|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
18.3.2010 8:59:42   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

MONY naš ma že tut nadsvetlobno hitrost pri plazenju. Hana se je tut samo po trebuščku vlekla do opore, da se je lahko dvignila. Kobacala se ni nikoli, shodila pa z 10 meseci.

Imam občutek, da Bine ne bo tako hitro shodil, sedaj, ko je razvil hitrost pri kobacanju, se dviguje na nogice, le, ko želi kaj doseči oz. pofirbcati, joj kok je firbčen, bolj kot punceuser posted image , se hecamo, da ima celo ulico pod kontrolo, na oknu je lahko tut pol ure.

js tud mislm, da bo zloooo hitr shodu! ob opori tud že nrdi par štorastih korakcovuser posted image

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
18.3.2010 8:59:54   
manna
''jutro
mojsonček, mhmm morm si malo pogledat modele marel od BW. Jaz tudi ne dam več kot 100 €, rajši bi tam nekje okrog 70€. Čeprav morm rečt da sem prou impulzivni potrošnik, tako da se prav bojim da bom nazadnje po doktoratu iz marel pristala na najdražji, samo zato ker mi bo straaaaašno všeč. Šparam in gledam kje bom dala čimmanj za npr. pižamo al pa aptamil, potem pa kupim neko drugo bedarijo za sto evrov..eh....

plazenje - naša se plazi še po trebuščku, torej ne po vseh 4. Poleg tega je nekoliko nesimetrična - malo več se odriva z desno kot z levo. Čakamo na pregled pri fizioterapevtki oz v RA.

mony upam da se kmalu pozdraviš! user posted image user posted image user posted image user posted image   Pij čimveč tople tekočine..

gume - tud nam je zgleda šla leva zadnja guma na mutsy-ju. Skoz je prazna, ne glede na to kolk jo pumpam. Smo usklajeni tecka...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
18.3.2010 9:32:34   
bačko
Hanuši smo malo bolje!Kašlja še vedno vendar manj in mislim da še kakšen dan ali dva pa bo čisto uredu.Danes je spila zaenkrat 80 ml čaja.Ji bom še kasneje dala.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
18.3.2010 9:55:05   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Mony naša se plazi po vseh štirih.Je tudi tako hitra.Jo tako rada gledam ko šiba sem ter tja.

Tudi pri nas je tako.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
18.3.2010 10:01:36   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

Punce, a se prav spomnim, da se konfetke za poroko dobi pri Fragoli?

pri meni jaja user posted image , pišmi meil in ti vse povem, ker na spletni strani jih mam par.

Sem ti poslala ZSuser posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
18.3.2010 10:42:02   
Goldy
mojsonček - še jaz bi imela en par telih copatk http://www.rimbalzo.co.uk/Clothing/Pediped/R103.htm. Velikost 6-12 mesecev. Ji bom pa še nogico zmerila.

mony -naša jo tudi šipa po vseh štirih in je tudi zelooo hitra. Pa cel kavč obhodi.user posted image

Drugače pa danes ima Alja zobozdravnika. Pa še nobenega zobka.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
18.3.2010 11:18:15   
bačko
Ej punce kje pa ste?Naša spi in jaz sem že skuhala in vse pospravila.user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
18.3.2010 11:52:20   
MONY25

Ej punce kje pa ste?Naša spi in jaz sem že skuhala in vse pospravila.user posted image

evo nas...ker je tamau že ob 6ih ustal, je zdle že spal 1,5 ure, js sm pa likala...in to OGROOOOOMN kup cunjc, pa še nism fertik, k se je prej zbuduuser posted image -sm jih prejšnji tedn dala iz škatel, da jih bo zdj lohka nosu...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
18.3.2010 11:54:25   
MONY25
ajoj, na zobarja smo pa pozabl... kako pa to gre???js sploh še nism iskala zobarja za tamalgauser posted image a to je že zdj treba? 

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
18.3.2010 11:54:41   
bačko
Mony potem pa sva obe pridni.Tudi jaz sem likala!A vam neki povem?Da sem obsedena z vozički.Na vsak način bi rada Lori kupila drug voziček.Samo še vozičke po netu gledam.Dobro da mi moj ne dovoli drugega kupiti.

