mamyca
|
Ojla punce:) Sem nova na forumu in nažalost zelo žalostna .. Najprej sm pomislila, da samo hormončki nagajajo, ampak mi je hudo, da kr ne morem k sebi prit.. In, sicer.. Skozi celo nosečnost sem bila vsem "lepa", ok sem se tudi počutila, bila sem srečna .. pa čeprav sm precej pridobivala na teži. Kljub temu me ni skrbelo. Zdaj pa sm čez noč začela še hitreje pridobivat na teži, odtekat, da kdor me ni idel 2 dni se mi kr čudi . Vsa sem otečena, noge-stopala, imam kr trojna kolena, stegna.., obraz imam pa tak, da me je kr sram it ven -oči imam čisto zaprte od otečenosti, nos za 3, eno jutro sem se zbudila takšna, da sem komaj govorila od zabuhlosti . Sicer sm že v 37.tednu, ampak vseeno ne morem, da ne bi bila žalostna. Kljub podpori partnerja, domačih ... Ne vem zakaj, ampak se mi kilogrami nabirajo nenormalno, v 2 tednih 5kg, če ne celo več, od zanositvije pa do zdaj pa 25 kg , kar e zelo žalosti, pa ne da se bojim, da ne bom tega izgubila, ampak kaj ko komaj hodim:(, ne morem se ne sama obut, ne obleč .. Skušam sama sebe potolažit, ampak žal nism uspešna, čeprav mam srčno rada dojenčka in niti slučajno ne mislim, da je"on" kriv za mojo žalost, ampak ne vem kako bom do 11.4. . . .
|