Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 9:55:24
|
|
|
|
Dudica1
|
petrazg hvala...pa upam da ste porihtali kar je bilo za porihtat.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 9:55:44
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Dober juter... No, saj že nekaj časa bedimo, sva bila že pridna danes... Lukec je ok, malo hropi, ampak to se zna vleči še kakšen teden. Mu dava pa pred spanjem ventolin za vsak slučaj in je danes spančak lepo do 7... Hvala za vse pikepoke, so mu pomagale, da je občutno boljš... Danes naju ne bo v Tivoli, moram zlikati goro perila, pospravit stanovanje in malo stvari pokupčkat za na morje. Potem se mi je pa še en kolega napovedal ob 12 na kavo, pa še ena full dobra prijateljca ob 14... nje pa res ne morem prestavit... Pa še po hl moram it... Zvečer pa pridem, če še velja zmenek. Dajte samo povedat kdaj in kje... Mateji in Katarina, sorry ker ste morale poslušat, ampak takole to je... Jaz sem ok. Je prišel potem moj in smo šli v Celje. Porihtali smo stvari, ki smo jih mogli , potem smo se še pri mojih pocrkljali. Sta morala prežulit maladva, ker jih ne bosta videla, ker bomo na morju... Pa posodice s kosilom smo dobili, tako da danes in jutri ne rabim nič kuhat . Dudica... VSE NAJBOLJŠE!!! Pa eno malo dudiko.... Šivilja... tebi se nisem zahvalila za izjemno gostoljubje včeraj. Sem se z veseljem pregrešila... Res kapo dol!!! Lake... še vedno lahko vložiš pritožbo. Do 18. meseca lahko koristiš kadarkoli... Petra - še drugič , z veseljem Supre za L.! Bravo mami - se priležejo taki lončki in malo crkljanja Pa da ste opravili Čakam varuško, pol se pa vržem na delo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 10:06:33
|
|
|
|
ledenka
|
ok, pride še katera v Tivoli? čez kako uro? midva se greva umit in oblečt, potem pa pridem kontrolirat,če je še kaj kandidatov
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 10:09:51
|
|
|
|
Tanja_
|
Dobro jutro! dudica VSE NAJBOLJŠE!! lake bedno. A boš napisala pritožbo?Nimaš kej zgubit. Midve sva ble že pri zobarju, prosim lepo Ima lepa 2 zobka Zdej sem pa zaspana, pa nič se mi ne da.Popoldan imam predavanja, pa v trgovino bi mogla, ker dobim jutri obiske, da bom imela kej na mizo dat.Jaz nisem tok pridna kot šivilja-jaz kar kupim sladice
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 10:11:24
|
|
|
|
lake
|
T. še spi, če bo ratal sonček zihr prideva v Tivoli. Ne vem če se mi lub ukvarjat s pritožbo, pomoje je nebom vložila.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 10:11:47
|
|
|
|
Dudica1
|
Hvala TANJA...vabljene ste v postojno na tortico
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 10:12:17
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, smo včeraj skos neki okol letali-najprej na rožnik, pa domov kosilo skuhat, potem pa še neki zrihtat v btc, da sem zvečer samo še pred tv padla. Ne vem, kako je mojemu ratalo še na fuzbal pa še delat pol, ampak ok. Me pa danes neki čudno glava boli pa vse se mi bliska pred očmi aja, dudi, vse najboljše Si še mladič, tako da se lahko še veseliš rojstnih dni Mulotu pa zgornja enka še kar ni pokukala ven, čeprav se slini pa drgne sto na uro. No, bo že...sem prejle skor popenila med previjanjem...je bil posračkan, ampak je z nogicami tako brcal, da ga nikakor nisem mogla normalno spucat. Ne vem, kaj se tako upira. Da ne omenjam, da smo že drugi dan brez tople vode, neki popravljajo, pa bi moralo že včeraj zvečer bit, pa še kar ni...sem morala pogrevat vodo, da sem mu rit spucala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 10:15:40
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG aja, dudi, vse najboljše Si še mladič, tako da se lahko še veseliš rojstnih dni Kot da si ti tok starejša ane ...hvalaaa
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 10:25:09
|
|
|
|
tubby
|
Hello Najprej vse najboljše Dudici , lepo praznuj pa naj te tvoj malo razvaja PatraZg super da je L bolje, še 2 dni lake pritoži se, zgubit ni kaj Kdo gre v Tivoli? Da vem koga poklicat ko bova tam
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 10:31:03
|
|
|
|
Dudica1
|
hvala TUBBY
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 10:33:16
|
|
|
|
PapuaNG
|
aja, šivilja-se je pri nas zgodilo podobno s steklenim pekačem dva dni nazaj, je bil čist vroč in je mojemu padel na tla...sem vse takoj posesala, pa kljub temu naslednji dan še našla en majhen košček stekla...to se itak razleti na žnj koščkov, da se šele sčasoma vsi posesajo pomoje....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 10:59:42
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby Kdo gre v Tivoli? Da vem koga poklicat ko bova tam midva sva že ready to go!
