Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 8.3.2010 16:34:39
|
|
|
|
barika
|
uf, vsake toliko pogledam sem gor ... MAVO, ČESTITKE!!! pa uživajte današnji dan!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 10.3.2010 20:21:07
|
|
|
|
migulja
|
IZVIRNO SPOROČILO: žanek IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Žanek: a ste imele tak dolg še čvek, al si ti tak dolg pospravljala za nami? Čvek je bil tam do 2 zjutraj . Z mojim nisva mogla spat, pa sva še film pogledala in se sladkala s pecivom, ki je ostalo ... toliko o mojem hujšanju Pospravljala sem šele zjutraj, ker se mi ni dalo včeraj (ker je ful težko stvari v pomivalca zložit ). Pa pred mano vstane tamali in komentira: "Veš mami, ve mamice ste tudi packe, ste čips razmetale po tleh." Z mojim sva umirala od smeha za dobro jutro . , si povedala, da je vsaj polovico čipsa na tleh prispeval najmanjši čvekovalec na srečanju, ki pa je že po pol ure spal kot ubit? Srečanje je bilo res kul, sem vesela, da sem vas nekaj na novo spoznala. Saj bi se že kaj prej oglasila, pa sva bila z mojim mladičem prejšnji teden v bolnici, ker je v vrtcu nehal dihati pa so ga zadržali na opazovanju. Izkazalo se je, da je šlo za enega tistih napadov, pri katerih zaradi joka neha dihati, ga je razjezila vzgojiteljica, ker ga ni hotela vzeti s sabo, ko je šla po igrače. Pa smo se ravno zadnjič pogovarjali o teh napadih trme, a ne? Zadnjih nekaj dni sva z njim delala malo v rokavicah, pa naju je nali hitro skužil, tako da smo zdaj spet na starih vzgojinh omejitvah, drugače ti hitro zrastejo čez glavo . Lepo se imejte pa uživajte v prvem marčevskem snegu .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 10.3.2010 20:49:02
|
|
|
|
žanek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: žanek IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Žanek: a ste imele tak dolg še čvek, al si ti tak dolg pospravljala za nami? Čvek je bil tam do 2 zjutraj . Z mojim nisva mogla spat, pa sva še film pogledala in se sladkala s pecivom, ki je ostalo ... toliko o mojem hujšanju ... ...hujšanju? kakem hujšanju?? ti pa res ne rabiš hujšanja, nooo Hehe, ste prehitro pobegnile domov in ste zamudile temo o hujšanju. Drugače pa hvala na komplimentu . IZVIRNO SPOROČILO: migulja , si povedala, da je vsaj polovico čipsa na tleh prispeval najmanjši čvekovalec na srečanju, ki pa je že po pol ure spal kot ubit? Ne ne, to sem mu pa zamolčala, bo hotel drugič zraven sodelovati . Ojej, je mali zdej vredu? Ja, kot praviš, pa smo res to temo obdelale in glej hudiča. Za malega ena !! Mavo, ti me pa vedno lepo iz srca nasmejiš . Čestitke še enkrat za lepi porod. Grrrr tole vreme, a je še kateri tok tečno kot meni ? Hočem pomlad! Zaradi vremena in vsega skupaj, mi viroza od našega čveka (torej od nedelje) prav lepo nagaja . Pa sem boljše, pa spet vročina, pa spet boljše, .... ni konca no . Nič, grem mojim naprej jamrat . Lepo se imejte!
< Sporočilo je popravil žanek -- 10.3.2010 20:51:34 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 10.3.2010 21:08:56
|
|
|
|
Meggi
|
Ma kaj se tule še kaj miga? Jančike ni, je tako zatišje? Uživajte v zimski idili_ tolažte se da je verjetn zadnja pred pomladjo. Srčno upam!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 10.3.2010 21:14:25
|
|
|
|
HuAnita
|
Oj, meni se toliko dogaja, da sme na čvekanju v tri dni kar temo odprla.... Drugače se je pa nezanesljivo varstvo, ki ni moglo paziti v soboto, ko je bil žur, se v poendeljek izkazalo za zelo fajn,sploh ker je kar pri roki, tako da bom poslej to večkrat izkoristila... Deca spljoh niso komplicirala, celi Capinka zjutraj prijavi: mami, lahko gresta tudi danes v gledališče, naju bo _______ pazila...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 10.3.2010 21:16:48
|
|
|
|
HuAnita
|
Aja, zima... verjetno sem ena redkih, ki je ne moti, pa čeprav imam za zajtrk snežinke v nosu, ušesu in ustih, ko +nabiram drva in čistim avto, pa potem previdno po cesti, a meni je narava tako lepa.... Smo bili popoldne z deco 2 uri zunaj, sploh nista hotela noter, pa smo našli eno krdelo žafranov, ki so kukali iz snega - noro, vijolične rožice, mi je bilo ful žal, da še vedno nimamo fotoaparata, res zanimivo....
