|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
15.3.2010 13:56:13   
Ninka21
donna22 oprosti za dolgo čakanje,ampak nisem in nisem prišla do računalnika:)

upam, da bojo vsi lepo sprejeli ja kot pri tebi, to mi je želja velika:)
ja, res je iz štajerskega konca, blizu rogaške sem..in ja to je izpeljanka mojega imena:) ZANIMIVO, res imava podobne situacije :)
kako je Zala?user posted image lepo bodita obe!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
15.3.2010 14:52:57   
donna22
zaljubljena23user posted image user posted image user posted image user posted image

Megi, ti pa si že mlada mamicauser posted image user posted image user posted image In še kar en bouser posted image Lepouser posted image user posted image

Ninka21, seveda bodo lepo sprejeliuser posted image Ja, res je zanimivo, kako se nekateri v podobnih situacijah znajdemouser posted image Sem pa tudi jaz bila stara 21, ko sem zanosila in potem 22, ko sem rodila ... Mi2 z Zalo sma drugače fajn, zdaj je zdrava in živahna, da jojuser posted image user posted image user posted image Ti pa najbrž že komaj čakaš NS in potem prve brcike ...user posted image

Zvezdici, še kar tu? Sicer se pa moji pupi tudi ni nikamor mudilouser posted image in me pravzaprav zanima, kdaj bi se rodila, če ne bi imela elektivnega CR.

(odgovor članu Ninka21)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
15.3.2010 14:59:25   
zaljubljena23
Punce, hvala...

Megi, dobrodošla še tukaj...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
15.3.2010 15:12:32   
Zvezdici

KLJUB MLADOSTI BOMO MAMICE

user posted image
user posted image ali user posted image pričakujemo

Marec

zaljubljena23 13.3.2010 24 let (1. IUI)

April

mladika 05.04 (6. krog)
                             witch 22.04. (4. krog)
                             MEGi20 10.04 (4. krog)

NOSEČKE

user posted image

Februar

P1ka23 18.2.2010 23 let ?

Marec

Zvezdici 24.3.2010 21 let LJ
lenčy 28.03.2010 ? ?

April

Chi_pita 01.04.2010 23 let Izola
nincy29 27.04.2010 19 let Go

Maj

patella xx.5.2010 23let LJ
kaya333 08.5.2010 21let ?
emibu 19.5.2010 ? okolica KK
nanny.girll 26.5.2010 19let LJ
biba88 30.5.2010 21let Kamnik

Junij

Aninchy 04.06.2010 20 let Žalec
sa5i 22.6.2010 20 let MS

Avgust

liam.90 23.8.2010 20 let

Oktober

zinchy 12.10.2010 22 let
Ninka21 19.10.2010 22 let
born*to*be*wild ??.10.2010 21 let

?

lila26 ??.?.2010 18let ?
tix ?.?.2010 ?let ?
sunshine84 ?.?.2010 25.let KR

MLADE MAMICE

user posted image
letnik 2010

*** egleria (1. pri 20 letih) ***
*** 3sonček3 (1. pri 20 let   ***
*** tinncyka (1. pri 20. letih) ***

letnik 2009

*** lucy86 (1. pri 22. letih)***
***donna22 ( 1. pri 22. letih)*** 
*** zoja10 (1. pri 22. letih) ***
***jasmina in tadej (1. pri 22. letih)

***M1987 (1. pri 21. letih)***

***Tamika87 (1. pri 21. letih)***
*** Mateja4 (1. pri 20. letih)***
*** Tincy90 (1. pri 19 letih)***
*** pondelak (1. pri 19. letih) *** 
*** črticaa (1. pri 19 letih)***
***jancyika (1. pri 19. letih)***
***Snoopyka (1. pri 18. letih)*** 
***litlleMiss (1. pri 18. letih)***

letnik 2008

*** Pikica5 (2. pri 21. letih)***
***kaya333 (1.pri 20. letih)***

***arupnik3 (1. pri 20. letih)***

letnik 2007

***MEGi20 (1. pri 19. letih)***

?

*** Ploha ( 1. pri 21. letih) ***
*** čebelica01 (1. pri 20. letih)***
*** petra88 (1. pri 20. letih) ***

*** angel_rebelde (1. pri 19. letih) ***
*** pikica36 (1. pri 18. letih) ***

user posted image

Kljub mladosti bomo mamice song
Mlade smo, polne energije,
čakamo, da se nam odkrije.
Da nam bo čimprej uspelo,
vsak dan zibati veselo .

