|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
18.3.2010 13:07:57   
šivilja
A je zelo narobe, če se otrok igra z električnim kablom? Sicer je izklopljen, samo ravno vzgojno pa ni?

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
18.3.2010 13:09:35   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

ampak jaz bi jo rabila tut za pospravljat, ne samo za pucat user posted image  user posted image

šivilja, sej se bo navadila

kje si pa potem našla varuško?

Bivša študentka od moje sestre. H. je sicer prvi dojenček, ki ga ima v rokah (je danes prvič previjala), samo je previdna in simpatična. Se bosta obe še malo navadli.user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
18.3.2010 13:11:47   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

ampak jaz bi jo rabila tut za pospravljat, ne samo za pucat user posted image  user posted image

šivilja, sej se bo navadila

kje si pa potem našla varuško?

Bivša študentka od moje sestre. H. je sicer prvi dojenček, ki ga ima v rokah (je danes prvič previjala), samo je previdna in simpatična. Se bosta obe še malo navadli.user posted image

super, sej bo vse ok user posted image

aja, khm, jaz mu pustim igranje s kakim, ki ni vklopljen, sploh če rabim živce spočit

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
18.3.2010 13:18:55   
majana79
moram neki delit z vami...

ne vem sicer kolk gledate kej sestavine na embalaži od hrane

zadnjič sem kupila sirni namaz Lumpi v M. (sem pač neumnica misla da je to res prilagojeno otrokom), tko da J. dam kdaj na kruh
za naju sem pa enega vzela v Hoferju od Milfine

in grem danes brat sestavine na tem od lumpija... mislim notr ni da ni, od ejev, do stabilizatorjev, želatine, ipd.

a v tem hoferjevem je samo sol (ki je pač za okus pa tut kot naravni konzervans)

čist sem zgrožena... in potem piše da so tile lumpijevi izdelki odobreni s strani ne vem koga user posted image

potem sem pa primerjala fructalov marelični premium sok (k je med najdražjimi) pa enega mareličnega iz hoferja

od tega da sta oba marelična, pa ima notr fructalov pol manjši delež marelice in potem zraven še jabolko in jagodo, eje in ostalo sranje, hoferjev je pa brez vsega in še sadni delež ima višji

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
18.3.2010 13:25:19   
Dudica1

A je zelo narobe, če se otrok igra z električnim kablom? Sicer je izklopljen, samo ravno vzgojno pa ni?

jaz pustim iz istega razloga kot majana...da je mir user posted image ...najrajš ima polnilce...

majana ja obup verjamem...ne vem kolegica mi je rekla da je eden delal raziskavo mleka in da je ta hoferjev najboljši...boljši od alpskega.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
18.3.2010 13:27:29   
majana79
ja tole za mleko so delal pri VIP reviji

če katero zanima lahko pogledam, k sem naročena

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
18.3.2010 13:43:23   
Dudica1
no dej men glih za mleko poglej če je res hoferjevo najboljše...ker jaz še zmeraj oklevam s hrano pri teh hoferjih in lidlih...itd...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
18.3.2010 13:50:12   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

aha, Leela, ti tudi kis prakticiraš? saj vem, da ste že enkrat pisale, katerega, me lahko še enkrat osvestite, da ne bom balzamičnega uporabljalauser posted image  - alkoholni kis?

Ma ja, jaz sem vse stran čistila dala. So strupena, sploh ti tamalčki vse ližejo. Kis pa fajn očisti in razkuži. Jaz kupim tistega za vlaganje-je ena paprika gor narisana. Flaska kupi pa enega alkoholnega, tukaj pri nas ga nimajo.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Leela, jaz kupim alkoholni kis za vlaganje. Sej je isto, ni različno. Nearomatiziran, se razumeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

lahko pa izrazis zeljo kaksno sadje naj bo notr

ananaaaaaas ...če že lahko izbiram

user posted image user posted image user posted image user posted image
pa vse naj naj!

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*
Jaz sem vse zlikala, pa malo povrh po stanovanju pospravila. Mi pride danes ena gospa stanovanje pospravt.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
18.3.2010 13:53:51   
FLASK_A
ej majana, en nepomemben ZS imašuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
18.3.2010 13:59:56   
PapuaNG
jst tut pustim kable, se rad igra z njimi. Sam moram pazit, ker si jih rad okoli vratu da...sva ga enkrat našla ko je bil že čist zapleten od štrik od polnilca za baby fon user posted image Edin tistega od telefona mu ne pustim, ker ga čist poslini...mi že tako slabo dela. Je pa mulo odspal dve urici, meni ni uspelo, kaj čmo...sva se z mojim malo pocrkljala user posted image

Je pa res sonček zunaj, ampak piha...bom še videla, če bomo šli na rožnik po kosilu... 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
18.3.2010 14:00:22   
koala.cek
punci, fajn vaju je bilo spoznat !

