Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 13:07:57
|
|
|
|
šivilja
|
A je zelo narobe, če se otrok igra z električnim kablom? Sicer je izklopljen, samo ravno vzgojno pa ni?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 13:09:35
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ampak jaz bi jo rabila tut za pospravljat, ne samo za pucat šivilja, sej se bo navadila kje si pa potem našla varuško? Bivša študentka od moje sestre. H. je sicer prvi dojenček, ki ga ima v rokah (je danes prvič previjala), samo je previdna in simpatična. Se bosta obe še malo navadli.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 13:11:47
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ampak jaz bi jo rabila tut za pospravljat, ne samo za pucat šivilja, sej se bo navadila kje si pa potem našla varuško? Bivša študentka od moje sestre. H. je sicer prvi dojenček, ki ga ima v rokah (je danes prvič previjala), samo je previdna in simpatična. Se bosta obe še malo navadli. super, sej bo vse ok aja, khm, jaz mu pustim igranje s kakim, ki ni vklopljen, sploh če rabim živce spočit
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 13:18:55
|
|
|
|
majana79
|
moram neki delit z vami... ne vem sicer kolk gledate kej sestavine na embalaži od hrane zadnjič sem kupila sirni namaz Lumpi v M. (sem pač neumnica misla da je to res prilagojeno otrokom), tko da J. dam kdaj na kruh za naju sem pa enega vzela v Hoferju od Milfine in grem danes brat sestavine na tem od lumpija... mislim notr ni da ni, od ejev, do stabilizatorjev, želatine, ipd. a v tem hoferjevem je samo sol (ki je pač za okus pa tut kot naravni konzervans) čist sem zgrožena... in potem piše da so tile lumpijevi izdelki odobreni s strani ne vem koga potem sem pa primerjala fructalov marelični premium sok (k je med najdražjimi) pa enega mareličnega iz hoferja od tega da sta oba marelična, pa ima notr fructalov pol manjši delež marelice in potem zraven še jabolko in jagodo, eje in ostalo sranje, hoferjev je pa brez vsega in še sadni delež ima višji
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 13:25:19
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja A je zelo narobe, če se otrok igra z električnim kablom? Sicer je izklopljen, samo ravno vzgojno pa ni? jaz pustim iz istega razloga kot majana...da je mir ...najrajš ima polnilce... majana ja obup verjamem...ne vem kolegica mi je rekla da je eden delal raziskavo mleka in da je ta hoferjev najboljši...boljši od alpskega.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 13:27:29
|
|
|
|
majana79
|
ja tole za mleko so delal pri VIP reviji če katero zanima lahko pogledam, k sem naročena
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 13:43:23
|
|
|
|
Dudica1
|
no dej men glih za mleko poglej če je res hoferjevo najboljše...ker jaz še zmeraj oklevam s hrano pri teh hoferjih in lidlih...itd...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 13:50:12
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: k.tja aha, Leela, ti tudi kis prakticiraš? saj vem, da ste že enkrat pisale, katerega, me lahko še enkrat osvestite, da ne bom balzamičnega uporabljala - alkoholni kis? Ma ja, jaz sem vse stran čistila dala. So strupena, sploh ti tamalčki vse ližejo. Kis pa fajn očisti in razkuži. Jaz kupim tistega za vlaganje-je ena paprika gor narisana. Flaska kupi pa enega alkoholnega, tukaj pri nas ga nimajo. Leela, jaz kupim alkoholni kis za vlaganje. Sej je isto, ni različno. Nearomatiziran, se razume IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat lahko pa izrazis zeljo kaksno sadje naj bo notr ananaaaaaas ...če že lahko izbiram pa vse naj naj! IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Jaz sem vse zlikala, pa malo povrh po stanovanju pospravila. Mi pride danes ena gospa stanovanje pospravt.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 13:53:51
|
|
|
|
FLASK_A
|
ej majana, en nepomemben ZS imaš
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 13:59:56
|
|
|
|
PapuaNG
|
jst tut pustim kable, se rad igra z njimi. Sam moram pazit, ker si jih rad okoli vratu da...sva ga enkrat našla ko je bil že čist zapleten od štrik od polnilca za baby fon Edin tistega od telefona mu ne pustim, ker ga čist poslini...mi že tako slabo dela. Je pa mulo odspal dve urici, meni ni uspelo, kaj čmo...sva se z mojim malo pocrkljala Je pa res sonček zunaj, ampak piha...bom še videla, če bomo šli na rožnik po kosilu...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 14:00:22
|
|
|
|
koala.cek
|
punci, fajn vaju je bilo spoznat !
