene grafe, sedaj pa še obrazložitve, bo bo, počasi se daleč pride... Mi bomo danes jedli, ja kaj nič pametnega, ker sva z R sama, kugam kokošjo juhico, jaz bom pa jajca, se mi luštajo... Vse velike cmoke...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.3.2010 12:07:37
|
|
|
|
tasa_m
|
Dan,dan. Midve z Lijiko v Lenartu. Mala spi, jaz mal na računalniku, babi pa nam kosilo kuha-špinačo pa pire. Mljask matcar vem ja kje je to..tam ko so same bajte, zraven Beograjske.. Bom že našla,je baje edina rumena bajta nebo ...pridna, pridna . In za Roka. Lepo bodite..se tipkamo kaj zvečer, če nebom preveč utrujena od vsega skup. Morava z T. plac nardit za jutri,ko nam pridejo okna menjat končno!
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 18.3.2010 12:08:18 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.3.2010 13:36:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kaj kuhate? zelenjavno juho sem na brzino naredila,pa še to mi je časa zmanjkalo da sploh pojem ....zdaj pa pospravljam,potem pa šibam v šolo
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.3.2010 13:37:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella saraya ti se glede matematike ziher hecaš, nič se ne hecam....nismo pač vsi za vse....
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.3.2010 15:48:34
|
|
|
|
martka
|
zdravo, mal sem vam not padla... zakaj sem si to dovolila... o, le zakaj? google mi je vrgel ven kot iskanje stilska preobrazba forum... ja... tam je ena napisal, da je šla, al bi šla... no, mene zdaj zanima, če je šla in kako ji je bilo... zanima me tud to, ali pol ti dobiš tiste stvari, al te samo fotografirajo v njih? in greš naličen in z dolgim nosom domov (ali si jih pač sam kupiš)? ker na ostalih forumih (katja fašink ipd)... so samo reklame hvala za odgovore!!! čao
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.3.2010 17:23:37
|
|
|
|
elevitka
|
Dan ! Tasa upam da vam ne bodo 100 let pocali oken tak kot v spalnici. Nebo za bubančke.... pri nas pa je mene zgrablo... in to orng (upam da ne prenesem kaj na T.) Šibam v horizontalo ker sem v totalnem šusu
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.3.2010 17:52:51
|
|
|
|
nebo
|
Elevitka drži se....saj nimaš časa biti bolana ne.... , pa pusti se razvajat. Mi smo ok, R je ravno padla vročina in je kar ok...N je šla na drsanje, ati je v službo, moji starši pakirajo ker gredo v Nemčijo (jaz pa doma ostanem ), no, jaz pa sem ravno telovadila in se gonila... Sedaj pa pijem kakpučinček v miru, pa paše njami... Tasa boste meli lepo stanovanje, super ni kaj... cmokec...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.3.2010 17:54:39
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka zdravo, mal sem vam not padla... zakaj sem si to dovolila... o, le zakaj? google mi je vrgel ven kot iskanje stilska preobrazba forum... ja... tam je ena napisal, da je šla, al bi šla... no, mene zdaj zanima, če je šla in kako ji je bilo... zanima me tud to, ali pol ti dobiš tiste stvari, al te samo fotografirajo v njih? in greš naličen in z dolgim nosom domov (ali si jih pač sam kupiš)? ker na ostalih forumih (katja fašink ipd)... so samo reklame hvala za odgovore!!! čao Ja jaz sem se enkrat prijavila, a žal nisem bila izžrebana, tako da ti ne znam odgovorit.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.3.2010 19:57:02
|
|
|
|
botrca
|
Čer , jaz sem pa ravnokar spekla gibanico... ...pride katera na malo drugačno večerjo?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.3.2010 19:59:11
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 18.3.2010 19:59:54
|
|
|
|
matcar
|
Botrca,hvala za povabilo,samo sem se tak najedla prej,da me vse boli in ne spravim več nič v sebe.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.