Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.3.2010 14:17:21
|
|
|
|
MONY25
|
hehehe...bo tud klobasa dobra...upam, da bom tud kkšn kos kruha dubla za zravn glih zdle sm se na FB-ju z njo pogovarjala...iz neta kr direkt na prosojnico sprintaš, pol daš pa na grafoskop (tko k smo mel v šoli) in sliko pač povečaš kokr čš, pol pa sam rišeš in barvaš itd. mal se igraš... bo treba mal umetniško žilco na plan spustit... sam upam, da bo čas, k pol bo treba že na šiht
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.3.2010 14:21:07
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Mini ti javim kdaj bom v Ljubljani, da ti dostavim čiček za kolo. za nazaj vas kasneje preberem in kaj pokomentiram - sem čist v moje Dolenjkice in Belokranjke padla Lenika kar poglej kaj k nam
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.3.2010 14:24:30
|
|
|
|
MONY25
|
joj, tale moj sinko je ratu pravi mali lump! zdj že obvlada dviganje ob čist vsaki opori in prej mi je s klubske mizice vse vrgu na tla-daljinec, robčke, v glavnem vse drobnarije sam se pa fuuul bojim, da bi sam padu nazaj na glavo! eni kolegici se je to nrdil, k je tamala iz stoje padla nazaj in se seveda udarla v glavo in je pol padla v nezavest-itaq, klicala rešilca itd. no sam k sreči ni blo hujšga, se je pa fajn prestrašla... tko da fuuuul pazm
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.3.2010 14:26:04
|
|
|
|
mini86
|
hehehe...bo tud klobasa dobra...upam, da bom tud kkšn kos kruha dubla za zravn user posted image user posted image user posted image ja to pa odvisn kok bo lepo pobarvan no marcelči ma pa vročino..upam da bo jutr bolš k morm do G pa v tosamo pa zamenat majčke k sm jih v C&A kupla k majo zgleda majhne cifre k mu je 74 glih za zdele oz čez en msec bo kot ulita..
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.3.2010 14:26:22
|
|
|
|
mini86
|
Mini ti javim kdaj bom v Ljubljani, da ti dostavim čiček za kolo. važi
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.3.2010 14:58:43
|
|
|
|
bačko
|
Jaz sem tudi to že videla.Mi je že ena iz RR povedala kako se naredi samo čakam da bomo dali puncam novo sobico potem pa bomo tudi mi risali po steni.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.3.2010 15:13:07
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna mojsonček, ja, jaz imam izbrane čeveljčke (da ne govorim koliko časa sem izbirala katere bi) tako da kar se mene tiče lahko naročimo. eh... jst sem skor doktorirala, tko k pr vozičku pa zdej pri mareli... pa še vedno nism zihr, da bom tiste dvoje vzela... vse bo jasno, ko kliknem na paypalu confirm no... pol pa zaupaj model in številko za svojo pupiko.. pa o neki špangici si govorila... sam še tebe čakamo... no, v bistvu moram strica še vprašat za točn znesek poštnine preden oddam naročilo... sej je že pisal ampak zihr je zihr...
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.3.2010 15:56:02
|
|
|
|
manna
|
mojsonček, kateri voziček pa imaš? In katero marelo boš nabavila? Samo firbcam. Mimogrede, sem šla en dan v Babycenter gledat marele in pride prodajalka in mi kao neki kaže, potem pa pogleda Manco in reče "Veste ampak te marele so mišljene za dojenčke tam nekje od 8 meseca dalje."
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.3.2010 16:13:11
|
|
|
|
princ_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 js rabm pa frizerja... ooo js tudi...in to nujno...