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
18.3.2010 14:02:06   
koala.cek
pa kupila sem čevlje za tavelikega čmrlja. nad geoxom sem letos čisto razoračana. take štrafaste superge še sama ne bi nosila. pa dok rečeš keks, so 75 euruser posted image user posted image

na koncu sem kar cicibanove kupila. brez akcije so bili 35 eur. bomo pa patriotskiuser posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
18.3.2010 14:06:21   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

punci, fajn vaju je bilo spoznat !

Še kdaj se pridruži, da te še druge spoznamo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2438
18.3.2010 14:06:46   
Leela
flaska tebi se pa danes smeji.

Majana zanimivo. fajn, da si napisala. Če je v vip kaj zanimivega kar napiši. Jaz grem kar velikokrat v lidla in hofra. Čokolada v lidlu je dbest, pa francoska štruca, pa njihov evrokrem je bil ocenjen zelo dobro.

Neposredna povezava do sporočila: 2439
18.3.2010 14:07:28   
šivilja

pa kupila sem čevlje za tavelikega čmrlja. nad geoxom sem letos čisto razoračana. take štrafaste superge še sama ne bi nosila. pa dok rečeš keks, so 75 euruser posted image user posted image

na koncu sem kar cicibanove kupila. brez akcije so bili 35 eur. bomo pa patriotskiuser posted image

Ja, samo mi cicibanovih ne spravimo gor, zaradi visoke narti - razen tistih na vezalke, tega pa otrokom ne kupujem, ker pol se ne morjo sami obut (tavečji seveda)

Neposredna povezava do sporočila: 2440
18.3.2010 14:09:45   
šivilja
Majana - veš, da sem jaz že ene parkrat študirala, da bi se naročila na VIP - sva oba taka, da preden kaj kupiva narediva raziskavo trga pa primerjalne tabelice..., pomoje je to taprava revija za naju, samo je kar draga naročnina, a ne?

Gremo pa 18.4. na dneve varne vožnje user posted image user posted image , bom še ugotovila, da sem ful nevarna voznicauser posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
18.3.2010 14:10:04   
koala.cek

Ja, samo mi cicibanovih ne spravimo gor, zaradi visoke narti - razen tistih na vezalke, tega pa otrokom ne kupujem, ker pol se ne morjo sami obut (tavečji seveda)

imamo tudi mi visok nart. kupila sem na ježke. kamot gredo gor. pa jeseni sem tudi cicibanove kupila in jih bp spravi gor. sam. itak.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
18.3.2010 14:10:33   
Leela

Jaz sem včeraj kupila tudi ene čevlje za tavelzga. V daichmanu so imeli znižane elepfanten na 20€. Za tamalga nimajo pa nič pametnega. sem gledala še superfitke (v mass) pa se mi oboji ne zdijo nič mehkejši od cicibanovih čevljev za prve korake. Grem jutri v cicibana, če mi bo uspelo.

Neposredna povezava do sporočila: 2443
18.3.2010 14:12:57   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

ej majana, en nepomemben ZS imašuser posted image

ti sporočim, ko mi pove user posted image

papua, ti si enkrat spraševala za tvojo kožo? dej tut ti probej dobit od sophyto testerje, bi ti znalo kej pomagat (klik)

leela, bom povedala, ni panike

šivilja
, sploh ne, nekih 37 eur se mi zdi...  pa super za varno vožnjo, bo fino!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
18.3.2010 14:18:36   
FLASK_A

če so pa take izjave da ne morš drugegauser posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
18.3.2010 14:27:25   
koala.cek
za tamalega nič ne kupujem. zaenkrat. jih bo kar od tavelikega ponosil. aja, ene tevice sem lani kupila. thats it.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
18.3.2010 14:27:55   
koala.cek

user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
18.3.2010 14:29:56   
FLASK_A

user posted image user posted image user posted image  

no vidiš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2448
18.3.2010 14:36:45   
Leela
no sam, da te v dobro voljo spravimo user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
18.3.2010 14:38:54   
Leela

za tamalega nič ne kupujem. zaenkrat. jih bo kar od tavelikega ponosil. aja, ene tevice sem lani kupila. thats it.

naš tadrug je bigfutek v primerjavi s 1., ki je imel do 15. meseca 19 številko ta ima pa že zdaj 20. moram malo pobrskat kaj še sploh imam spravljenega.

Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.