Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.3.2010 8:59:42
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši MONY naš ma že tut nadsvetlobno hitrost pri plazenju. Hana se je tut samo po trebuščku vlekla do opore, da se je lahko dvignila. Kobacala se ni nikoli, shodila pa z 10 meseci. Imam občutek, da Bine ne bo tako hitro shodil, sedaj, ko je razvil hitrost pri kobacanju, se dviguje na nogice, le, ko želi kaj doseči oz. pofirbcati, joj kok je firbčen, bolj kot punce , se hecamo, da ima celo ulico pod kontrolo, na oknu je lahko tut pol ure. js tud mislm, da bo zloooo hitr shodu! ob opori tud že nrdi par štorastih korakcov
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.3.2010 8:59:54
|
|
|
|
manna
|
''jutro mojsonček, mhmm morm si malo pogledat modele marel od BW. Jaz tudi ne dam več kot 100 €, rajši bi tam nekje okrog 70€. Čeprav morm rečt da sem prou impulzivni potrošnik, tako da se prav bojim da bom nazadnje po doktoratu iz marel pristala na najdražji, samo zato ker mi bo straaaaašno všeč. Šparam in gledam kje bom dala čimmanj za npr. pižamo al pa aptamil, potem pa kupim neko drugo bedarijo za sto evrov..eh.... plazenje - naša se plazi še po trebuščku, torej ne po vseh 4. Poleg tega je nekoliko nesimetrična - malo več se odriva z desno kot z levo. Čakamo na pregled pri fizioterapevtki oz v RA. mony upam da se kmalu pozdraviš! Pij čimveč tople tekočine.. gume - tud nam je zgleda šla leva zadnja guma na mutsy-ju. Skoz je prazna, ne glede na to kolk jo pumpam. Smo usklajeni tecka...
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.3.2010 9:32:34
|
|
|
|
bačko
|
Hanuši smo malo bolje!Kašlja še vedno vendar manj in mislim da še kakšen dan ali dva pa bo čisto uredu.Danes je spila zaenkrat 80 ml čaja.Ji bom še kasneje dala.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.3.2010 9:55:05
|
|
|
|
*alina*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Mony naša se plazi po vseh štirih.Je tudi tako hitra.Jo tako rada gledam ko šiba sem ter tja. Tudi pri nas je tako.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.3.2010 10:01:36
|
|
|
|
*alina*
|
IZVIRNO SPOROČILO: fragola IZVIRNO SPOROČILO: *alina* Punce, a se prav spomnim, da se konfetke za poroko dobi pri Fragoli? pri meni jaja , pišmi meil in ti vse povem, ker na spletni strani jih mam par. Sem ti poslala ZS
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.3.2010 10:42:02
|
|
|
|
Goldy
|
mojsonček - še jaz bi imela en par telih copatk http://www.rimbalzo.co.uk/Clothing/Pediped/R103.htm. Velikost 6-12 mesecev. Ji bom pa še nogico zmerila. mony -naša jo tudi šipa po vseh štirih in je tudi zelooo hitra. Pa cel kavč obhodi. Drugače pa danes ima Alja zobozdravnika. Pa še nobenega zobka.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.3.2010 11:18:15
|
|
|
|
bačko
|
Ej punce kje pa ste?Naša spi in jaz sem že skuhala in vse pospravila.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.3.2010 11:52:20
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Ej punce kje pa ste?Naša spi in jaz sem že skuhala in vse pospravila. evo nas...ker je tamau že ob 6ih ustal, je zdle že spal 1,5 ure, js sm pa likala...in to OGROOOOOMN kup cunjc, pa še nism fertik, k se je prej zbudu -sm jih prejšnji tedn dala iz škatel, da jih bo zdj lohka nosu...
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.3.2010 11:54:25
|
|
|
|
MONY25
|
ajoj, na zobarja smo pa pozabl... kako pa to gre???js sploh še nism iskala zobarja za tamalga a to je že zdj treba?