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.3.2010 16:34:43
|
|
|
|
mini86
|
no, v bistvu moram strica še vprašat za točn znesek poštnine preden oddam naročilo... sej je že pisal ampak zihr je zihr... pa za foro ga upraš če da še kej popusta
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.3.2010 19:03:18
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: princ_princeska IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 js rabm pa frizerja... ooo js tudi...in to nujno... ni panike sploh! lohka te jst na lastno odgovornost
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.3.2010 20:28:09
|
|
|
|
lenika
|
Mala princeska vas bom pokukala. Drugače pa še tukaj komaj folgam.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.3.2010 21:14:05
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna Mimogrede, sem šla en dan v Babycenter gledat marele in pride prodajalka in mi kao neki kaže, potem pa pogleda Manco in reče "Veste ampak te marele so mišljene za dojenčke tam nekje od 8 meseca dalje." Men tud ne vrjamejo, da jih ma Veronika že 9... Ne vem no, kt da bi bla res toook mejhna
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.3.2010 21:16:16
|
|
|
|
manna
|
IZVIRNO SPOROČILO: mk8 IZVIRNO SPOROČILO: manna Mimogrede, sem šla en dan v Babycenter gledat marele in pride prodajalka in mi kao neki kaže, potem pa pogleda Manco in reče "Veste ampak te marele so mišljene za dojenčke tam nekje od 8 meseca dalje." Men tud ne vrjamejo, da jih ma Veronika že 9... Ne vem no, kt da bi bla res toook mejhna Sej Kylie Minogue, Madonna, Anastacia pa še druge so tud majhne pa so vseeno prou fajn
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.3.2010 21:30:25
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna mojsonček, kateri voziček pa imaš? In katero marelo boš nabavila? Samo firbcam. Mimogrede, sem šla en dan v Babycenter gledat marele in pride prodajalka in mi kao neki kaže, potem pa pogleda Manco in reče "Veste ampak te marele so mišljene za dojenčke tam nekje od 8 meseca dalje." oooo, boste lepi... mi tuuuut jst mam ugledane Zoe, že zato k je tamala Zoja amapk te si lahko še pri nas naročim, če me slučajno kej useka po buči... zdej bi pa kkšne iz couture kolekcije, da bo poleti frajlica z gladiatorkam opletala naokoli voziček mamo quinny buzz-a in razn tega, da je glomazen nimam nobenih pripomb... sploh zdej, ko dobim še taprvo kolo k bo tut z gumo (tisto plastik fantastik je že adijo ) marele sem pa tut gledala in študirala in vse kar mi je blo všeč in za moje pojme funkcionalno (velika strehica, sprednje varovalo...) je blo 200 in še kaj evrčkov tolk pa ne dam za voziček, ki bo za v avto, ko bova bluzili po štacunah... in sem kr lepo vzela od BW moon kiss, ki je bil v BC s 159 znižan na 100 €... mi je bil všeč mutsy spider pa košta 240€... pa inglesina od hanuši je tut draga k žafran sej... zdej je voz doma in se sploh ne sekiram več... evo, grem stricu mailat kolk nas bojo cepl za poštnino...
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.3.2010 21:44:32
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna IZVIRNO SPOROČILO: mk8 IZVIRNO SPOROČILO: manna Mimogrede, sem šla en dan v Babycenter gledat marele in pride prodajalka in mi kao neki kaže, potem pa pogleda Manco in reče "Veste ampak te marele so mišljene za dojenčke tam nekje od 8 meseca dalje." Men tud ne vrjamejo, da jih ma Veronika že 9... Ne vem no, kt da bi bla res toook mejhna Sej Kylie Minogue, Madonna, Anastacia pa še druge so tud majhne pa so vseeno prou fajn Si pozabila še Sašo Lendero
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.3.2010 21:48:20
|
|
|
|
fragola
|
IZVIRNO SPOROČILO: *alina* Punce, a se prav spomnim, da se konfetke za poroko dobi pri Fragoli? pri meni jaja , pišmi meil in ti vse povem, ker na spletni strani jih mam par.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 17.3.2010 21:51:40
|
|
|
|
fragola
|
No punce včeraj pa smo tudi mi dopolnili 9 mesecev! Kako to , da ne naročite pedipet, kar pri www.malamasa.si?