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 11.3.2010 8:15:36
|
|
|
|
Jančika_
|
Joj, jaz sem se čisto polenila. Še prebrat nisem prišla zadnja dva tedna . Še malo, pa me bo tale zima ugonobila. Meša se mi od snega in mraza. Mavo, super, da se je izteklo tak na izi. Recept za sezam je pravi. Ja evo, pa opet alarm, kaj češ, letim .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 11.3.2010 20:06:51
|
|
|
|
teta beta
|
Smo zgleda vse malo bolj lene... Sicer pa tudi jaz nimam kaj pametnega napisat. Danes sem imela tamalo doma, je imela malo počitnice. a, se en zbuja... čao
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 12.3.2010 21:20:15
|
|
|
|
HuAnita
|
Oj, snorlax se mi je danes oglasila, pravi, da ta veliki sine dela izpit za avto, ko to opravi, bo pa zmagala in bo imela tudi več časa za RR Drugače pa predlagam naslednji čvek, nekje okoli 15. 4. pri meni? Ali kak drug datum, le tisti vikend okoli 22. 4. ne, ker bom sama z deco nekaj dni... (ne bo kelnerja doma ) Lahko se začnete fočkat...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 13.3.2010 10:24:53
|
|
|
|
skuštrana
|
O, HuAnita vabi, pridem še jaz....Zadnjič je bilo pestro ( zezam se, tisti vikend imam posla čez glavo, ker bomo imeli štand na sejmu za bebe)....
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 14.3.2010 10:31:58
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Zdravo! Se že vidi, da bo danes lep in sončen dan. Super! Js imam sicer čist rada zimo, ampak tale se pa že tolik vleče, da me je že malo minilo. Pa tamali skoz sanja o poletju in , tavelik pa o piknikih in čevapih , kar pa se takoj ob pogledu skozi okno oz. ko stopiš ven zdi še takooooooo zelo daleč... Midva sva bila včeraj zvečer v kinu (btw film Zlovešči otok - kr neki) s kolegoma, še prej sva pa midve s kolegico malo trgovine prečekirali, moški del je šel pa ta čas seveda na pijačo. Danes greva po tamalega in na kosilo, potem pa malo po obiskih in na kakšen fajn sprehod. Aja, pa od petka sem spet bolj mobilna, ker smo končno prišli do drugega avtomobila (svojega je dragi namreč prodal slaba 2 meseca nazaj). Dragi je le dobil svojo novo igračko, js sem pa vsa srečna, da je sedaj (upam da) za par let konec govora o vseh mogočih avtih... lp
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 14.3.2010 10:33:07 >
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 15.3.2010 9:52:49
|
|
|
|
žanek
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Drugače pa predlagam naslednji čvek, nekje okoli 15. 4. pri meni? Z veseljem pridem (upam samo, da dobim prevoz), pa pijačko častim ... se bom spet za eno leto postarala.
< Sporočilo je popravil žanek -- 15.3.2010 9:53:44 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 15.3.2010 12:46:47
|
|
|
|
Meggi
|
No, ste se le malo predramile iz zimskega spanja. Fajn, le mal vas je treba dreznat! Huanita naj se ti porihta tako kot mora, da boš lahko normalno funkcionirala. Skuštrana, kaj ti to pripravljaš.. se ti uturim zravn Tudi pr meni se zadevce kar fajn razpletajo za začetek, bomo videli.. Nekaj za pomladne lušte,... Uživajte! p.s. Huanitka, super ideja.. kot vidim spretno vedno izbereš dneve.. ko me ni... ok.. nadoknadim..
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 15.3.2010 20:31:23
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: žanek IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Drugače pa predlagam naslednji čvek, nekje okoli 15. 4. pri meni? Z veseljem pridem (upam samo, da dobim prevoz), pa pijačko častim ... se bom spet za eno leto postarala. Pridem in pripeljem Žaneka . Meggi, če prideš tudi ti, prinesi s sabo kaj od teh lepih izdelkov. Bi morda kaj nabavila. PS: aja, vidim, da te ne bo. Škoda. Huanita, boš poslala sms-e, tule je nekam slab promet zadnje cajte.
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 15.3.2010 20:32:30 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 15.3.2010 20:47:53
|
|
|
|
Janeja
|
Spet en čvek večer na vidiku. Jaz sem zraven, itak. Šed dobro, da sem zadnjič podnevi šla do HuAnite, ker zvečer pa tistega zadnjega odcepa desno, res ne bi našla. Meggi, super, da ti gre po planih. Samo meni pa še vedno nisi povedala, kaj si imela za dan žena - zdaj je pa tak že prepozno. Mi smo si pa danes vsi rolerje nabavli. Zdaj bo pa veselo. Še dobro, da imamo širok in mehek hodnik za prve vaje. Jan je takoj zakapiral sistem, Lea pa tud vztrajno vadi in ji gre presenetljivo dobro. Midva pa.... eh, bo že
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 15.3.2010 21:20:52
|
|
|
|
Meggi
|
Ko se gre pa za žur je pa debata že malo bolj aktivna, bravo! Sem pa res šla gledat na koledar. Sploh ni rečem, da me tokrat res ne bo. Imajo sicer ljubke moje dvojčice nečakinje ravno na izbran datum r.d.. A pride na čet. Nazdravimo ziher kako nedeljo popoldan. Torej petek oz sobota zvečer priložnost za žur Janeja.. še vedno se kaj najde.. oz. čedalje več Se zna zgodit da kaj pritresem zraven.. sam je treba Huanitko vprašat za dovoljenje . Idej res ne zmanjka.... pa uživam zraven res! Še vedno pa čakam na odgovor od Skuštrane mislim da.. A ja še eno koristo vprašanje. Pri kateri zavarovalnici imate zavarovanje sklenjeno za avto? Me čaka v teh dneh . Imam adriaticslovenico. Neki veliK o Generali debatirajo!?