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.3.2010 11:54:41
|
|
|
|
bačko
|
Mony potem pa sva obe pridni.Tudi jaz sem likala!A vam neki povem?Da sem obsedena z vozički.Na vsak način bi rada Lori kupila drug voziček.Samo še vozičke po netu gledam.Dobro da mi moj ne dovoli drugega kupiti.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.3.2010 11:57:16
|
|
|
|
MONY25
|
hehe...če bi js vse kupla tamaumu kar mi pride na pamet, bi že oba z decom obubožala, živela v prikolici itd. me moj pošteno okrega, če pretiravam
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.3.2010 11:58:25
|
|
|
|
bačko
|
Ja hvala enako.Ma imam en voziček na bolhi ugledan in me muči 100 na uro.Se še komaj zadržujem da ga ne kupim!Je od Haucka in ima zraven dežno prevleko.Proda ga za 80 evrov.
< Sporočilo je popravil bačko -- 18.3.2010 11:59:14 >
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.3.2010 11:59:03
|
|
|
|
MONY25
|
js pa zdle za tamauga kuham govedino in riž s korenjem...upam sam, da bo jedu da nau skos unih frutkov
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.3.2010 12:00:09
|
|
|
|
bačko
|
Naša pa bo imela jagnetino z korenjem in rižem in tudi upam da bo jedla.Mi štrajka zopet pri hrani.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.3.2010 12:19:16
|
|
|
|
mini86
|
KU-KU mony-kolo imam že doma čist sm presenečena, čakam samo da moj pride iz šihta k dela popoldan in da ga sestav.. naša noč je bla katastrofa..skos se je zbuju, meu vročino, joku..no ampak je že bolš-nima vročine samo pa še kašla..morm se še odločt a bi poklicala k zdravniku k dela popoldan k je že bolš al ne-sam pol je spet vikend pa če bo slabš na metelkovo...mah bom vidla.. hanuši-a si ti učeri pisala o stvareh iz justa..js sm mu pol zvečer kr nogice iz timijanovo kremo namazala, zdj me pa zanima kokrat na dan loh namažš..
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.3.2010 13:02:58
|
|
|
|
MONY25
|
to si pa zelo hitr dubla...ti ga kr sama sestav, pa pejta mal naokol-po sobi, k ne smeš vn, k je tamau bolčkan...pa poroči, kako mu je blo všeč no, Alex je celo neki pojedu se mu je že začel neki dvigovat, pa sm pol dodala mal kisle smetane, pa je spet neki pojedu, pa se mu je pol spet neki začel dvigovat, pol sm dala pa uno juhco k sm meso not skuhala, no tist mu je pa še kr neki šlo, k je blo bl tekoče evo, ...klele mi tamau pomaga tipkat in sm neki smrdečega zavohala tko da AKCIJA
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.3.2010 13:32:02
|
|
|
|
mini86
|
bemu se mi pr dohtarju noben ne jav če grem pa tja me bo pa spet napizdila da se prej pokliče k naroča...ja halo pol nj se pa jau ja tud nm je neki zasmrdel-neki ZLO črnga
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.3.2010 13:42:42
|
|
|
|
NatyTaja
|
Dober dan. Ste pridne s pisanjem, da komaj preberem. Najprej naše mere pri 9 mesecih : 10.420 g in 75 cm, obseg glavice pa 45 cm. Nič čudnega, da je mamici križ odpovedal. Hvalabogu je danes že kr ok. Tricikel imamo pa mi zato, ker se včasih noče peljat v vozu in potem ga dam v tricikel in je čist navdušen. Hiške - Hanuši, a to se čisto nič ne sliši skozi stene in strop v montažni hiši? Meni je tudi ena od Marlesa všeč, sam sem skoz malo skeptična glede prevodnosti sten. Npr. pri nas imamo med spalnico in kopalnico siporeks steno in se čist vse sliši skoz... Pa da maš potem v hiši tako, je pa zoprno. Bom res mogla it nekam v živo probat. IZVIRNO SPOROČILO: bačko Mini ne biti huda.Ne bom več tega rekla. NatyTaja jaz bi bilj tak vlažilec kupila s katerim lahko tudi delaš aromaterapijo. http://www.mimovrste.com/artikel/3020018822/otroski-vlazilec-in-ionizator-zraka-lanaform-lily-z-aroma-terapijo Po moje je tole še boljš - pa obstaja tudi eterično olje materine dušice, ki bi ga lahko tule uporabila. Po moje bi blo super. 10ka - pri učkah bodi zelo natančna pri brisanju in mazanju - nikar z eno vatko dvakrat po istem mestu. Jaz vatico namočim s fiziološko in potem samo enkrat potegnem čez učko Evo, zakaj ima mami čas za internet...
