alex17
|
pozdravček še od mene čveke! midva sva bila dons spet na sprehodu dopoldan, za eno urco, ko je bil ful sonček in toplo, popoldne se pa zmer začne neki oblačit, samo dons sem ga vseen peljala v dom na obisk k moji babi, se pravi prababi, da ga je prvič videla. ker nisem hotla, da bi blo slučajno prepozn, se nikol ne ve... pa seveda vsi tam, ki me poznajo, so ga hotl videt, ena gospa pa je šla kar ob meni in hotla rint voziček, samo ji nisem hotla zatežit, naj ma mal veselja samo ga pa nisem peljala notr v dom, ampak smo bli samo zunaj in lepo kofetkali. naš za dudo ni kaj hudo zagret, itak je ne zna/noče sam držat v ustih in jo takoj ven spusti, pa mu jo je treba skoz držat, to se pa itak nobenmu ne da prav dolgo zaspi pa zmer brez nje, tako podnev kot ponoč, jo mamo samo če je tečkast da se mal zamoti al pa ko ga podnevi uspavam v naročju. glede uspavanja je naš res zanimiv-podnevi ni šans, da bo kar zaspal če je buden, niti na joški skor nikol ne zaspi, ga je treba nosit al pa ujčkat v naročju in potem počasi zaspi, pa še to ne za dolgo, več kot uro redko spi skupaj. hitro zaspi samo v vozičku, ko se trese in ruka, zato zdaj prakticiram, da greva ven že dopoldne. ponoči pa ga podojim in mi zaspi na joški in ga samo položim narahlo v posteljico in ponavadi lepo spi in se ne zbudi, kadar pa se, pa ga še enkrat vzamem k sebi da malo potegne in potem zaspi. skratka ponoči spi ful bolj trdno kot podnevi in lažje zaspi. mamo pa zvečer kar težave z uspavanjem, ker je že ful zaspan pa noče zaspat in je cela tečka, pa mi je zadnje dva dni zaspal na joški pri TV, ko je hrup, v spalnici pa ne smo pa danes lepo spali, prvo rundo kar 4,5 ure, potem se je pa še 2x zbudil mi je pa moj skril uro, ker pravi da sem živčna če gledam na uro ponoči kok časa je spal, pa ma kar prav-če ne vem, kok je minilo med zbujanji, mi ni težko in se ne jezim
|