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 14:02:06
|
|
|
|
koala.cek
|
pa kupila sem čevlje za tavelikega čmrlja. nad geoxom sem letos čisto razoračana. take štrafaste superge še sama ne bi nosila. pa dok rečeš keks, so 75 eur na koncu sem kar cicibanove kupila. brez akcije so bili 35 eur. bomo pa patriotski
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 14:06:21
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek punci, fajn vaju je bilo spoznat ! Še kdaj se pridruži, da te še druge spoznamo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 14:06:46
|
|
|
|
Leela
|
flaska tebi se pa danes smeji. Majana zanimivo. fajn, da si napisala. Če je v vip kaj zanimivega kar napiši. Jaz grem kar velikokrat v lidla in hofra. Čokolada v lidlu je dbest, pa francoska štruca, pa njihov evrokrem je bil ocenjen zelo dobro.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 14:07:28
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek pa kupila sem čevlje za tavelikega čmrlja. nad geoxom sem letos čisto razoračana. take štrafaste superge še sama ne bi nosila. pa dok rečeš keks, so 75 eur na koncu sem kar cicibanove kupila. brez akcije so bili 35 eur. bomo pa patriotski Ja, samo mi cicibanovih ne spravimo gor, zaradi visoke narti - razen tistih na vezalke, tega pa otrokom ne kupujem, ker pol se ne morjo sami obut (tavečji seveda)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 14:09:45
|
|
|
|
šivilja
|
Majana - veš, da sem jaz že ene parkrat študirala, da bi se naročila na VIP - sva oba taka, da preden kaj kupiva narediva raziskavo trga pa primerjalne tabelice..., pomoje je to taprava revija za naju, samo je kar draga naročnina, a ne? Gremo pa 18.4. na dneve varne vožnje , bom še ugotovila, da sem ful nevarna voznica
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 14:10:04
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek pa kupila sem čevlje za tavelikega čmrlja. nad geoxom sem letos čisto razoračana. take štrafaste superge še sama ne bi nosila. pa dok rečeš keks, so 75 eur na koncu sem kar cicibanove kupila. brez akcije so bili 35 eur. bomo pa patriotski Ja, samo mi cicibanovih ne spravimo gor, zaradi visoke narti - razen tistih na vezalke, tega pa otrokom ne kupujem, ker pol se ne morjo sami obut (tavečji seveda) imamo tudi mi visok nart. kupila sem na ježke. kamot gredo gor. pa jeseni sem tudi cicibanove kupila in jih bp spravi gor. sam. itak.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 14:10:33
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek pa kupila sem čevlje za tavelikega čmrlja. nad geoxom sem letos čisto razoračana. take štrafaste superge še sama ne bi nosila. pa dok rečeš keks, so 75 eur na koncu sem kar cicibanove kupila. brez akcije so bili 35 eur. bomo pa patriotski Jaz sem včeraj kupila tudi ene čevlje za tavelzga. V daichmanu so imeli znižane elepfanten na 20€. Za tamalga nimajo pa nič pametnega. sem gledala še superfitke (v mass) pa se mi oboji ne zdijo nič mehkejši od cicibanovih čevljev za prve korake. Grem jutri v cicibana, če mi bo uspelo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 14:12:57
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A ej majana, en nepomemben ZS imaš ti sporočim, ko mi pove papua, ti si enkrat spraševala za tvojo kožo? dej tut ti probej dobit od sophyto testerje, bi ti znalo kej pomagat (klik) leela, bom povedala, ni panike šivilja, sploh ne, nekih 37 eur se mi zdi... pa super za varno vožnjo, bo fino!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 14:18:36
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela flaska tebi se pa danes smeji. če so pa take izjave da ne morš drugega
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 14:27:25
|
|
|
|
koala.cek
|
za tamalega nič ne kupujem. zaenkrat. jih bo kar od tavelikega ponosil. aja, ene tevice sem lani kupila. thats it.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 14:27:55
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Leela flaska tebi se pa danes smeji. če so pa take izjave da ne morš drugega
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 14:29:56
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Leela flaska tebi se pa danes smeji. če so pa take izjave da ne morš drugega no vidiš
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 14:36:45
|
|
|
|
Leela
|
no sam, da te v dobro voljo spravimo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 14:38:54
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek za tamalega nič ne kupujem. zaenkrat. jih bo kar od tavelikega ponosil. aja, ene tevice sem lani kupila. thats it. naš tadrug je bigfutek v primerjavi s 1., ki je imel do 15. meseca 19 številko ta ima pa že zdaj 20. moram malo pobrskat kaj še sploh imam spravljenega.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.