Mlade nosečke se veselijo,
saj kmalu svojo pikico dobijo.
Skupaj čvekamo v dobrem in slabem,
da zagledamo + nepozaben.

Nekatere med nami pa so že mamice,
pomagajo nam lajšati naše težavice.
Znaki, skrbi in pričakovanja nas skrbijo,
mamice pa nam pomagati hitijo.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
15.3.2010 15:14:07   
Zvezdici
zaljubljenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi zate bo prišel tisti težko prislužen +! user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem danes imela pregled.
VSe ok in naslednji pregled je v ponedeljek. Če bom do ponedeljka že kaj odprta ostanem notri. Če, pa ne.. mi bodo, pa najkasneje sprožili v petek! Tako, da najdlje bom še čakala 11 dni, potem pa pikica pride. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
15.3.2010 16:54:54   
MoZza7
Zaljubljena : nič ne skrbi, je prijateljica trikrat imela minus, zdaj pa je že srečna mamica. Dokler ni menstruacije je še upanje ;) user posted image user posted image user posted image držim pesti!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
15.3.2010 16:55:09   
Ninka21
res je jauser posted image
super..in vedno bolj bo živahtna in vedno bolj bo veselo pri hiši :)
jaaaaaaaaaaaaa, komaj že čakam, vsak dan se gledam, če se že kaj pozna, hahahuser posted image
konc meseca imam pregled in bomo vidli...

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
15.3.2010 20:48:46   
sa5i
hejla! kako ste kaj pupe?

zaljubljena ne obupaj user posted image saj bo
donna, kaj pa ti študiraš? Pa si kje v bližini Kidričevega doma? mam kolegico od tam nekje user posted image
mmmm se mi spančka že. jaz se tudi zdaj veselo prijavljam na izredne predroke user posted image ker junija pač ne bo šlo pa bi rada naredila letnik no vsaj poskusila bi rada user posted image mogoče pa le uspe. danes sem ravno en izpit dala pod streho user posted image bo počasi nekaj. punce kaj naj naredim jaz tak zatekam noge mam take, da tesniskov niti ne spravim gor več user posted image pa obraz je videti kot bi me napihnil kdo. pojmam nimam kaj se odgaja kg pa kar letijo gor. user posted image user posted image user posted image

pa še to te, ki imate 3D uz za sabo a to res škodi user posted image ? jaz sem se naročila drug teden grem no zdaj razem če ve kera od vas, da to ni ok??

lepo spite user posted image

(odgovor članu Ninka21)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
15.3.2010 21:12:01   
Zvezdici
sa5i - glede zatekanja v obraz, bi bilo fajn če se greš poazati oziroma pokličeš G.  Ker vidim, da imaš še  mesece do poroda. Po navadi, se tako zatekanje pojavi proti koncu. Drugače, ti pa pomoje tile kg šibajo navzgor zaradi zastajanja vode, tako da tudi to omeni svoji G. Škoditi ne mora če omeniš. user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
15.3.2010 21:20:36   
sa5i
joj zvezdice saj vem ja, da ne more škodit, če pokličem user posted image ampak sam bila na pregledu pred 14 dnevi nekje pa mi je v materinsko knjižico napisala z rdečim NRSLANA DIETA pa zabičala, da naj se redno tehtam pa jem sadje in zelenjavo. jaz pa na faxu ne morem jesti neslane hrane ker je ne kuhajo nikjer.... in jauu ej. saj G je rekla, držite se tega, če nočete v sedmem mescu roditi. sedaj pa vidim, da ne bo druge kot, da to resno vzamem, saj me je vidla kakšna sem pa ledvice so mi začele neke beljakovine prepuščati kaj pa vem če se nič ne razumem v to. .. user posted image

kaj pa ti? malička še kar vztraja ha? user posted image   saj bo teh 10 dni pa bo minilo preden se drvakrat obrneš user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
15.3.2010 21:29:37   
Zvezdici
Aja potem ti je že povedala kako in kaj.
Ja to se pa le drži user posted image . Ker ti voda sigurno zastaja. Potrudi se kolikor sse lahko, da ješ čimmanj slane zadeve.
Čuvaj se, res!!

Hehe, ja teh 10 dni bo hitro mimo. Ampak to je najdlje.. lahko pa, da bo že kaj v ponedeljek.
Moram reči, da sem prav živčna postala. Me očitno malo strah grabi.