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
18.3.2010 11:57:16   
MONY25
hehe...če bi js vse kupla tamaumu kar mi pride na pamet, bi že oba z decom obubožala, živela v prikolici itd. user posted image me moj pošteno okrega, če pretiravamuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
18.3.2010 11:58:25   
bačko
Ja hvala enako.Ma imam en voziček na bolhi ugledan in me muči 100 na uro.Se še komaj zadržujem da ga ne kupim!Je od Haucka in ima zraven dežno prevleko.Proda ga za 80 evrov.

< Sporočilo je popravil bačko -- 18.3.2010 11:59:14 >

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
18.3.2010 11:59:03   
MONY25
js pa zdle za tamauga kuham govedino in riž s korenjem...upam sam, da bo jeduuser posted image da nau skos unih frutkovuser posted image

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
18.3.2010 12:00:09   
bačko
Naša pa bo imela jagnetino z korenjem in rižem in tudi upam da bo jedla.Mi štrajka zopet pri hrani.

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
18.3.2010 12:19:16   
mini86
KU-KU

mony-kolo imam že domauser posted image user posted image čist sm presenečena, čakam samo da moj pride iz šihta k dela popoldan in da ga sestav..

naša noč je bla katastrofa..skos se je zbuju, meu vročino, joku..no ampak je že bolš-nima vročine samo pa še kašla..morm se še odločt a bi poklicala k zdravniku k dela popoldan k je že bolš al ne-sam pol je spet vikend pa če bo slabš na metelkovo...mah bom vidla..

hanuši-a si ti učeri pisala o stvareh iz justa..js sm mu pol zvečer kr nogice iz timijanovo kremo namazala, zdj me pa zanima kokrat na dan loh namažš..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
18.3.2010 13:02:58   
MONY25
to si pa zelo hitr dubla...ti ga kr sama sestav, pa pejta mal naokol-po sobi, k ne smeš vn, k je tamau bolčkan...pa poroči, kako mu je blo všečuser posted image

no, Alex je celo neki pojedu user posted image user posted image user posted image se mu je že začel neki dvigovat, pa sm pol dodala mal kisle smetane, pa je spet neki pojedu, pa se mu je pol spet neki začel dvigovat, pol sm dala pa uno juhco k sm meso not skuhala, no tist mu je pa še kr neki šlo, k je blo bl tekočeuser posted image

evo, ...klele mi tamau pomaga tipkat in sm neki smrdečega zavohalauser posted image tko da AKCIJAuser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
18.3.2010 13:32:02   
mini86
bemu se mi pr dohtarju noben ne javuser posted image user posted image user posted image če grem pa tja me bo pa spet napizdila da se prej pokliče k naroča...ja halo pol nj se pa jau

ja tud nm je neki zasmrdel-neki ZLO črngauser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
18.3.2010 13:42:42   
NatyTaja
Dober dan. Ste pridne s pisanjem, da komaj preberem.
Najprej naše mere pri 9 mesecih : 10.420 g in 75 cm, obseg glavice pa 45 cm. Nič čudnega, da je mamici križ odpovedal. Hvalabogu je danes že kr ok.

Tricikel imamo pa mi zato, ker se včasih noče peljat v vozu in potem ga dam v tricikel in je čist navdušen.

Hiške - Hanuši, a to se čisto nič ne sliši skozi stene in strop v montažni hiši? Meni je tudi ena od Marlesa všeč, sam sem skoz malo skeptična glede prevodnosti sten. Npr. pri nas imamo med spalnico in kopalnico siporeks steno in se čist vse sliši skoz... Pa da maš potem v hiši tako, je pa zoprno. Bom res mogla it nekam v živo probat.