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 11:02:02
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: tubby Kdo gre v Tivoli? Da vem koga poklicat ko bova tam midva sva že ready to go! Midva še kako uro ne bova tam, upam da boste še tam ko prideva? M spi pol poje, pa greva peš to je pa kar nekaj hoje... ampak prideva pa, pa tud če za 15 min
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 11:02:56
|
|
|
|
lake
|
Ledenka Tvoja telefonska mi je ostala v uničenem telefonu, ki se ne pržge več. A mi jo pošlješ še enkrat. Lahko tud po sms-u
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 11:03:13
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: tubby Kdo gre v Tivoli? Da vem koga poklicat ko bova tam midva sva že ready to go! Midva še kako uro ne bova tam, upam da boste še tam ko prideva? M spi pol poje, pa greva peš to je pa kar nekaj hoje... ampak prideva pa, pa tud če za 15 min midva rabiva dobrih15 min, potem pa itak odvisno od volje bova tam nekje! čaoooooooo
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 11:22:42
|
|
|
|
Leela
|
dudi super, hvala. Napiši kolk evrčkov ti dam, da ti prinesem.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 11:25:41
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela dudi super, hvala. Napiši kolk evrčkov ti dam, da ti prinesem. sm ti poslala na zs
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 12:00:12
|
|
|
|
ajetam*
|
Dudica vse najboljše in lepo praznuj. Jaz sem vse zlikala, pa malo povrh po stanovanju pospravila. Mi pride danes ena gospa stanovanje pospravt. Za Tivoli sem si premislila, ker je bila zjutraj taka megla , no zdaj je pa sonček, sam jo moram počakat, da ji dam ključ. Petra super, da ste vse uredili. Sivilja zdaj sem sele videla nagrajeno fotko v Ljubljani. Kje točno pa je to slikano? Za zvečer še ne vem, se morava z mojim zmenit. A sploh kera pride?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 12:21:25
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Dudica vse najboljše in lepo praznuj. Jaz sem vse zlikala, pa malo povrh po stanovanju pospravila. Mi pride danes ena gospa stanovanje pospravt. Za Tivoli sem si premislila, ker je bila zjutraj taka megla , no zdaj je pa sonček, sam jo moram počakat, da ji dam ključ. Petra super, da ste vse uredili. Sivilja zdaj sem sele videla nagrajeno fotko v Ljubljani. Kje točno pa je to slikano? Za zvečer še ne vem, se morava z mojim zmenit. A sploh kera pride? mislim, da je ključavničarska ulica (od magistrata proti ljubljanici) Jaz delam, delam, delam, delam kot zamorc
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 12:36:38
|
|
|
|
Dudica1
|
ajetam hvala... Jaz tud delam,delam...pospravla že dva orngggg kupa cunj in dala že ne vem kolk jih prat ...samo od cunj se mi bo zmešal!!! Sonček se je pokazal Zdej bo šou kmal spančkat pol pa upam da se javi kdo za sprehod
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 12:38:57
|
|
|
|
maja1488
|
Ajetam...ti pa si faca...pospraviš preden ti pride gospa pospravljat Najbrž bo imela ful dela
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 12:43:08
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Ajetam...ti pa si faca...pospraviš preden ti pride gospa pospravljat Najbrž bo imela ful dela a veš da to vse delajo k jih poznam da majo čistilke otrok je zaspal, mene boli glava... rabim eno ornk spomladansko čiščenje, od stanovanja do svoje glave
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 12:51:09
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Ajetam...ti pa si faca...pospraviš preden ti pride gospa pospravljat Najbrž bo imela ful dela a veš da to vse delajo k jih poznam da majo čistilke otrok je zaspal, mene boli glava... rabim eno ornk spomladansko čiščenje, od stanovanja do svoje glave moja sodelavka isto. je rekla, da mora mal prej pospravt, da čistilka tla vidi. jaz sem zdajle wc in kopalnico s kisom spucala. Mi je še malo sinuse razkužil
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 13:02:21
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Ajetam...ti pa si faca...pospraviš preden ti pride gospa pospravljat Najbrž bo imela ful dela a veš da to vse delajo k jih poznam da majo čistilke otrok je zaspal, mene boli glava... rabim eno ornk spomladansko čiščenje, od stanovanja do svoje glave Ja pa saj moraš pospravit, da ima kaj pucat. Jaz tudi pospravim preden pride, pucam pa ne - to naj pa ona. Varuška bila - deloma uspešno - je H. pogruntala za kaj gre in se je rahlo pritoževala (beri drla). Na sprehodu je bilo OK, ko je bila v mojih rokah se ji je pa režala. Vsakič bo bolje. Vse skupaj je bila tri ure tukaj in sem kar nekaj naredila.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 10. del 18.3.2010 13:07:24
|
|
|
|
majana79
|
ampak jaz bi jo rabila tut za pospravljat, ne samo za pucat šivilja, sej se bo navadila kje si pa potem našla varuško?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?