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
15.3.2010 21:37:33   
sa5i
verjamem, da te postaja strah, mislim taka napetost user posted image pa saj bi minilo pa vse bo vredu. sem pa jaz še daaaaaleč od poroda pa če tako razmišljam me tudi kar stisne nekje, saj se ne bojim nevem kako ampak vse je grozno ko neveš kaj naj čakaš pa ker nisi še doživel. veš strah me je tudi umerti ker pač nisem vajena, pa bom tudi enkrat mogla user posted image

ne sekiraj se, pravijo, da ko dobiš štručko v naročje v hipu vse pozabiš.

ja jaz pa bom samo sebe v roke vzela user posted image

nočko

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
15.3.2010 22:27:34   
Tincy90
Žiu žiu!user posted image
Dobrodošle vse nove nosečke in tiste, ki to še boste!user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena in witch za vaju pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da čim prej zagledate +!user posted image user posted image

Zvezdici zate en velik user posted image in user posted image , da ne bo straha in da ti bo porod stekel čim lepše, brez večjih bolečin.user posted image

Sa5i
drži se neslane diete (js sm jo tud sama mela že na koncu pred porodom, ker sem mela pa visok pritisk), ker je to dobr zate in za tvojo bebico, čeprov je res smotano brez kančka soli kakšno jed pojest. Pošiljam ti user posted image , da te bo opominjov, da imaš neslano dieto.user posted image user posted image

No moja mala princeska pa lepo napreduje iz dneva v dan.user posted image se že tko lepo pogovarja z mano (bolj kruli in zavijauser posted image user posted image ) in je tko srčkana, res, dokler ji ne stop v glavo njena trma in razvajenost pol je pa delo k jo je treba nost enkrat tko drugič pa spet drgač.user posted image ampak mi to delo ni odveč, čeprov jo s tem sm še bl razvajam in vse, sm kaj če jo mam pa tkoo rada k je tak cukrček zame, hjoj, nonstop bi jo lupčkala.user posted image user posted image potanovem se zdj že kr sama neki dviguje d bi rada sedela, ampak ji to še ne pustimo kr je za moj pojem še premejhna. Pa še to, zdj ma še to foro d spodnjo ustnco tko navzdol našobi k da je užaljena in da bo začela še tist moment jokat. Mislm posrečena je do amena.user posted image nč, zdj pa letim počivat in spat dokler ne bo alarma ponoč za papcat. Gudnajt girls.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
16.3.2010 8:22:35   
zaljubljena23
Punce, hvala..Še zmeraj čakamouser posted image

Zvezdica, še malo pa boš spoznala tvoj zakladekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
16.3.2010 10:24:07   
Zvezdici
tinchy - hvala.. jaz tudi upam, da bo strah izginil.
user posted image user posted image za  tvojo pupiko. Joj bi jo bilo fajn videt v živo. Škoda, da nismo iz istih krajov.
zaljubljena - potem je mogoče še kaj upanja, da bo + ?

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 16.3.2010 10:25:13 >

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
16.3.2010 13:30:20   
zaljubljena23
Nič več...Se že nakazuje

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
16.3.2010 15:12:27   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

Nič več...Se že nakazuje

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4017
16.3.2010 15:42:27   
sa5i
hejllla!

sem malo prej iz faksa ušla danes user posted image user posted image user posted image in kako ste kaj? Jaz sem bila pridna in sem ubogala tvoj nasvet Tincy, sem jedla neslane zadeve user posted image saj ni bilo tako zelo hudo no saj bi se dalo verjetno ampak kaj, ko sem naredilla pregreh pri čokoladi, mimo katere pa ne morem, pa če me ubijete. user posted image
Mi je moj pisal iz službe, da je kupil dekico za najno pupo pa sem vprašala kakkšne barve pa je rekel, da roza, jooj se mu bom smejala če naši pupiki lulček zrase user posted image

punce, ki vam ni uspelo še tokrat držim pesti, da bo čim prej. res vem želim, da uspe, ker vem kako je mučno čakat na to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tincy a ti si bla včeraj mogoče v euro parku v mb? saj nevem pač nekako po slikah sem .... ampak verjetno ne ali?

če je katera za mi res lahko pošlje na zasebno facebook naslov, saj morda imam kero dodano ampak verjetno nimam pojma katera je katera user posted image nič grem se učit jutri imam še izpit.

v mojem trebuščku pa nič ne brca še danes, zaspanka mala user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
16.3.2010 16:51:46   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: sa5i

donna, kaj pa ti študiraš? Pa si kje v bližini Kidričevega doma? mam kolegico od tam nekje user posted image

Jaz pa študiram slovenščino v Kp. Kaj pa ti?