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.3.2010 8:05:41
|
|
|
|
tecka
|
Ja, Fragola, zaradi cene vendar Evo, jaz počasi prihajam k sebi ob drugi kavi. Včeraj sva šla s Srečkom v tanajbližjo trgovino, za nazaj pa - gumidefekt. Sem malo držala v luft voziček na tisti strani s počeno gumo (45 minut) in sva nekako pririnila do doma. Popoldne sem šla na pogreb, potem pa na Rudnik. V BC kupim novo zračnico in je prevelika . Zdaj pa ne vem, ali se je zmotila trgovka, ali pa imajo starejši letniki quinnyev manjše gume. Skratka mož je zaflikal gumo, bomo videli kako dolgo bo zdržala, novo zračnico si pa lahko nekam vtaknemo. Bila pa je 15 eur, kar se mi zdi kar drago, še vedno pa ne toliko, da bi samo zaradi tega šla nazaj na Rudnik. No, Srečka je včeraj pazil mož in itak da je pojedel (pre)malo. In smo imeli ponoči žur - 2 flaški mleka in jok kar naprej in zgleda da ko me je Srečko zavohal se je prilepil name kot klop. In smo od 2h ponoči spali kar skupaj na zakonski postelji. Da ne omenim, da sem na pogrebu spet srečala tisto teto, pri kateri imajo doma dvojčka in ki mi zna tako fino nabiti slabo vest zaradi nočnega hranjenja. Sem se spet počutila kot ena 15-letnica, ne pa kot izkušena (=stara ) ženska.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.3.2010 8:06:09
|
|
|
|
MONY25
|
dobro jutro... dons je obupna noč za mano! grlo me je tok bolel, da sploh nism mogla spat, sm se skos zbujala...js ne vem, jem ospene že 6 dni in ponavad je to že v prvih dneh dobr, zdj pa nč! pomojm je še huj se mi zdi, da mi nč ne nucajo je pa tamau spal od 19.30 do 6.00 zjutri...sm mu dala za jest, pol pa ni več hotu nazaj zaspat js pa itaq čist še zaspana... me pa zanima, kok vaših malčkov se že kej plazi po vseh 4-ih? no ja, razen srečkota-on je itaq razred zase (spidi gonzales) k alex ne gre po 4-ih, ampak gre čist k tjulenček! in kr dvomim, da bo začel, k se mi zdi, da mu tko čist odgovarja in itaq loh pride kamor hoče! se pa že fuuuul postavlja na noge, vstane sam ob vsaki opori in mislm, da bo kr preskoču to plazenje po kolenih Fragola-čestitke za 9 mesecev
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.3.2010 8:06:12
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! Fragola pri malimasi ne naročamo zato ker so dražje kot tam kjer jih bo Mojsoncek naročila. No Lora še kašlja samo manj.Ima suh kašelj.Včeraj sva dvakrat naredili vodno kopel in danes bomo tudi.Ji bom pa vseeno dala še malo sirupa za izkašljevanje da kašelj čim prej mine.Upam da bo čaj hotla spiti. Kdaj se punce dobite?
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.3.2010 8:07:40
|
|
|
|
bačko
|
Mony naša se plazi po vseh štirih.Je tudi tako hitra.Jo tako rada gledam ko šiba sem ter tja.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.3.2010 8:48:46
|
|
|
|
Hanuši
|
Jutro, najprej za vse bolane sončke in pa tudi mamice. bačko, a ste že bolje? MONY naš ma že tut nadsvetlobno hitrost pri plazenju. Hana se je tut samo po trebuščku vlekla do opore, da se je lahko dvignila. Kobacala se ni nikoli, shodila pa z 10 meseci. Imam občutek, da Bine ne bo tako hitro shodil, sedaj, ko je razvil hitrost pri kobacanju, se dviguje na nogice, le, ko želi kaj doseči oz. pofirbcati, joj kok je firbčen, bolj kot punce , se hecamo, da ima celo ulico pod kontrolo, na oknu je lahko tut pol ure.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.3.2010 8:51:46
|
|
|
|
Hanuši
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Upam da bo čaj hotla spiti. bačko jaz sem Binetu kar z inekcijo v ustka tekočino stiskala. Pri nas povprečno na dan popije 200-250 ml čaja ali kompotka, ko je imel pa vročino, je pa cucelj samo po ustih valjal, tako sem mu na dan vsaj ene 100ml v usta stisnila.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?