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 15.3.2010 21:57:42
|
|
|
|
žanek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi A ja še eno koristo vprašanje. Pri kateri zavarovalnici imate zavarovanje sklenjeno za avto? Me čaka v teh dneh . Imam adriaticslovenico. Neki veliK o Generali debatirajo!? Meggi moj dela pri Grawe in če te zanima, ti lahko naredi info izračun (brez obveznosti). Sporoči. O Janči, če ne bom imela prevoza, bi te pa res prosila. HVALA!!
< Sporočilo je popravil žanek -- 15.3.2010 22:05:28 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 16.3.2010 9:13:10
|
|
|
|
skuštrana
|
Meggi, jaz ti po moje ne morem nič kaj preveč pomagat, ker smo mi na Hrvaškem Se pa beležim za predpasnike, 2 komada, eden za punco, drugi za fanta. V Sloveniji sem pa od sobote pa 2 tedna in bi jih vzela.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 16.3.2010 9:24:37
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi A ja še eno koristo vprašanje. Pri kateri zavarovalnici imate zavarovanje sklenjeno za avto? Me čaka v teh dneh . Imam adriaticslovenico. Neki veliK o Generali debatirajo!? tudi jst imam adriatic.. pa sem lani imela u iber fajn popust, 50% na celotno polico, ker imam pri njih naložbeno in ker še nisem bla na 50% bonusa.. ampak je baje bila samo lani taka akcija, tako da letos iščem novo ugodnejšo..sem pa tud slišala da je Generali res ugodna za ženskem, sploh če imaš še kaj drugega pri njih zavarovano.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 16.3.2010 11:16:43
|
|
|
|
žanek
|
Meggi, potrebuje še znamko avtomobila, premijski razred oz. bonifikacijo in način plačila - gotovina ali obroki (lahko tudi na ZS)! Takoj ko dobi še te podatke, dobiš info izračun.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 16.3.2010 20:03:54
|
|
|
|
teta beta
|
Jaz se tudi prijavljam na čvek, me ni treba obveščat po sms. Se že veselim.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 17.3.2010 9:58:26
|
|
|
|
barika
|
hej Meggi (ali pa katera druga), rabim en nasvet. ČE si jaz želim naredit zavese iz ikeinega blaga, a morem vzet npr. dvojno dolžino, da bi bil vzorec na obeh straneh? , sam potem to tako težko zgleda, kot da bo vse dol padlo Meggi, tele vrečke so super darilo za prihajajočega zajčka, namečeš notri sladkarij in drobnarij, pa imaš, pa upaš, da znajo bližnji cenit tvoje delo, da ne bojo čudno gledali " a samo tole je??", tak kot imam jaz izkušnje , iz mojega seznama so črtani za vedno , aja, izračun lahko pa narediš tudi na AMZS-jevi strani.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 17.3.2010 21:08:41
|
|
|
|
Jančika_
|
Jana81, mislim, da sta se najina dedca spoznala, če si je moj prav zapomnil, kdo ga je peljal v službo .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 18.3.2010 8:51:07
|
|
|
|
Bethany
|
hej, hej... imam dve vprašanji, rabim vaše izkušnje 1. kašljanje: tamala mi že ziher kaka dva tedna kašlja in to večinoma samo ponoči, se enkrat na noč prebudi, kašlja ful, lahko traja 5 min, ali pol ure, pa zaspi nazaj, pa je do jutra mir. Včasih pa tudi kaka noč mine čisto brez kašljanja. Čez dan je pol sicer bolje, ampak se čuje, ko ji sluz hrope v grlu in požiralniku in ko se odkašlja, se ful tak mokro čuje. Pa ni prehlajena, samo ta sluz se ji skoz nabira in namesto ven skoz nos, gre dol po grlu... Razpoloženje in apetit sta čist ok. imate kako idejo, kaj bi to lahko bilo? Ni mi za hodit do zdravnika, da še kaj hujšega ne pokasiramo, vsaj dokler se dobro počuti, klicat tja je pa brezveze, sej veste, da na hitro odpravijo in nič konkretnega ne svetujejo... Ok, druga zadeva pa je, da iščemo en plac v celju ali okoli celja, da bi bilo možno organizirat žurko za cca 40 ljudi, lahko je kot piknik varianta ali v zaprtem prostoru, prav kot žurka. Predlogi?? Hvalaaaaa, lep dan!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznično voščiloZbirajte trenutke, ne stvari!
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?