Ja, do Kidričevega imam 5 minutuser posted image Kako pa je kolegici ime?

Z Zvezdici sma že prijateljici na FB, bom tebi tudi poslala ime po ZS, pa me potem dodaj. Če pa ima še katera FB, pa naj kar piše.user posted image

Zaljubljena23user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
16.3.2010 16:59:29   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: sa5i

Mi je moj pisal iz službe, da je kupil dekico za najno pupo pa sem vprašala kakkšne barve pa je rekel, da roza, jooj se mu bom smejala če naši pupiki lulček zrase user posted image

Bi blo pa res zabavnouser posted image Ampak je pa lepo, da je šel kupit, meni je tudi blo tak všeč, ko je za najino pupo kaj prineseluser posted image Se tudi znajo čisto raznežit, ti naši fantiuser posted image Sicer pa je malo verjetno, da bo lulek zraseluser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sa5in

pa še to te, ki imate 3D uz za sabo a to res škodi ? jaz sem se naročila drug teden grem no zdaj razem če ve kera od vas, da to ni ok??

Eni pravijo, da ja, eni pa, da ne. Jaz mislim, da ni neke panike, pa marsikdo trdi tako. Mi2 sma tudi bla na 3D in je blo res krasno, sma vsa ganjena in srečna prišla s pregledauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

No moja mala princeska pa lepo napreduje iz dneva v dan. se že tko lepo pogovarja z mano (bolj kruli in zavija ) in je tko srčkana, res, dokler ji ne stop v glavo njena trma in razvajenost pol je pa delo k jo je treba nost enkrat tko drugič pa spet drgač. ampak mi to delo ni odveč, čeprov jo s tem sm še bl razvajam in vse, sm kaj če jo mam pa tkoo rada k je tak cukrček zame, hjoj, nonstop bi jo lupčkala. potanovem se zdj že kr sama neki dviguje d bi rada sedela, ampak ji to še ne pustimo kr je za moj pojem še premejhna. Pa še to, zdj ma še to foro d spodnjo ustnco tko navzdol našobi k da je užaljena in da bo začela še tist moment jokat. Mislm posrečena je do amena. nč, zdj pa letim počivat in spat dokler ne bo alarma ponoč za papcat. Gudnajt girls.

Ah, meni je isto, tudi jaz bi jo lahko lupčkala in samo gledala v nedogled ...
Pa Zala tudi zna našobit ustnico, kot da je užaljena, je res smešna takratuser posted image
Sicer pa strokovnjaki pravijo, da do 8.meseca (ali pa celo do 1 leta) otroka ne moreš razvajatuser posted image To cartanje preprosto rabi, da se počuti zadovoljnega, varnega in zaželjenegauser posted image in jaz moji Zali že od začetka nudim vse touser posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
16.3.2010 18:57:00   
emibu
haj hoj*

Jst sem čedali bolj utrujena in spomin me matra do konca rada bi šla že rodiiit hočm svojo pamet nazajuser posted image user posted image JUtri imam izpit hjoj zdele si še grem enkrat prebrat če nebom prej zaspala sede

papa*

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
16.3.2010 19:07:01   
sa5i
emibu user posted image jaz se tudi učim user posted image pa nič mi ne ostane zaspala sem že 4 krat zraven pa še vedno sem na isti strani. jauuuu ej nevem kaj nam je. pa ne moreš še rodit, saj še ni toplo zunaj oačakaj kar na maj no user posted image saj jaz bi tudi ampak mora pikica biti še 3 mesece na varnem user posted image kar pa je še tak dooolgo, da si niti ne predtavljam.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
16.3.2010 19:10:07   
zaljubljena23
Punce, hvala...

Donna, pol sva midve blizuuser posted image Jaz mam tudi FB...Pošljite podatke na ZS pa vas dodam

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
16.3.2010 19:18:02   
sa5i
ja Donna oprosti sem pozabla odgovoriti moja kolegica je Anja pa kakšno leto je mlajša od tebe user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4024
16.3.2010 20:40:06   
davorjeva pikica
user posted image ola user posted image
kok ste kej??
jz lepo bla dns z mojim dragim na vroci cokoladi hehehe :Duser posted image user posted image user posted image
hjooo ei kok me spet zelja za bebiko napada...ne gre mi iz glave user posted image user posted image kaj naj nardim? user posted image user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Z leti tudi plodnost moškega upada
Ste vedeli, da imajo tudi moški svojo biološko uro? Glede na najnovejše raziskave, mora tudi moške skrbeti za biološko u...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?