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.3.2010 13:48:34
|
|
|
|
mini86
|
punce če kera rab rabljen nahrbtnik za otročka nost, ga ena podarja..mam tud sliko pa ji loh pošlm
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.3.2010 13:51:41
|
|
|
|
manna
|
Oo Pri nas je pa že fajn oblačno, tako da danes malo manj vozičkamo. Si moram mal oddahnit. Pa itak je guma slaba. bačko, kateri model Haucka pa je?? Jaz imam ogledanega Hauck Shopper Sport Naty-taja tole zgleda pa glasno Glede zobarja menda pri enem letu po sistematskem pregledu avtomatsko dobiš vabilo za k zobarju (oz.pedontologu-to je otroški zobar) Tako da jaz ne bom nič prej naročala, sej to bo čez tri mesece. Glede šopingiranja sem ista... vse bi kupla.. potem me pa spet mine pa en čas ne gledam nič. Vozički so pa eni res takoooo lepi..
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.3.2010 13:52:31
|
|
|
|
mini86
|
mony-tvoj predlog o sestavljanju kolesa se je žal izkazal za neuspešno..u podrobnosti pa nebi šla rada
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.3.2010 13:55:35
|
|
|
|
mini86
|
aja zobar... js sm klicala zobarco tisto k bi rada da marcel hod in k sm js tud hodila in vem da je ful uredu pa mi je rekla da zobarja si zbereš pri 3 letih,,prej je pa pregled bolj zaradi staršev samih pri tem p... je pa v lj zlo težko dobit tega pede....je rekla da kokr se ji zdi da je v ZD šiška in moste pri nas se ne dobi povabila pri 1.letu..no vsaj dve kolegice ga nista
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.3.2010 14:01:46
|
|
|
|
mini86
|
hja zakaj se noben ne oglas-KER NOBENGA NI!!!!!!!!!za nujne primere v moste..halo
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.3.2010 14:07:22
|
|
|
|
manna
|
www.hauckuk.com/en/detail.asp?PLID=1&BID=2&KID=1&HID=6&UID=29&DID=233&ARTNR=170304 Ta je tisti ki sem ga jaz gledala, ker ima vse kar rabim, se mi zdi; naklon se zvrne za ležat, tisti del za nogice je tudi nastavljiv, ko se zloži je majhen, težak je samo 5,8kg, ima varnostni lok, ročaj za peljat je eden, tko da lahko voziš z eno roko. No, sej nevem, še zmeri oklevam. Mogoče bom pa še Chicco-tove marele mal pogledala. A ni ena govorila nekej o njih enkrat? Manca je pa tko pridna. Že pol ure se na tleh igra čist sama. In skoz nekaj "govori".
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.3.2010 14:20:39
|
|
|
|
Goldy
|
zobozdravnik - naša je dobila vabilo iz ZD in smo šli. Ful fajna zdravnica - starejša gospa, ampak res krasna. Naša je bila zelo navdušena, je vse okrog pregledala, dovolila, da ji je po dlesni pregledala. V bistvu je povedala malo okrog čiščenja zbokov, pa prehrane, flašk, poškodb... Naslednji pregled imamo junija 2011. kupovanje - no, jaz bi ji itak vse kupili, tudi jaz si ogledujem še neki vozičke, pa marele, čeprav smo marelo dobili tako, da.... ne vem če bo očka za kakšne večje nakupe... sicer pa eden mora bit malo bolj prizemljen. Aja, pa tricikel tudi že ima, je tudi dobila rabljenega...in kaj mi pol ostane?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?