Mini ne biti huda.Ne bom več tega rekla.
NatyTaja jaz bi bilj tak vlažilec kupila s katerim lahko tudi delaš aromaterapijo.
http://www.mimovrste.com/artikel/3020018822/otroski-vlazilec-in-ionizator-zraka-lanaform-lily-z-aroma-terapijo

Po moje je tole še boljš - pa obstaja tudi eterično olje materine dušice, ki bi ga lahko tule uporabila. Po moje bi blo super.

10ka - pri učkah bodi zelo natančna pri brisanju in mazanju - nikar z eno vatko dvakrat po istem mestu. Jaz vatico namočim s fiziološko in potem samo enkrat potegnem čez učko

Evo, zakaj ima mami čas za internet...
user posted image

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
18.3.2010 13:48:34   
mini86
punce če kera rab rabljen nahrbtnik za otročka nost, ga ena podarja..mam tud sliko pa ji loh pošlm

(odgovor članu NatyTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
18.3.2010 13:51:41   
manna
Oo
Pri nas je pa že fajn oblačno, tako da danes malo manj vozičkamo. Si moram mal oddahnit. Pa itak je guma slaba.
bačko, kateri model Haucka pa je?? Jaz imam ogledanega Hauck Shopper Sport
Naty-taja tole zgleda pa glasno user posted image
Glede zobarja menda pri enem letu po sistematskem pregledu avtomatsko dobiš vabilo za k zobarju (oz.pedontologu-to je otroški zobar) Tako da jaz ne bom nič prej naročala, sej to bo čez tri mesece.

Glede šopingiranja sem ista... vse bi kupla.. potem me pa spet mine pa en čas ne gledam nič. Vozički so pa eni res takoooo lepi..

(odgovor članu NatyTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
18.3.2010 13:52:31   
mini86
mony-tvoj predlog o sestavljanju kolesa se je žal izkazal za neuspešno..u podrobnosti pa nebi šla radauser posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
18.3.2010 13:55:35   
mini86
aja zobar...
js sm klicala zobarco tisto k bi rada da marcel hod in k sm js tud hodila in vem da je ful uredu pa mi je rekla da zobarja si zbereš pri 3 letih,,prej je pa pregled bolj zaradi staršev samih pri tem p...
je pa v lj zlo težko dobit tega pede....je rekla da kokr se ji zdi da je v ZD šiška in moste

pri nas se ne dobi povabila pri 1.letu..no vsaj dve kolegice ga nista

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
18.3.2010 14:01:46   
mini86
hja zakaj se noben ne oglas-KER NOBENGA NI!!!!!!!!!za nujne primere v moste..halo

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
18.3.2010 14:07:22   
manna
www.hauckuk.com/en/detail.asp?PLID=1&BID=2&KID=1&HID=6&UID=29&DID=233&ARTNR=170304

Ta je tisti ki sem ga jaz gledala, ker ima vse kar rabim, se mi zdi; naklon se zvrne za ležat, tisti del za nogice je tudi nastavljiv, ko se zloži je majhen, težak je samo 5,8kg, ima varnostni lok, ročaj za peljat je eden, tko da lahko voziš z eno roko.

No, sej nevem, še zmeri oklevam. Mogoče bom pa še Chicco-tove marele mal pogledala. A ni ena govorila nekej o njih enkrat?

Manca je pa tko pridna. Že pol ure se na tleh igra čist sama. In skoz nekaj "govori".

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
18.3.2010 14:20:39   
Goldy
zobozdravnik - naša je dobila vabilo iz ZD in  smo šli. Ful fajna zdravnica - starejša gospa, ampak res krasna. Naša je bila zelo navdušena, je vse okrog pregledala, dovolila, da ji je po dlesni pregledala. V bistvu je povedala malo okrog čiščenja zbokov, pa prehrane, flašk, poškodb... Naslednji pregled imamo junija 2011.

kupovanje - no, jaz bi ji itak vse kupili, tudi jaz si ogledujem še neki vozičke, pa marele, čeprav smo marelo dobili tako, da.... ne vem če bo očka za kakšne večje nakupe...user posted image  sicer pa eden mora bit malo bolj prizemljen. Aja, pa tricikel tudi že ima, je tudi dobila rabljenega...in kaj mi pol ostane?user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?